2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
merhaba kızlar gene cenenız dusmus ha 2 gun gırmedım foruma masallahınız var ha oku oku gozum agrıdı he umarım herkes ıyıdır ben butun hazırlıklarımı bıtırdım yarını beklıyorum kızlar bu arada kontrole gıdıp de melegını goren annelerı cok tebrık edıyorum allahım korusun meleklerımızı ben bır sure gıremeyebılırım foruma hepınızı opuyorum kızlar kendınıze cok ıyı bakın bebıslere de

Hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah.Sende bebeğinde Allah a emanet olun tatlım..

Teyzeler ben de çıkıyorum şimdiliksıkıldım evde.Çıkayım da bir cuma pazarını gezeyim.Belki birşeyler bulurum.Öpüyorum hepinizi..

Selam kizlar dun hemogram baktirdim demir eksikligi anemisi cikti, daha erkenmis demir eksikligi anemisi icin cunku daha benden demir almaya baslamamis o yuzden demire erken basladim igrenc bisey agzima surekli pasli demir tadi geliyo zaten midem bulaniyodu buda tuz biber oldu kiyamam bebisime onun icin herseyi yaparim birde torc baktirdim oda haftosonu cikacakmis sizde durumlar nasil

cnm dayancaz artık yapcak bişe yok :) benim de b12 vitamini düşük çıktı aslında et falan yiyorum ama sanırım bağırsaklarda emilim olmayınca istediğinm kadar ye fayda etmiyomuş benim bağırsaklarda bişe var zaten çalışmıyolar da tembeller :)

Selam kizlar insallah bende martta dogum yapacagim 11 haftalik bulanti ve kusmalardan 2 hafta hastanede yattim 7 haftalikken serum aldim baya simdi biraz Daha iyi sayilirim ama bulantilarim beni hala Birakmadi

kızlar merhaba ben 9+3 haftalık hamileyim.idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.doktor amoklavin 1000 mg verdi.prospektüsünde zorunlu kalmadıkça ilk 3 ayında kullanmayınız yazıyor.aranızda kullanan var mı ? korkuyorum bu benim 2.gebeliğim ilk bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybettim şimdide tedavi olurken zarar vermek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Selam kizlar insallah bende martta dogum yapacagim 11 haftalik bulanti ve kusmalardan 2 hafta hastanede yattim 7 haftalikken serum aldim baya simdi biraz Daha iyi sayilirim ama bulantilarim beni hala Birakmadi

canım benimde ilk gebeliğim senin gibiydi.idrarda enfeksiyon ve kültür baktılar mı? kusma ve bulantıları tetikliyor.

Cnm ya ben de her kontrol sonrası böyleyimmm
maşşallah kuzuna

cnm maşşallah gözünaydın
canım sen de kendine iyi bak dikkat et lütfen...

canım başka bir dr.un da fikrini al istersen...ama bence iç dediyse bir bildiği vardır..

elifim lütfen dikkat et kendine.. bide yarın tam gün çalışacaksın.. sonrasında eşya yerleştirme... zor olacak gerçekten... bebeğine ve kendine ii bak cnm... fırsat buldukça dinlen... öpüyorum seni...

Sırma doğal maden suyu içiyorum inş. yanlış bişi yapmıyorumdur.

selamlar herkese ben de mart annesi olicegim insaalh,
saglikla bebisleri koklamak dilegiyle....

maden suyu konusunda ben de hep doktora sorucam unutoyrum, gazli olmasindan dolayi
endiseliyim ama gunde 1 siseyi gecmeyecek sekilde iciyorum.
bilgisi olan varsa aydinlatirsa iyi olur

kızlar asiti gittikten sonra tüketilmeli maden suyu, bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…