yok canim ya alinganlik yapmadim ben, arada kaynayinca dikkat cekeyim dedim.
yoksa dedigin gibi herkes olgun insanlar kimin kiminle derdi olsun..
neyse degistirelim konuyu, ben hosbuldummmmmmm
bana kimse hediye almiyo diyodum ben, kendi kendime alayim barii
yaaaa ne güzel isimler....... benim içinde düşünürmüsün...
ama bu aralar masal ismi hoşuma gitmeye başladı...
masal 25_12 senden özendim bu ismi cnm
daha o kadar hehe....
yok canim ya alinganlik yapmadim ben, arada kaynayinca dikkat cekeyim dedim.
yoksa dedigin gibi herkes olgun insanlar kimin kiminle derdi olsun..
neyse degistirelim konuyu, ben hosbuldummmmmmm
bana kimse hediye almiyo diyodum ben, kendi kendime alayim barii
Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok
yaaaa ayyyyyyyyyyy canımmmNeresinde doğdun büyüdün. ama ben de doğduğum büyüdüğüm bu şehirde uzun kalamayacağım canım malum eşim asker
ayyy paylaş tabi... hatta yapılışını paylaş.. bi ara burda paylaşmıştık örgü modelleri.. sıcaklar azalsın biraz bende başlıcam ufak tefek şeyler örmeye.. tabi yapılışının açıklanması lazım yapabilmem için.. yoksa beceriksizimdir... haazır bu kışta evdeyim öreyim bariben de bekleme taraftarıyım bu öyle denk geldi :)
hee bide kışın canım sıkıldığı için başldığım örgü battaniyem var onu da eklerim bi ara :) kendim çok üşüyen biriyim da direk battaniyeyle başlamışım olaya ben hihihi
Etlik teydim canım.Evlenince taşındım İstanbul a.6 yıl olacak ben daha yeni alıştımAllah size de hayırlı yerler nasip etsin canım.Zor valla zoorr
ayyy paylaş tabi... hatta yapılışını paylaş.. bi ara burda paylaşmıştık örgü modelleri.. sıcaklar azalsın biraz bende başlıcam ufak tefek şeyler örmeye.. tabi yapılışının açıklanması lazım yapabilmem için.. yoksa beceriksizimdir... haazır bu kışta evdeyim öreyim bari
kızlar link vermek yasak ya, google açın
Tdk kişi adları sözlüğü yazın
...... göre aransın kutucuğunu açıp anlama göre yi seçin.
bir sözcük yazın o anlama gelen isimler çıkıyor. Yeni keşfettim
tmm bekliyorum mutlaka.. yaa basit olsun zaten.. öyle harikalar yaratamam zaten örgü konusundabenim ki basit bişe cnm ben de kaldırmıştım havalar sıcak diye çıkarınca ekler anlatırım :)
benim de ayaklarim cok usuyor, bazen boyle bi titreme geliyo sanki kis ortasindaymism gibi ama cabuk geciyo.Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok
ben denedim manyak manyak seyler cikiyo..sera, mirsa gibi bi seyler cikiyo dedim ki yazik cocuga domates serasi gibi geliyo bu isim mirsa desen kasma isim ki zaten ben cinsiyeti bilmiyorum am gonlumde kiz var ya hep nkis ismi dusunuyorum erkek olursa hiiicc bir fikrim yokkızlar eşinizin ismiyle kendi isminizi karıştırıp bir isim çıkarmayı denediniz mi hiçbizimkinden bir tek sezen çıkıyor
kızlar eşinizin ismiyle kendi isminizi karıştırıp bir isim çıkarmayı denediniz mi hiçbizimkinden bir tek sezen çıkıyor
hah iste bir tek ARAS ya da ARAZ dusunmusutum erkek icin onu da esim begenmedi.Güzel değişik isimler varmış sahiden.
Mutluluk yazdım ilk o geldi aklıma ARAZ çıktı unisex ama kız ismi olarak güzel geldi bana,
İyi akıl etmişsin valla,sağol
Az da orayı kurcalayayım.
sağol canım ben biraz alışkınım. üniversite dışarıdaydı. İlk görev yerim Ankara dışıydı. Zorunlu hizmet doğuya gittim..... şimdi eşim ve çocuğumla daha kolay gelir. annem büyütsün biraz burda Ankarada 6 yılımız daha var. İnşallah hayırlı bir yere gideriz
bende 2013 mart annesi olacagım allah nasip edeerse çok mutluyum :):):):)
Kızlar üşüyen var mı ben donuyorum ya özellikle ayaklarım çok üşüyo. kansızlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?