2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

benimde var akıntım hemde baya fazla normal diye biliyorum ama bende haftaya sorarım önce öğrenen haber versin o zaman.

kızlar biz çıkıyoruz artık bebeişimle randevumuz var ikili tarama testimizde olacak bu gün inşallah sevgiyle kalın görüşmek üzere...

kizlar nasilsiniz? ben cok yogunum..gecmisi okuyamadim bile..
ben iyiyim cok sukur ama galiba bir kac gun zor girerim. islerim sakinlesince tekrar girerim insallah.. aeo

merhabalarrr, umarim herkesler iyidir,

gecmisi okudum simid ama alinti yapmadan aklimda kalan bi kac seyi soyliyim.

oncelikle kila tuye hiicc takilmayin derim ben ve sakin dokunmayin gobuslerinzie hepsiii dokulecek, ablamdan biliyorum killi goril gibiydi bi sey kalamdi. catlaklar icin LIERAC siddetle tavsiye ediliyo ben burada bulamadagim icin henuz baslamadim ama Turkiyeden siparis vericem su an parfumsuz bebe yagi kullaniyorum. gobusum de hafiften belli etti artik kendini:))

ikili teste gelince benim olcumler sorunlu doktor hatasi ya da bilmiyorum kan sonuclari yarin cikacak onu bekliyorum. en iyi zamani sormustunuz benim bildigim 11-14 haftalar arasi dense de en iyi zaman 12 hafta ki kan sonuclari cikana dek herhangi bi soruunla karsilarisan doktor dgistirme testi yineleme sansin olsun ayrica en dogru sonuc bu haftada aliniyor deniyor.....

akinti benim de bembeyaz akintim var ama cok yogun degil... normal diye biliyorum ben ama sorulursa doktora iyi olur tabi..

kızlar ben neden tuylendıgımızı buldum sımdı bızım vucut goguslere sut dolsun dıye prolaktın yanı sut hormonu salgılıyor ya vucutlarımız meleklerımıze hazırlık yapıyor o hormon da tuylenme yapıyormus korkmamak lazım dogumdan sonra bu hormon zamanla dusuyormus ve kıllar da gıdıyormus yanı kıllanmamız normal kızlar

benimde bembeyaz. kesik kesik de değil. süt kesiği gibi parça parça olursa sorunmuş.seninde ole olduğunu duyunca içim rahatladı biraz sağol. 12. hafta test için ideal demişsin 12 + oluncamı yoksa 12 nin içindeyken mi?

evet canim sorun yapma akinitiyi bence. bu arada haklisin yanlis yazmisim aslinda 13. haft da oluyoruz yani en ideal tarih 12+3 veya 12+4 diyorlar...

valla ben doktorda hadi bi bacak arasınada bakalım dedi kız gibi görünüyor ama sen yine hazırlık falan yapma 1 ay sonra daha net belli olur dedi :) benm isteğim hep kızdı ama allah saglık versin fark etmez

bende iki çeşit akıntı oluyor.
biri dediğin gibi muhallebi gibi beyaz renkli
diğeride renksiz yumurta akı gibi
ben ikisinide normal diye biliyorum

ÖYLE CNM BİZ GEÇEN YIL DA GİDEMEMİŞTİK BU YÜZDEN BUNA ÇOK HEVESLİYDİK AMA NASİP TABİ
YAVRUMA DEĞER GİDEMEMEK

bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
ilk defa kalp atışını duydum
ilk defa hareketlerini gordum
yatıyodu, bana doğru döndü eli kolu
harikaydı
hiç bitmesin istedim
çarşamba kan sonucunu alıp doktora göstericem
ultrasonda herşey normaldi
inşallah kanda öyle çıkar

bebegi gormek cok guzel bir duygu degil mi, her gittiginde ne kadar buyudugune sasiracaksin.
ense olcumu de guzel cikmis insalh kan sonuclari da oyle cikar..

çok sevindim inşallah kan değerlerinde normal çıkar. allah bizede nasip eder inşallah böle güzel haberleri.

Eceeeeeem benimkiler geldi seninkiler ? Seze Mom

ben çok beğendim ya ve şunu anladım ki hamile giyimi çok farklı birşeymiş istediğim kadar evde bol şeyler giyeyim asla onun verdiği rahatlığı vermiyor. iyi ki almışım. bugun açtım yine Limangoyu Bu sefer de Gebe diye bir marka gelmiş. istersen sen de bak

ohh çok sevindim.. misler gibi yeni evinde kocanla,bebeğinle mutlu mutlu otur cnm...
kızlar biz çıkıyoruz artık bebeişimle randevumuz var ikili tarama testimizde olacak bu gün inşallah sevgiyle kalın görüşmek üzere...
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…