2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
normalde pek rahat bir insan değilimdir ama nedense bebeğimde içim çok rahat ben de anlamadım :44:

ben normalde de rahat bi insanım daha doğrusu sakin sabırlı bi yapım var şuanda da öyleyim çok şükür eşim hamile olduğumu sadece bulantılarımdan hissediyo gerginlik huysuzluk yok şükür :)

ecemcim beni atlamaaa burdayım :))

tüylenme ne yazıkki bende de başladı sadece göbeğimde ama oldukça net doğumdan sonra döküldüğünü söylüyorlar inşallah öyledir :)
bi taraf tüyleniyo bi taraf kaybediyo ne iş anlamadım saçlarım daha çok dökülmeye başladı

ben daha yeni bebe yağı aldım dalinin kullanan arkadaşlarım önermişti onu kullancam zaten çatlaklar bünyeyle alakalıymış bakalım durum ne olacak

Benimde saclarim cok dokuluyo evde her yer sac surekli onlari topluyorum demir eksikligi anemisi cikti bende degerlerim bata dusmus sanirim sac dokulmem falanda ondan baktir istersen sende

Benimde saclarim cok dokuluyo evde her yer sac surekli onlari topluyorum demir eksikligi anemisi cikti bende degerlerim cok dusmus sanirim sac dokulmem falanda ondan baktir istersen sende

ayy arda hiç aklıma gelmemişti... peki hamile abiyeleri olarakmı var acaba? bende 2 hafta kalana kadar beklemeyi düşünüyorum..ne kadar büyüyeceğimi kestiremiyorum çünkü...

hamile abiyesi için erken canım arda da yoktur da zaten şimdiki elbiselerin çoğu hamile elbisesi gibi valla göbekten aşağı salmalı çok da şık duruyolar bi bak bakalım bulursan resmini isteriiiiiimmm

Benimde saclarim cok dokuluyo evde her yer sac surekli onlari topluyorum demir eksikligi anemisi cikti bende degerlerim bata dusmus sanirim sac dokulmem falanda ondan baktir istersen sende

ne yazıkki vardı bende zaten anemi ilaç kullanıyodum doktorum bulantılarını arttırır deyip bıraktırdı ilk aylarda şimdi yine verdi folik asidi bıraktırdı demir eksikliği anemisi için bide vitamin ilacı verdi cuma da kan testi yapılacak kısmetse.

bu arada karnınız ne durumda kızlar çıkmaya başladı mı başka bi topicde var karın resimleri paylaşılmış kocaman karınlar gördüm maşallah :) bu başlıkta paylaşsak bizde olmaz mı burda birbirimize güne gelmişiz gibi hissediyorum da :))

canım benim karnım hiç çıkmadı alt karın bölgem biraz şiş sadece :) biraz daha büyüsün karınlrımız paylaşırız bizde neden olmasın...

Ben hem folik hemde demir aliyorum toksoplazmaya bagisikligim gelismis cikmis sokak kedilerini koynuma alir saklardim kucukken ondan heralde :))))simdi bide troit baktircam 2 hafta sonrada ikili test insallah

ben 11.haftamda karnımda degilde kasıgımda seyirme hissttim özellikle yattıgımda :)

Hayırlı olsun canım.Sabırsızlıkla 17 eylülü bekliyorum ben de.İkili tarama testinde belki benim doktorumda söyler.Gerçi 16.haftada söyleyeceğim dediama şansımı denerim artık.

Ya ben de erkek hissediyorum ve o seyirme denilen şey eğer doğru hissediyosam böyle bağırsak hareketi gibi bişi..
istanbul bahçelievlerde yaşıyorum hala doktor seçemedim.
mart ayında anne olucam kısmetse önerileriniz var mı?
yeni ismiyle aile hastanesi,eski ismi JFK hast.de Ali Osman Koyuncuoğlu
onu da istemessen Nisa hastanesi Asiye hn.

ah be güzelim aman dikkat,bize çok yorulmak yaramıyor.
kısa geziler yap olurmu
geçmiş olsun çok...
Kızlar merhaba,
Büyükçekmece civarında önerebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı ?
gene önerici benim
beylikdüzü medicana Selman bey.
tatlım benim dr. ikili test yaptırmayacağını,direkt 16.hafta gibi dörtlü isteyeceğini söyledi.
ense kalınlığımızı ölçtü 0,91 gibi bi değer çıktı.
şükür iyiyimiş:nazarbu arada bunun için 70 tl ödedik.:
canım sorma çok yazılmış örgüler,isimler filan
hepsini okumadan yazmak istemedim.
çok şükür iyiyiz ensemiz iyimiş çatlaklar için bahsetti kremden,ben hiç öyle bişi almayacağım devamlı kullanım konusunda malesef başarısızım.hem yengem de en pahalısını almış,bir işe yaramadı dedi olacağı varsa oluyo dedi.
bu arada bir dahaki kontrol 29 eylülde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…