kendine ve bebişine çok ii bak cnm... inşallah ii çıkar sonucun.. pazartesi güzel haberini bekliyoruz cnmkızlar artık pztsi görüşürüz yarın meleğimle görüşücez inş.
inş.rahim ağzı ölçümü de iyi çıkar.
öptüm herkesi iyi haftasonları
kesinlikle çok şanslı bulantısı olmayanlar, ben 6 haftadır ne yesem çıkarıyorum. kilo veriyorum, hayattan zevk almıyorum ya, hasta gibiyim sürekli. arada hastanelik oluyorum zaten. sabah kuru kuru çeyrek simit yiyebildim sadece. öğleden sonra bir kase cacık yapıp içtim, onuda az önce çıkardım. su bile içemiyorum, bir bardak su içsem anında çıkarıyorum. nasıl yaşıyorum, neyle beslenip ayakta duruyorum ben bile hayret ediyorum :)
Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??
Bende dün arkadaşımla aynı şeyi konuştum hissediyomusun dedi hayır dedim... Oğluna hamileden sanki rahimin icinde bir tırtıl hareket ediyor gibi hissetmiş ama kızında böyle bişey hissetmemiş belki de bu tez doğrudur kim bilir:)
geçmiş olsun canım ilaç filan verdi mi bari dr un vitamin filan en azından bişey yiyemiyosan halsiz kalırsın bide( kısa zamanda toparlarsın inşallah
istanbul bahçelievlerde yaşıyorum hala doktor seçemedim.
mart ayında anne olucam kısmetse önerileriniz var mı?
kesinlikle çok şanslı bulantısı olmayanlar, ben 6 haftadır ne yesem çıkarıyorum. kilo veriyorum, hayattan zevk almıyorum ya, hasta gibiyim sürekli. arada hastanelik oluyorum zaten. sabah kuru kuru çeyrek simit yiyebildim sadece. öğleden sonra bir kase cacık yapıp içtim, onuda az önce çıkardım. su bile içemiyorum, bir bardak su içsem anında çıkarıyorum. nasıl yaşıyorum, neyle beslenip ayakta duruyorum ben bile hayret ediyorum :)
Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??
şimdi cnm şöyle anlatayım doğum öncesi 8 sonrası 8 toplam 8 hafta izin var..
doğuma tahminen 3 hafta kala falan zaten mecburen izne ayrılıyosun.o 3 hafta kalana kadar da doktordan çalışabilir izni alman gerekiyo..
15 mart doğcak gibi düşünürsek..ocak 18inde izne ayrıldın diyelim 2 ayı kullancaksın..o 2 ayda 15 gün zaten sömestr tatiline geliyo ziyan oluyo yanii..25 ocakta karne tatili başlıyo zaten 11 şubatta okul açılcak eğer dayanabilir de11 şubatta izne ayrılırsan o önceden kullanmadıklarını doğum sonrasına ekleyebiliyosun ama tatile gelen doğum izinleri boşa gidiyo gibi bişe oluyo..11 şubatta izne ayrılsan doğumdan önce 4 hafta kullanmış oluyosun iznini.kalan 4 haftayı da sonra eklersen haziran ın 14ünde falan iznin bitiyo son iki haftayı da raporla atlatabiliriz :)
çok mu karışık oldu
devlette görev yapan arkadaşlarım gözünüz aydın...kızlar yasa çıkacak ve 6 ay olacak...
o zaman da sonra kullanmak iznimizin yanmasına sebep olacakdaha erken alıcaz bence ocak başı gibi biz gideriz eğer öncesine de çok hak verirlerse, 4+20 yapmazlar umarım. ben lisedeyim haziranın yarısını kapatmak bana yetiyor. yani doğum 20si gibi olsa 12-13 hafta yetiyor. size de 14-15 hafta yeter. 24-13=11haftayı da önce kullanabilirim. sizler de 9 haftayı.... o da benim ocak başı oluyor sizlerin de ocak ortası... inşallah yasa çıkar da 12+12 olur
bu arada bugun eşim aradı bana kız olacakmış gibi geliyor dedi. kız olursa burdaki arkadaşlara bir tepsi baklava ısmarlayacağım diyorayyy bu adam kız istiyor ama bana erkek olacakmış gibi geliyor. erkek olursa sevmeyecek mi :26:
kızlar ocak 2013 anneleriyle konuştum en garanti 16.hafta diyorlar cinsiyet için. 12.haftadan itibaren birşeyler söylüyor doktor ama bazılarının değişmiş bazılarının aynı kalmış. şimdi biz ikiliye gidince doktor bize bi tahminde bulunacak yaaaa ben hemen heveslenirim. ama kimseye söylememek lazım ya değişirse. e söylemeden de durulmaz. eşlerimizi heveslendircek miyiz adamlar hayaller kurarbi de benimki uzakta.
Bu arada yakın bir arkadaşıma 4.aydan 7.aya kadar erkek demişlerdi.Şimdi 7.ayında kız bu demişler.Yavrum bir sürüde hazırlık yapmış.
Kızlar bebeklerinize birşeyler aldınız mı,ne aldınız:26:
Benim bebeğime ilk aldığım şey cam rende olduAslında niyetim tulumdu ama markette gözüme çarpınca dayanamadım.Eşimin elinden biberonlarıda zor aldım.Çok renkliymiş alalım diye tutturdu.Ne anlarsak biz?İnternette gezinirken indirimde diye bir de ateşölçer aldım,ama artık birşey almam 15-16 haftaya kadar.Gerçi bebeğin ilk hediyesi kardeşimden geldi daha 8.haftada uyku seti ile nevresim takımı almış deli kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?