maşallah maşallah ne güzel öyle göbeğin eceli
Eki Görüntüle 479710 Eki Görüntüle 479711
Ececiğim sana özel tekrar yükledim tatlımyakında sizlerin de göbişlerini görmek üzere
Eki Görüntüle 479710 Eki Görüntüle 479711
Ececiğim sana özel tekrar yükledim tatlımyakında sizlerin de göbişlerini görmek üzere
Eki Görüntüle 479177 Eki Görüntüle 479181 kızlar nasıl sizce bu çok sönük hali bide akşam koyayım göbüşümün resmini 3 katı oluyo bunun biz bugün 9+0 olduk yani 10. haftaya girdik sizlerin göbüşünüzle nasıl normalde göbekli deyilimdir 55 kiloyum 1.73 boyum hadi banada kız mı erkekmi tahmin yapın
bu akşamki gaz göbeği ( bebek olamaz herhalde bu kadar)
Eki Görüntüle 478007
bu da sabah fıs diye sönen gerçek hali sabah açken
Eki Görüntüle 478008
gerçekten yukardaki gibi olana kadar eklemeyecektim ama Şifacığımın ısrarı üzerine ( gazla karışık ) bebiş göbeğimi eklemek istedim
OPTAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH.YÜRÜYEMEDİĞİNİZ GÖBİŞLERİNİZİDE GÖRMEYİ NASİP ETS,N RABBİMMMM...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANLAR...
Resim eklemeyi unutmuşummm 3 yıl oldu....(( 14:
OPTAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH.YÜRÜYEMEDİĞİNİZ GÖBİŞLERİNİZİDE GÖRMEYİ NASİP ETS,N RABBİMMMM...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANLAR...
Maşallah canım ya ne güzel senin göbişin öyle maşallah maşallah çok tatlı görünüyor ya sen ne kadar zayıfsın öyle ondan hemen çıkmış seninki fiziğine de bayıldım valla tığ gibisin hiç 2 doğum yapmış ve çocuklu anne gibi değilmişsin
aşkol kız sen beni yaşlı şişkomu sandıydın????yok canım aslında zayıf değilim.65 im.boyda 170.ama yanlar gitti göbekte toplandı.gülüm 27 kilo verdim...2 doğum ama yaşayan 1:2::2::2::2:
maşallahhh maşallahhh kayram çook güzellll bayıldım allah nazarlardan saklasın sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?