2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

evet kızlar boşverin bu konuyu

yaaaa ne güzel isimler....... benim içinde düşünürmüsün...
ama bu aralar masal ismi hoşuma gitmeye başladı...
masal 25_12 senden özendim bu ismi cnm
daha o kadar hehe....

Masal güzel,ama mitolojik isimleride,çok beğeniyorum.Ama ortam önemli.Bizimkiler ne anlar ATLAS danÇok güzel isimler var,sen de bakın azıcık annesi artık,nüfusa giderken mi karar vereceksin

peki ben yanlış anladım o zaman kusura bakma..
bende şikayetçiyim aynı durumdan... daha banada heediye yok...bütün herkesin yanımda olmasına rağmen

kızlar eşinizin ismiyle kendi isminizi karıştırıp bir isim çıkarmayı denediniz mi hiç bizimkinden bir tek sezen çıkıyor

yaaaa ayyyyyyyyyyy canımmm Neresinde doğdun büyüdün. ama ben de doğduğum büyüdüğüm bu şehirde uzun kalamayacağım canım malum eşim asker

Etlik teydim canım.Evlenince taşındım İstanbul a.6 yıl olacak ben daha yeni alıştımAllah size de hayırlı yerler nasip etsin canım.Zor valla zoorr

ayyy paylaş tabi... hatta yapılışını paylaş.. bi ara burda paylaşmıştık örgü modelleri.. sıcaklar azalsın biraz bende başlıcam ufak tefek şeyler örmeye.. tabi yapılışının açıklanması lazım yapabilmem için.. yoksa beceriksizimdir... haazır bu kışta evdeyim öreyim bari

kızlar link vermek yasak ya, google açın

Tdk kişi adları sözlüğü yazın

...... göre aransın kutucuğunu açıp anlama göre yi seçin.

bir sözcük yazın o anlama gelen isimler çıkıyor. Yeni keşfettim

Etlik teydim canım.Evlenince taşındım İstanbul a.6 yıl olacak ben daha yeni alıştımAllah size de hayırlı yerler nasip etsin canım.Zor valla zoorr

sağol canım ben biraz alışkınım. üniversite dışarıdaydı. İlk görev yerim Ankara dışıydı. Zorunlu hizmet doğuya gittim..... şimdi eşim ve çocuğumla daha kolay gelir. annem büyütsün biraz burda Ankarada 6 yılımız daha var. İnşallah hayırlı bir yere gideriz

benim ki basit bişe cnm ben de kaldırmıştım havalar sıcak diye çıkarınca ekler anlatırım :)

Güzel değişik isimler varmış sahiden.
Mutluluk yazdım ilk o geldi aklıma ARAZ çıktı unisex ama kız ismi olarak güzel geldi bana,
İyi akıl etmişsin valla,sağol
Az da orayı kurcalayayım.

Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok
benim de ayaklarim cok usuyor, bazen boyle bi titreme geliyo sanki kis ortasindaymism gibi ama cabuk geciyo.
kızlar eşinizin ismiyle kendi isminizi karıştırıp bir isim çıkarmayı denediniz mi hiç bizimkinden bir tek sezen çıkıyor
ben denedim manyak manyak seyler cikiyo..sera, mirsa gibi bi seyler cikiyo dedim ki yazik cocuga domates serasi gibi geliyo bu isim mirsa desen kasma isim ki zaten ben cinsiyeti bilmiyorum am gonlumde kiz var ya hep nkis ismi dusunuyorum erkek olursa hiiicc bir fikrim yok

telefonumda örneği varmış çok net değil ama ben bunun yeşil rengini örüyorum

Eklentiler

• $06022012155.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 27
Güzel değişik isimler varmış sahiden.
Mutluluk yazdım ilk o geldi aklıma ARAZ çıktı unisex ama kız ismi olarak güzel geldi bana,
İyi akıl etmişsin valla,sağol
Az da orayı kurcalayayım.
hah iste bir tek ARAS ya da ARAZ dusunmusutum erkek icin onu da esim begenmedi.
elde var sifir ama cik guzel isimler bence

Senin için kolay olur Allah ın izniyle,herşey bir yana bebeğin olacak yanında inşaallah.
Ben kimsesiz,zavallı kalakalmıştım,hala içim yanar

Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok

Bende de kansızlık yok kan değerlerim çok iyi çıktı doktor şaşırdı.Ama ayaklarım buz gibi nedense ...İnternette bir sitede cinsiyet belirtilerinden biri de buydu erkek bebekte ayaklar normale göre soğuk olurmuş.Bakalım bana erkek olabilir dedi iki defada ama ultrasonda çok hareketli değildi uyuyormuş :) Öğrenicez yakın zamanda bakalım tespitler doğru mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…