2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Merhaba tatlım,üzülme onlarda alırlar sen gidene kadar,benim de kardeşim şehir dışında.İnternetten gösteririyoruz aldıklarımızı

onlar almistir kesin de bana ulasan yok, 1 ay sonra turkiyedeyim insallah toplayip gelecm hepsini.....
kendim almaya cesaret edemiyorum ya daha, az piskopatimda ondan diyorum biri alsinda ne guzel olur

burda kimse selam almiyo galiba yoksa baska kimse istemiyoruz mu diyosunuz.

olsun ben yine araya kaynarim

slm bebeğin hayırlı olsun ben daha 10. haftadayım şimdiden hayallerim var şunu alıyım bunu alıyım diye burda herkesin arkadaşlığı farklı boyutta ama herkes mutlaka cevap veriyor gözden kaçmıştır eeee cinsiyet bellimi???

kızlar ya kızımız olur da eşim bir isim söylerse ya o isim eski sevgili ise ben yine başladım sorarım ben de, sorunca da geçmişindekilerin isimlerini düşünür

nerden aklina geldi bu yaa, sen benden de betermissin.
o simdi gecmisi coooktan unutmustur, bebis heyecanindan merak etme

sagol canim, gordugum kadariyla sicak bir ortam burasi o yuzden sigistim araya:)))
senin de hayirli olsun bebisin, cinsiyeti belli degil henuz yani doktor kiza benziyo dedi ama benim doktorumla sorunlarim oldu cok guzvenmiyorum.
yani olmuyorum belli olsun diye kismet ama simdilik hayyleer sinirli anca bebekligi var cinsiyetini ogrnelim universiteye de gondeririz diyorum esimle, hayalimzideee

ohh isimler bile düşünülmüş.. ne güzel... yaa ben çokmu tembelim acaba isim düşünmek için bile cinsiyetini bekliyorum...
ben de şimdi biraz araştırdım bir iki tane buldum.. Erkek: Uzay, Yağız Kız: Asya

Beğenmedim,bayıldım bayıldımAy geçsin sağlıkla zamandoğurup giydirelim hemen
benimkiler de çoğu 9-12 aylık kıyafet
Anam sen değişik bir hamişsin yaDüş şu adamın yakasından

nerden aklina geldi bu yaa, sen benden de betermissin.
o simdi gecmisi coooktan unutmustur, bebis heyecanindan merak etme

geçmişi unutmuştu belki ama senin haberin yok biz geçen hafta bir haftadır geçmiş konuştuk adamı delirttim. okumak istersen Bir Derdim var Sayfasında Eşimin Geçmişi adlı konu herkes bi yorumlar yapmış. Hem adamı hep sitedeki herkesi delirttim

yooo lafım kimseye değil... yanlış anlaşılmak istemem.. bende takip ediyorum diğer topiği.. tercih meselesi tabi.. ama alınganlık yapman hoşuma gitmedi sadece... hepimiz olgun insanlarız.. burda selam alınmıyormu.. başka biri istenmiyormu cümleleri gereksiz sadece.. evet hepimizin heyecanları ortak... başkalarınında benimle aynı heyecanları paylaştığını bilmek çok güzel.. birbirimizi belki sokakta görsek tanımayacağız ama burda içimizi açıyoruz en samimi duygularla..

Ay ecem nasıl düşünmezsin ben çocukken düşünüyordum galiba
Bizimkiler kesinleşti bile;
Kız EZO ELİF
Erkek KUZEY BERAT
olacak inşallahhh
yaaaa ne güzel isimler....... benim içinde düşünürmüsün...
ama bu aralar masal ismi hoşuma gitmeye başladı...
masal 25_12 senden özendim bu ismi cnm
daha o kadar hehe....

Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok

Son düzenleme:

yok canim ya alinganlik yapmadim ben, arada kaynayinca dikkat cekeyim dedim.
yoksa dedigin gibi herkes olgun insanlar kimin kiminle derdi olsun..
neyse degistirelim konuyu, ben hosbuldummmmmmm
bana kimse hediye almiyo diyodum ben, kendi kendime alayim barii

ayyy maşallah......
cicişleri ne yakışacak kuzularımıza kim bilir...
bende almak istiyorum artık.. ama biraz daha bekliyim yinede

ben de bekleme taraftarıyım bu öyle denk geldi :)
hee bide kışın canım sıkıldığı için başldığım örgü battaniyem var onu da eklerim bi ara :) kendim çok üşüyen biriyim da direk battaniyeyle başlamışım olaya ben hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…