2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
güle güle kullansın bebişin cicilerini
ben daha bişi almadım cnm.. cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum almak için

kızlar günaydınnn:) bende mart annesi olucam hayırlısıyla
buarada 2013 mart anneleri topiğide var ne kadar çok topik açılmış:)

ben hiç kıyafet dışı birşey alamıyorum öyle bakakalıyorum nedense:44: ben inanmayacaksınız hamile olmayı isterken çok kıyafet aldım sarı,beyaz,kırmızı patikli eşofman altı, alt üst takım... pembe de almıştım. kız istiyordum. bir de kız kıyafetleri çok güzel yaa erkek kıyafetleri hiç güzel değil şimdi kız kıyafetlerinden bir çoğunu eltime gönderdim 15 gün sonra doğum yapacak. elimde iki tane kaldı birini ziyarete gittiğimde götürücem, diğeri de beyaz renkte sadece önünde tavşan kulağı gibi bişey var pembe oğlum olursa da giydirmeyi düşünüyorum

günaydın kızlar ben yine kahvaltı yapmak için acıkmayı bekliyorum :)

ay ben kalkar kalmaz saldırıyorum

kizlar gunaydinnn, herkese cok guzel bur gun dilerim.
cumartesi gunu calsiyor olmanin buruklugu var ustumde ben de dinlenmek istiyorummm

ne guzel ciciler alinmaya baslamis, ben de daha cinsiyeti bilmiyorum diye hic bi sey almadim
ama yavas yavas baslamka istiyorum cunku sonra bir anda nasil alinacak hepsi..
ozellile ates olcer vs. gibi seyler almak cok mantikli, ihtiyac nasil olsa
ya bana hic hediye bile gelmedi daha, ailemden uzakta yurtdisindayim ben kim alacak???
ya da herkes bekliyo kesinlessin cinsiyet diye..

amann yesinler o cicileri... çok sevimliler yaaaa.... cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum merakla.....

ya ecem şimdi bize 12.haftada erkek gibi ya da kız gibi dese de alamayız ki bişeyler çünkü emin değilller 16yı beklememiz lazım. ben eşime bile söylemesem mi diyorum . bir de sabahki yazımı okumadın sanırım hani ikimizinki de hareket etmiyor ya bizimkiler kız mı acaba erkek çabuk hareketlenirmiş ya bazı arkadaşlar ultrasonda durmadan hareket ediyordu diyorlar benimkisi öööyle duruyodu

burda kimse selam almiyo galiba yoksa baska kimse istemiyoruz mu diyosunuz.

olsun ben yine araya kaynarim

hehehe bence benimkisi anası gibi uyuşuk ondan hareket etmiyor...
sağlıklı olsunlar yeter cnm....

kızlar günaydınnn:) bende mart annesi olucam hayırlısıyla
buarada 2013 mart anneleri topiğide var ne kadar çok topik açılmış:)
evet başka bir topik daha var.. ben arada yazılarını okuyorum.. ama bu topik daha sıcak geliyor bana... aile gibi olduk burda.. yeni katılanları daha tam tanıyamadık ama tanışırız zamanla...diğerinde takip ettiğim kadarıyla yazılarına cevap verilmedi diye gönül koyanlar var... hee bide ikisinede yazmaya çalışanlar.. hepimiz mart annesi olacağız kısmetse... hep güzel şeyler paylaşmak dileğimle...
rabbim yavrularımızı korusun inşallah...

Ammaaan benim ki erkek mi o zamanAnnesi pipisini yesin onun
Hamile kaldığımı öğrenmeden bir gece önce kızım olduğunu görmüştüm rüyamda,adını da benim hiç görmediğim teeee büyük büyük dedelerim Elif koymuşlar güya.Ama kızsa Elif koyacağım 2.isim olarak.Rüyamda da dinen açıklamasını yapıyordum Elif in çünkü.Erkek olursa da 2.ismi Berat olacak nasipse.Berat kandilinde çok dua etmiştiK eşimle,Allahım bir evlat nasip etsin diye.Şükür ki kabul etti..

kızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili ise ben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür

ohh isimler bile düşünülmüş.. ne güzel... yaa ben çokmu tembelim acaba isim düşünmek için bile cinsiyetini bekliyorum...

Merhaba tatlım,üzülme onlarda alırlar sen gidene kadar,benim de kardeşim şehir dışında.İnternetten gösteririyoruz aldıklarımızı

mesela ben ikisini de takip ediyorum ve yazmaya calisiyorum lafin banaysa :))),
simdiye kadar burayi da okuyordum ama yazmamistim hicc.
hepimizin birlesme noktasi ayni sonucta, her yeni karakterden her kisiden bir seyler alinabilir ve katilabilir, amac paylasim.
iki topiginde kokusu farkli geldi bana, burada herkesin ilk heyecani olmasi ayri bir duygu mesela
neyse umarim 9 ay su gibi sikintisiz, sorunsuz akar gider ve seneye bu zamnalrda bebslerimizi emziriyo oluruz..

kızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili ise ben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür
yok daha neler
yaw bi insan neden eski sevgilisinin ismini çocuğuna vermek istesinki.. kurma kafanda .. bak böyle bir durumda aynı baskıyı eşinin sana yaptığını düşün.. eski erkek arkadaşlarınla ilgili... sinir bozucu olurdu değilmi... boşwer düşünme sen geçmişi.. dün dündür şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…