Ya ben de erkek hissediyorum ve o seyirme denilen şey eğer doğru hissediyosam böyle bağırsak hareketi gibi bişi..
yeni ismiyle aile hastanesi,eski ismi JFK hast.de Ali Osman Koyuncuoğlu
onu da istemessen Nisa hastanesi Asiye hn.
ah be güzelim aman dikkat,bize çok yorulmak yaramıyor.
kısa geziler yap olurmu
geçmiş olsun çok...
gene önerici benim
beylikdüzü medicana Selman bey.
tatlım benim dr. ikili test yaptırmayacağını,direkt 16.hafta gibi dörtlü isteyeceğini söyledi.
ense kalınlığımızı ölçtü 0,91 gibi bi değer çıktı.
şükür iyiyimiş:nazarbu arada bunun için 70 tl ödedik.:
canım sorma çok yazılmış örgüler,isimler filan
hepsini okumadan yazmak istemedim.
çok şükür iyiyiz ensemiz iyimişçatlaklar için bahsetti kremden,ben hiç öyle bişi almayacağım devamlı kullanım konusunda malesef başarısızım.hem yengem de en pahalısını almış,bir işe yaramadı dedi olacağı varsa oluyo dedi.
bu arada bir dahaki kontrol 29 eylülde.
Aman maaşallah
Canım bizler içinde dua et lütfen..
Artık ayda bir mi kontrollerin,bizimde mi öyle olacak acaba:26:Benim ikilim 17.sinde sonuç içinde 27 sinde gidiyorum.
misafirim vardı yazamadım hemen..ecemcim beni atlamaaa burdayım :))
tüylenme ne yazıkki bende de başladı sadece göbeğimde ama oldukça net doğumdan sonra döküldüğünü söylüyorlar inşallah öyledir :)
bi taraf tüyleniyo bi taraf kaybediyo ne iş anlamadım saçlarım daha çok dökülmeye başladı
yok cnm yaaa daha almadım bişi.. hatta kendime bile daha almadım..teşekkür ederim canım darısı başına sen günlük filan aldınmı bebiş için ilk yaş ve hamilelik takibi
cnm bende maşallah bi 4-5 aylık karnı olduğu için nasıl bişi almalıyım inan bilmiyorum.. haftaya artık bakarım birşeyler.. gerçi kıyafet almaya, süslenmeye bile hevesim yok... ayy çok miskin oldum..hamile abiyesi için erken canım arda da yoktur da zaten şimdiki elbiselerin çoğu hamile elbisesi gibi valla göbekten aşağı salmalı çok da şık duruyolar bi bak bakalım bulursan resmini isteriiiiiimmm
benim son adet tarihim 1 hazirandı 2 temmuzda kendimi çok kötü hissediyordum hasta gibiydim başım çok agrıyordu ve o akşam kasıklarımda sanki yüütülmekte olan ummalı bir inşaat çalışması varmış gibi çok şiddetli agrım vardı ama bende ümitlenmek istemedigim için hep regl olucakmışım gibi düşündüm...ama megerse minik melegimin yerleşleme çabalarıymış...adet döneminden daha şiddteliydi benim agrılarım ve aynı anda iştahsızlık mide bulantılarım başladı :) darısı inşallah senin ve isteyen herkesin başına
Bak sen, ben de bizim topik neden bu kadar boş diyordum. Meğer bizim kızlar komşuya gitmiş:) :)
benim şuanda yaptığım tek şey fotoğraflaırnı ve cd.deki görüntüleri dosyalamak..yok cnm yaaa daha almadım bişi.. hatta kendime bile daha almadım..
ama günlük tutmak istiyorum.. en kısa zamanda güzel bir defter almalıyım.. sen tutuyormusun peki?
