ayy cnm çok şükür bebeğin iyiymiş.. aman dikkat et cnm kendine.. dinlen bolca... rabbim yavrularımızı korusun inşallah..Biraz önce girdik eve tatlım.Doktorum cumartesi olduğu için erken çıkmış.Eşimde mahallemizde özel başka bir hastane var ona götürdü sağolsun,onlarda 7 24 jinekolog varmış.Ağrım 5 gibi çok artmıştı.Neyse ki önemli birşey değilmiş.Yorgunluktanmış.Öldüm korkudan yaşıyor mu diyeİyi ki gitmişim.Allah a şükürler olsun iyiymiş.Kalp atışlarını,sesini,bebeğimi gösterdi doktor.Dün normal muayenede yalnızdım,eşim görememişti kıpırdadığını,bugün izledik.Hem de büyük ekran bir plazmada Annesi kurban olsun oynuyordu yine,yaylandı zıpladı durdu maaşallah
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın,ne zormuş.Bugün erken yatacağım.
Hepinize iyi geceler..
Allahım hepimizi esirgesin inşaallah..
cok sevindim canim, iyi olmus gittigin dusunup duracaktin yoksa simdi nasil oynuyodu diye dusunup dusunup gulumse ben aklima geldikce farketemeden siritiyorum sonra diyorum allahim millet dicek kafayi siyirdi.. neyse gecmis olsun artik dikkatli ol yorma kendiniBiraz önce girdik eve tatlım.Doktorum cumartesi olduğu için erken çıkmış.Eşimde mahallemizde özel başka bir hastane var ona götürdü sağolsun,onlarda 7 24 jinekolog varmış.Ağrım 5 gibi çok artmıştı.Neyse ki önemli birşey değilmiş.Yorgunluktanmış.Öldüm korkudan yaşıyor mu diyeİyi ki gitmişim.Allah a şükürler olsun iyiymiş.Kalp atışlarını,sesini,bebeğimi gösterdi doktor.Dün normal muayenede yalnızdım,eşim görememişti kıpırdadığını,bugün izledik.Hem de büyük ekran bir plazmada Annesi kurban olsun oynuyordu yine,yaylandı zıpladı durdu maaşallah
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın,ne zormuş.Bugün erken yatacağım.
Hepinize iyi geceler..
Allahım hepimizi esirgesin inşaallah..
ayy cnm çok şükür bebeğin iyiymiş.. aman dikkat et cnm kendine.. dinlen bolca... rabbim yavrularımızı korusun inşallah..
cok sevindim canim, iyi olmus gittigin dusunup duracaktin yoksa simdi nasil oynuyodu diye dusunup dusunup gulumse ben aklima geldikce farketemeden siritiyorum sonra diyorum allahim millet dicek kafayi siyirdi.. neyse gecmis olsun artik dikkatli ol yorma kendini
mrb ikili tarama testi zamanımız geldi bu hafta yaptırıcam dua edin inş sorun cıkmaz ümraniye devlette yaptıran arkadaslar varmı kızlar yoksa özelemi gidim birde cinsiyeti nezaman belli oluyo?
herkese merhabalar. bende martta ilk kez anne olacaklardanım sanırım bu topiğin en başıdan beri sizleri takip edyorum günlük olarak. ama ancak yazıyorum. benzer kaygıları endişeleri mutlulukları yaşıyoruz. çok zor bir 7 hafta geçirdim ben (bulantılardan kaynaklı) ama allaha şükür çok azaldı. bidaha tekrarlamaz umarım. herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olur inşallah.
mrb ikili tarama testi zamanımız geldi bu hafta yaptırıcam dua edin inş sorun cıkmaz ümraniye devlette yaptıran arkadaslar varmı kızlar yoksa özelemi gidim birde cinsiyeti nezaman belli oluyo?
Canım hoşgeldin aramıza
o zaman aramıza hoşgeldin cnm.. hayırlı olsun bebeğin.. zamanla tanışırız umarımherkese merhabalar. bende martta ilk kez anne olacaklardanım sanırım bu topiğin en başıdan beri sizleri takip edyorum günlük olarak. ama ancak yazıyorum. benzer kaygıları endişeleri mutlulukları yaşıyoruz. çok zor bir 7 hafta geçirdim ben (bulantılardan kaynaklı) ama allaha şükür çok azaldı. bidaha tekrarlamaz umarım. herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olur inşallah.
o zaman aramıza hoşgeldin cnm.. hayırlı olsun bebeğin.. zamanla tanışırız umarım
vallahi ben sizleri tanıyo gibiyim artık uzun zamandır takipteyim sizleri:))
kısaca ben kendimi anlatayım:))
aydında yaşıyorum, öğretmenim. zorlu bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı çok zordu 2-2.5 kilo verdim. neyse çok çok azaldı artık. perşembe günü kontrolüm var ikili testte yapıcaz. inşallah herşey yolunda gider. korkuyorum bişey olacak diye. 1 aydır progestan kullanıyorum kan toplanması vardı rahimde ama çok azalmıştı daha önceki kontrolde. yinede devam dedi doktor tedbir amaçlı.
kontrolde o hareketlerini gördüm ya bulantı ilaç kusma herşey unuttum valla. inşallah herkes sağlıkla alır bebişlerini kucaklarına:)))
cvp veren arkadaşlar tesekkür ederim birşey daha sorucam bulantı ve kusmalarınız devam ediyormu bu durum beni mahvediyone zaman biter nezaman birşeyi yerken cıkartıcam korkusundan kurtulurum birde cildinizde kuruma ve lekeler olustumu
cvp veren arkadaşlar tesekkür ederim birşey daha sorucam bulantı ve kusmalarınız devam ediyormu bu durum beni mahvediyone zaman biter nezaman birşeyi yerken cıkartıcam korkusundan kurtulurum birde cildinizde kuruma ve lekeler olustumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?