2013 Mart Annelerinin ;) Göbek Pozları

kizlarrr merhaba ben de mart annesi olucam insallah. 6.haftanin icindeyiz.
masallahhh hepinizin gobisleri cok guzel darisi basima. bende daha bi sey yok. aksam gazlanmalarimi saymazsak biraz olsun gobisim ben de koyucam

Merhabalar bende mart annesi adayıyım inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız. Sizlerden görüp özendim bende göbişimin fotolarını yükledim. Olduğum haftaya göre çok büyük ve aşırı çatlak oluştu benimle aynı dertte olan var mı?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 479713 Eki Görüntüle 479714 Buda beeennn zaten göbüşüm vardı degısen bısı yok yanı

OPTAN MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH.YÜRÜYEMEDİĞİNİZ GÖBİŞLERİNİZİDE GÖRMEYİ NASİP ETS,N RABBİMMMM...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANLAR...

Resim eklemeyi unutmuşummm 3 yıl oldu....((14:

Canımmm aslında zaten gobegım vardı ıcıme cektıgım zaman gorunmuyordu ama artık ıcıme cekemıyorum ceksem bıle gızlenmıyo1 55 boyum var 63 le hamıle kalmısım sımdı 57 kıloyum cok mıdem bulanıyo özellıkle aksamdan sonra sabaha kadar devam edıyor neden daha cok gecelerı anlamadım gunduz daha ıyıyım rabbıme şikayet olmasın

maşallah canım ya ne güzel senin göbişin öyle maşallah maşallah çok tatlı görünüyor ya sen ne kadar zayıfsın öyle ondan hemen çıkmış seninki fiziğine de bayıldım valla tığ gibisin hiç 2 doğum yapmış ve çocuklu anne gibi değilmişsin

aşkol kız sen beni yaşlı şişkomu sandıydın????yok canım aslında zayıf değilim.65 im.boyda 170.ama yanlar gitti göbekte toplandı.gülüm 27 kilo verdim...2 doğum ama yaşayan 1:2::2::2::2:

aşkol kız sen beni yaşlı şişkomu sandıydın????yok canım aslında zayıf değilim.65 im.boyda 170.ama yanlar gitti göbekte toplandı.gülüm 27 kilo verdim...2 doğum ama yaşayan 1:2::2::2::2:

yok kız yaşlı değilde böyle biraz toplu ve olgun bekliyordum görünce şaşırdım bende 171 boy ve 60 kiloyum ama sen benden daha çıtır duruyon valla maşallah iyi vermişsin canım ya formülünü artık doğum yapınca bana da verirsin rabbim Ömür'üne de doğacak bebişine de uzun ömürler versin sağlıkla yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…