2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Sıkıntı yapma dur daha erken .Ben 4.haftada öğrendim.Birşeyi çok istediğimde ve stress yaptığımda olmuyordu gerçekten de hamile kaldığım ay başka problemlerle uğraşmaktan bebeği düşünmemiştim.O da annesini mutlu etmek için durmuş durmuş gelmiş.Seninki de gelecek inşaallah..

ben bu hafta yaptırıyorum.
Özellikle 12 ci haftayı bekledim.Başı değil sonu değil ortada olsun diye :)

herkese selamlar.. Allah nasip ederse ben de mart annesi olucam :) yazmaktan çok okumayı seviyorum bu sayfaları :)
ben perşembe günüi 12+4'teyken girdim ikili teste. ultrasonda bebeği bi güzel inceledik doktor teyzeyle :) hemen sonrasında kan verdim. kan sonuçları çarşamba çıkacak, kendi doktoruma o zaman göstereceğim ama ultrasonda her şeyi normal çıktı, ense kalınlığı, burun kemiği vs. hatta bakan doktor teyzemiz kendinden çok emin bi şekilde erkek olduğunu da söyledi, sonra hadi %90 diyip yanılma payı bırakalım da dedi.. (yine de emin olmak için bi ay daha bekleme taraftarıyım ben) çarşamba umarım kan sonuçları da normal çıkar.

vallahi ben sizleri tanıyo gibiyim artık uzun zamandır takipteyim sizleri:))

çok güzel bir şehirdesin...ayrıca meslektaşmışız..:13:
bulantılarının azalmasına sevindim cnm ...bulantı yaşayan herkesin allah yardımcısı olsun.. ben bu konuda şanslı olanlardanım..
benimde haftaya 2li test.. rabbim yavrularımızı korusun bize bağışlasın inşallah...

herkese kocaman bir günaydınnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun kızlar....
ceyjinciim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
talyacım nerelerdesin sesin çıkmıyor uzun zamandır...
elif de taşınmıştır umarım...
kızlar bu arada tüylenme problemi yaşıyorum..özellikle göbeğim ve kollarım tüylendi.. araştırmalarıma göre normalmiş ama sinir bozucu bir durum yinede.. doğumdan sonra azalır diye umut ediyorum artık

ikili test tercihini dr. Bize bırakıyor, ben istemedim. Dr.um da yeni anne, o da yaptırmamış. çünkü ultrasonda ense kalınlığı çok net göründü ve normal ölçülerdeydi. şart olan bir test değil.

günaydın ecem111,
benimde karnım çok tüylendi bir de sanki inadıma tüyler elektirklenmiş gibi havada duruyo kayınvalideme söyledim erkek bebek ise öyle olurmuş dedi tabi ne kadar doğru bilemedim daha cinsiyeti belli olmadı bebişimin, dediğin gibi inşallah doğumdan sonra azalır bir de doğum çizgisi çok belirgin ve upuzun o da tuhaf geliyo bana daha alışamadım çirkinmişim gibi falan :)

Kızlar ben kaçırdım ikili test tarihini doktor 16-18 arası 4lü test yaparız dedi ama yaptırmam galiba gerek yok gibi bi his var içimde bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama risk grubunda çıksam bile bebeğime kıyamam
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

demek sende aynı problemi yaşıyorsun... normalde tüysüz biri olduğum için bu duruma alışamadım daha.. kaşlarım,bacaklarımda çok çabuk uzamaya başladı.. birde ben daha çatlak için birşey kullanmaya başlamadım 12. haftadan sonra başlarım diyorum ama ne kullanmalıyım bilemedim.. genel olarak doğal yağları kullanmamı tavsiye ettiler.. tüyleri beslermi diyede şüphe ediyorum.. karar veremedim.. sen bi ürün kullanıyormusun peki?

Aynen benimde bütün tüyler çıldırmış durumda zaten esmerim tüysüz değilim, çok tüylü de değildim ama şimdi kabus gibi doğumdan sonra hepsi normale döner diyorlar umarım öyle olur
Çatlak için ben önce badem yağı aldım tüyleri artırır sakın kullanma dediler hemen bıraktım bi arkadaşım mustela diye bi krem kullanmış hiç çatlamamış tüylenmede olmamış, biraz pahalı bu ayki maaşta inşallah alıcam bi tane, yağlar düz mantık tüyleri besler gibime geliyo

günaydın kızlar bugün nasılsınız

ben karın çatlakları için ebru şallının bir videosunu izledim ve bugün malzemeleri alıp kullanmaya başlicam video linkini aşşağıya kopyalıyorum isterseniz izleyin.

hamile_catlak - Dailymotion video
günaydın ...
bende 12. haftadan sonra başlamak istiyorum.. kayısı ve fındık yağını duymuştum.. ama ben içine kakao ve zeytinyağıda ekleniyor diye biliyorum..

Günaydın kızlar
İnşaallah hepimiz için rahat ve sağlıklı bir hafta olur.
ve randevusu olan her hamiş de hayırlı,güzel haberlerle gelirler

Ne güzel,maaşallah bebeğinede.
Ay o burun kemiğini yesinler onunİnşaallah bizler de böyle güzel haberler alırız.Sonuçlar 1 hafta mı sürüyor:26:

Günaydın ecem teyzesiiii
Kızlar iyi haberlerle gelirler inşaallah öğlene doğru.
Tüylenme ne yazık ki bende de var,zaten vardı arttı daha doğrusuBıktım sürekli uğraşmaktan,ama doğumdan sonra azalacak hayırlısıyla.(Kardeşimde de aynı olmuştu,zaten doktoru karın çizgisini sakın alma,dökülecek demişti)
Hem tüysüz hem bebekli olacağızz inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…