2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Aman maaşallah
Canım bizler içinde dua et lütfen..
Artık ayda bir mi kontrollerin,bizimde mi öyle olacak acaba:26:Benim ikilim 17.sinde sonuç içinde 27 sinde gidiyorum.

Aman maaşallah
Canım bizler içinde dua et lütfen..
Artık ayda bir mi kontrollerin,bizimde mi öyle olacak acaba:26:Benim ikilim 17.sinde sonuç içinde 27 sinde gidiyorum.

sağol cnm hep ediyorum hergün aklımdaısnız burda aile gibi olduk.
Galiba öyle olucak cnm ,ama dr. dediki sıkılırsan gel bakarız
bak ense kalınlığı iyi çıkarsa test için endişe etme,o daha önemliymiş.

misafirim vardı yazamadım hemen..
ewet cnm doğumdan sonra dökülür diyorlar inşallah doğrudur... bu görüntüye alışamadım daha..

teşekkür ederim canım darısı başına sen günlük filan aldınmı bebiş için ilk yaş ve hamilelik takibi
yok cnm yaaa daha almadım bişi.. hatta kendime bile daha almadım..
ama günlük tutmak istiyorum.. en kısa zamanda güzel bir defter almalıyım.. sen tutuyormusun peki?

hamile abiyesi için erken canım arda da yoktur da zaten şimdiki elbiselerin çoğu hamile elbisesi gibi valla göbekten aşağı salmalı çok da şık duruyolar bi bak bakalım bulursan resmini isteriiiiiimmm
cnm bende maşallah bi 4-5 aylık karnı olduğu için nasıl bişi almalıyım inan bilmiyorum.. haftaya artık bakarım birşeyler.. gerçi kıyafet almaya, süslenmeye bile hevesim yok... ayy çok miskin oldum..

kızlar bu arada ben yazın ortasında nezle oldum bu gün kontrolüm var zaten dr söylücem sizinde önerileriniz varsa alayım hapşırma,burun akıntısı,gece uyuyamıyorum dogru dürüst tıkanıyorum berbat haldeyim

ayyy inşallah canım:))) bebişine hayırlısıyla kawuşman dileğiyle:)))

merhaba bız geldıkkkkkkkkk
yorucu gecen 3 gunden sonra 1 saat once ısımızı bıtırdık dusumuzu aldık oturduk bılgısayarın basına nasılsınız bakalım ben butun evımı yerlestırdım temızledım duzenledım sımdı rahatladım mesajları okudum bebıslere alısverıs yapmıssınız cok sekerler ya ben daha zaman bulup da melegıme hıc bırsey alamadım ama olsun alırım nasıl olsa bugun gene calısıyorum ama yarın ızınlıyım allahım bu gunlerı de mı gorecektım soylemesı bıle guzel IZINLIYIM

ama günlük tutmak istiyorum.. en kısa zamanda güzel bir defter almalıyım.. sen tutuyormusun peki?
benim şuanda yaptığım tek şey fotoğraflaırnı ve cd.deki görüntüleri dosyalamak..
ben de kendime hiç hamile kıyafeti almadım,sadece karnımı sıkmasın diye pijama türü bişi aldım ev içinde giyilebilen..onu da herkes giyiyor zaten
cnm bol sıvı tüket,,ıhlamur çayı iç ve istirahat....
geçmiş olsun cnm hadi gözünaydın..
biz de dün 15eylüldeki tatil rez. iptal ettirdik
ama olsun herşey bebeğimizi düşündüğümüz için

canım krem almasanda cildini nemlendir losyon olur bebe yağı olur zaten normaldede banyodan sonra kullanmak gerekiyo da ben gibi tembeller için hamilelikte şart :) çatlama konusunda haklısın olca varsa her türlü oluyomuş yine de nemlendirme şart

tam olarak günlük diyemem canım çalışıyorum ya çok vakit ayıramıyorum haftalık diyebiliriz :)

eşimin aldığı hamile defteri hafta hafta bebekte ve annede olan değişiklikleri yazıyo yanlarında boşluklar var oralara kendi duygularını düşüncelerini yazıyorsun ultrason resimleri kendi resmini filan yapıştırıyosun güzel bişey yani tavsiye ederim bide onun hamilelikten ilk yaşa kadar olanları var daha iyi bulursan ondan al mutlaka :)

cnm bende maşallah bi 4-5 aylık karnı olduğu için nasıl bişi almalıyım inan bilmiyorum.. haftaya artık bakarım birşeyler.. gerçi kıyafet almaya, süslenmeye bile hevesim yok... ayy çok miskin oldum..

aaaaaaaaa karnın büyük mü bende bişey yok ya çok yemek yemişim gibi sadece :) normalde yemekten sona o kadar çıkıyodu zaten :)

kızlar bende LİERAC die bi krem ismi almıştım arkadaşımdan o kullanmış çok memnun kalmış,çatlamamış ne güzel:) benim daha karnım çok fazla büyümediği için almadım ama almayı düşünüyorum bakalım:) psikolojim çok değişik,kafam yeterince çatlak zaten hamileliğim başladığından beri, vücudum çok fazla çatlamaz umarım :))

hoşgeldin cnm benim... bende bugün seni anmıştım daha toparlanmaya çalışıyordur diye ama sen maşallah toparlanmışsın bile.. hadi gözün aydın kurtuldun cnm... yarında izinlisin madem bolca dinlenirsin artık

o kremi çok duydum bende.. önümüzdeki hafta dojtora sorucam bakalım .. bende almayı düşünüyorum..

geçmiş olsun cnm hadi gözünaydın..
biz de dün 15eylüldeki tatil rez. iptal ettirdik
ama olsun herşey bebeğimizi düşündüğümüz için

sagol canım ıyı etmıssın ıptal etmekle bız cok bekledık bu meleklerı 1 yılda tatılsız gecsın canım dogunca beraber gıderız bebıslerle tatıle bu arada ev tasıma bekledıgım kadar zor olmadı ama esım olmasa kalkamazdım altından

sagol tatlım toparlandım ıste agır bırsey yapmadım agır kaldırmadım yavas yavas yaptım onerılerınıze uydum yanı bır de sana bırsey dıyeyım mı bu ev cok huzurlu geldı bana ıcerı gırınce ıcım acılıyor heralde heryer beyaz ondan

bütün hamişlere slm. uzn zamandır giremiyodum.çok güzel paylaşımlar olmuş.bende sizlere bişey sormak istiyorum.akıntısı olan var mı. benim baya var.beyaz hafif sulu muhallebi gibi nomalmi. akıntısı böle olan varmı.haftaya dr gidicem sorcam ama içim rahat değil.tv de bir kadın doğumcu normal akıntının afedersiniz sümük kıvamlı olmalı dedi aklıma takıldı. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…