2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım sıkma canınıı
Bazen beyinleri soğuktan büzüşüp minnacık kalabiliyor bu erkeklerinn
Oyüzden hoşgörülü olmalıyız bebişlerimiz içinn
Yoksa herbirimiz bir tane kirpi doğuracak bu gidişlee
Sen zaten gerekeni söylemişin, anlatıpta rahatladıysann unut gitsinn

Ben demet akalın seninle bizim doğmayı bekleyen bir oğlumuz var şarkısını dinliyorumm
Gerçi şarkı güzel değil
Ama melektekii kız maşallahh maşallahh Rabbimm nasıl bir melekliktir, senin kızında çekmesi cok büyük muhtemel o sarışın mavişe canım

Benimmm gırtlağımm yanıyorrrr halaa ve ısrarlaaa offf ne fena bişey yaa

Çok sağolun kızlar desteğiniz için bu arada sinirim atamayınca işten çağırdım git beni pazarın önünde bekle gelince çağrı at alşacaklarım bitmedi dedim.Özür dilerim tamam dedi gitsin tam 15 dk bekleticem donsun ordada anlasın biraz hele gelemem deseydi saçlarını yolardım akşam biraz asabi oldum galiba 21 aralık yüzündenmi acaba:44::44:Ama inanın kendim için değil eğer soğukta ya hasta olursam diyorum sinüzitim ve kronik boğaz enfeksiyonum var soğukta ağzımı açıp konuşunca bile akşamına şişer bunu oda biliyor ondan çok kızdım neyse öptüm hepinizi

benim bildiğim 21'i son gün boğa'da. şimdi baktım 20, 21 olarak iki gün verilmiş, hatta dediğin gibi 23'ü olduğunu da daha önce görmüştüm. doğrusu harita çıkarttırmak, veya en azından doğduğu yeri belirterek hesaplama yapabileceği bir program bulmak. doğduğu gün, şehir, saat bilgilerini girdiğinde burç, yükselen burç gibi bilgiler veren siteler vardı önceden. bir arkadaşım için bulmuştuk internetten ama çok oldu. rastlarsam linkini atarım sana...

hatta gönderdim :)

Son düzenleme:
kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları

inşalllaaah bakıp bakıp göbeğimi seviyorum. ee babam sarışın yeşil gözlü k.peder maaşallah Atatürk gibi bi koca çıkmış kumral k.rengi gözlü anası gibi
cnm boğazın için su ısıt bal,karabiber koy bolca bide limon sık içine rahatlatır yumuşatır boğazlarını

kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları

ahhh canım damarıma dokundun
her sabah onu düşünüyorum
bazen kendimi tutamayıp ağlıyorum o zamanda eşim kızıyor şimdiden üzülmenin hiçbir anlamı yok diyor ama yinede

Allah yardımcımız olsun

ahhh canım damarıma dokundun
her sabah onu düşünüyorum
bazen kendimi tutamayıp ağlıyorum o zamanda eşim kızıyor şimdiden üzülmenin hiçbir anlamı yok diyor ama yinede

Allah yardımcımız olsun

ben sırf bu yüzden biberonlara bakamıyorum. alayım diye internetten araştırıyorum, seçmem lazım bakınıyorum. sonra ağlamaya başlıyorum, yok pompaydı yok biberondu daha minicikken memeden emmeyi unutacak belki de çalıştığım için. sabah akşam ancak görebileceğim, kokusundan ayrı nasıl duracağım şu masada Allah bilir. şimdiden vicdanım sızlıyor, içim parça parça oluyor.

ah ah,bırakılıyor valla annesi..elinde kalıyor kokusu,akşama kadar geçiyor ama gözünün önünden gitmiyor hiç..ne yapıyor şimdi,iyi bakılıyor mu,sütü yetti mi,acıktı mı,altı zamanında temizlendi mi diyorsun,,hatta bazen suçluluk duygusu bile hissedebiliyorsun..sonra bir bakıyorsunki sen bebekliğine doyamadan büyümüş,sen geç farketmiş oluyorsun...(canım moral bozucu ama hayatın gerçeği,,ben daha önce yaşadığımdan biliyorum..ama her şeye rağmen bir daha istyorsun..benim gibi)

