Bebegimi coook seviyorum onun icin herseyi yaparim ama bu bulantilar bitsin artik gunun her saati bulaniyorsa bunun adi neden sabah bulantisiki artik agliycammmmm
cvp veren arkadaşlar tesekkür ederim birşey daha sorucam bulantı ve kusmalarınız devam ediyormu bu durum beni mahvediyo ne zaman biter nezaman birşeyi yerken cıkartıcam korkusundan kurtulurum birde cildinizde kuruma ve lekeler olustumu
Evt cnm benimde cildim cok kurudu ve lekelenmeye musaitti zaten koruyucu kullaniyodum ama ramazan ayi boyunca cok bulanti ve tiksinti yasadim o ara hic kullanamadim koruyucumu ondan bile tiksindim :) yani biraz lekelenme var simdi yine kullanmiyorum ama baslasam ii olcak galiba..bulantilara gelince benim rutin bi sekilde sabah bulantilarim devam ediyo ogurme seklinde hic cikarmadim ama gun icindekiler cok azaldi cok sukur.yalniz cok ac kalirsam yda karnimi cok doyurursam oluyo..
Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
:) ben de yaptırmak istiyorum ama toplantıdan kaytarmanın yollarını arıyorum günü belli olmazsa önceden bi ara gidicem toplantı günü de sevk alırım artık çünkü kavga gürültü geçiyo bizim toplantılar
:) ben de yaptırmak istiyorum ama toplantıdan kaytarmanın yollarını arıyorum günü belli olmazsa önceden bi ara gidicem toplantı günü de sevk alırım artık çünkü kavga gürültü geçiyo bizim toplantılar
ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...
ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...
canım ben böyle soranları hiç heveslendirmek istemem çünkü ben de o süreçlerden geçtim heveslendim olmadı üzüldüm ama bekledim ve sonunda oldu. sen de sabret, stres yapma yoksa olmuyor. belirtiler inan ki adet ile aynı. fark olarak ben çok sık idrara çıkıyordum ve çok koyu renkliydi.
canım ben böyle soranları hiç heveslendirmek istemem çünkü ben de o süreçlerden geçtim heveslendim olmadı üzüldüm ama bekledim ve sonunda oldu. sen de sabret, stres yapma yoksa olmuyor. belirtiler inan ki adet ile aynı. fark olarak ben çok sık idrara çıkıyordum ve çok koyu renkliydi.
cvpladığın için tşk ederim canımmm... sanırım sabretmek en doğrusu ama inan elde değil... sanki günler geçmiyoo Allah bebişine hayırlı bi şekilde kawuşmayı nasip eylesin..
bende hiç belirti olmamıştı duygusallık dışında. adet günüde öğrendim hamile olduğumu. kişiden kişiye değişiyo canım anlıycan. umarım hamilesindir. beklemekten başka çare yok zor olsada:)))