2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

merhabalar arkadaşlar ancak girebildim bugün çok fenayımya durmadan çıkartıyorum aynı beni anlatmışsın nasıl ayakta kalıyorum bende şaşırıyorum sabah bende yarım simit yedim ama durmadıki hiç ayy nasıl bişi bu bilemedim Allahın bi hikmeti buda işte çok şükür yinede

Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??

Bende dün arkadaşımla aynı şeyi konuştum hissediyomusun dedi hayır dedim... Oğluna hamileden sanki rahimin icinde bir tırtıl hareket ediyor gibi hissetmiş ama kızında böyle bişey hissetmemiş belki de bu tez doğrudur kim bilir:)

Olabılır vallahı annemde aynı seyı soyledı bana:)Abımde ıcımde bır arı vardı sankı dıyor.Ama sende cok gec hıssettım dıyor.Hayırlısı olsun erkek kız hıc farketmez onemlı olan saglıklı,uzun ömürlü olması aslında.Ben sadece meraktan sorayım dedım.

Beni tarif ediyorsun resmen kana kana su icmeyi ozledim ama yudum alsam kusuyorum bi lokma ye bin lokma cikar sanki hayatimin sonuna kadar boyle yasicakmisim gibi geliyo bazenleriboturup agliyorum ama şikayet etmiyorum bebegim saglikli olsun yeter

Ben hissediyorum canım seyirme sağ tarafımda dr gitmiştim hamile kaldığım ay ordan yumurtladım elimi koyduğumda kalp atışını falan hissediyorum sol tarafımda hiçbirşey yok.bana 2 kontrolde de erkek ? dedi.bakalım hayırlısı bende erkek hissediyorum.Senin için de hayırlısı olsun...

Merhaba doğum tarihlerimiz aynı.Bende öğretmenim çok güzel açıklamışsın... bu arada benim de endişelerim vardı izinle ilgili 2.dönem ne zaman başlıyor bakmamıştım.Bu durumda bizim iznimizi önce kullanmamız boşuna olur. nasılsa ocak sonu yarı yıl tatili 2.dönemde belki 1-2 hafta falan okula gidip mart 20 gibi olucaksa doğum mart başı izne ayrılabiliriz sanırım.nerdeyse haziran 15-20 gibi izin yetiyor :) sonra rapor.Umarım sorun çıkmaz keyifli bir hamilelik geçirip görürüz o günleri...

kızlar yasa çıkacak ve 6 ay olacak...
o zaman da sonra kullanmak iznimizin yanmasına sebep olacak daha erken alıcaz bence ocak başı gibi biz gideriz eğer öncesine de çok hak verirlerse, 4+20 yapmazlar umarım. ben lisedeyim haziranın yarısını kapatmak bana yetiyor. yani doğum 20si gibi olsa 12-13 hafta yetiyor. size de 14-15 hafta yeter. 24-13=11haftayı da önce kullanabilirim. sizler de 9 haftayı.... o da benim ocak başı oluyor sizlerin de ocak ortası... inşallah yasa çıkar da 12+12 olur

bu arada bugun eşim aradı bana kız olacakmış gibi geliyor dedi. kız olursa burdaki arkadaşlara bir tepsi baklava ısmarlayacağım diyor ayyy bu adam kız istiyor ama bana erkek olacakmış gibi geliyor. erkek olursa sevmeyecek mi :26:

kızlar bir de aklıma şu geldi hani aynı dönemlerde ultrasona giriyoruz ya bazılarımızın ki hareket ediyor bazılarımızın ki etmiyor. erkek çabuk hareketlenirmiş ya.

acaba hareket edenlerin erkek hareket etmeyenlerin kızı mı olacak bakalım öğrenince bunu da paylaşırız. kiminki tuttu kiminki tutmadı. zaten aramızdan bir kişi öğrensin Tablo yapacağım, bakalım kaç kız kaç erkek

devlette görev yapan arkadaşlarım gözünüz aydın...
özel okul öğretmeni olarak en çok izni ben kullanıyorum 1 yıl
valla özel okulda öyle doğum izni falan olmadığı için mecbur ara verdim..
bu arada bu yıl 324 sınıf öğretmeni alınacakmış.. norm fazlalığı varmış... ne diyimki ben şimdi.. bu sayı ne yaaa...şaka gibi..

kızlar ocak 2013 anneleriyle konuştum en garanti 16.hafta diyorlar cinsiyet için. 12.haftadan itibaren birşeyler söylüyor doktor ama bazılarının değişmiş bazılarının aynı kalmış. şimdi biz ikiliye gidince doktor bize bi tahminde bulunacak yaaaa ben hemen heveslenirim. ama kimseye söylememek lazım ya değişirse. e söylemeden de durulmaz. eşlerimizi heveslendircek miyiz adamlar hayaller kurar bi de benimki uzakta.

Günaydın kızlar..
Bizim doktor nuh deyip peygamber demeyenlerdenDün muayenede acaba kız mı erkek mi demeye kalmadı 16.haftada muhtemelen net bir şekilde göreceğiz dedi.Gerçi bazen aklıma gelse de umrumda değil cinsiyeti(zamanında kız diye yanıp tutuşan bir kadın olarak)sağlıklı olsun,başka birşey istemem rabbimden.Zaten sürekli kafamda felaket senaryoları yazıp duruyorum
Bu arada yakın bir arkadaşıma 4.aydan 7.aya kadar erkek demişlerdi.Şimdi 7.ayında kız bu demişler.Yavrum bir sürüde hazırlık yapmış.

Kızlar bebeklerinize birşeyler aldınız mı,ne aldınız:26:
Benim bebeğime ilk aldığım şey cam rende olduAslında niyetim tulumdu ama markette gözüme çarpınca dayanamadım.Eşimin elinden biberonlarıda zor aldım.Çok renkliymiş alalım diye tutturdu.Ne anlarsak biz?İnternette gezinirken indirimde diye bir de ateşölçer aldım,ama artık birşey almam 15-16 haftaya kadar.Gerçi bebeğin ilk hediyesi kardeşimden geldi daha 8.haftada uyku seti ile nevresim takımı almış deli kız

cnm ben de annemin dolayısıyla bi battaniye aalmıştım o da şöyle oldu..annem bi mağazadan bi ürün almış defolu çıkınca değiştircektik kalmamış onun yerine bir battaniye iki bebek takımı almıştık ben o zaman hamileydim ama düşük yaptım daha sonra..ben henüz birşey almayı düşünmüyorum ama önlüklere bayılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…