2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Ben anlamıyorum bu işleri canım,zaten 5,5 haftalıkken öğrendim.Korunmadığım her ay psikolojik olarak böyle şeyler olurdu bana,az ağlamamıştım regli olduğum zamanlardaSabret biraz.Eğer istiyorsan inşaallah hamilesindir.

zaten ultrason görüntümde o siyah alan (rahim sanırımne deniyosa işte ) benim geniş gibi. 4 oda 1 salon

sizin nasıl kızlar benimki ile karşılaştırdığınızda.
Eki Görüntüle 499865

Ölürüm ben onları verene,ay ne güzel birşey ya,gülsem mi ağlasam mı bilmiyorumBen yüklemeyi bilmiyorum,kesenin dibinde yatıyordu benimki de elleri havadaAnnesi ellerine ayaklarına,heryerine kurban olsun.Kaç cm bebek canım?

kızlar siz böyle doktora gittikçe benim de canım çekiyo :) 15 gün oldu gideli 1 hafta daha beklicem 2li test için okul açılcak toplantı gününe denk getirmeye çalışcam doktoru valla çok sıkıntılı kavga gürültü geçiyo toplantı o yüzden

Az kalmış canım 1 hafta geçer hemen,bizim ikili testte 17 gün sonra.Stres yapma tatlım.Allah sana da bebeğine de sağlık versin inşaallah..

elleri ayakları seçiliyo iyi bakılınca. 3,19cm teyzesi kese büyük mü benim :44:

ben fotoğraf makinası ile çektim bilgisayara attım sonra burdan mesaj yazarken bi ataç resmi var ona tıklayıp ekliyosun. sen bilgisayara at ben sana anlatıyım nasıl ekleyeceğini. ya da bilgisayarın kamerası ile çekme imkanın varsa onunla da atabilirsin bilgisayara.

bizim de bir sonraki buluşmamız 2 hafta sonra

evet kesin o güne getir beni de mudur aradı. yıllardır ders istiyorum vermiyorlar bu sene bütün 9ları bana vermişler. seçmeli benim ders. hem sevindim hem üzüldüm. o kadar istedim vermediler şimdi hamileyim ders veriyolar gülsem mi ağlasam mı yine de ders dışı öğretmenlerin sorunlarıyla uğraşmaktan iyidir ya. kapris kapris çekilmiyorr

cnm gözünaydın... bende dün gördüm ama hareket etmiyordu.. harreket eden sadece minik kalbiydi.
annesi gibi uykucu herhalde kuzum

Maşallah :) Herşey gönlünce olsun inşallah :) Çok güzel mutluluklar... İnşallah ben de hamileyimdir? Yukarıda yazdım sizce hamile olma durumum varmı?

Oncelikle Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin inşallah... Ben hamile oldugumu öğrenmeden önce kasık ağrım fazlaydı hep adet oldum diye düşünüyordum ama hamileymisim bı de hafif bı halsizlik ve bas dönmesi vardı... Gunüm 4 gün geçince testle öğrendim hamileliğimi canım inşallah hamilesindir...

ben okulöncesi öğrtmnym canım bu sene de öğleci olcam bir sıkıntı çıkmazsa..zor olcak öğleci sınıflar kalabalık oluyo ama Allah izin verirse 2. dönem izinde olcaz inş. bi senelik öğlecilik böyle geçsin istedim..bizim okulun toplantısı meşhurdur samsunda..yumruk yumruğa olanını bile gördük..müdürümüz çok anlayışsız zaten iinsanları dinlemiyor bile o yüzden herkes ,idareye karşı ooof ooff stres oluyorum vallaa en kötü ihtimalle ilaç falan yazdırmaya gitcem o gün çekemem yani

Bilmem,ama normaldir tatlım maaşallah bebeğinedeBırak rahat rahat yatsın,oynasın yavrun
benim balım da 2,5 cm miş.daha minik,kesem daha büyük görünüyor dolayısıyla.Doktorda herşey gayet güzel dedi 10 hafta içinDemek ki sende de herşey yolunda Allah ın izniyle.İkili tarama değilmi sonra ki randevun?

geçen kafama takıldı. mesela ben 27mart 40.haftamı dolduruyorum. diyelim ki 35.haftamda izine ayrıldım. bebek 15 martta doğdu. öncesi sonrası farketmiyor sanırım toplama bakıyorlar. toplamda 16 hafta izin var. (yeni yasa çıkmazsa) geriye kalıyor benim 11 hafta (16-5) onu 27 marttan sonrasından itibaren saymam gerekir di mi. inşallah çıkar şu 6 ay 24 hafta kullanırız. bizim zaten yaz tatili var. öncesinden almaya başlasak ne iyi olur mesela Ocaktan itibaren

ooo uzunmuş seninki ay kızlar ben hiç iyi beslenmiyorum yoksa bebeğim ondan mı kısa :18:

evet canım ikili taramaya gidicem. ama çarşamba hafta başım benim bir iki gün onu geçireyim diyorum. bu sefer hastanemi de değiştiriyorum devlete gidicem bakalım. benim özeldeki doğum iznine ayrıldı. zaten orayı sevmemiştim

ama burdaki takvimde o ı sona koymuşlar
bende başta biliyodum.
gerçi çok önemli değil ama ...

Yok tatlım 2,5 cm normalmişhem bende senle aynıyım canım ya fast food istiyor canım bazen.Onun dışında çubuk kraker,şeftali.Devlet iyi oluyorda İstanbul da eziyet valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…