benimki annesi gibi hiç hareket etmiyordu
Kızlar bana da fikir verebilir misiniz
Adetime 5 gün kaldı. Ancak ben daha bir hafta öncesinden inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşadım. 3 gün boyunca hiç geçmeden ağrıdı. Şimdi azaldı sadece çok yorulduğumda ağrıyor. Çok hafif bel ağrım da var. Bir hatfa öncesinden yani adetime 10 gün kala bu ağrılarım başladı. Normalde adet öncesi benim böyle ağrılarım olmazdı bir bu ay oldu. Ayrıca kasıklarım bira şiş ve sert. Göğüsümde dolgunluk ve şişlik var. dokununca da acıyor.
bu süreç içerisinde bazı günler çok gaz oldu, midemde genel olarak yanma var, normalime göre çok sık tuvalete gidiyorum, iştahım çok açıldı, herşeyi yiyorum. Geçen hafta her gün deli gibi zeytin yedim ki normalde siyah zeytini çok sevmem. Halsizlikte var. Çok çabuk yoruluyorum.
Bunlar gebelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyı?
zaten ultrason görüntümde o siyah alan (rahim sanırımne deniyosa işte ) benim geniş gibi. 4 oda 1 salon
sizin nasıl kızlar benimki ile karşılaştırdığınızda.
Eki Görüntüle 499865
kızlar siz böyle doktora gittikçe benim de canım çekiyo :) 15 gün oldu gideli 1 hafta daha beklicem 2li test için okul açılcak toplantı gününe denk getirmeye çalışcam doktoru valla çok sıkıntılı kavga gürültü geçiyo toplantı o yüzden
Ölürüm ben onları verene,ay ne güzel birşey ya,gülsem mi ağlasam mı bilmiyorumBen yüklemeyi bilmiyorum,kesenin dibinde yatıyordu benimki de elleri havada Annesi ellerine ayaklarına,heryerine kurban olsun.Kaç cm bebek canım?
kızlar siz böyle doktora gittikçe benim de canım çekiyo :) 15 gün oldu gideli 1 hafta daha beklicem 2li test için okul açılcak toplantı gününe denk getirmeye çalışcam doktoru valla çok sıkıntılı kavga gürültü geçiyo toplantı o yüzden
cnm gözünaydın... bende dün gördüm ama hareket etmiyordu.. harreket eden sadece minik kalbiydi.Günaydın teyzeler:79:
biz şimdi geldik doktordan,kuzumu gördüm Allah a binlerce kez şükürler olsun,gayet iyiydi.Elinde bir yumak vardı sanki oynayıp durdu maaşallahAğladım valla 3 gündür bulantılarım bıçak gibi kesilmişti,bende birşey oldu sanmıştım ama insan konduramıyorda.Çok şükür rabbime,çok iyiydi.Allah ım hepimizin evlatlarını korusun.ve bebek bekleyen her kadına nasip eylesin bu duyguyu..
Eşim inanmıyordu ama doktor bebeklerin sese tepki verdiğini söyledi.Sahiden biz kahkaha atıp konuştukça oynadı durdu,kolları ağrıdı miniğiminSizde bol bol konuşun kahkahalar atın emi annecikler..
Ay çenem düştü mutluluktan,bu son valla,
Annem sana kurban olurum ben,Allah ım seni her daim esirgesin minik meleğim..
Maşallah :) Herşey gönlünce olsun inşallah :) Çok güzel mutluluklar... İnşallah ben de hamileyimdir? Yukarıda yazdım sizce hamile olma durumum varmı?
evet kesin o güne getir beni de mudur aradı. yıllardır ders istiyorum vermiyorlar bu sene bütün 9ları bana vermişler. seçmeli benim ders. hem sevindim hem üzüldüm. o kadar istedim vermediler şimdi hamileyim ders veriyolar gülsem mi ağlasam mı yine de ders dışı öğretmenlerin sorunlarıyla uğraşmaktan iyidir ya. kapris kapris çekilmiyorr
cnm aynı benim ultrason görümtüm hehe
zaten ultrason görüntümde o siyah alan (rahim sanırımne deniyosa işte ) benim geniş gibi. 4 oda 1 salon
sizin nasıl kızlar benimki ile karşılaştırdığınızda.
