bütün hamişlere slm. uzn zamandır giremiyodum.çok güzel paylaşımlar olmuş.bende sizlere bişey sormak istiyorum.akıntısı olan var mı. benim baya var.beyaz hafif sulu muhallebi gibi nomalmi. akıntısı böle olan varmı.haftaya dr gidicem sorcam ama içim rahat değil.tv de bir kadın doğumcu normal akıntının afedersiniz sümük kıvamlı olmalı dedi aklıma takıldı. yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar biz çıkıyoruz artık bebeişimle randevumuz var ikili tarama testimizde olacak bu gün inşallah sevgiyle kalın görüşmek üzere...
Maaşallah canım,darısı bizim bebeklerimize..
merhabalarrr, umarim herkesler iyidir,
gecmisi okudum simid ama alinti yapmadan aklimda kalan bi kac seyi soyliyim.
oncelikle kila tuye hiicc takilmayin derim ben ve sakin dokunmayin gobuslerinzie hepsiii dokulecek, ablamdan biliyorum killi goril gibiydi bi sey kalamdi. catlaklar icin LIERAC siddetle tavsiye ediliyo ben burada bulamadagim icin henuz baslamadim ama Turkiyeden siparis vericem su an parfumsuz bebe yagi kullaniyorum. gobusum de hafiften belli etti artik kendini:))
ikili teste gelince benim olcumler sorunlu doktor hatasi ya da bilmiyorum kan sonuclari yarin cikacak onu bekliyorum. en iyi zamani sormustunuz benim bildigim 11-14 haftalar arasi dense de en iyi zaman 12 hafta ki kan sonuclari cikana dek herhangi bi soruunla karsilarisan doktor dgistirme testi yineleme sansin olsun ayrica en dogru sonuc bu haftada aliniyor deniyor.....
akinti benim de bembeyaz akintim var ama cok yogun degil... normal diye biliyorum ben ama sorulursa doktora iyi olur tabi..
benimde bembeyaz. kesik kesik de değil. süt kesiği gibi parça parça olursa sorunmuş.seninde ole olduğunu duyunca içim rahatladı biraz sağol. 12. hafta test için ideal demişsin 12 + oluncamı yoksa 12 nin içindeyken mi?
slm kızlar bende mart annelerinden olcam inşiallah cuma günü dr a gittim 11+2 de yani cinsiyetini sordumönce söylemedi ama ben,im dr la tabii 2 senelik bir tedavi sürecim olduğu için artık arada bööle resmiyet kalkıyor ısarar edince şuanda bebek kız gibi duruyor herhangi bir çıkıntı yok dedi ama haftaya gel 12 haftada tarama testinde söylücem dedi varmı aranızda başka bilg,i aklan ????
bütün hamişlere slm. uzn zamandır giremiyodum.çok güzel paylaşımlar olmuş.bende sizlere bişey sormak istiyorum.akıntısı olan var mı. benim baya var.beyaz hafif sulu muhallebi gibi nomalmi. akıntısı böle olan varmı.haftaya dr gidicem sorcam ama içim rahat değil.tv de bir kadın doğumcu normal akıntının afedersiniz sümük kıvamlı olmalı dedi aklıma takıldı. yardımcı olursanız sevinirim.
bende iki çeşit akıntı oluyor.
biri dediğin gibi muhallebi gibi beyaz renkli
diğeride renksiz yumurta akı gibi
ben ikisinide normal diye biliyorum
ÖYLE CNM BİZ GEÇEN YIL DA GİDEMEMİŞTİK BU YÜZDEN BUNA ÇOK HEVESLİYDİK AMA NASİP TABİsagol canım ıyı etmıssın ıptal etmekle bız cok bekledık bu meleklerı 1 yılda tatılsız gecsın canım dogunca beraber gıderız bebıslerle tatıle bu arada ev tasıma bekledıgım kadar zor olmadı ama esım olmasa kalkamazdım altından
bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
ilk defa kalp atışını duydum
ilk defa hareketlerini gordum
yatıyodu, bana doğru döndü eli kolu
harikaydı
hiç bitmesin istedim
çarşamba kan sonucunu alıp doktora göstericem
ultrasonda herşey normaldi
inşallah kanda öyle çıkar
bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
ilk defa kalp atışını duydum
ilk defa hareketlerini gordum
yatıyodu, bana doğru döndü eli kolu
harikaydı
hiç bitmesin istedim
çarşamba kan sonucunu alıp doktora göstericem
ultrasonda herşey normaldi
inşallah kanda öyle çıkar
ohh çok sevindim.. misler gibi yeni evinde kocanla,bebeğinle mutlu mutlu otur cnm...sagol tatlım toparlandım ıste agır bırsey yapmadım agır kaldırmadım yavas yavas yaptım onerılerınıze uydum yanı bır de sana bırsey dıyeyım mı bu ev cok huzurlu geldı bana ıcerı gırınce ıcım acılıyor heralde heryer beyaz ondan
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..kızlar biz çıkıyoruz artık bebeişimle randevumuz var ikili tarama testimizde olacak bu gün inşallah sevgiyle kalın görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?