normalde pek rahat bir insan değilimdir ama nedense bebeğimde içim çok rahatben de anlamadım :44:
herkese kocaman bir günaydınnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun kızlar....
ceyjinciim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
talyacım nerelerdesin sesin çıkmıyor uzun zamandır...
elif de taşınmıştır umarım...
kızlar bu arada tüylenme problemi yaşıyorum..özellikle göbeğim ve kollarım tüylendi.. araştırmalarıma göre normalmiş ama sinir bozucu bir durum yinede.. doğumdan sonra azalır diye umut ediyorum artık
demek sende aynı problemi yaşıyorsun... normalde tüysüz biri olduğum için bu duruma alışamadım daha.. kaşlarım,bacaklarımda çok çabuk uzamaya başladı.. birde ben daha çatlak için birşey kullanmaya başlamadım 12. haftadan sonra başlarım diyorum ama ne kullanmalıyım bilemedim.. genel olarak doğal yağları kullanmamı tavsiye ettiler.. tüyleri beslermi diyede şüphe ediyorum.. karar veremedim.. sen bi ürün kullanıyormusun peki?
ecemcim beni atlamaaa burdayım :))
tüylenme ne yazıkki bende de başladı sadece göbeğimde ama oldukça net doğumdan sonra döküldüğünü söylüyorlar inşallah öyledir :)
bi taraf tüyleniyo bi taraf kaybediyo ne iş anlamadım saçlarım daha çok dökülmeye başladı
ecemcim beni atlamaaa burdayım :))
tüylenme ne yazıkki bende de başladı sadece göbeğimde ama oldukça net doğumdan sonra döküldüğünü söylüyorlar inşallah öyledir :)
bi taraf tüyleniyo bi taraf kaybediyo ne iş anlamadım saçlarım daha çok dökülmeye başladı
ohh ne güzel... iyi günlerde kullan cnm cicilerini... bana hala hediye yok
ayy arda hiç aklıma gelmemişti... peki hamile abiyeleri olarakmı var acaba? bende 2 hafta kalana kadar beklemeyi düşünüyorum..ne kadar büyüyeceğimi kestiremiyorum çünkü...
Benimde saclarim cok dokuluyo evde her yer sac surekli onlari topluyorum demir eksikligi anemisi cikti bende degerlerim bata dusmus sanirim sac dokulmem falanda ondan baktir istersen sende
bu arada karnınız ne durumda kızlar çıkmaya başladı mı başka bi topicde var karın resimleri paylaşılmış kocaman karınlar gördüm maşallah :) bu başlıkta paylaşsak bizde olmaz mı burda birbirimize güne gelmişiz gibi hissediyorum da :))
ne yazıkki vardı bende zaten anemi ilaç kullanıyodum doktorum bulantılarını arttırır deyip bıraktırdı ilk aylarda şimdi yine verdi folik asidi bıraktırdı demir eksikliği anemisi için bide vitamin ilacı verdi cuma da kan testi yapılacak kısmetse.
kızlar cinsiyet öğreniniz var mı..?
bende hep bi oglum olacakmış gibi hissediyorum Allahım tabikide saglıklısını versin bi saplantım yok ama içime öyle doguyor bakalım hayırlısı bu gün belli olur mu acaba heyecanlıyım :)
benim doktorum sadece 11+2 de bi çıkıntı görmüyorum kız gibi ded ama tarama testinde paylaşıyorlarmış :)
Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??
slm kızlar bende mart annelerinden olcam inşiallah cuma günü dr a gittim 11+2 de yani cinsiyetini sordumönce söylemedi ama ben,im dr la tabii 2 senelik bir tedavi sürecim olduğu için artık arada bööle resmiyet kalkıyor ısarar edince şuanda bebek kız gibi duruyor herhangi bir çıkıntı yok dedi ama haftaya gel 12 haftada tarama testinde söylücem dedi varmı aranızda başka bilg,i aklan ????
burası hareketli bir topik bende temmuz gebelerindeyim ama bizim biraz daha sakin ama ben bu hareketliliği sevdim :) bi sıkıntı olmazsa burdan da devam etmek isterim
Ya ben de erkek hissediyorum ve o seyirme denilen şey eğer doğru hissediyosam böyle bağırsak hareketi gibi bişi..Bazı arkadasların doktorları cınsıyet tahmınınde bulunmus.Benım ıcın henuz cok erken ama bısey sorucam.KArnınızda seyırme oluyor mu sızınde?Bende ara ara oluyor da erkek bebek kendını cabul bellı edermıs dıyorlar.Acaba erkek olabılır denenlerde de boyle bısey oluyormu??
yeni ismiyle aile hastanesi,eski ismi JFK hast.de Ali Osman Koyuncuoğluistanbul bahçelievlerde yaşıyorum hala doktor seçemedim.
mart ayında anne olucam kısmetse önerileriniz var mı?
Kızlar dün çok çarşı pazar gezdim.Yaklaşık 6 saat yürümüşümdür.Sabah 9 dan akşam 8 e kadar yok doktor yok pazar gezdim otura kalka tabi.Bugün de çok ağrım var.Doktora gitsem mi bilemedim?Belim ayrılıyor sanki,ama oluyordu bazen.Ne yapsam?
ah be güzelim aman dikkat,bize çok yorulmak yaramıyor.Biraz önce girdik eve tatlım.Doktorum cumartesi olduğu için erken çıkmış.Eşimde mahallemizde özel başka bir hastane var ona götürdü sağolsun,onlarda 7 24 jinekolog varmış.Ağrım 5 gibi çok artmıştı.Neyse ki önemli birşey değilmiş.Yorgunluktanmış.Öldüm korkudan yaşıyor mu diyeİyi ki gitmişim.Allah a şükürler olsun iyiymiş.Kalp atışlarını,sesini,bebeğimi gösterdi doktor.Dün normal muayenede yalnızdım,eşim görememişti kıpırdadığını,bugün izledik.Hem de büyük ekran bir plazmada Annesi kurban olsun oynuyordu yine,yaylandı zıpladı durdu maaşallah
Allah ım kimseyi evladıyla sınamasın,ne zormuş.Bugün erken yatacağım.
Hepinize iyi geceler..
Allahım hepimizi esirgesin inşaallah..
gene önerici benimKızlar merhaba,
Büyükçekmece civarında önerebileceğiniz bir kadın doğum uzmanı var mı ?
tatlım benim dr. ikili test yaptırmayacağını,direkt 16.hafta gibi dörtlü isteyeceğini söyledi.Kızlar anlayamadığım birşey var,mart anneleriyiz ama daha kimse ikili test yaptırmadı(kaçırmadıysam tabi) yada sonuç paylaşan yok.Oysa ilk haftaların yaptırıp sonuçlarıda almış olması gerekmiyor muydu:44:
canım sorma çok yazılmış örgüler,isimler filanherkese kocaman bir günaydınnnn
hepimiz için güzel bir gün olsun kızlar....
ceyjinciim hadi güzel haberlerini bekliyoruz...
talyacım nerelerdesin sesin çıkmıyor uzun zamandır...
elif de taşınmıştır umarım...
kızlar bu arada tüylenme problemi yaşıyorum..özellikle göbeğim ve kollarım tüylendi.. araştırmalarıma göre normalmiş ama sinir bozucu bir durum yinede.. doğumdan sonra azalır diye umut ediyorum artık
Bak sen, ben de bizim topik neden bu kadar boş diyordum. Meğer bizim kızlar komşuya gitmiş:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?