2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

eşimde öğretmen ve yakın çevremizde de çok öğretmen var... eşimin arkadaşının hanımı 1.5 sene ordu da görev yaptı geldi istanbul da devam ediyor eşinden ayrı kaldı çocuğu babasını arada sırada gördü... onların o zorluklarını gördükten sonra devleti cok fazla düşünmemeye başladım zaman ne gösterir bilemem ama özel sektör de başlıcam sanırım ben başlayana kadar bebeğim de ele avuca gelir emanet edebilirim annelere... hepimiz için hayırlısı olsun canım:)

evet haklısın cnm.. devlettekilerin derdi de başka bizimkide... ama şuda bir gerçek özel okulda geçen heryıl yıpranma olarak 3 yıla eş.. belki daha fazla.. allah herkesin yardımcısı olsun..

Kizlar bu ne ya dokturmussunuz valla oku oku bitiremedim:))aramiza yeni katilan anne adaylarina hayirli hamilelikler ve kolay dogumlar dilerim.ben kilo almadigim halde gobusum baya belli olmaya basladi kizlar..bazdn cok hosuma gidiyo ama aniden aynanin onunden gecersem daha cok tuhaf geliyo bu durum cok cirkinlestim ben saldim kendimi hic bakmiyorum ama kiziyorumda toparlan diye..biraz daha bulantilarim gecip vucudum hamilelige alisinca eski halime donerim heralde:))

cnm kızlar cevap verince akşam bakmadım benimkine unutmuşum daha doğrusu
hastalığı geçirmedin ama geçirme riskin var demek oluyor bi de..
Allah korusun yavrularımızı ve bizi..

ayy çok üzüldüm ya kimse beni hatırlamadı (

Canım gözden kaçmış olabilir yazın,gönül koyma

günaydın kızlar, ay bugun yine streslere girdim. uff sıkıldım ya herşeyden hergün aynı. ooooof
bende mide bulantısı yok stres var

gunaydinnnn

ultrasonum vardi bugun cok sukur hersey yolunda azda olsa rahatladim cok sukur. bebegim 5.5 cm olmus..
suan nerdeyse 12 haftaligim. bende ense kalinligini falan olcmediler galiba burda sadece sividan bakiyorlar.. onu da ben istemedim zaten. simdilik hersey yolunda gozukuyor.. insallah boyle devam eder.. benim bir cok tup bebek denemem oldugu icin istersen 4 hafta sonra yine gel dedi, yoksa 2 ay beklicektim, .. bende dedim tabi isterim o 4 haftayi nasil beklicem onu bile bilmiyorumki ben 2 ayi nasil beklicektim

simdi ecemden mi hameri bekliyoruz

herkese günaydııınnn..... ne kadar güzel bir gün..:119::119::119:
kontrolden geldim... allahım sana şükürler olsun.. miniğim büyümüş.. artık daha net görülüyor
allahım sen isteyen herkese yaşat bu duyguyu.. aşk gibi...
bu arada yeni doktorumuzdan ve hastaneden de çok memnun kaldık..
şimdi bir daha 2 haftasonra gidiyormuşuz.. dr aöcamız 2li testte yapacakmış..

günaydınnn
oo bızdık uzun boylu olacağa benziyo:))
canım çok sevindim haberine
devamı gelir inş.aminnnnnnn

canım çok şükür yaa
amin aminnn
dr.dan memnun kalmana sevindimmm.
evet aşk gibi,ben durup durup videosunu izliyorum telefonuma bile aktardım

cnmmm.... gözün aydın kuzummmm....
çok sevindim ii olmanıza.. sık göremesende bebeğinin çok şükür ii olduğunu biliyorsun... ayyy ne güzell haberler alıyoruz çok şükür

cnmmm.... gözün aydın kuzummmm....
çok sevindim ii olmanıza.. sık göremesende bebeğinin çok şükür ii olduğunu biliyorsun... ayyy ne güzell haberler alıyoruz çok şükür

canimmm seninde gozun aydin
cok sevindim... iyi iki hafta sonra tekrar bulusman var

evet iyi olsunda bebegim, 4 hafta sonra gidiyim napiyim. yine buna sukur yoksa 2 ay beklicektim

aminn canim insallah.. \seninde bulusmana az kaldi

canım biz aynı gidiyoruz sanırım. kaç cm olmuş bebiş ben de 2 hafta sonra ikiliye gidicem. görüntüsü fasulyeye mi benziyordu canım. kafası henüz dik değil di mi içe eğik duruyor
Günaydın cnm daha uyanmadı bizim tayfa:)
çık hava al biraz,park bahçe yok mu yakınlarında?

var da yalnız da içimden gelmiyor. annemle markete gittim geldim şimdi daha iyiyim.

teşekkür ederim cnm.
bu çok daha müthiş bir aşkçok şükür...
şimdi seni bekliyoruz cnm.. senin ne zaman kontrolün?

evet cnm içe doğru .. :) 3,2 cm olmuşuz çok şükür..
birde folbiolu bıraktırdı. onun yerine elevit verdi.bugün başlıyorum.. demir ve kalsiyum ilacı da verdi ama daha başlama dedi.

selam kızlar nasılız bugün :) benim sabahları hiç iştahım olmuyo 11de kalktım (gece maç izleyince geç yatmıştık) hala bi lokma koyamadım ağzımaa ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…