cnm bol sıvı tüket,,ıhlamur çayı iç ve istirahat....kızlar bu arada ben yazın ortasında nezle oldumbu gün kontrolüm var zaten dr söylücem sizinde önerileriniz varsa alayım hapşırma,burun akıntısı,gece uyuyamıyorum dogru dürüst tıkanıyorum berbat haldeyim
geçmiş olsun cnm hadi gözünaydın..merhaba bız geldıkkkkkkkkk
yorucu gecen 3 gunden sonra 1 saat once ısımızı bıtırdık dusumuzu aldık oturduk bılgısayarın basına nasılsınız bakalım ben butun evımı yerlestırdım temızledım duzenledım sımdı rahatladım mesajları okudum bebıslere alısverıs yapmıssınız cok sekerler ya ben daha zaman bulup da melegıme hıc bırsey alamadım ama olsun alırım nasıl olsa bugun gene calısıyorum ama yarın ızınlıyım allahım bu gunlerı de mı gorecektım soylemesı bıle guzel IZINLIYIM
canım benim karnım hiç çıkmadı alt karın bölgem biraz şiş sadece :) biraz daha büyüsün karınlrımız paylaşırız bizde neden olmasın...
Ya ben de erkek hissediyorum ve o seyirme denilen şey eğer doğru hissediyosam böyle bağırsak hareketi gibi bişi..
yeni ismiyle aile hastanesi,eski ismi JFK hast.de Ali Osman Koyuncuoğlu
onu da istemessen Nisa hastanesi Asiye hn.
ah be güzelim aman dikkat,bize çok yorulmak yaramıyor.
kısa geziler yap olurmu
geçmiş olsun çok...
gene önerici benim
beylikdüzü medicana Selman bey.
tatlım benim dr. ikili test yaptırmayacağını,direkt 16.hafta gibi dörtlü isteyeceğini söyledi.
ense kalınlığımızı ölçtü 0,91 gibi bi değer çıktı.
şükür iyiyimiş:nazarbu arada bunun için 70 tl ödedik.:
canım sorma çok yazılmış örgüler,isimler filan
hepsini okumadan yazmak istemedim.
çok şükür iyiyiz ensemiz iyimişçatlaklar için bahsetti kremden,ben hiç öyle bişi almayacağım devamlı kullanım konusunda malesef başarısızım.hem yengem de en pahalısını almış,bir işe yaramadı dedi olacağı varsa oluyo dedi.
bu arada bir dahaki kontrol 29 eylülde.
yok cnm yaaa daha almadım bişi.. hatta kendime bile daha almadım..
ama günlük tutmak istiyorum.. en kısa zamanda güzel bir defter almalıyım.. sen tutuyormusun peki?
cnm bende maşallah bi 4-5 aylık karnı olduğu için nasıl bişi almalıyım inan bilmiyorum.. haftaya artık bakarım birşeyler.. gerçi kıyafet almaya, süslenmeye bile hevesim yok... ayy çok miskin oldum..
hoşgeldin cnm benim... bende bugün seni anmıştım daha toparlanmaya çalışıyordur diye ama sen maşallah toparlanmışsın bile..merhaba bız geldıkkkkkkkkk
yorucu gecen 3 gunden sonra 1 saat once ısımızı bıtırdık dusumuzu aldık oturduk bılgısayarın basına nasılsınız bakalım ben butun evımı yerlestırdım temızledım duzenledım sımdı rahatladım mesajları okudum bebıslere alısverıs yapmıssınız cok sekerler ya ben daha zaman bulup da melegıme hıc bırsey alamadım ama olsun alırım nasıl olsa bugun gene calısıyorum ama yarın ızınlıyım allahım bu gunlerı de mı gorecektım soylemesı bıle guzel IZINLIYIM
o kremi çok duydum bende.. önümüzdeki hafta dojtora sorucam bakalım .. bende almayı düşünüyorum..kızlar bende LİERAC die bi krem ismi almıştım arkadaşımdan o kullanmış çok memnun kalmış,çatlamamış ne güzel:) benim daha karnım çok fazla büyümediği için almadım ama almayı düşünüyorum bakalım:) psikolojim çok değişik,kafam yeterince çatlak zaten hamileliğim başladığından beri, vücudum çok fazla çatlamaz umarım :))
geçmiş olsun cnm hadi gözünaydın..
biz de dün 15eylüldeki tatil rez. iptal ettirdik
ama olsun herşey bebeğimizi düşündüğümüz için
hoşgeldin cnm benim... bende bugün seni anmıştım daha toparlanmaya çalışıyordur diye ama sen maşallah toparlanmışsın bile..hadi gözün aydın kurtuldun cnm... yarında izinlisin madem bolca dinlenirsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?