güle güle kullansın bebişin cicileriniKızlar bebeklerinize birşeyler aldınız mı,ne aldınız:26:
Benim bebeğime ilk aldığım şey cam rende olduAslında niyetim tulumdu ama markette gözüme çarpınca dayanamadım.Eşimin elinden biberonlarıda zor aldım.Çok renkliymiş alalım diye tutturdu.Ne anlarsak biz?İnternette gezinirken indirimde diye bir de ateşölçer aldım,ama artık birşey almam 15-16 haftaya kadar.Gerçi bebeğin ilk hediyesi kardeşimden geldi daha 8.haftada uyku seti ile nevresim takımı almış deli kız
Kızlar bebeklerinize birşeyler aldınız mı,ne aldınız:26:
Benim bebeğime ilk aldığım şey cam rende olduAslında niyetim tulumdu ama markette gözüme çarpınca dayanamadım.Eşimin elinden biberonlarıda zor aldım.Çok renkliymiş alalım diye tutturdu.Ne anlarsak biz?İnternette gezinirken indirimde diye bir de ateşölçer aldım,ama artık birşey almam 15-16 haftaya kadar.Gerçi bebeğin ilk hediyesi kardeşimden geldi daha 8.haftada uyku seti ile nevresim takımı almış deli kız
günaydın kızlar ben yine kahvaltı yapmak için acıkmayı bekliyorum :)
kızlar günaydınnn:) bende mart annesi olucam hayırlısıyla
buarada 2013 mart anneleri topiğide var ne kadar çok topik açılmış:)
amann yesinler o cicileri... çok sevimliler yaaaa.... cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum merakla.....
amann yesinler o cicileri... çok sevimliler yaaaa.... cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum merakla.....
hehehe bence benimkisi anası gibi uyuşuk ondan hareket etmiyor...ya ecem şimdi bize 12.haftada erkek gibi ya da kız gibi dese de alamayız ki bişeyler çünkü emin değilller 16yı beklememiz lazım. ben eşime bile söylemesem mi diyorum . bir de sabahki yazımı okumadın sanırım hani ikimizinki de hareket etmiyor ya bizimkiler kız mı acabaerkek çabuk hareketlenirmiş ya bazı arkadaşlar ultrasonda durmadan hareket ediyordu diyorlar benimkisi öööyle duruyodu
evet başka bir topik daha var.. ben arada yazılarını okuyorum.. ama bu topik daha sıcak geliyor bana... aile gibi olduk burda.. yeni katılanları daha tam tanıyamadık ama tanışırız zamanla...diğerinde takip ettiğim kadarıyla yazılarına cevap verilmedi diye gönül koyanlar var... hee bide ikisinede yazmaya çalışanlar.. hepimiz mart annesi olacağız kısmetse... hep güzel şeyler paylaşmak dileğimle...kızlar günaydınnn:) bende mart annesi olucam hayırlısıyla
kızlar bir de aklıma şu geldi hani aynı dönemlerde ultrasona giriyoruz ya bazılarımızın ki hareket ediyor bazılarımızın ki etmiyor. erkek çabuk hareketlenirmiş ya.
acaba hareket edenlerin erkek hareket etmeyenlerin kızı mı olacakbakalım öğrenince bunu da paylaşırız. kiminki tuttu kiminki tutmadı. zaten aramızdan bir kişi öğrensin Tablo yapacağım, bakalım kaç kız kaç erkek
burda kimse selam almiyo galiba yoksa baska kimse istemiyoruz mu diyosunuz.
olsun ben yine araya kaynarim
hehehe bence benimkisi anası gibi uyuşuk ondan hareket etmiyor...
sağlıklı olsunlar yeter cnm....
güle güle kullansın bebişin cicilerini
ben daha bişi almadım cnm.. cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum almak için
ohh isimler bile düşünülmüş.. ne güzel... yaa ben çokmu tembelim acaba isim düşünmek için bile cinsiyetini bekliyorum...Ammaaan benim ki erkek mi o zamanAnnesi pipisini yesin onun
Hamile kaldığımı öğrenmeden bir gece önce kızım olduğunu görmüştüm rüyamda,adını da benim hiç görmediğim teeee büyük büyük dedelerim Elif koymuşlar güya.Ama kızsa Elif koyacağım 2.isim olarak.Rüyamda da dinen açıklamasını yapıyordum Elif in çünkü.Erkek olursa da 2.ismi Berat olacak nasipse.Berat kandilinde çok dua etmiştiK eşimle,Allahım bir evlat nasip etsin diye.Şükür ki kabul etti..
kızlar günaydınnn:) bende mart annesi olucam hayırlısıyla
kizlar gunaydinnn, herkese cok guzel bur gun dilerim.
cumartesi gunu calsiyor olmanin buruklugu var ustumde ben de dinlenmek istiyorummm
ne guzel ciciler alinmaya baslamis, ben de daha cinsiyeti bilmiyorum diye hic bi sey almadim
ama yavas yavas baslamka istiyorum cunku sonra bir anda nasil alinacak hepsi..
ozellile ates olcer vs. gibi seyler almak cok mantikli, ihtiyac nasil olsa
ya bana hic hediye bile gelmedi daha, ailemden uzakta yurtdisindayim ben kim alacak???
ya da herkes bekliyo kesinlessin cinsiyet diye..
evet başka bir topik daha var.. ben arada yazılarını okuyorum.. ama bu topik daha sıcak geliyor bana... aile gibi olduk burda.. yeni katılanları daha tam tanıyamadık ama tanışırız zamanla...diğerinde takip ettiğim kadarıyla yazılarına cevap verilmedi diye gönül koyanlar var... hee bide ikisinede yazmaya çalışanlar.. hepimiz mart annesi olacağız kısmetse... hep güzel şeyler paylaşmak dileğimle...
rabbim yavrularımızı korusun inşallah...
yok daha nelerkızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili iseben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?