- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.561
bazen sirf bu neden icin bile sukrediyorum Allaha cok sukur ogretmen olarak atandim diye simdi bile 2,5 gun calisiyorum bebegim 9 aylikken veya 1 yasinda baslamayi dusunuyorum Allah nasip ederse ama 2-3 gun calisirsam ve bakabilecek guvendigim birini bulabilirsem.ama maddi yonden ihtiyacim olsa ve calisma kosullarim zor olsaydi gercekten vicdan azabi cekerdim ama hersey onlar icin bundan sonra bile gittigim yerlerin daha rahat olmasina dikkat edecegim körelecek olmama ragmen cocugum icin ama.
kim bakacak bebeklerinize
Bende duydum 30undan sonra yükselen burcuna geçtiğimizi
Benimde yükselenim saat farkıyla yay kaldı kii hiç anlaşamam yayla
Yalnız 15 sene ki bilgilere göre inanılmaz analizz çıktıı ortayaa
Hayalimde oğluştan ziyade güpgüzel gelin canlandı resmen
Ben diyorumm bu oğlan güzelden anlıyor beni şimdiden yönlendiriyor diye
Ve boğa yada yengeç olmasını ben çok istiyordumm kısmet ki oldu
Aslan tanıdıklarım beni korkuttu açıkcası aslanı düşenmedim hiç
Birde hazır ilgilen birini bulmuşken ay geçişleri 21den 21ine mi 23ünden 23üne miii?
Benim eşim 21 Mayıs doğumlu kimi yerde Boğa kimi yerde ikizler gözüküyor kii haliyle 2 burç arasında sıkışmış insan karakterini ve cinnet halimi düşünün
Aynen öyle canım sağlık olsunn demek ki o para cıkması gerekiyormuşş benden çıktı gittii
Benim iç karnım dar olduğu gibi iç yağ oranım fazla sanırım hala bir kıpırtı hisstmez mi insan yaa :26:
Geçen arkadaşa dedim böyle böyle ama arada pıııt pıtt atışlar, göz seğirmeleri oluyor dedimm oda hışkırıyordur dedii :44:
Bu ayda hıçkırır mı ki bebiş :44:
Buarada sana 8 aylık gibisin diyorlarsa beni yarın doğuma yatırsınlar(tövbe tövbe hayırlı zamanda-zamanında gelsin tüm bebişler)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-13.html#post27889913
annemden gızlı yerınden cıkarıp alelacele cektım resımlerını ve hemen paylaştım
hatun kızıyor oynama sunlarla kırleteceksın diyeallah allah onların hepsi benim dedim de bakarız dedi
sankı yerlerini bilmiyorum giderken çalarım bende
birazı da ogullarınınmışgelin alsın bir de ooo o gelin dogursun bakarızzzz
şimdi bunların hepsi benim ( bazıları hakıkaten bıtırıyo benı ama işte kız için onlar da :44:)
normalde hep ben arardım, biraz safımdır ben bu konulardahamilelikteski sıkıntım nedeniyle aradım onu sadece sonra 3-4 kez aradı ama ben olsam çok başka davranırdım, biliyorum. neyse bakalım içimden gelirse ararım yoksa kalsın napiim, salak gibi kendimi üzmesem sallamıycam da çok takıyorum herkesi işte
ozamannn cek kendını canım bırkerese sıtem ıcerıklı ara sonrasında umursaama hala degısme olmassa
sıkma canını bende takılırım boyle seylere ozellıkle bekarken baktımkı bos hersey herkez kafasına göre bende oyle olmayı denedım
al benden de o kadar... bende bugün şefle tartıştım..bizde her ocağın 2-5 arasında fabrikada sayım yapılır ve burdan gidilir.benim sevgili şefimde hamile olduğumu bildiği halde patronu öne sürerek sende gelebilirsin demez mi bu gün.cinlerim tepeme fırladı...2 gün boyunca depoda olucam buz gibi ve ayakta bütün gün. dedim siz ne diyorsunuz ben hiç bir yere gelemem ben orda buz gibi ayakta dikilemem 2 gün.hasta olursam ne olucak ilaçda kullanamıyorum dedim.. bu ne saçmalık ya,bundan özel bir durummu var acaba dedim.nasıl dermiş patron dedim illa gitsin..kaldiki patronun 500 tane çalışanı var bu şef olarak söylemese adamın o an aklına bile gelmem gerizekalı birde kadın olucak anlayışlı olucak lafa geldiği zamanda namazdan duadan bahsediyor birde ona deli oluyorum sen önce kul hakkını bil diyesim geliyor da denmiyor işte Allaha havale ediyorum ama Allah çok büyüktür,beni miniğimi strese soktu ya bugün Allah görsün.
