2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Son düzenleme:
seninki benimkinden uzunmuş bana 2 hafta sonra bırakacaksın dedi o zaman başka yazacağız dedi. bu eleviti teyzemde görmüştüm vitaminler de kilo aldırmaz mı canım ya
hiç sormak aklıma kilo aldırımı diye.. zaten 3 kilo aldım.. aman bebeğim ii olsun yeterki.. annesi verir kiloları nasılsa

öyle tabi canımmm şimdi olsa ağzının payını veririm herkese bu bizim kararımız kimseyi ilgilendirmez ama ozaman öle olmuyooo altüst oluyosun...haklısın normalde düşünmemeyi öğrendim ama hamilelik sürecinde tekrar düşünmeye endişelenmeye başladım...stres stres nereye kadar bilemiyorum...amin canım inşallah allah kimseyi evladıyla sınamasın...saol

canım bende 2 ay bitti başladım beni yanlış anlamışşsın sanırım elbette herkes bulantı yaşıycak diye bişey yok annem 5 çocuk doğurmuş birinde bulanmamış :)) demek istediğim mide bulantıları için arkadaşların üzülmemesi gerektiğiydi :) inşallah da bulantın sonradan çıkmaz ortaya :))
ben de sol kasığımda hissediyorum bi ben hissediyoum zannetmiştim :) genelde erken diyolar hissetmek için(

selam herkeze
daha hepinizle tam tanışamadık ama olsun ilerliyen zamanlarda kaynaşırız inşallah
bu gece erken yattığım için bu saatte karnım acıktı
bende bir dilim kekle sıcak ballı süt yaptım kendime yiyorum
birazdan yatıcam
benim mide bulantılarım hala devam ediyo bazen çok bunalıyorum
mide ameliyatı olduğum için istifarda edemiyorum
çok zor anlıcanız
kuru kuru öğürüp kendimii parçalıyorum sadece
önümüzdeki çarşamba kontrolüm var 2 li testim için kan verdim sonucuda salı günü alıcam
ense kalınlığı 1.41 çıktı iyimi değilmi bilmiyorum doktor bişey demedi
kan sonuçlarıda çıksın bakalım ne dicek
kızlar kabız olanınız varmı
çok kötü durumdayım akşamları karnım bi şişiyo patlıcakmış gibi tuvaletede çıkamayınca
saatli bomba gibi oluyorum aynı her an patlıcam diye korkuyorum

herkeze iyi geceler sabah görüşürüz
gerçi bu gün çok işim var ama bi ara girerim

toxoplazma yı çok iyi bilirim maalesef :)
kedilerden bulaşan ve bebeğe zarar veren bir virüs
eğer negatifse daha önce bu virüsü kapmamışsın ve bağışık değilsin demek.
Kısacası kedilerden uzak durcaksın temas etmeyeceksin.
çiğ tüketilen sebze ve meyvaları çok iyi yıkayacaksın,salam sosis sucuk gibi çiğ et tüketirken dikkat edeceksin.

kızlar gün hafta sayarken 0 ı başa mı koyuyosunuz sonamı
kafam karıştı

10+0-10+1........10+6 mı
yoksa

10+1 - 10+2..........10+0 mı

kızlar gün hafta sayarken 0 ı başa mı koyuyosunuz sonamı
kafam karıştı

10+0-10+1........10+6 mı
yoksa

10+1 - 10+2..........10+0 mı
cnm kafanı karıştırma.. 0 ı başa koyuyorsun... şöyle açıklayayım: benim son adet tarihim cuma günü olduğu için cuma günleri haftamız değişmeye başlıyor.mesela ben bu hafta 10. haftamın içindeydim. haftamı söylerken ister 10. haftamın içindeyim de ister cumadan sonraki günden itibaren 9+1...9+2 de. 9+1 demek 9 haftanı doldurmuşsun üstündende 1 gün geçmiş yani 10. haftanın içindesin demek. benim bugün haftam değişiyor.ben 10. haftayı bitirip 11 haftaya başlayacağım için 10+0.. yarın 10+1... ama 11. haftanın içinde olacağım..
hehehe abartıp fazla açıklamada bulunmadım umarım..

