Kızlar bu arada ben ortada kaldım. doktorum doğum iznine ayrıldı. zaten bırakıcaktım onu ve hastaneyi de. şimdi nereye gideceğimi bilemiyorum. siz hepiniz özele mi gidiyorsunuz. eve yakın olması çok mu önemli? doğum sanıcısı gelince uzağa gitmek zor mu olur? bir de ben ağrısız normal doğum istiyorum. bunu doktora söylesem ters mi teper. işlerine karışmış gibi oluyor ya sinir oluyorlar bazıları. bunu her hastane yapıyor mu acaba?
Kızlar bu arada ben ortada kaldım. doktorum doğum iznine ayrıldı. zaten bırakıcaktım onu ve hastaneyi de. şimdi nereye gideceğimi bilemiyorum. siz hepiniz özele mi gidiyorsunuz. eve yakın olması çok mu önemli? doğum sanıcısı gelince uzağa gitmek zor mu olur? bir de ben ağrısız normal doğum istiyorum. bunu doktora söylesem ters mi teper. işlerine karışmış gibi oluyor ya sinir oluyorlar bazıları. bunu her hastane yapıyor mu acaba?
dün bakmıştım hacettepenin sitesine de. olmazsa oraya gideyim. ben eryamandayım hacettepe bana araba ile yarım saat uzaklıkta
cannim kendini cok yordugun icin bel agrilari, kiasiklarinda cok siddetlia gri olursa o zman kotu.Kızlar dün çok çarşı pazar gezdim.Yaklaşık 6 saat yürümüşümdür.Sabah 9 dan akşam 8 e kadar yok doktor yok pazar gezdim otura kalka tabi.Bugün de çok ağrım var.Doktora gitsem mi bilemedim?Belim ayrılıyor sanki,ama oluyordu bazen.Ne yapsam?
cannim kendini cok yordugun icin bel agrilari, kiasiklarinda cok siddetlia gri olursa o zman kotu.
bugun hic bi sey yapma dinlen, yorma kendini. mumkunse yatarak gecir bugunu
Tatlım uzanıyorum zaten.Söylemesi ayıptır kaç gündür canım kuru fasülye istiyor ıslamıştım dünden ama kalkıp onu yapacak halim bile yok.Eşime de diyemiyorum kızar şimdi.Doktor 2 saatte bir yarım saat yürü demişti onun yanında.Ne aptalım yarabbimAkşama doğru duruma göre söyleyim gelsin götürsün olmadı
günaydın kızlar; benim de dün kontrolüm vardı yazamadım... ilk baktığında hareket etti sonra utandı hareket etmedi:) 2 sn bile hareketini görmek aşırı mutlu etti rabbime hamd olsun...
ilk zamanlarımdan beri doktor her usg ye baktığında kanama alanım olduğunu söylüyor progestan kullanıyorum azaldı ilk güne oranla ama henüz bitmemişilişki yasak dedi zaten dikkat ediyoruz ama eşim onunla ilgilenmediğimi düşünüp üzülür diye kafama takıyorum
halsizliğim mide bulantılarım geçmedi ve hala bütün ev kokuyo gibi hissediyorum imkanım olsa eve hiç girmicem...
bu arada bi arkadaşım sormuş ice tea yi.. bildiğim kadarıyla ice tea kabızlık yapıyo içinde de kafein var dikkat etmekte fayda var...
benimde canım sürekli ekmek, hamur işi, fast food falan istiyor, şimdiden iki kilo aldım..
oyle yap o zaman canim, git bi gorun bi hem icin rahatlarr ama endise etme bence bel agrisi normal
canım ya bu bebeğin doğum tarihini ve haftanı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bende istiyorum alttaki yazı
merhaba güzel anne adayları ben geldim aranıza kabul edermisiniz?
canım ya bu bebeğin doğum tarihini ve haftanı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bende istiyorum alttaki yazı
merhaba güzel anne adayları ben geldim aranıza kabul edermisiniz?
4 hafta sonra görümcemin düğünü var ... ben ne giyeceğim
yengesi olarak çok şık olmam lazım.. ama karnımın ne kadar büyüyeceğini bilmiyorum.. ayrıca bursada nerde bulucam güzel abiye hamileler için...
gerçi daha aramaya başlamadım ama hamilelere göre bulamayacağım sanırım... önümüzdeki hafta başlıyım aramaya en iyisi...hamileler icin diye arama bence cok sik bol kesim elbiseler var normal zamnda giyilecek ama hamilelere de cok yakisiyo onlardan bak.
hani gogus altindan itibaren acilan. hamile olna da giyio, olmayan da
oyle yap o zaman canim, git bi gorun bi hem icin rahatlarr ama endise etme bence bel agrisi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?