2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

iznim boyunca eşime eğitim vereceğim, kendim ne öğrenirsem ona da öğreteceğim. eşim serbest çalışıyor, home office gibi bir disiplini var. işi olmadığında bebeğe bakmasını bilmesi lazım, çünkü annem yeğenime bakıyor. kadıncağız yeğenimi büyüttü ele avuca getirdi, arkadaş gibi birlikte çıkıp geziyorlar, dışardaki işini gücünü rahat rahat görebiliyor derken benim ufaklık meteor misali kucağına düşüverecek. onun da bir hayatı var üzmek istemiyorum. ona kalsa herşey güllük gülistanlık ama ben haksızlık etmek istemiyorum.

eşim mümkün olduğu kadar oğluyla ilgilenmeyi öğrensin, işi olduğunda veya başı sıkıştığında anneme götürsün diye düşündüm. biliyorum biraz ütopik ama çarem yok.

bakıcı kadına yetiştirecek param yok, semt itibariyle pahalı olduklarını tahmin edebiliyorum. hem ne kadar güvenip bebeği yabancı bir kadına bırakabilirim, bir de kocamla başbaşa!!!

kayınvalidemi çok severim ama kendisi hiçbir torununun bakımını üstlenmemiş, gelini de kızı da hamile kalınca çalışmayı bırakmış kendileri bakmışlar. hem kendi meşguliyetleri var, yine de ihtiyacımız olsa seve seve bakar biliyorum. ancak çocuk kaç kucak değiştirecek okula gidene kadar, dengeyi kaybetmemek lazım.

işin kısası benim bebeği nasıl ve kime bırakacağım net değil

Son düzenleme:
bugün alışveriş sitelerine bakmaktan forumu pek takip edemedim. Bebeshop sitesinde Chicco'da %50 indirim var kızlar, haberiniz olsun. Ben duramayıp bir kaç bişe aldım, özellikle kızlar için harika kadife tulumlar var :)

Pazartesi görüşmek üzere, kendinize ve bebişlere iyi bakın :79:

Dogumdan sonra izin suremiz bittiginde napacagiz bende cok merak ediyorum.
Ben bi de es durumundan atama isteyecegim icin cok fazla uzatmak istemiyorum izin suremi ki uzatirsam bu sefer yer degisikligini kafaya takacam hadi 5-6 ay kadar alsam izin diycem bu seferde gene kisin ortasina gelecek belki bebegimle bi iki ay su an calistigim sehirde kalmam gerekecek... Yani benim durumum daha vahim ;(

bebeğe bakacak kişi konusunda çok şanslıyım çok şükür kayınvalidem dört gözle bekliyo sağolsun. hem görümcem de var ortaokulda. o da yardım eder. ilk çocuk olmanın faydaları

aaaa aşkolsun ama ben yayım neyimle anlaşamıyosunki bak pozitif sevecen arkadaş canlısı sonra dürüst patavatsız
haaa bide çok mantıklı :) doğrucu

şu an şnu farkettim canım senden iyi görümce olur

Son düzenleme:
Ben geldim bugün çarşı pazar anca bir ara sinirle geldim sinirimi sizinle paylaşıp gittim rahatladım.Bu arada oğluma ilk zıbınını aldık eşimle daha doğrusu eşim bana aldı üzerinde

''AH SİZ BÜYÜKLER HEP AYNI SORUYU SORUYORSUNUZ TABİKİ ANNEME BENZİYORUM'' yazıyor.Eşimin bana jesti oldu çok mutlu oldum.Sonra kayınvalde indim gösterdim çok beğendi ocak şubat gibi ne istiyorsan git beğen alalım siz masraf etmeyin dedi,çok mutlu oldum babannesi ananesi herşeyi alacakmış oğluşuma şanslı olacak.Neyse sabahki üzüntüden sonra keyfim yerine geldi.Birazdan misafirliğe gidicez hazırlanayım yavaş yavaş inşallah sizinde gününüz geceniz çok iyi geçsin.

hıç anlamıyorum bu ınsanları hadı sefın bır densızlık etmiş demiş depo işini patron niye kabul ediyor kı allah göstermesın bişey olsa sana vebalını alabılecekler mı allah ıslah etsın böylelerini

şakayla karışık bir sürü bişey söylüyorum ama zor bir görümce olacağım kesin
annemler kardeşime evle araba aldılar evın 2 yıllık borcu kaldı , gecen dedim ooo elin kızı hazır evle arabaya konuyor (kardeşim yaza nişan yapmayı düşünüo) sizde ona eşyayla altın takmayın ben altınlarımı bozdurup ev borcuna girdim, onlarda öyle düşünsün hiçbişi almayın dedim aman allahım annem, babam, eşim nasıl kızdılar anlatamam ne var şaka yapıyorum dedim de eşim odaya cektı kızdı bana ciddiye alır kardeşin yapma böyle dedi
dedim ciddiyim ohh ne ala hazır ev hazır iş , durumda ıyı banane barı gelen kız çalışan olsunda onu da ev borcuna sokalım dedim eşim hayretler içinde bakakaldı
bir kez daha utandım kendımden:26: cok fenayım cok garıbım gelın adayı ne tatlı ablan var demişti eşimde hııı tadından yenmez demişti hele kız su aralar muhattap olsa benımle kardeşimle evlenmekten vazgecerdi :44:

Son düzenleme:

ehehueheuhehe
olsun sen biliyosun ya kendini hem senin dilinde sadece anladığım kadarıyla sadece söylüyosun yani içten pazarlık durumu yok o sorun değil azcık bastırırsın bazı hislerini o kadar
ama haklısında imkanları varsa sanada yaparlar inşallah bu gb durumlarda kız erkek evlat ayrımı çok olağan karşılanıyo maalesef
yalnız şuda var eşinin annesiyle babasıda geline bakmakla sorumlu ihtiyacı varsa karşılamak zorunda her türlü imkanlar dahilinde

şükür sadece dilimde gelın anneme babama kardeşime sahıp çıksın saygıda kusur etmesın bana yeter işin dalgasındayım ben
şükür eşimin ailesi kendı yagıyla kavruluyor kpeder zamanında buldugu tum paraya ev almış nakıtte benım aılemın durumu ıyı, emlakta kypeder
sonuc olarak eşimle bana dokunmasn kımse de şükür ikimizde çalışıyoruz para dediğimiz nedir ki huzurum, sağlığım olsun, eşim bana hep sevgi dolu baksın, sarılsın yeter
dünya o zaman guzel bana

kızlar

bır saattir belim kopacak gibi agriyor
ara ara oluyordu ama bu siddetli baya dayanamiyorum kalcama vuruyor
burda acile gidildiginde kalp atislarini falan dinletirler mi oyle bir yer var sanirim hamilelerle ilgilenen ?

gidicem sanirim agri cok siddetli

canım içini rahatlatmak adına gıdersın ıyıde olur

evt el dopler ı die bi cihazla dinlerler sanırım canım git sen çok şiddetliyse
belini destekleyip ayaklarını uzatarak oturuncadamı ağrıyo

netten arastirdim hamilelikte bel agrisi cok normal diyor
ama cidden hareket etmemi engelleyecek boyutta su an cok siddetli ve korkutuyor
kararsiz kaldim bir saate gecmezse gideyim ben

git canım için rahatlasın ,emin ol korkulacak birşey yok bebiş yerleşiyor ondan annesi :) korkma bekleme kalk git içini ferahlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…