ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...
Ben de 17 eylül de gideceğim Allah nasip ederse.12+4 oluyor annesinin kuzusu.Ne yalan söyleyim şimdiden geriliyorum:18:
Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
vallahi ben sizleri tanıyo gibiyim artık uzun zamandır takipteyim sizleri:))
çok güzel bir şehirdesin...kısaca ben kendimi anlatayım:))
aydında yaşıyorum, öğretmenim. zorlu bir dönem geçirdim bulantılardan dolayı çok zordu 2-2.5 kilo verdim. neyse çok çok azaldı artık. perşembe günü kontrolüm var ikili testte yapıcaz. inşallah herşey yolunda gider. korkuyorum bişey olacak diye. 1 aydır progestan kullanıyorum kan toplanması vardı rahimde ama çok azalmıştı daha önceki kontrolde. yinede devam dedi doktor tedbir amaçlı.
kontrolde o hareketlerini gördüm ya bulantı ilaç kusma herşey unuttum valla. inşallah herkes sağlıkla alır bebişlerini kucaklarına:)))
kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
herkese kocaman bir günaydınnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun kızlar....
ceyjinciim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
talyacım nerelerdesin sesin çıkmıyor uzun zamandır...
elif de taşınmıştır umarım...
kızlar bu arada tüylenme problemi yaşıyorum..özellikle göbeğim ve kollarım tüylendi.. araştırmalarıma göre normalmiş ama sinir bozucu bir durum yinede.. doğumdan sonra azalır diye umut ediyorum artık
demek sende aynı problemi yaşıyorsun... normalde tüysüz biri olduğum için bu duruma alışamadım daha.. kaşlarım,bacaklarımda çok çabuk uzamaya başladı.. birde ben daha çatlak için birşey kullanmaya başlamadım 12. haftadan sonra başlarım diyorum ama ne kullanmalıyım bilemedim.. genel olarak doğal yağları kullanmamı tavsiye ettiler.. tüyleri beslermi diyede şüphe ediyorum.. karar veremedim.. sen bi ürün kullanıyormusun peki?günaydın ecem111,
benimde karnım çok tüylendi bir de sanki inadıma tüyler elektirklenmiş gibi havada duruyo kayınvalideme söyledim erkek bebek ise öyle olurmuş dedi tabi ne kadar doğru bilemedim daha cinsiyeti belli olmadı bebişimin, dediğin gibi inşallah doğumdan sonra azalır bir de doğum çizgisi çok belirgin ve upuzun o da tuhaf geliyo bana daha alışamadım çirkinmişim gibi falan :)
demek sende aynı problemi yaşıyorsun... normalde tüysüz biri olduğum için bu duruma alışamadım daha.. kaşlarım,bacaklarımda çok çabuk uzamaya başladı.. birde ben daha çatlak için birşey kullanmaya başlamadım 12. haftadan sonra başlarım diyorum ama ne kullanmalıyım bilemedim.. genel olarak doğal yağları kullanmamı tavsiye ettiler.. tüyleri beslermi diyede şüphe ediyorum.. karar veremedim.. sen bi ürün kullanıyormusun peki?
günaydın kızlar bugün nasılsınız
günaydın ...ben karın çatlakları için ebru şallının bir videosunu izledim ve bugün malzemeleri alıp kullanmaya başlicam video linkini aşşağıya kopyalıyorum isterseniz izleyin.
hamile_catlak - Dailymotion video
herkese selamlar.. Allah nasip ederse ben de mart annesi olucam :) yazmaktan çok okumayı seviyorum bu sayfaları :)
ben perşembe günüi 12+4'teyken girdim ikili teste. ultrasonda bebeği bi güzel inceledik doktor teyzeyle :) hemen sonrasında kan verdim. kan sonuçları çarşamba çıkacak, kendi doktoruma o zaman göstereceğim ama ultrasonda her şeyi normal çıktı, ense kalınlığı, burun kemiği vs. hatta bakan doktor teyzemiz kendinden çok emin bi şekilde erkek olduğunu da söyledi, sonra hadi %90 diyip yanılma payı bırakalım da dedi.. (yine de emin olmak için bi ay daha bekleme taraftarıyım ben) çarşamba umarım kan sonuçları da normal çıkar.
herkese kocaman bir günaydınnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun kızlar....
ceyjinciim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
talyacım nerelerdesin sesin çıkmıyor uzun zamandır...
elif de taşınmıştır umarım...
kızlar bu arada tüylenme problemi yaşıyorum..özellikle göbeğim ve kollarım tüylendi.. araştırmalarıma göre normalmiş ama sinir bozucu bir durum yinede.. doğumdan sonra azalır diye umut ediyorum artık
ikili test tercihini dr. Bize bırakıyor, ben istemedim. Dr.um da yeni anne, o da yaptırmamış. çünkü ultrasonda ense kalınlığı çok net göründü ve normal ölçülerdeydi. şart olan bir test değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?