cnm ben enfeksiyona açık biriyim.. o yüzden çoğalsada mecburum.. ama sen bi doktoruna danış istersen..Amin ecemcim,ama bende bu yaşıma kadar hiç jilet yapmadım,Çok çabuk ve sert çıkıyor,sanki çoğalıyor da.Enfeksiyon konusunda haklısın ama hep aynı kişiye gidiyorum yıllardır.Bir sorun olmadı çok şükür,ay ben ne yapacağım böyle?
Amin ecemcim,ama bende bu yaşıma kadar hiç jilet yapmadım,Çok çabuk ve sert çıkıyor,sanki çoğalıyor da.Enfeksiyon konusunda haklısın ama hep aynı kişiye gidiyorum yıllardır.Bir sorun olmadı çok şükür,ay ben ne yapacağım böyle?
vajinal usg yapacagı zaman tüylrden alabildiğim kadarını alıyordum cnm,tutup orayı incelemiyo sonuçtadediğin gibi kısa sürede tüyler ağdaya gelecek kadar olmuyor.karından bakkılanda pek problemim yok üstlerde seyrek çıkıyor bnm.
Yaaa şu bebeğin haftası falan yazan çizelgeyi nasıl yapıosunuz
Benimde dudak ve damağında çok büyük yarık vardı ayrıca tek bacağında uyruk kemiğinde kısalık ve gelişim geriliği vardı doktor dudak yarığı etetikle düzelebilir bişey ama yarık çok büyük tek bir ameliyatla düzelmez dedi ayrıca tek bacağı kısa olacak yani sakay olacak dedi gelişim geriliği olduğu içinde 8 aylıkken karnında ölebilir dedi allahım affetsin ama o şekilde dünyya getiremezdim eminim büyüyünce ona sorsaydım keşke beni bu şekilde doğurmasaydın derdi çok acı bişey evlat acısı ama yapacak bişey yok hala dha ağlıyorum aklıma geldikçe allah başa verince sabrınıda veriyormuş. Bende doktor hep korkarak gidiyorum hp dua ediyorum oraya yatınca allahım kötü bişey demesin diye böyle iştee canım senin kaç aylık bebiş?
selam kızlar üç beş sayfa baktım gerilerden biraz:) bende sadece bende zannediyordum herkes aynıymış.fast food manyaklığı bendede var pizza hamburger mayonez kumpir döner cips kola bütün zararlıları istiyorumben normaLdede çok tüketirdim zaten..şimdi eşim yedirmiyor hiç ( bol bol rus salatası yapıp yiyorum evde...
bu arada sizin diş etleriniz ne alemde,benimkiler çok feci kanıyor ya((
sinemcim pardon cnm ben de jilet yapıyorum kendimi bildim bileli,ağdaya alıştırmadığı için anneme çok kızıyorum...Kızlar çok mu ayıp birşey sordumNiye bana cevap vermiyor kimse epilasyon meselesini 2 hafta da bir nasıl hallediyorsunuz?Bir de son aylarda ağda yaptırılır mı acaba?
evet çok çoğalıyolar erkek gibi,bende pko da var o zaten sert olmasına da etken...cnm ben enfeksiyona açık biriyim.. o yüzden çoğalsada mecburum.. ama sen bi doktoruna danış istersen..
canım hepimizde o durum ara ara oluyor,ben ilk zamanlar çok gece uyanıyodum.Kızlar benim iştahım çok açıldı gece açlıkdan miğdemin ağrısıyla uyanıyorum süt içip yatıyorum sizlerde sanırım tam tersi durum var ben şimdiden çok kilo aldım
selam kızlar üç beş sayfa baktım gerilerden biraz:) bende sadece bende zannediyordum herkes aynıymış.fast food manyaklığı bendede var pizza hamburger mayonez kumpir döner cips kola bütün zararlıları istiyorumben normaLdede çok tüketirdim zaten..şimdi eşim yedirmiyor hiç ( bol bol rus salatası yapıp yiyorum evde...
