- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.521
Kızlar çok moralim bozuldu eşime ya ,öğlen cumaya gitmek için eve geldi bende pazara gidip gelmiştim oturup dinleniyordum.Biraz dinlenip bidaha çıkıcam dedim dolaşmaya.Tabi eşim sen git al bekle beni ben seni alırım kendin gelme dedi bende tamam dedim.Sen cımaya git ben biraz bekler çıkarım dedim eve yakın pazar o yüzden aman efendim ben namazın farzını kılıcam sadece sonra çok işim var hemen çıksan anaca yetişirsin ben çok bekleyemem falan diye saydırdı beni zorla pazara gönderdi beni uyuz etti.Neyse biraz dolaştım elimdekiler ağırlaşınca pazarın kapısına çıktım bekle Allah bekle gelen giden yok 10 kez aradım açmadı elim ayağım kulaklarım buz kesti.Sinirlendim eve geldim yavaş yavaş yukarı çıkarken ne göreyim kayınvaldem 1. katta oturuyor benimkinin ayakkabıları orda nevrim döndü.Hemen arkamdan çıktı tabi ben ağzıma geleni saydım annen kaçıyormuydu çokmu lazımdı 1 saattir soğukta sen gel diye bekliyorum dedim ağzını açmadı 5 dk uğradım dedi acelesimi vardı deyince bişey demedi sessiz sedasız işe gitti ama bütün moralim sıfır çok kızdım hala sinirliyim öküz ya sanki birtek onun annesi var hayatta şuanda kocamı boğasım var hala geçmiyor sinirim:2::2::2:
sabahtan beri Candan Erçetin meleği dinliyorum kızımla şarkımız oldu
ama gözyaşlarımı tutamıyorum şarkının içine girince :2:
ya gelmeseydin yetişemeseydin beni bulamasaydın yarım kalırdım melek
çok şükür geldi benimle beraber
bide klipteki bebeğe ölüyorum nassssıl güzel birşeysin
Bende duydum 30undan sonra yükselen burcuna geçtiğimizi
Benimde yükselenim saat farkıyla yay kaldı kii hiç anlaşamam yayla
Yalnız 15 sene ki bilgilere göre inanılmaz analizz çıktıı ortayaa
Hayalimde oğluştan ziyade güpgüzel gelin canlandı resmen
Ben diyorumm bu oğlan güzelden anlıyor beni şimdiden yönlendiriyor diye
Ve boğa yada yengeç olmasını ben çok istiyordumm kısmet ki oldu
Aslan tanıdıklarım beni korkuttu açıkcası aslanı düşenmedim hiç
Birde hazır ilgilen birini bulmuşken ay geçişleri 21den 21ine mi 23ünden 23üne miii?
Benim eşim 21 Mayıs doğumlu kimi yerde Boğa kimi yerde ikizler gözüküyor kii haliyle 2 burç arasında sıkışmış insan karakterini ve cinnet halimi düşünün
Canım sıkma canınıı
Bazen beyinleri soğuktan büzüşüp minnacık kalabiliyor bu erkeklerinn
Oyüzden hoşgörülü olmalıyız bebişlerimiz içinn
Yoksa herbirimiz bir tane kirpi doğuracak bu gidişlee
Sen zaten gerekeni söylemişin, anlatıpta rahatladıysann unut gitsinn
Ben demet akalın seninle bizim doğmayı bekleyen bir oğlumuz var şarkısını dinliyorumm
Gerçi şarkı güzel değil
Ama melektekii kız maşallahh maşallahh Rabbimm nasıl bir melekliktir, senin kızında çekmesi cok büyük muhtemel o sarışın mavişe canım
Benimmm gırtlağımm yanıyorrrr halaa ve ısrarlaaa offf ne fena bişey yaa
kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları
kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları
ahhh canım damarıma dokundun
her sabah onu düşünüyorum
bazen kendimi tutamayıp ağlıyorum o zamanda eşim kızıyor şimdiden üzülmenin hiçbir anlamı yok diyor ama yinede
Allah yardımcımız olsun
offff offfffff ne desemki hep karnımızda mı kalsa bu civcivler böylece hep bizimle birlikte olurlar
bilmiyorum canım ama maddi nedenlerim olmasa bugün işi bırakmak istedim. sorumsuz nokta nokta noktaların işini yüklenmek de koymuyor değil. pazartesi aşı olacağım ve kendi personeline yaptıramayacağı iş için otobüs otobüs dolanmak ve yürümek, sıra beklemek, işini halledip saygıyla kendisine bilgi vermek zorundayım ve çalışanı bile değilim. sırf arkasını dayadığı kişiye güvenip benim ayak tabanlarımdan ve sabrımdan faydalanan şu şahıs yüzünden tavan yapan sinirimin hesabını kimse veremez. ama elde var sabır diyerek bekliyorum, mecburiyetlerim yüzünden susuyorum. ona sırtını verenlere de Allah bir çift göz versin diliyorum. imza: sebil çalışan
aa toparlanın kızlar ne bu böyle biz ne için çalışıyoruz onların hayata güzel gelmeleri ve güzel gelecekleri olmaları için değilmi?
