Kızlar ben kaçırdım ikili test tarihini doktor 16-18 arası 4lü test yaparız dedi ama yaptırmam galiba gerek yok gibi bi his var içimde bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama risk grubunda çıksam bile bebeğime kıyamam
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
kızlar merhaba bizim bugün ikili tarama testimiz var 17.30 da çok heyecanlıyız :) inşallah güzel haberler alırız.
ya sewgili anneler regl olmama 3 gün warr... ama böyle o adet ağrılardan başladı(( ya nasıl diyeyimm tama artık hamile değilim diyorummm, regl olcam ağrılar war diyorum... siz de de böyle oldu mu? bu ağrılar başladı ha oldum olacam derken hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??? çok istiyorum hamile olmayı, tabi hayırlısıyla...cewaplarsanız sewinirimm...
Haklısın canım ama sen ben birçoğumuz mart sonuna doğru anne olacağız Allah nasip ederse.Mart başı anneleri neredeyse hiç yokSesleri sedalarıda yok..
cvp veren arkadaşlar tesekkür ederim birşey daha sorucam bulantı ve kusmalarınız devam ediyormu bu durum beni mahvediyone zaman biter nezaman birşeyi yerken cıkartıcam korkusundan kurtulurum birde cildinizde kuruma ve lekeler olustumu
günaydın kuzum ve minik kuzusuGünaydın ecem teyzesiiii
Kızlar iyi haberlerle gelirler inşaallah öğlene doğru.
Tüylenme ne yazık ki bende de var,zaten vardı arttı daha doğrusuBıktım sürekli uğraşmaktan,ama doğumdan sonra azalacak hayırlısıyla.(Kardeşimde de aynı olmuştu,zaten doktoru karın çizgisini sakın alma,dökülecek demişti)
Hem tüysüz hem bebekli olacağızz inşaallahhh
İnşaallah çookk güzel haberlerle gelirsin canım,sağlıkla sıhhatle bir doğursaydık bebeleri...
Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??
Ben hissediyorum canım seyirme sağ tarafımda dr gitmiştim hamile kaldığım ay ordan yumurtladım elimi koyduğumda kalp atışını falan hissediyorum sol tarafımda hiçbirşey yok.bana 2 kontrolde de erkek ? dedi.bakalım hayırlısı bende erkek hissediyorum.Senin için de hayırlısı olsun...
Günaydın kızlar..
Bizim doktor nuh deyip peygamber demeyenlerdenDün muayenede acaba kız mı erkek mi demeye kalmadı 16.haftada muhtemelen net bir şekilde göreceğiz dedi.Gerçi bazen aklıma gelse de umrumda değil cinsiyeti(zamanında kız diye yanıp tutuşan bir kadın olarak)sağlıklı olsun,başka birşey istemem rabbimden.Zaten sürekli kafamda felaket senaryoları yazıp duruyorum
Bu arada yakın bir arkadaşıma 4.aydan 7.aya kadar erkek demişlerdi.Şimdi 7.ayında kız bu demişler.Yavrum bir sürüde hazırlık yapmış.
inşallah canım hepimize Allahım nasip etsin o güzel anı yaşamayı....ben geçen akşam rüyamda gördüm bebegimiii :) erkekti ve babasına benziyordu rüyası bile öyle güzeldi ki...bu arada adaşız sanırım :)
peki ben yanlış anladım o zaman kusura bakma..
bende şikayetçiyim aynı durumdan... daha banada heediye yok...bütün herkesin yanımda olmasına rağmen
4 hafta sonra görümcemin düğünü var ... ben ne giyeceğim
yengesi olarak çok şık olmam lazım.. ama karnımın ne kadar büyüyeceğini bilmiyorum.. ayrıca bursada nerde bulucam güzel abiye hamileler için...
ohh ne güzel... iyi günlerde kullan cnm cicilerini... bana hala hediye yokbanada yok diyecektim ama nankörlük ettiğim geldi aklıma :) ilk hediyeyi eşim almıştı öğrenir öğrenmez işyerine göndermiş kargoyla hamile günlüğüikinciyi de kardeşim öğrendiğimin ikinci günü hamile badisi almış ::)
mrb arkadaşlar ben esra 24 yaşındayım 9+1<3 dr nisan 6,8 arası dedi doğum ama sen mart sonu bekle dedi :)) herkese hayırlı hamilelilk
Amin,ben de görmüştüm 2 gün üstüste benimki de erkekmiş,o güne kadar kız hissediyordum,hamile kaldığımı öğrenmeden önceki gece kız görmüştüm çünkü.Artık erkek hissediyorum.Kesinlikle rüyası bile çok güzelll.Benim minik bebeğimmm..
Evet canım ben nick te başka birşey kullanamıyorum.İsim daha rahat.84 de doğum yılım.Çok yaratıcıyım çook
Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
ayy arda hiç aklıma gelmemişti... peki hamile abiyeleri olarakmı var acaba? bende 2 hafta kalana kadar beklemeyi düşünüyorum..ne kadar büyüyeceğimi kestiremiyorum çünkü...arda da var canım abiyeler bide çarşıyı gezmen lazım yanında sabırlı biri olmalı dinlene dinlene gezmelisin :) almak için acele etme istersen karnının durumuna göre 2 hafta kala alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?