Eki Görüntüle 499865
Bilmem,ama normaldir tatlım maaşallah bebeğinedeelleri ayakları seçiliyo iyi bakılınca. 3,19cm teyzesi kese büyük mü benim :44:
ben fotoğraf makinası ile çektim bilgisayara attım sonra burdan mesaj yazarken bi ataç resmi var ona tıklayıp ekliyosun. sen bilgisayara at ben sana anlatıyım nasıl ekleyeceğini. ya da bilgisayarın kamerası ile çekme imkanın varsa onunla da atabilirsin bilgisayara.
bizim de bir sonraki buluşmamız 2 hafta sonra
ben okulöncesi öğrtmnym canım bu sene de öğleci olcam bir sıkıntı çıkmazsa..zor olcak öğleci sınıflar kalabalık oluyo ama Allah izin verirse 2. dönem izinde olcaz inş. bi senelik öğlecilik böyle geçsin istedim..bizim okulun toplantısı meşhurdur samsunda..yumruk yumruğa olanını bile gördük..müdürümüz çok anlayışsız zaten iinsanları dinlemiyor bile o yüzden herkes ,idareye karşı ooof ooff stres oluyorum vallaa en kötü ihtimalle ilaç falan yazdırmaya gitcem o gün çekemem yani
cnm gözünaydın... bende dün gördüm ama hareket etmiyordu.. harreket eden sadece minik kalbiydi.
annesi gibi uykucu herhalde kuzum
Bilmem,ama normaldir tatlım maaşallah bebeğinedeBırak rahat rahat yatsın,oynasın yavrun
benim balım da 2,5 cm miş.daha minik,kesem daha büyük görünüyor dolayısıyla.Doktorda herşey gayet güzel dedi 10 hafta içinDemek ki sende de herşey yolunda Allah ın izniyle.İkili tarama değilmi sonra ki randevun?
cnm aynı benim ultrason görümtüm hehe
zaten sinemsu senin ve benim aynı görünüyor tarihlerimiz.
cnm kafanı karıştırma.. 0 ı başa koyuyorsun... şöyle açıklayayım: benim son adet tarihim cuma günü olduğu için cuma günleri haftamız değişmeye başlıyor.mesela ben bu hafta 10. haftamın içindeydim. haftamı söylerken ister 10. haftamın içindeyim de ister cumadan sonraki günden itibaren 9+1...9+2 de. 9+1 demek 9 haftanı doldurmuşsun üstündende 1 gün geçmiş yani 10. haftanın içindesin demek. benim bugün haftam değişiyor.ben 10. haftayı bitirip 11 haftaya başlayacağım için 10+0.. yarın 10+1... ama 11. haftanın içinde olacağım..
hehehe abartıp fazla açıklamada bulunmadım umarım..
inşallah cnm... bir dahaki buluşmamız bizimde 2 haftasonra.. 2 li testimizde varmış... kim bilir ne kadar büyümüş olacaklarAman kalpleri atsın da ecemcim,sonraki zamanlarda uyutmak için debeleniriz zaten..Bundan sonra ki usgler daha keyifli geçecek Allah ın izniyle..
ooo uzunmuş seninkiay kızlar ben hiç iyi beslenmiyorum yoksa bebeğim ondan mı kısa :18:
evet canım ikili taramaya gidicem. ama çarşamba hafta başım benim bir iki gün onu geçireyim diyorum. bu sefer hastanemi de değiştiriyorum devlete gidicem bakalım. benim özeldeki doğum iznine ayrıldı. zaten orayı sevmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?