Merhaba tatlım,üzülme onlarda alırlar sen gidene kadar,benim de kardeşim şehir dışında.İnternetten gösteririyoruz aldıklarımızı
kızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili iseben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür
burda kimse selam almiyo galiba yoksa baska kimse istemiyoruz mu diyosunuz.
olsun ben yine araya kaynarim
kızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili iseben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür
ohh isimler bile düşünülmüş.. ne güzel... yaa ben çokmu tembelim acaba isim düşünmek için bile cinsiyetini bekliyorum...
slm bebeğin hayırlı olsun ben daha 10. haftadayım şimdiden hayallerim var şunu alıyım bunu alıyım diye burda herkesin arkadaşlığı farklı boyutta ama herkes mutlaka cevap veriyor gözden kaçmıştır eeee cinsiyet bellimi???
ben de şimdi biraz araştırdım bir iki tane buldum.. Erkek: Uzay, Yağız Kız: Asyaohh isimler bile düşünülmüş.. ne güzel... yaa ben çokmu tembelim acaba isim düşünmek için bile cinsiyetini bekliyorum...
yok daha neler
yaw bi insan neden eski sevgilisinin ismini çocuğuna vermek istesinki.. kurma kafanda .. bak böyle bir durumda aynı baskıyı eşinin sana yaptığını düşün.. eski erkek arkadaşlarınla ilgili... sinir bozucu olurdu değilmi... boşwer düşünme sen geçmişi.. dün dündür şekerim
benimkiler de çoğu 9-12 aylık kıyafetBeğenmedim,bayıldım bayıldımAy geçsin sağlıkla zaman doğurup giydirelim hemen
Anam sen değişik bir hamişsin yaDüş şu adamın yakasından
nerden aklina geldi bu yaa, sen benden de betermissin.
o simdi gecmisi coooktan unutmustur, bebis heyecanindan merak etme
yooo lafım kimseye değil... yanlış anlaşılmak istemem.. bende takip ediyorum diğer topiği.. tercih meselesi tabi.. ama alınganlık yapman hoşuma gitmedi sadece... hepimiz olgun insanlarız.. burda selam alınmıyormu.. başka biri istenmiyormu cümleleri gereksiz sadece.. evet hepimizin heyecanları ortak... başkalarınında benimle aynı heyecanları paylaştığını bilmek çok güzel.. birbirimizi belki sokakta görsek tanımayacağız ama burda içimizi açıyoruz en samimi duygularla..mesela ben ikisini de takip ediyorum ve yazmaya calisiyorum lafin banaysa :))),
simdiye kadar burayi da okuyordum ama yazmamistim hicc.
hepimizin birlesme noktasi ayni sonucta, her yeni karakterden her kisiden bir seyler alinabilir ve katilabilir, amac paylasim.
iki topiginde kokusu farkli geldi bana, burada herkesin ilk heyecani olmasi ayri bir duygu mesela
neyse umarim 9 ay su gibi sikintisiz, sorunsuz akar gider ve seneye bu zamnalrda bebslerimizi emziriyo oluruz..
yaaaa ne güzel isimler....... benim içinde düşünürmüsün...Ay ecem nasıl düşünmezsin ben çocukken düşünüyordum galiba
Bizimkiler kesinleşti bile;
Kız EZO ELİF
Erkek KUZEY BERAT
olacak inşallahhh
ecem sen benim elti ile aynı şehirdesin
yooo lafım kimseye değil... yanlış anlaşılmak istemem.. bende takip ediyorum diğer topiği.. tercih meselesi tabi.. ama alınganlık yapman hoşuma gitmedi sadece... hepimiz olgun insanlarız.. burda selam alınmıyormu.. başka biri istenmiyormu cümleleri gereksiz sadece.. evet hepimizin heyecanları ortak... başkalarınında benimle aynı heyecanları paylaştığını bilmek çok güzel.. birbirimizi belki sokakta görsek tanımayacağız ama burda içimizi açıyoruz en samimi duygularla..
ayyy maşallah......
Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok
yaaaa ne güzel isimler....... benim içinde düşünürmüsün...
ama bu aralar masal ismi hoşuma gitmeye başladı...
masal 25_12 senden özendim bu ismi cnm
daha o kadar hehe....
Sen de benim doğup büyüdüğüm çoook özlediğim şehirdesin
ayyy maşallah......
cicişleri ne yakışacak kuzularımıza kim bilir...
bende almak istiyorum artık.. ama biraz daha bekliyim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?