hiç açma o konuyu içim şimdiden parçalanıyor ben biraz dogum ıznı falan kullanacam onlar bitince de ucretsiz izne ayrılacam yaşına kadar bakarım dıyorum ( ankaraya gelince maaştan ayda 1000tl ayıram diyorum da kısmet inş becerirsem o para bitne kadar calışmam)

offff offfffff ne desemki hep karnımızda mı kalsa bu civcivler böylece hep bizimle birlikte olurlar

kızlar ya demeyin böyle şeyler :26: ağlıcam nerdeyse yazdıklarınızı okurken şimdilik doğumumuzu ve izinde olcağımız 4 ayı düşünelim,yoksa bu bunalımla geçmez bu haftasonu

offff offfffff ne desemki hep karnımızda mı kalsa bu civcivler böylece hep bizimle birlikte olurlar

bilmiyorum canım ama maddi nedenlerim olmasa bugün işi bırakmak istedim. sorumsuz nokta nokta noktaların işini yüklenmek de koymuyor değil. pazartesi aşı olacağım ve kendi personeline yaptıramayacağı iş için otobüs otobüs dolanmak ve yürümek, sıra beklemek, işini halledip saygıyla kendisine bilgi vermek zorundayım ve çalışanı bile değilim. sırf arkasını dayadığı kişiye güvenip benim ayak tabanlarımdan ve sabrımdan faydalanan şu şahıs yüzünden tavan yapan sinirimin hesabını kimse veremez. ama elde var sabır diyerek bekliyorum, mecburiyetlerim yüzünden susuyorum. ona sırtını verenlere de Allah bir çift göz versin diliyorum. imza: sebil çalışan

aa toparlanın kızlar ne bu böyle biz ne için çalışıyoruz onların hayata güzel gelmeleri ve güzel gelecekleri olmaları için değilmi?
suan herkes işten çıksa ve yaşam şartlarını kıssa tek maaşla geçinir ama amaç ne ii bir gelecek
zaten onlar için çalışıyoruz bizde onlarda bunun dezavantajlarına katlanacak
şimdiden böyle yapıp üzmeyin kuzucukları
hem doğumdan sonra yanlız kalın eve tıkılın ve sadece siz bakın belkide işe gideyim dersiniz

al benden de o kadar... bende bugün şefle tartıştım..bizde her ocağın 2-5 arasında fabrikada sayım yapılır ve burdan gidilir.benim sevgili şefimde hamile olduğumu bildiği halde patronu öne sürerek sende gelebilirsin demez mi bu gün.cinlerim tepeme fırladı... 2 gün boyunca depoda olucam buz gibi ve ayakta bütün gün. dedim siz ne diyorsunuz ben hiç bir yere gelemem ben orda buz gibi ayakta dikilemem 2 gün.hasta olursam ne olucak ilaçda kullanamıyorum dedim.. bu ne saçmalık ya,bundan özel bir durummu var acaba dedim.nasıl dermiş patron dedim illa gitsin..kaldiki patronun 500 tane çalışanı var bu şef olarak söylemese adamın o an aklına bile gelmem gerizekalı birde kadın olucak anlayışlı olucak lafa geldiği zamanda namazdan duadan bahsediyor birde ona deli oluyorum sen önce kul hakkını bil diyesim geliyor da denmiyor işte Allaha havale ediyorum ama Allah çok büyüktür,beni miniğimi strese soktu ya bugün Allah görsün.

selam kızlar..ya ben az önce çok salakça bi hareket yaptım çok korktum..beden eğitimine çıkardım çocuklarımı hava çok güzel die..basketbol oynayacaklardı benim minikler öğretmenim nasıl atacağız dediler..benim de top elimdeydi işte böyle die tek elimle attım potaya sağ yanım gerilir gibi oldu bi an..geçti ama..o an sadece sızladı sağ yanım..ne ağrım var ne başka bişey..bişey olmamıştır demi..boş bulundum anlık atıverdim uzanarak topu...ne oolur bana bişey söleyin..bişey olmaz demi bebişime :18::18:

Kızlar belki her günümüzü burada geçirdiğimizden, yaklaşık aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamamızdan, belki biraz da gizlilik nedeniyle kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum, şimdi bu anlattıklarım sizi sıkabilir, başlıkta da belirttiğim gibi "Bir Derdim Var"a yazar gibi olacak ama bana sizin yorumlarınız lazım, hem içinde hamilelik te var.