suan herkes işten çıksa ve yaşam şartlarını kıssa tek maaşla geçinir ama amaç ne ii bir gelecek
zaten onlar için çalışıyoruz bizde onlarda bunun dezavantajlarına katlanacak
şimdiden böyle yapıp üzmeyin kuzucukları
hem doğumdan sonra yanlız kalın eve tıkılın ve sadece siz bakın belkide işe gideyim dersiniz
Kızlar belki her günümüzü burada geçirdiğimizden, yaklaşık aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamamızdan, belki biraz da gizlilik nedeniyle kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum, şimdi bu anlattıklarım sizi sıkabilir, başlıkta da belirttiğim gibi "Bir Derdim Var"a yazar gibi olacak ama bana sizin yorumlarınız lazım, hem içinde hamilelik te var.
Şimdi benim 10 yıllık bir arkadaşım var, hiç bir zaman çok çok çok samimi olmadık ama samimiyiz ama hiç kopmadık ta, görüşürüz, buluşuruz mutlaka 2 aya bir filan bu kız kadın doğumcu. Şimdiki eşi ile benim nişanımda tanıştılar ve aileler nedeniyle çok sorunlu oldu ama ben ikisinin de hep yanında olmaya çalıştım, kız çocuğa sevdiğini söyleyememişti ben öğrenip söyledimçocuk iyice asıldı, evlendiler, çok mutlular maşallah. Evlenecekleri zaman aradım, sordum sık sık,eşimle onları hiç yalnız bırakmamaya çalıştık, düğünde eteğini kız kardeşi tutmadı ben tuttup, koşturdum peşinde, en güzelinden ev hediyemizi de aldık. çok seviyorum onları hiç pişman değilim.
sonra ben hamile kalıp ta başlarda can sıkıcı, kötü şeyler yaşayınca ilk bunu arayıp sordum, o da iki güne bir halimi sordu, sonra 10 güne bir sormaya başladı en son ne zaman aradığını hatırlamıyorum bile
Kaç gündür de içime dert oldu, arayıp ya da mesaj atıp gemileri yakmadan, sadece sevdiğim, beklediğim için sitem ediyim diyorum bir yandan da hiç sallamıyım içinden ne geliyorsa onu yapsın, Allah ona nasip ederse bu güzelliği ben de onu fazla aramam diyorum, napıyım sizce, güzin ablalarım benim. yani sonuçta insan bekliyor hele bu durumda daha hassas oluyor, abartıyor muyum acaba?
Kızlar belki her günümüzü burada geçirdiğimizden, yaklaşık aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamamızdan, belki biraz da gizlilik nedeniyle kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum, şimdi bu anlattıklarım sizi sıkabilir, başlıkta da belirttiğim gibi "Bir Derdim Var"a yazar gibi olacak ama bana sizin yorumlarınız lazım, hem içinde hamilelik te var.
Şimdi benim 10 yıllık bir arkadaşım var, hiç bir zaman çok çok çok samimi olmadık ama samimiyiz ama hiç kopmadık ta, görüşürüz, buluşuruz mutlaka 2 aya bir filan bu kız kadın doğumcu. Şimdiki eşi ile benim nişanımda tanıştılar ve aileler nedeniyle çok sorunlu oldu ama ben ikisinin de hep yanında olmaya çalıştım, kız çocuğa sevdiğini söyleyememişti ben öğrenip söyledimçocuk iyice asıldı, evlendiler, çok mutlular maşallah. Evlenecekleri zaman aradım, sordum sık sık,eşimle onları hiç yalnız bırakmamaya çalıştık, düğünde eteğini kız kardeşi tutmadı ben tuttup, koşturdum peşinde, en güzelinden ev hediyemizi de aldık. çok seviyorum onları hiç pişman değilim.
sonra ben hamile kalıp ta başlarda can sıkıcı, kötü şeyler yaşayınca ilk bunu arayıp sordum, o da iki güne bir halimi sordu, sonra 10 güne bir sormaya başladı en son ne zaman aradığını hatırlamıyorum bile
Kaç gündür de içime dert oldu, arayıp ya da mesaj atıp gemileri yakmadan, sadece sevdiğim, beklediğim için sitem ediyim diyorum bir yandan da hiç sallamıyım içinden ne geliyorsa onu yapsın, Allah ona nasip ederse bu güzelliği ben de onu fazla aramam diyorum, napıyım sizce, güzin ablalarım benim. yani sonuçta insan bekliyor hele bu durumda daha hassas oluyor, abartıyor muyum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?