aaaa aşkolsun ama ben yayım neyimle anlaşamıyosunkibak pozitif sevecen arkadaş canlısı sonra dürüst patavatsız
haaa bide çok mantıklı :) doğrucu
şu an şnu farkettim canımsenden iyi görümce olur
hıç anlamıyorum bu ınsanları hadı sefın bır densızlık etmiş demiş depo işini patron niye kabul ediyor kı allah göstermesın bişey olsa sana vebalını alabılecekler mı allah ıslah etsın böylelerini
şakayla karışık bir sürü bişey söylüyorum ama zor bir görümce olacağım kesin
annemler kardeşime evle araba aldılar evın 2 yıllık borcu kaldı , gecen dedim ooo elin kızı hazır evle arabaya konuyor (kardeşim yaza nişan yapmayı düşünüo) sizde ona eşyayla altın takmayın ben altınlarımı bozdurup ev borcuna girdim, onlarda öyle düşünsün hiçbişi almayın dedimaman allahım annem, babam, eşim nasıl kızdılar anlatamam ne var şaka yapıyorum dedim de eşim odaya cektı kızdı bana ciddiye alır kardeşin yapma böyle dedi dedim ciddiyim ohh ne ala hazır ev hazır iş , durumda ıyı banane barı gelen kız çalışan olsunda onu da ev borcuna sokalım dedim eşim hayretler içinde bakakaldı
bir kez daha utandım kendımden:26: cok fenayım cokgarıbım gelın adayı ne tatlı ablan var demişti eşimde hııı tadından yenmez demişti hele kız su aralar muhattap olsa benımle kardeşimle evlenmekten vazgecerdi :44:
ehehueheuhehe
olsun sen biliyosun ya kendini hem senin dilinde sadece anladığım kadarıyla sadece söylüyosun yani içten pazarlık durumu yok o sorun değil azcık bastırırsın bazı hislerini o kadar
ama haklısında imkanları varsa sanada yaparlar inşallah bu gb durumlarda kız erkek evlat ayrımı çok olağan karşılanıyo maalesef
yalnız şuda var eşinin annesiyle babasıda geline bakmakla sorumlu ihtiyacı varsa karşılamak zorunda her türlü imkanlar dahilinde
kızlar
bır saattir belim kopacak gibi agriyor
ara ara oluyordu ama bu siddetli baya dayanamiyorum kalcama vuruyor
burda acile gidildiginde kalp atislarini falan dinletirler mi oyle bir yer var sanirim hamilelerle ilgilenen ?
gidicem sanirim agri cok siddetli
canım içini rahatlatmak adına gıdersın ıyıde olur
kızlar
bır saattir belim kopacak gibi agriyor
ara ara oluyordu ama bu siddetli baya dayanamiyorum kalcama vuruyor
burda acile gidildiginde kalp atislarini falan dinletirler mi oyle bir yer var sanirim hamilelerle ilgilenen ?
gidicem sanirim agri cok siddetli
netten arastirdim hamilelikte bel agrisi cok normal diyor
ama cidden hareket etmemi engelleyecek boyutta su an cok siddetli ve korkutuyor
kararsiz kaldim bir saate gecmezse gideyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?