2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Amin canım vardır bir hayır.Senin tercihine kalmış bir durum eğer gerek görmüyorsan yaptırma boşuna.Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..

benim son adet tarihim 1 hazirandı 2 temmuzda kendimi çok kötü hissediyordum hasta gibiydim başım çok agrıyordu ve o akşam kasıklarımda sanki yüütülmekte olan ummalı bir inşaat çalışması varmış gibi çok şiddetli agrım vardı ama bende ümitlenmek istemedigim için hep regl olucakmışım gibi düşündüm...ama megerse minik melegimin yerleşleme çabalarıymış...adet döneminden daha şiddteliydi benim agrılarım ve aynı anda iştahsızlık mide bulantılarım başladı :) darısı inşallah senin ve isteyen herkesin başına

benim bu hafta itibariyle yok denecek kadar azaldı seninde azalır önümüzdeki günlerde inşallah...kuruma bendede var ne yazık ki

günaydın kuzum ve minik kuzusu
yaa bende göbeğimdekilere dokunmuyorum hiç.. doğumdan sonra dökülmesini umut eediyorum ...
artık dökülmeyenlerde bana miniğimden miras kalacak ne yapalım o ii olsun yeterki

İnşaallah çookk güzel haberlerle gelirsin canım,sağlıkla sıhhatle bir doğursaydık bebeleri...

inşallah canım hepimize Allahım nasip etsin o güzel anı yaşamayı....ben geçen akşam rüyamda gördüm bebegimiii :) erkekti ve babasına benziyordu rüyası bile öyle güzeldi ki...bu arada adaşız sanırım :)

eveeet benimde karnım seyiriyor eşime gösterdim göbeğin atması o dedi ama normalde o kadar belirgin atmıyodu ki benim göbeğim galiba seyiriyor bana da erkek olcak gibi geliyo ama haydi hayırlısıı :)

bende sağda hissediyorum solda bişey yok yok demekki bana öyle gelmiomuş gerçekten seyiriyo :) mutlu oldum bak şimdi

maalesef aynı sorunu benim arkadaşımda yaşadı onda da tam tersi kız dediler erkek demişler son dk napsın pempe şeyler alındı anneanneside kız diye pembe beşik almış valla en iyisi orta renkler galiba :)

slm kızlar bende mart annelerinden olcam inşiallah cuma günü dr a gittim 11+2 de yani cinsiyetini sordumönce söylemedi ama ben,im dr la tabii 2 senelik bir tedavi sürecim olduğu için artık arada bööle resmiyet kalkıyor ısarar edince şuanda bebek kız gibi duruyor herhangi bir çıkıntı yok dedi ama haftaya gel 12 haftada tarama testinde söylücem dedi varmı aranızda başka bilg,i aklan ????

Amin,ben de görmüştüm 2 gün üstüste benimki de erkekmiş,o güne kadar kız hissediyordum,hamile kaldığımı öğrenmeden önceki gece kız görmüştüm çünkü.Artık erkek hissediyorum.Kesinlikle rüyası bile çok güzelll.Benim minik bebeğimmm..
Evet canım ben nick te başka birşey kullanamıyorum.İsim daha rahat.84 de doğum yılım.Çok yaratıcıyım çook

peki ben yanlış anladım o zaman kusura bakma..
bende şikayetçiyim aynı durumdan... daha banada heediye yok...bütün herkesin yanımda olmasına rağmen

banada yok diyecektim ama nankörlük ettiğim geldi aklıma :) ilk hediyeyi eşim almıştı öğrenir öğrenmez işyerine göndermiş kargoyla hamile günlüğü ikinciyi de kardeşim öğrendiğimin ikinci günü hamile badisi almış ::)

arda da var canım abiyeler bide çarşıyı gezmen lazım yanında sabırlı biri olmalı dinlene dinlene gezmelisin :) almak için acele etme istersen karnının durumuna göre 2 hafta kala alırsın

ohh ne güzel... iyi günlerde kullan cnm cicilerini... bana hala hediye yok

burası hareketli bir topik bende temmuz gebelerindeyim ama bizim biraz daha sakin ama ben bu hareketliliği sevdim :) bi sıkıntı olmazsa burdan da devam etmek isterim

mrb arkadaşlar ben esra 24 yaşındayım 9+1<3 dr nisan 6,8 arası dedi doğum ama sen mart sonu bekle dedi :)) herkese hayırlı hamilelilk

Esracım hoşgeldin hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağımıza alırız insallah
hemşeriyiz bende bursadayım ecemde hangi doktora gidiyorsun

Son düzenleme:

bende hep bi oglum olacakmış gibi hissediyorum Allahım tabikide saglıklısını versin bi saplantım yok ama içime öyle doguyor bakalım hayırlısı bu gün belli olur mu acaba heyecanlıyım :)

canım ben geçtiğimiz cuma gittim kontrole bu cumaya verdi bu cuma yapılacak kısmetse sonucu paylaşırım

arda da var canım abiyeler bide çarşıyı gezmen lazım yanında sabırlı biri olmalı dinlene dinlene gezmelisin :) almak için acele etme istersen karnının durumuna göre 2 hafta kala alırsın
ayy arda hiç aklıma gelmemişti... peki hamile abiyeleri olarakmı var acaba? bende 2 hafta kalana kadar beklemeyi düşünüyorum..ne kadar büyüyeceğimi kestiremiyorum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…