2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ağrısız doğum çoğu hastanede uygulanmaya başlandı ama bilemem tabi açıkcası ben önce dr sonra hastane açısından değerlendirdim benim evim hemen her hastaneye aynı uzaklıkta diyebilirim yakın değiliz artık Allah yardımcımız olsun alt kat komşum da 15-20 güne doğuracak

Canım sıkıntı yapma,bulursun bir doktor erken daha.Sen hangi semtteydin?
Kız kardeşim Hacettepe de doğum yaptı 5 yıl önce.Çok da iyi ilgilenmişlerdi.Dr.ismi Serdar dı sanırım.Bir de Özgür Bey vardı ki daha iyiydi diyebilirim.Özel bir hastaneyle,bir devlet hastanesi bebeği 7.ayda almak istediler,boynu,el ve ayakları yok diyeAllah ım neler çektik.Kardeşim de hayır aldırmam deyince son bir ümit Hacettepe ye gidelim dedik.İyi ki de gitmişiz.Yok öyle birşey dediler.Maaşallah çok da sağlıklı doğdu.Çok uğraştılar normal olsun diye ama kardeşim çok zayıftı.1,75 boy 52 kilo ve 18 yaşındaydı.Bebek de 3.600 gelince 3.gün sezeryan yapıldı.Döner sermaye old.için çok da az harcama yapıldı.Sen oraya bir bak derim naçizane.
Çok uzattım ama benim de imkanım olsa devlete giderdim.Ama hem çok yakın değil,hem İstanbul trafiğinde yolda doğururumHem de epilepsi hastasıyım en kısa sürede müdahale gerekiyor.7 dak.uzaklıkta hastanem.Ama cidden çok pahalı

dün bakmıştım hacettepenin sitesine de. olmazsa oraya gideyim. ben eryamandayım hacettepe bana araba ile yarım saat uzaklıkta

dün bakmıştım hacettepenin sitesine de. olmazsa oraya gideyim. ben eryamandayım hacettepe bana araba ile yarım saat uzaklıkta

Eryaman uzak sahiden canım ya.Ama Ankara da trafik yok denecek kadar az.Hem 5 yıldır orada değilim ama bildiğim kadarıyla Eryaman a yakın bir yerde yok.Allah ım içine sinecek hayırlı biryer çıkarsın karşına.

Kızlar dün çok çarşı pazar gezdim.Yaklaşık 6 saat yürümüşümdür.Sabah 9 dan akşam 8 e kadar yok doktor yok pazar gezdim otura kalka tabi.Bugün de çok ağrım var.Doktora gitsem mi bilemedim?Belim ayrılıyor sanki,ama oluyordu bazen.Ne yapsam?

cannim kendini cok yordugun icin bel agrilari, kiasiklarinda cok siddetlia gri olursa o zman kotu.
bugun hic bi sey yapma dinlen, yorma kendini. mumkunse yatarak gecir bugunu

cannim kendini cok yordugun icin bel agrilari, kiasiklarinda cok siddetlia gri olursa o zman kotu.
bugun hic bi sey yapma dinlen, yorma kendini. mumkunse yatarak gecir bugunu

Tatlım uzanıyorum zaten.Söylemesi ayıptır kaç gündür canım kuru fasülye istiyor ıslamıştım dünden ama kalkıp onu yapacak halim bile yok.Eşime de diyemiyorum kızar şimdi.Doktor 2 saatte bir yarım saat yürü demişti onun yanında.Ne aptalım yarabbimAkşama doğru duruma göre söyleyim gelsin götürsün olmadı

oyle yap o zaman canim, git bi gorun bi hem icin rahatlarr ama endise etme bence bel agrisi normal

ayy sende benim gibisin banada ev çok kötü kokuyo
sabahları evin kokusu gelince burnuma istifar ediyorum
buzdolabı bile kokuyo allah kolaylık versin hepimize

canım ya bu bebeğin doğum tarihini ve haftanı nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bende istiyorum alttaki yazı

bizim yazımızın altındaki linke tıkla o seni yönlendirir. beklenen doğum tarihini giriyorsun.

Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için...

Son düzenleme:
4 hafta sonra görümcemin düğünü var ... ben ne giyeceğim
yengesi olarak çok şık olmam lazım.. ama karnımın ne kadar büyüyeceğini bilmiyorum.. ayrıca bursada nerde bulucam güzel abiye hamileler için...

hamileler icin diye arama bence cok sik bol kesim elbiseler var normal zamnda giyilecek ama hamilelere de cok yakisiyo onlardan bak.
hani gogus altindan itibaren acilan. hamile olna da giyio, olmayan da

hamileler icin diye arama bence cok sik bol kesim elbiseler var normal zamnda giyilecek ama hamilelere de cok yakisiyo onlardan bak.
hani gogus altindan itibaren acilan. hamile olna da giyio, olmayan da
gerçi daha aramaya başlamadım ama hamilelere göre bulamayacağım sanırım... önümüzdeki hafta başlıyım aramaya en iyisi...

oyle yap o zaman canim, git bi gorun bi hem icin rahatlarr ama endise etme bence bel agrisi normal

Biraz önce girdik eve tatlım.Doktorum cumartesi olduğu için erken çıkmış.Eşimde mahallemizde özel başka bir hastane var ona götürdü sağolsun,onlarda 7 24 jinekolog varmış.Ağrım 5 gibi çok artmıştı.Neyse ki önemli birşey değilmiş.Yorgunluktanmış.Öldüm korkudan yaşıyor mu diyeİyi ki gitmişim.Allah a şükürler olsun iyiymiş.Kalp atışlarını,sesini,bebeğimi gösterdi doktor.Dün normal muayenede yalnızdım,eşim görememişti kıpırdadığını,bugün izledik.Hem de büyük ekran bir plazmadaAnnesi kurban olsun oynuyordu yine,yaylandı zıpladı durdu maaşallah
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın,ne zormuş.Bugün erken yatacağım.
Hepinize iyi geceler..
Allahım hepimizi esirgesin inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…