Aynen canım,çay içiyorum dayanamayıp ama kahve de istiyorum.Pizza dışında herşeyi ama en çokda kumpiri yemek istiyorum.Şimdi Ortaköy de olup bol mayonezli,sosisli,turşulu bir kumpir için neler vermezdimmm
sinemcim pardon cnm ben de jilet yapıyorum kendimi bildim bileli,ağdaya alıştırmadığı için anneme çok kızıyorum...
dr.bana bu gebeliğimde bi kere vajinal baktı o da 6+2 de kalp atışını görmek içindi...
evet çok çoğalıyolar erkek gibi,bende pko da var o zaten sert olmasına da etken...
ben de malesef sık sık geçiriyorum enfeksiyon...
Evet ağda iyi oluyor canım,kızma annene lazer yaptırırsın sonra istersen,yada doğumdan sonra ağdaya başlarsın,ilk yaptırdığında acır ama sonra 1-2-3 derken bitiyor.Sonra 20-25 gün misss : )
ya Sinem yapma şunu ben ortaköye gidebilsem sosissiz yiyeceğim de gidemiyorum özel arabamız yok
okadar çok eleştirildim okadar çok söz duydumki...allah affetsin ama bende aynı şeyi düşünüyorum canım seninlee..büyüdüğünde hayatta olduğuna isyan edecek bi can...bende yapamadım...yapamazdımda...yine yapamam....allahım affetsin...ama hep şöyle düşünüyorum rabbimm bize karar şansı verdi...ya hiç öğrenemeyip dünyaya geldikten sonra öğrenseydik..bu daha acı olurdu ama ozaman derdim ki rabiim böyle istedi bizde ona bakmakla yükümlüyüz...acısı tartışılmaz çok acı...ben hala bebek reklamlarına bakamıyorum...dün akşam rüyamda gördüm hatta o koltukta acı ile kıvrandığımı...inşallah geçecek rabbim acımızı dindirecek sağlıklı hayırlı bi evlat verecek... 11. haftadayız biz...senin ne kadar?
Anamm herkes aynı dertten muzdaripCanım sen hangi semtteydin ki uzak mı çok?
Cnm uzak sayılır G.o.paşa'dayım ben..ama araban oldu mu heryer yakın insana tabi
evet cnm içe doğru .. :) 3,2 cm olmuşuz çok şükür..
birde folbiolu bıraktırdı. onun yerine elevit verdi.bugün başlıyorum.. demir ve kalsiyum ilacı da verdi ama daha başlama dedi.
selam kızlar nasılız bugün :) benim sabahları hiç iştahım olmuyo 11de kalktım (gece maç izleyince geç yatmıştık) hala bi lokma koyamadım ağzımaa ne yapsam bilemiyorum
Günaydın hanımlarMaaşallah bebekler de annelerde iyi şu aralar
Ecem zamanlamamız aynı gidiyor diye sana sorayım dedim,benim de yarın randevum var.Bu randevu da sadece üstten mi muayene oldun?Ya 2 hafta da bir randevu veriyor doktor,temiz gitmek istiyorum ama o kadar kısa sürede ağda yaptıramıyorum,ee jilet te kullanmak istemiyorum,iki haftaya kadar ikili taramaya da çağıracak Allahım bir aksilik vermezse inşaallah.:26:Siz nasıl çözüm buluyorsunuz bu duruma??
RABBİM NASİP EDERSE BENDE 25 MART DA ANNE OLCAĞIM :d:d:d:d:d
Kızlar benim iştahım çok açıldı gece açlıkdan miğdemin ağrısıyla uyanıyorum süt içip yatıyorum sizlerde sanırım tam tersi durum var ben şimdiden çok kilo aldım
,huu kızlar uyudunuz mu
,
ben uyudum gerçekten. öğlen bi yatmışım yarım saat önce kalktım. öğlen uyuyunca da sersem gibi oluyorumama herkes gitmişş
ohh yerinde olmak isterdim bugün başım çatlıyo sanırım sinüzite yakalandım.
eve gitsem de yatsammm
inş.çıkarız birazdan geciktik bu akşam.
ya bu arada icetea çok içiyom ben zararlımı
cnm kızlar cevap verince akşam bakmadım benimkine unutmuşum daha doğrusu
hastalığı geçirmedin ama geçirme riskin var demek oluyor bi de..
Allah korusun yavrularımızı ve bizi..
Canım gözden kaçmış olabilir yazın,gönül koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?