2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
İyi akşamlar kızlar... Bugün Bakırköy Cumartesi pazarına gittim annem çanta satiyo orda yanında bebe tezgahı var kocaman onlara baktım doya doya ama almadm tabi henüz cinsiyeti belli olsunda... Aklınızda bulunsun gercekten kaliteli ürünler var ve bebek icin gerekli olan hersey var orijinal seyler... Yanlış anlaşılmasın sakın sırf orası icin demiyorum başka semt pazarlarında da vardır...

Kendim icinde bol kesim bişeyler bakayım dedim çünkü hamile kıyafeti adı altında bişey almak istemiyorum ama hala yazlık seyler var bi de ben tesettürlüym kısa kollu hepsi artık havaların soğumasını beklicem gobisler belli olsun daa:)

Çok sk acıkıyorum ve anında yemek istiyorum fazla kaçırmışım baya mayistim valla... Hadi hayırlısı çoğunuzda olan kuyruk sokumu ağrısı bende de başladı az önce...

ayy cnm çok şükür bebeğin iyiymiş.. aman dikkat et cnm kendine.. dinlen bolca... rabbim yavrularımızı korusun inşallah..

cok sevindim canim, iyi olmus gittigin dusunup duracaktin yoksa simdi nasil oynuyodu diye dusunup dusunup gulumse ben aklima geldikce farketemeden siritiyorum sonra diyorum allahim millet dicek kafayi siyirdi.. neyse gecmis olsun artik dikkatli ol yorma kendini

ayy cnm çok şükür bebeğin iyiymiş.. aman dikkat et cnm kendine.. dinlen bolca... rabbim yavrularımızı korusun inşallah..

Günaydın kızlar..
Sağol çok şükür iyiymiş ecemcim,tövbe bir daha gezmem o kadarHala ağrım var ama normalmiş.Amin,esirgesin yavrularımızı Allah ım..

Doğru valla,iyi ki gitmişim.Sabahı edemezdim yoksa.Sağol canım.Aynı durum bende de var.Aman ben bebeğimle mutluyum isteyen deli desin isteyen divaneNe yapayım gülümsemeden edemiyorum..

herkese merhabalar. bende martta ilk kez anne olacaklardanım sanırım bu topiğin en başıdan beri sizleri takip edyorum günlük olarak. ama ancak yazıyorum. benzer kaygıları endişeleri mutlulukları yaşıyoruz. çok zor bir 7 hafta geçirdim ben (bulantılardan kaynaklı) ama allaha şükür çok azaldı. bidaha tekrarlamaz umarım. herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olur inşallah.

mrb ikili tarama testi zamanımız geldi bu hafta yaptırıcam dua edin inş sorun cıkmaz ümraniye devlette yaptıran arkadaslar varmı kızlar yoksa özelemi gidim birde cinsiyeti nezaman belli oluyo?

mrb ikili tarama testi zamanımız geldi bu hafta yaptırıcam dua edin inş sorun cıkmaz ümraniye devlette yaptıran arkadaslar varmı kızlar yoksa özelemi gidim birde cinsiyeti nezaman belli oluyo?

tatlım geçen hafta yaptırdım ben de ümraniye devleti düşündüm ama önce doktor randevusu doktordan sonra ultrason randevusu derken doktorumuzun dediği tarih kaçıyordu o yüzden santraldeki hospitaliuma yaptırdım gittiğim gün bitti bütün işler kan sonucunu bekliyoruz şimdi 186 tl ye geldi doktor dahil.

Canım hoşgeldin aramıza

İnşaallah hayırlı haberler alırız hepimiz.İyi olanı düşün sende.Allah ım inşaallah bizi de bebeklerimizide hep korur..Ben özele gidiyorum.Ümraniye Medicana ya,memnunumda.Devlet işler biraz zaman alıyor ne yazık ki

o zaman aramıza hoşgeldin cnm.. hayırlı olsun bebeğin.. zamanla tanışırız umarım

vallahi ben sizleri tanıyo gibiyim artık uzun zamandır takipteyim sizleri:))

kısaca ben kendimi anlatayım:))
aydında yaşıyorum, öğretmenim. zorlu bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı çok zordu 2-2.5 kilo verdim. neyse çok çok azaldı artık. perşembe günü kontrolüm var ikili testte yapıcaz. inşallah herşey yolunda gider. korkuyorum bişey olacak diye. 1 aydır progestan kullanıyorum kan toplanması vardı rahimde ama çok azalmıştı daha önceki kontrolde. yinede devam dedi doktor tedbir amaçlı.
kontrolde o hareketlerini gördüm ya bulantı ilaç kusma herşey unuttum valla. inşallah herkes sağlıkla alır bebişlerini kucaklarına:)))

cvp veren arkadaşlar tesekkür ederim birşey daha sorucam bulantı ve kusmalarınız devam ediyormu bu durum beni mahvediyo ne zaman biter nezaman birşeyi yerken cıkartıcam korkusundan kurtulurum birde cildinizde kuruma ve lekeler olustumu

Bulantı zor,ben de 9.haftaya kadar 3,5 kilo verdim.500 gram aldım son 2 haftadaHareketleri ne güzel değil mi,ellerini ayaklarını öpmek istedim ben de gördüğümde.Henüz çilek kadarmış ama ben kucağıma alıp emzirmek,sarılıp,öpmek,koklamak,gülümsediğini görmek istiyorum şimdidenDeliriyor muyum ne

Bulantılarım azaldı,karnımı doyurabiliyorum artık en azından.Allah ım sana da yardım etsin.Esmerim ama cildimi koruyorum şimdilik lekelenmem yok,eylül de tatil yapacağım o zamanda özen gösteririm.Kuruma şikayetim yok,aksine saçlarım ertesi gün yağlanıyorgöğüs kafesimdede sürekli sivilceler çıkıyor,minik minik..

valla bende 5-6 gündür azaldı ama yinede sabahları çıkartıyorum. herkeste farklı farklı oluyo. hiç bulantı yaşamayanlar ne kadar şanslılar anlatamam. umarım seninde en kısa zamanda geçer. çok iyi anlıyorum seni((

mrb arkadaşlar ben esra 24 yaşındayım 9+1<3 dr nisan 6,8 arası dedi doğum ama sen mart sonu bekle dedi :)) herkese hayırlı hamilelilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…