yaa bende de bulantı yok hiç normalmii bu durum yaaa(
gayet normal benim de yok fazla, oluyo ama arada.
herkesin olacak diye bir kural yok.
bulantisi olmayan hamisler sansli hamisler. millet neler cekiyo
aynen öyle bide 3 ayından sonra başlayanlar oluyomuş bi arkadaşım ilk aylarda hiç bişi çekmedim ama sonra mutfağa bile giremedim demişti Allah kolaylıklar versin inşallah rahat geçiririz
ben 9 ay cekeni duydum da valla. evet o dediginde var sonradan da basliyomuss.
aman ya bana zor gelir ben zaten zayifim besleyemem valla cocugu.
Bulantin olmadigi icin sevinmelisin Bence ben bulantidan dolayi kilo verdim hastaneye yattim ve hala da duzelmedim dogru duzgun yiyemiyorum
kızlar doktor idrarımda iltihap gördüğü için SEF 500 mg lık antibiyotik verdi. İlk 3 ay bebeğe zararının olmadığını söyledi ama bilmiyorumdaha önce kullanan var mı aranızda??
çok geçmiş olsun canım kullanmadım ama doktoruna güvenmiyorsan başka bir doktora daha danış bence
kızlar doktor idrarımda iltihap gördüğü için SEF 500 mg lık antibiyotik verdi. İlk 3 ay bebeğe zararının olmadığını söyledi ama bilmiyorumdaha önce kullanan var mı aranızda??
çok geçmiş olsun canım kullanmadım ama doktoruna güvenmiyorsan başka bir doktora daha danış bence
geçer inşallah canım cok teşekkür ederim, prospektüsünü okudum ''SEF film tabletin hamilelerde kullanılma emniyeti kanıtlanmamıştır.'' yazıyo bide daha çok korktum((
gayet normal benim de yok fazla, oluyo ama arada.
herkesin olacak diye bir kural yok.
bulantisi olmayan hamisler sansli hamisler. millet neler cekiyo
şimdi senin yazını görünce baktım bendebenimkide verilmiş... ayy şükür gelsin artık.. tekrar hamile giyim kampanyası yapılsın yaaaaa.....Merhaba kızlar ben geldim...
Aramıza yeni katılanlar olmuş. tebrik ederim. hoşgeldiniz.
ecem benim Seze Mom'lar kargoya verilmiş seninki ne durumda? inşallah beğeniriz
gecmis olsuuunnn valla zor bir durum allah kolaylik versin.kesinlikle çok şanslı bulantısı olmayanlar, ben 6 haftadır ne yesem çıkarıyorum. kilo veriyorum, hayattan zevk almıyorum ya, hasta gibiyim sürekli. arada hastanelik oluyorum zaten. sabah kuru kuru çeyrek simit yiyebildim sadece. öğleden sonra bir kase cacık yapıp içtim, onuda az önce çıkardım. su bile içemiyorum, bir bardak su içsem anında çıkarıyorum. nasıl yaşıyorum, neyle beslenip ayakta duruyorum ben bile hayret ediyorum :)
Hoşgeldinnnnselamlar herkese ben de mart annesi olicegim insaalh,
saglikla bebisleri koklamak dilegiyle....
maden suyu konusunda ben de hep doktora sorucam unutoyrum, gazli olmasindan dolayi
endiseliyim ama gunde 1 siseyi gecmeyecek sekilde iciyorum.
bilgisi olan varsa aydinlatirsa iyi olur
ben de biraz beklettim yavaş yavaş içtim.kızlar asiti gittikten sonra tüketilmeli maden suyu, bilginize
ay cnm ya Allah yardımcın olsunnnkesinlikle çok şanslı bulantısı olmayanlar, ben 6 haftadır ne yesem çıkarıyorum. kilo veriyorum, hayattan zevk almıyorum ya, hasta gibiyim sürekli. arada hastanelik oluyorum zaten. sabah kuru kuru çeyrek simit yiyebildim sadece. öğleden sonra bir kase cacık yapıp içtim, onuda az önce çıkardım. su bile içemiyorum, bir bardak su içsem anında çıkarıyorum. nasıl yaşıyorum, neyle beslenip ayakta duruyorum ben bile hayret ediyorum :)
bulantı yaşayan arkadaşlarım.. allah yardımcınız olsun tez zamanda düzelirsiniz inşallah.. ben yaşamadım bunlarıinşallah bundan sonrada yaşamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?