2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
telefonumda örneği varmış çok net değil ama ben bunun yeşil rengini örüyorum
hmm bu modeli biliyorum.. çok güzel olmuş cnm.. detaylarınıda istiyorum ama.. ilmik sayısı,şiş numarası,yünü..
bende öreceğim kısmetse.. altına astar diktirdinmi peki?

Senin için kolay olur Allah ın izniyle,herşey bir yana bebeğin olacak yanında inşaallah.
Ben kimsesiz,zavallı kalakalmıştım,hala içim yanar
yalnız daha iyi daha güçlü oluyor insan. hem artık bebeğin geliyor siz bir ailesiniz
evet canım ya ben de okumuştum bakalım tutacak mı?
bende 2013 mart annesi olacagım allah nasip edeerse çok mutluyum :):):):)
hayırlı olsuuuun, aramıza hoşgeldin
Benim ki de hiçbirşeyi beğenmiyor ama ben KOÇ burcuyum,dediğim dedik,çaldığım düdük
ayyy koç liderrrr
bu arada bizim bebişler de ya Koç ya Balık olacak di mi?

cnm örelim yaa... ay kuzum benim anasının ördüğü şeyleride giysin..
hadi kızlar havalar serinleyince örgüye başlıyoruz..

ya ne guzel seyler oruyolar bakinca ozeniyorum da bana dumduz or desler onu bile beceremiyorum ben, allah vergisi bi yeteneksizlik var, hos calisiyorum vaktim de olmaz da. yaptiklariniz koyun ama hep topigi anama ordurtturummmm

hmm bu modeli biliyorum.. çok güzel olmuş cnm.. detaylarınıda istiyorum ama.. ilmik sayısı,şiş numarası,yünü..
bende öreceğim kısmetse.. altına astar diktirdinmi peki?

cnm bu örnek fotosu sadece benim ördüğüm daha bitmedi bitirebilirsem astar kısmını düşünürüz :) bakayım bi arayayım örgüm nerelerdeymiş

buldum cnm 150 ilmek başlamışım düz örgü gibi gözüken yerler selanik örneği düz yapınca büzüşüyor çünkü

5 numara şişle örmüşüm kızlar bu ip çok güzel keçeleşmiyo tavsiye ederim amcam yün satıyo çünkü :)

buldum cnm 150 ilmek başlamışım düz örgü gibi gözüken yerler selanik örneği düz yapınca büzüşüyor çünkü

Eki Görüntüle 500660

Ne güzel,sıcacık sarınır meleğin :109:
Yok benim de öğrenmem lazım böyle oturmak olmaz.Aslında bekarken boğazlı kazak örmüştüm,hem de örnekliydi.Ama hata yapınca annem düzeltiyordu,şimdi düzeltecek kimse yok

bu kolay canım sadece selanik kısmında dikkat etceksin o kadar hepsi 10 arlı zaten arada sayarsan bişecik olmaz

yalnız daha iyi daha güçlü oluyor insan. hem artık bebeğin geliyor siz bir ailesiniz
ayyy koç liderrrr
bu arada bizim bebişler de ya Koç ya Balık olacak di mi?

Evet canım,çok şükür ki bir aile oluyoruz artık.Ben onunla yalnız kutuplarda bile yaşarım.
Koç olsun istiyorum ben.Ikınıp sıkınıp 23 martı göreyim diyorum Allah sağlık versin de ne zaman isterlerse o zaman gelsinler tatlım

koç burcu 21 martta başlamıyomu cnm ben de koç olsun istiyorum iki tane aslan var evde bakalım nolcak

Sağol canım,artık azıcık sizin başınızı ağrıtırımeh biraz netten birazda bir kaç kitaptan da birşeylere bakarsam tamamdır herhalde..

yaparsın yaparsın çok kolay ben severim örgü örmeyi öyle kazak etek falan beceremem yardımsız ama böyle düz olunca yapıyorum bişeyler

Kızlar ben Balık istiyorum Evde iki Yay var 20 marttan önce doğurmam lazım (39+0 dan önce oluyor)

Son düzenleme:
koç burcu 21 martta başlamıyomu cnm ben de koç olsun istiyorum iki tane aslan var evde bakalım nolcak

tatlım öyleydi sanırım ama önceki ve sonraki 3 gün baskın özellikleri etkilermişl ya.Sahiden de en yakın arkadaşım da öyle.Ki yükseleni başka bir burç.Sizin ev evlere şenlik olacak artık Herkes bir ağızdan ama son söz bebeğin olur artık

Kızlar bu arada ben ortada kaldım. doktorum doğum iznine ayrıldı. zaten bırakıcaktım onu ve hastaneyi de. şimdi nereye gideceğimi bilemiyorum. siz hepiniz özele mi gidiyorsunuz. eve yakın olması çok mu önemli? doğum sanıcısı gelince uzağa gitmek zor mu olur? bir de ben ağrısız normal doğum istiyorum. bunu doktora söylesem ters mi teper. işlerine karışmış gibi oluyor ya sinir oluyorlar bazıları. bunu her hastane yapıyor mu acaba?

hmm o konuyu bilmiyorum benim 20 mart gözüküyo ultrasonda..tutmam lazım :) aslan ın en iyi anlaştığı koçmuş ama balık hakkında bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…