günaydın kızlar..yine kalkalı 1 saatten fazla oluyo ama henüz kahvaltı yapmadım sizler nasılsınız
Yok tatlım 2,5 cm normalmişhem bende senle aynıyım canım ya fast food istiyor canım bazen.Onun dışında çubuk kraker,şeftali.Devlet iyi oluyorda İstanbul da eziyet valla
hehehe evet bende bi 5 aylık duruyorum....cidden misenin kese de böyle büyük mü canım ya. zaten beni gören 5 aylık sanıyor. gerçi önceden de göbekliydim
inşallah cnm... bir dahaki buluşmamız bizimde 2 haftasonra.. 2 li testimizde varmış... kim bilir ne kadar büyümüş olacaklar
sabah 8 de kahvaltımı yaptım.
şimdide karper simit çay yapıyorum :) canım çekti
bende durum bi garip
yemek yedikten sonra midem bulanıyo
iyimi kötümü bilemedim :)
konum olarak yeri önemli değilki.. mesela9+5...9+6....10+0...ama burdaki takvimde o ı sona koymuşlar
bende başta biliyodum.
gerçi çok önemli değil ama ...
geçen kafama takıldı. mesela ben 27mart 40.haftamı dolduruyorum. diyelim ki 35.haftamda izine ayrıldım. bebek 15 martta doğdu. öncesi sonrası farketmiyor sanırım toplama bakıyorlar. toplamda 16 hafta izin var. (yeni yasa çıkmazsa) geriye kalıyor benim 11 hafta (16-5) onu 27 marttan sonrasından itibaren saymam gerekir di mi. inşallah çıkar şu 6 ay 24 hafta kullanırız. bizim zaten yaz tatili var. öncesinden almaya başlasak ne iyi olur mesela Ocaktan itibaren
Günaydın hanımlarMaaşallah bebekler de annelerde iyi şu aralar
Ecem zamanlamamız aynı gidiyor diye sana sorayım dedim,benim de yarın randevum var.Bu randevu da sadece üstten mi muayene oldun?Ya 2 hafta da bir randevu veriyor doktor,temiz gitmek istiyorum ama o kadar kısa sürede ağda yaptıramıyorum,ee jilet te kullanmak istemiyorum,iki haftaya kadar ikili taramaya da çağıracak Allahım bir aksilik vermezse inşaallah.:26:Siz nasıl çözüm buluyorsunuz bu duruma??
sabah 8 de kahvaltımı yaptım.
şimdide karper simit çay yapıyorum :) canım çekti
bende durum bi garip
yemek yedikten sonra midem bulanıyo
iyimi kötümü bilemedim :)
amin cnm... rabbim yavrularımızı bağışlasın bizlere... onların acılarını göstermesin bize...evet testi atlatalım cinsiyet merakı daha tatlı olacak sankiİnşaallah canım,şu mubarek günün hatrı için sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.Sen bir de kıpırdadığını gör annesi,aklı gidiyor insanınHayırlısı ile bir de ikili test sonuçları iyi gelsin cinsiyet merakı başlar artık hepimizde
canım geçen bana da öyle oldu hatta şaşırdım ne oluyor diye. geçer merak etme. benim artık hiç bulanmıyo. zaten doğru düzgün de bulantı yaşamadım. ben de agresiflik varonu da son zamanlar da boşverdim. takmıyorum hiçbişeyi amaaaan boşver diyorum geçen ana yolda gidiyorum arabanın biri ara yoldan direkt önüme atladı kornaya bastım uzun uzun. sonra ışıklarda yanıma yanaştı camım açıktı. vır vır bişeyler diyor yok ayağımın altında yumurta mı varmış frene basamaz mıymışım. baktım şöyle kafamı çevirdim. bir sonraki isıklarda yine yanımdaydı camımı kapatıverdim. eskiden olsa laf söylerdim. artık kendimi üzmemeye karar verdim. bir de eşim konusunda bunu başarabilsem süper olacak da onu çok kafama takıyorum konuyu nereye getirdim
Ben epilasyon aleti kullanıyorum canım ama her babayiğidin harcı değil diyo arkadaşlar :)
bide ağda ilk aylarda tehlikeli diyorlar bilgisi olan varsa beri gelsin:)
kıızzz hayatta dayanamam ben ona,kopuverir valla biryerlerimBen yaptırıyorum ya,annemler teyzemler yapmış zamanında.Allah ım esirgesin,ne yapayım..
Annem sen millete takıl stres atşu adama da huzur ver artık.Uzak ta yalnız olan o,senin çenenle uğraşan da o,yazık kız garibe:)Çocuğa da kötü örnek oluyorsun
kızlar sahi gelir gelmez cevaplara daldım bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükürr minik fasulyeciği gördüm :)
önümüzdeki cuma günü testleri yapcaz kısmetse. folikasidi bıraktırdı yeni ilaçlar yazdı akşam iş dönüşü alcam bakalım.
gel önümüzdeki hafta gellll :))
şimdi cnm şöyle anlatayım doğum öncesi 8 sonrası 8 toplam 8 hafta izin var..
doğuma tahminen 3 hafta kala falan zaten mecburen izne ayrılıyosun.o 3 hafta kalana kadar da doktordan çalışabilir izni alman gerekiyo..
15 mart doğcak gibi düşünürsek..ocak 18inde izne ayrıldın diyelim 2 ayı kullancaksın..o 2 ayda 15 gün zaten sömestr tatiline geliyo ziyan oluyo yanii..25 ocakta karne tatili başlıyo zaten 11 şubatta okul açılcak eğer dayanabilir de11 şubatta izne ayrılırsan o önceden kullanmadıklarını doğum sonrasına ekleyebiliyosun ama tatile gelen doğum izinleri boşa gidiyo gibi bişe oluyo..11 şubatta izne ayrılsan doğumdan önce 4 hafta kullanmış oluyosun iznini.kalan 4 haftayı da sonra eklersen haziran ın 14ünde falan iznin bitiyo son iki haftayı da raporla atlatabiliriz :)
çok mu karışık oldu
kızlar sahi gelir gelmez cevaplara daldım bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükürr minik fasulyeciği gördüm :)
önümüzdeki cuma günü testleri yapcaz kısmetse. folikasidi bıraktırdı yeni ilaçlar yazdı akşam iş dönüşü alcam bakalım.
gel önümüzdeki hafta gellll :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?