EVET CNM ÇALIŞIYORUM SON AYA KADAR DA ÇALIŞMA NİYETİNDEYİM.
İSTANBUL DA BİRKAÇ GÜNDÜR RÜZGARLI..
KULAĞIMA KÜPE OLDU ZATEN SAÇLAR ISLAK YATILMICAK Bİ DAHA...
HERGÜN İÇİYORUM SAYILMAZ AMA İLK ZAMANLAR MEYVESUYU VE ONU ÇOK TÜKETTİM SICAKALRDA..
SODA SEVERİM DE EŞİM İÇİRMİYO,DR.DAN ONUN YANINDA TEYİD ALIP ARADA İÇİCEM...
Biz de uyuduk teyzesiiAllahım çalışan hamilelere yardım etsin

hehehe uyumuşum gerçekten cnm..
şimdi uyandım.. ohh dinlenmişim gerçekten...

Oh herkes uyumuş,demekki ben doğru tahmin ettim
anladım canım.yazı dili işte bazen anlaşamıyoruz

cnm Allah kolaylık versin
ben de ara ara kabız oluyorum..
günaydın kızlar..yine kalkalı 1 saatten fazla oluyo ama henüz kahvaltı yapmadım sizler nasılsınız

günaydın cnm
daha fazla bekleme ve ye bişeyler annnesi

Günaydın teyzeler:79:
biz şimdi geldik doktordan,kuzumu gördüm Allah a binlerce kez şükürler olsun,gayet iyiydi.Elinde bir yumak vardı sanki oynayıp durdu maaşallahAğladım valla3 gündür bulantılarım bıçak gibi kesilmişti,bende birşey oldu sanmıştım ama insan konduramıyorda.Çok şükür rabbime,çok iyiydi.Allah ım hepimizin evlatlarını korusun.ve bebek bekleyen her kadına nasip eylesin bu duyguyu..
Eşim inanmıyordu ama doktor bebeklerin sese tepki verdiğini söyledi.Sahiden biz kahkaha atıp konuştukça oynadı durdu,kolları ağrıdı miniğiminSizde bol bol konuşun kahkahalar atın emi annecikler..
Ay çenem düştü mutluluktan,bu son valla,
Annem sana kurban olurum ben,Allah ım seni her daim esirgesin minik meleğim..

Kızlar bana da fikir verebilir misiniz
Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.
Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyı?

günaydın kızlar; benim de dün kontrolüm vardı yazamadım... ilk baktığında hareket etti sonra utandı hareket etmedi:) 2 sn bile hareketini görmek aşırı mutlu etti rabbime hamd olsun...

ilk zamanlarımdan beri doktor her usg ye baktığında kanama alanım olduğunu söylüyor progestan kullanıyorum azaldı ilk güne oranla ama henüz bitmemiş ilişki yasak dedi zaten dikkat ediyoruz ama eşim onunla ilgilenmediğimi düşünüp üzülür diye kafama takıyorum
halsizliğim mide bulantılarım geçmedi ve hala bütün ev kokuyo gibi hissediyorum imkanım olsa eve hiç girmicem...

bu arada bi arkadaşım sormuş ice tea yi.. bildiğim kadarıyla ice tea kabızlık yapıyo içinde de kafein var dikkat etmekte fayda var...

benimde canım sürekli ekmek, hamur işi, fast food falan istiyor, şimdiden iki kilo aldım..

Maşallah :) Herşey gönlünce olsun inşallah :) Çok güzel mutluluklar... İnşallah ben de hamileyimdir? Yukarıda yazdım sizce hamile olma durumum varmı?

canım ya hiç belli olmuyor seni ümitlendirmek istemem. inşallah hamilesindir ben iki gün geçince test yapmıştım çift çizgi görmüştüm, aynı gün kan vermiştim onda da 4haftalık hamile çıkmıştım. adet belirtilerine çok benziyor hamilelik belirtileri.. sabret,düşünme, rahat ol bu çok önemli stres yapma

benimki annesi gibi hiç hareket etmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…