hah iste bir tek ARAS ya da ARAZ dusunmusutum erkek icin onu da esim begenmedi.
elde var sifir ama cik guzel isimler bence
telefonumda örneği varmış çok net değil ama ben bunun yeşil rengini örüyorum
hmm bu modeli biliyorum.. çok güzel olmuş cnm.. detaylarınıda istiyorum ama.. ilmik sayısı,şiş numarası,yünü..telefonumda örneği varmış çok net değil ama ben bunun yeşil rengini örüyorum
cnm örelim yaa... ay kuzum benim anasının ördüğü şeyleride giysin..Sağlıkla kullanın inşaallah tatlım.
Bende ecem gibiyim,basit birşeyler öreceğim havalar serinlesin..
yalnız daha iyi daha güçlü oluyor insan. hem artık bebeğin geliyor siz bir ailesinizSenin için kolay olur Allah ın izniyle,herşey bir yana bebeğin olacak yanında inşaallah.
Ben kimsesiz,zavallı kalakalmıştım,hala içim yanar
evet canım ya ben de okumuştum bakalım tutacak mı?Bende de kansızlık yok kan değerlerim çok iyi çıktı doktor şaşırdı.Ama ayaklarım buz gibi nedense ...İnternette bir sitede cinsiyet belirtilerinden biri de buydu erkek bebekte ayaklar normale göre soğuk olurmuş.Bakalım bana erkek olabilir dedi iki defada ama ultrasonda çok hareketli değildi uyuyormuş :) Öğrenicez yakın zamanda bakalım tespitler doğru mu...
hayırlı olsuuuun, aramıza hoşgeldinbende 2013 mart annesi olacagım allah nasip edeerse çok mutluyum :):):):)
ayyy koç liderrrrBenim ki de hiçbirşeyi beğenmiyor ama ben KOÇ burcuyum,dediğim dedik,çaldığım düdük
cnm örelim yaa... ay kuzum benim anasının ördüğü şeyleride giysin..
hadi kızlar havalar serinleyince örgüye başlıyoruz..
hmm bu modeli biliyorum.. çok güzel olmuş cnm.. detaylarınıda istiyorum ama.. ilmik sayısı,şiş numarası,yünü..
bende öreceğim kısmetse.. altına astar diktirdinmi peki?
cnm örelim yaa... ay kuzum benim anasının ördüğü şeyleride giysin..
hadi kızlar havalar serinleyince örgüye başlıyoruz..
buldum cnm 150 ilmek başlamışım düz örgü gibi gözüken yerler selanik örneği düz yapınca büzüşüyor çünkü
Eki Görüntüle 500660
Ne güzel,sıcacık sarınır meleğin :109:
Yok benim de öğrenmem lazım böyle oturmak olmaz.Aslında bekarken boğazlı kazak örmüştüm,hem de örnekliydi.Ama hata yapınca annem düzeltiyordu,şimdi düzeltecek kimse yok
yalnız daha iyi daha güçlü oluyor insan. hem artık bebeğin geliyor siz bir ailesiniz
ayyy koç liderrrr
bu arada bizim bebişler de ya Koç ya Balık olacak di mi?
Evet canım,çok şükür ki bir aile oluyoruz artık.Ben onunla yalnız kutuplarda bile yaşarım.
Koç olsun istiyorum ben.Ikınıp sıkınıp 23 martı göreyim diyorumAllah sağlık versin de ne zaman isterlerse o zaman gelsinler tatlım
bu kolay canım sadece selanik kısmında dikkat etceksin o kadar hepsi 10 arlı zaten arada sayarsan bişecik olmaz
Sağol canım,artık azıcık sizin başınızı ağrıtırımeh biraz netten birazda bir kaç kitaptan da birşeylere bakarsam tamamdır herhalde..
koç burcu 21 martta başlamıyomu cnm ben de koç olsun istiyorum iki tane aslan var evde bakalım nolcak
tatlım öyleydi sanırım ama önceki ve sonraki 3 gün baskın özellikleri etkilermişl ya.Sahiden de en yakın arkadaşım da öyle.Ki yükseleni başka bir burç.Sizin ev evlere şenlik olacak artıkHerkes bir ağızdan ama son söz bebeğin olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?