Şimdi benim 10 yıllık bir arkadaşım var, hiç bir zaman çok çok çok samimi olmadık ama samimiyiz ama hiç kopmadık ta, görüşürüz, buluşuruz mutlaka 2 aya bir filan bu kız kadın doğumcu. Şimdiki eşi ile benim nişanımda tanıştılar ve aileler nedeniyle çok sorunlu oldu ama ben ikisinin de hep yanında olmaya çalıştım, kız çocuğa sevdiğini söyleyememişti ben öğrenip söyledim çocuk iyice asıldı, evlendiler, çok mutlular maşallah. Evlenecekleri zaman aradım, sordum sık sık,eşimle onları hiç yalnız bırakmamaya çalıştık, düğünde eteğini kız kardeşi tutmadı ben tuttup, koşturdum peşinde, en güzelinden ev hediyemizi de aldık. çok seviyorum onları hiç pişman değilim.
sonra ben hamile kalıp ta başlarda can sıkıcı, kötü şeyler yaşayınca ilk bunu arayıp sordum, o da iki güne bir halimi sordu, sonra 10 güne bir sormaya başladı en son ne zaman aradığını hatırlamıyorum bile
Kaç gündür de içime dert oldu, arayıp ya da mesaj atıp gemileri yakmadan, sadece sevdiğim, beklediğim için sitem ediyim diyorum bir yandan da hiç sallamıyım içinden ne geliyorsa onu yapsın, Allah ona nasip ederse bu güzelliği ben de onu fazla aramam diyorum, napıyım sizce, güzin ablalarım benim. yani sonuçta insan bekliyor hele bu durumda daha hassas oluyor, abartıyor muyum acaba?

haklısın, ücretsiz izinle 6 aya tamamlayıp sıkıntıdan patlayanı gördüm. çok normal, eve kapanıp bebekle başbaşa kalınca durum farklı olabilir. yepyeni bir insanla tanışıyor olmak ve tüm sorumluluğu yüklenmek kolay değil. çevrede destekçileri olsa da kişi kendini sorumlu biliyor ve bir süre sonra yorulup eski hayatını özlüyor. ilk ayrılık yine de çok zor karşılıklı salya sümük içinde oluyor, akşam kavuşmaları sabah ayrılıklarıyla alışılıyor yeni hayata.

yine de çok şey kaçırılıyor. ilk adımını, mamayı ilk kaşıklamasını, aynada kendini nasıl idrak ettiğini hep kaçırabiliyorsun. farklı terbiyelerle büyüyor, şımartılabiliyor, kelimeler icat ettiğinde senden önce başkası ne dediğini sökmüş oluyor. bunlar ben olsam çok koyar ve öyle olacak. ama hiçbirimiz keyfimiz öyle istiyor diye evimizden ayrılmıyoruz. dediğine katılıyorum; tek endişemiz gelecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecek gücümüzün olması gayreti. birşey gerektiğinde günlerce hesap kitap yapmamak, mümkün olursa kenara iki kuruş arttırabilmek amacımız.

ama zor! anladım ki çalışan kadın değil ev kadını olmalıymışım, 2-3 çocuğum olmalıymış. herşeyden önce daha genç anne olmalıymışım. hayattan çok şey kaçırmışım ancak kimseyi suçlamıyorum hepsi benim seçimlerim yüzünden oldu, zincirleme birbirini takip etti herşey. ağlayıp zırlamak bir yere kadar, şimdi tek amacım evladım için kazanmak ve ona iyi sayılabilecek bir gelecek bırakmak. bu yüzden bugün hala masamda oturuyorum...

eğer gerçekten sevdiğin ve hayatında olmasını istedğin biriyse naz yap ara sen nie aramıosun de trbini at, yok benm için öenmli değil diosan sallama hiç ararsa konuşrsun bence cnm

cnm bence takılacak bişi yok bence ara ne okıs ayranmı içtikte ayrı düştük falan diye şakalaş
içinden geçenide anlat ama hamile olduğumdanda alınganım sanki kusura bakma kırmak istemiyorum da de
hayat gayesi ben kendi canlarımı arayamıyorum gün geliyo haftalarca
hiçte üzülüp takılma yoktur bişi insanlık haliherşey olur geçer ara şakayla karışık sitem et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…