Algidanin fruttare diye biseyi varmis cilekli buz bugun iki tane yedim midemi oyle guzel bastiyoki eksi eksi soguk soguk bes tane aldim dolaba koydum zarari varmidir ki :))))
Ben aç gittim canım,saatte erkendi zaten,sormadılarda aç-tok olup olmadığımı:44:demek ki önemli değilmiş.Ama randevun geç saatteyse öğrende boşu boşuna aç kalma..
o zaman aç gideyim.. ne olur ne olmaz.. teşekkürler kızlar...ben aç geldim demiştim doktor da iyi yapmışsın dedi. kaç sayımı aç olur sen aç git aç erken git sabahtan
Afiyet bal şeker olsun sana da bebişine deDiet ürünüydü sanırım,daha doğrusu düşük kalorilimiydi neydi.Bence olmaz birşey.Ama sen yine de çabuk tüketme depoyu:130:
Amiiinnn,gözün aydın seninde..Ne kadarlık?
10. haftanın içindeyim bende yarın 11.haftaya gircez teyzesi :)
o zaman aç gideyim.. ne olur ne olmaz.. teşekkürler kızlar...
Ya ben bu hesaplamayı niye anlayamıyorum:97:Allahım nasip ederse 29 mart görünüyor doğum hesaplaması,SAT a göre 9+6 yım yarın 10 olacak.Sen nasıl 11 olacaksın?
ne zamandır okuyup henüz yazabilenlerdenim...
bende hamileyim, olası doğum 31 mart görünüyor... hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...
sanırım aranızda en genç olan benim 23 yaşımdayım ve üniversite son sınıfta matematik öğretmenliği öğrencisiyim okulum rahat allahtan, inşallah bebeğimle birlikte okulu bitirmiş olucam...
6. haftayla birlikte başlayan bulantılarım ve kusmalarım arada yok olsa da birden çıkıveriyor, zormuş gerçekten...
okuduğum kadarıyla hepimizde az çok aynı sorun var birbirimize dua edelim inşallah:)
bende hamileyim, olası doğum 31 mart görünüyor... hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...
sanırım aranızda en genç olan benim 23 yaşımdayım ve üniversite son sınıfta matematik öğretmenliği öğrencisiyim okulum rahat allahtan, inşallah bebeğimle birlikte okulu bitirmiş olucam...
6. haftayla birlikte başlayan bulantılarım ve kusmalarım arada yok olsa da birden çıkıveriyor, zormuş gerçekten...
okuduğum kadarıyla hepimizde az çok aynı sorun var birbirimize dua edelim inşallah:)
al benden de o kadar bende anlamıorum hiç o artılı eksili hesaplamaları :) doktorumun hesaplamasıyla kadınlar kulübünün hesaplaması tuttu birbirini, bende onlara uyuyorum artık :)
cnm benimde doktorum 2 hafta önce vermişti bu testleri.. ama acelesi yok dediği için hemen yaptırmadım...Şimdiden geçmiş olsun tatlım,benim doktor neden erken yaptırdı acaba??16 gün önce yaptırdım ben.
hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin Allah kolaylıklar versin hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin.
hııımmm,cuma günü sorayım bari benim uşağım 10 mu 11 haftalık mı
hııımmm,cuma günü sorayım bari benim uşağım 10 mu 11 haftalık mı
evet en küçük annemizsin galiba.. hayırlı olsun bebeğin...demek öğrencisin ne güzel.. keşke hep öğrenci kalsaydım derim bazen... bende sınıf öğretmeniyim. 7. yılım.. maalesef kpss mağdurlarındam.. 7 yıldır özel okullardayım.. allah yardımcın olsun cnm..ne zamandır okuyup henüz yazabilenlerdenim...
Canım hoşgeldinn aramıza allah sağlıkla bebeğini almanı nasip etsin kucağına
Buarada tüp bebiş anneleri hiç endişe etmeyin benim kuzeniminhde tüp bebek oldu çok rahattı hamileliği ve şuanda okadar yakışıklı bir oğlu varki bir okadar da zekii seçilmiş çocuk diyorum ben ona sizinkilerde öle olacak merak etmeyin onlar tüm bebişlerden farklı zeki yakışıklı ve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?