2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağol cici teyzesi anasından almış herhal asilliği baba tarafında olcağını sanmıyorum valla artık baya etli butlu bişey oldular totoşlarını ısırdıklarımrabbim seninkini de bağışlasın inşallah

Son düzenleme:

yırttık ama tellallara göre bütün sene birşeyler kökten değişecekmiş hayatımızda. astrolojiye bir aralar çok meraklıydım, sonraları soğudum ve bıraktım. saçma gelmeye başladı ve sohbetlerde eğlencelik olarak kaldı benim için. fakat şimdi kafamın basacağı tek konu dünyanın burç değiştirmiş olması, mayalar da zaten dünyanın balık burcu takvimini bitirip bırakmışlar. herhalde kovayı biz hallederiz diye düşündüler... antik fikirler bunlar ben de asıl mesleğim icabı ilgi duyuyorum ama kökten bir inancım yok bunlara. ilginç işte, eğlenceli :)

bu arada bir köşe yazarının başlığı çok hoşuma gitti "kıyameti yaşarken kıyametten korkulur mu?" herkese göre değişir ama bana göre dünyanın hali düşündürüyor gerçekten...

bende bu delı kız nerelerde acaba işe gitmedi mi de uyuyor ki diyordum
sen bu gıdısle maaşı taksıye yatıracaksın , geç kalsan cok sorun olur mu kı iş yerinde

insan bazen çok etkilenio gerçekten rüyalar tersine çıkarmış sen öle düşün...

kizlar uclu test sonucu icin aradim 10 gun gecti ustunden
doktorun yanindaki hemsire kontrol etti dosyami, normal cikmis dedi
cok sukur
kontrole gittigimde bakarim degerlere

iyi çok şükür, sevindim için rahatlamıştır.

ben de geçenlerde afp'yi öğrendim, normalmiş. senin gibi kontrole kadar bekleyeceğim değerler için...

bundan sonra da ayrıntılı usg var, sonra bitiyor mu testler taramalar? biri bitiyor desin, sonuç beklemek çok stresliymiş.

Yırttık yırttıkk Ama sadece bugün ve ömrümüz yettiği ana kadarrr
Öte taraftaa neler neler bizii bekleerr :18:
Neysee gündem de değişmiş oldu bu işin kıyamet-kıyağını parlamento yemiş oldu
Yılmaz Özdilde döktürmüş yinee Aşığım bu adamın zekasınaa yaa
Benim annemde cok ilgilenirr astrolojiylee hep bana derdi kii bebişi kova burcuna denk getir bütün filozoflar kovadan çıkar diyee
Bende siparişi verdin değerlendirmeye alacağım anne derdimm
Tövbe tövbe ne günlere kaldık yahuu annem sevişgenlik zamanlarımı planlıyor

allahım yarabbim orda olup o köye giden enayilerin sıfatını görmek isterdim

bende bu delı kız nerelerde acaba işe gitmedi mi de uyuyor ki diyordum
sen bu gıdısle maaşı taksıye yatıracaksın , geç kalsan cok sorun olur mu kı iş yerinde

Oyyy kuzumm benimm merakta edermişş
Maaşı kalmadı ki zatenn kocamıı yiyorum şuan
Yok çok sorun olmuyor canımm, bide hamişim yaa gııkk demiyorlarr
Bide servis beni aramadan geçip gitmiş onlara kızdım yattım uyudum bende
Güya idari izin varmışş hamilelere dedim 3 adam 3 beyin 3 gr edemedinizz
Hadi 2nizi geçtim biriniz Muhasebe müdürüsünüzz idari izinden ne anlıyorsunuz diyede sabah biraz çıkıştım
Ama çıkışmak giden 20 tlmi geri vermiyor işte

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-13.html#post27889913

annemden gızlı yerınden cıkarıp alelacele cektım resımlerını ve hemen paylaştım
hatun kızıyor oynama sunlarla kırleteceksın diye allah allah onların hepsi benim dedim de bakarız dedi

sankı yerlerini bilmiyorum giderken çalarım bende
birazı da ogullarınınmış gelin alsın bir de ooo o gelin dogursun bakarızzzz

şimdi bunların hepsi benim ( bazıları hakıkaten bıtırıyo benı ama işte kız için onlar da :44:)

Sabahtan beri 'bindik bir alamete,gidiyoz kıyamete'....oğlum sabah erkenden uyanmış,diyorki,'anne bugün işine götür beni,kıyamet patlayacakmış,evimiz yıkılacakmış,yanında olayım diyor :) çocuğu yarım saat anca ikna edebildim evde olması gerektiğine,bişi olmayacağına..,tabi akşam bir pingui sine anlaştık..

etmem mi 20 lirada cok yazıyormuş :18:en iyisi servisciyi sıkıştır sen
seni almadan gitmesin

Banada o pinguiden verseler kıyamet kopsa umrumda olmazz
Nasıl nasıl seviyorumm o sütlüüü mucizeyii yaa
Yirimm yirimm ben oğluşunu daa pinguisinide

etmem mi 20 lirada cok yazıyormuş :18:en iyisi servisciyi sıkıştır sen
seni almadan gitmesin

Sormaa gittiii gittii, yata yata 20 tl puuuff olduu gittii
Hattaa istedimdee paramııı , benim suçum yok siz bırakıp gittiniz diye;
yok para kasada dedii olsa verecekmiydin dedimm bakarız dedii Bakalım verecek mi :44:
kunfucuu oğluşun nasıl senin kuzucumm?
Benim tembel tavukkta hala tıkk yokk :18:

özdil'i ben de beğeniyorum, bazen çok okkalı yazıyor.

belli olmaz oğlunun yükseleni kova olabilir. ben başak burcuyum ama 30'umdan sonra ikizler oldum çıktım. yükselenim ikizler ve tavırlarıma artık daha çok yansıyor sanırım. ay burcum kova ve duygusal hayatımı yönlendiriyor. hepsi biraraya geldiğinde mantık ve duyguları çorba olmuş, ancak nihayetinde iyi analiz yapabilen bir zat olmuşum. oğlun boğa-kova olursa doğru yönlendirildiğinde çok iyi işler yapacak bir adam olur. ilgi ve sevgi çok önemlidir, gözüne güzel görünecek herşeyi takdir eder. güzel bir anne, güzel bir oda, lezzetli mamalar, ninnilerin onun kalbini fethedecektir. ilerde sanata ve bilimin insan odaklı dallarına ilgi duyabilir. muhtemelen gelinin çok güzel (ama gerçekten güzel) ve kariyerli biri olur. bak bunlar taaa 15 sene önceki merakımdan sana aklımda kalan toparlayabildiğim şeyler :)

planlı bebek olsaydı olmuşken aslan burcunda doğurayım derdim herhalde, ama o da iki türlü oluyor zayıf ve güçlü olarak... yine de kedigillerden olması benim için daha anlamlı olurdu

sağlık olsun dıyelım o zaman giden gitti
benım delı oglan sabah berı ufak ufak tekmelıyo ama pc basındayım biraz sıkışıyor bıraz da muzık acık ona tepkı veriyor ( iş yerindeki kadar sert olmuyor tekmelerı ufak ufak donuyor, geziyor şukur halıne bakılırsa C pozisyonunu bozdu )
benım sıpanın plesantası dırek gobegıme degıyor ondan net hıssedıyormuşum
zaten göbeğimden de bariz belli oluyor nerede oldugu dunden berı evdekıler dalga geçiyo 4,5 aylık karnın böyleyse 8 aylıkken yaklaşma yanımıza diye :26:

Banada o pinguiden verseler kıyamet kopsa umrumda olmazz
Nasıl nasıl seviyorumm o sütlüüü mucizeyii yaa
Yirimm yirimm ben oğluşunu daa pinguisinide

ben akşam pinguiiyi götürüyim,yiycem zaten onun bir yerlerini...senin yerine de yerim teyzesi..canım oğluşun sana çekerse senin de onun abur cuburu için ayrı bütçe ayarlaman gerekecek..benimki gibi,,her an bişi istyor veletin canı..hadi yarasa neyse de,kara kuru kaldı yavrum

Kızlar çok moralim bozuldu eşime ya ,öğlen cumaya gitmek için eve geldi bende pazara gidip gelmiştim oturup dinleniyordum.Biraz dinlenip bidaha çıkıcam dedim dolaşmaya.Tabi eşim sen git al bekle beni ben seni alırım kendin gelme dedi bende tamam dedim.Sen cımaya git ben biraz bekler çıkarım dedim eve yakın pazar o yüzden aman efendim ben namazın farzını kılıcam sadece sonra çok işim var hemen çıksan anaca yetişirsin ben çok bekleyemem falan diye saydırdı beni zorla pazara gönderdi beni uyuz etti.Neyse biraz dolaştım elimdekiler ağırlaşınca pazarın kapısına çıktım bekle Allah bekle gelen giden yok 10 kez aradım açmadı elim ayağım kulaklarım buz kesti.Sinirlendim eve geldim yavaş yavaş yukarı çıkarken ne göreyim kayınvaldem 1. katta oturuyor benimkinin ayakkabıları orda nevrim döndü.Hemen arkamdan çıktı tabi ben ağzıma geleni saydım annen kaçıyormuydu çokmu lazımdı 1 saattir soğukta sen gel diye bekliyorum dedim ağzını açmadı 5 dk uğradım dedi acelesimi vardı deyince bişey demedi sessiz sedasız işe gitti ama bütün moralim sıfır çok kızdım hala sinirliyim öküz ya sanki birtek onun annesi var hayatta şuanda kocamı boğasım var hala geçmiyor sinirim:2::2::2:

Bende duydum 30undan sonra yükselen burcuna geçtiğimizi
Benimde yükselenim saat farkıyla yay kaldı kii hiç anlaşamam yayla
Yalnız 15 sene ki bilgilere göre inanılmaz analizz çıktıı ortayaa
Hayalimde oğluştan ziyade güpgüzel gelin canlandı resmen
Ben diyorumm bu oğlan güzelden anlıyor beni şimdiden yönlendiriyor diye
Ve boğa yada yengeç olmasını ben çok istiyordumm kısmet ki oldu
Aslan tanıdıklarım beni korkuttu açıkcası aslanı düşenmedim hiç
Birde hazır ilgilen birini bulmuşken ay geçişleri 21den 21ine mi 23ünden 23üne miii?
Benim eşim 21 Mayıs doğumlu kimi yerde Boğa kimi yerde ikizler gözüküyor kii haliyle 2 burç arasında sıkışmış insan karakterini ve cinnet halimi düşünün

Aynen öyle canım sağlık olsunn demek ki o para cıkması gerekiyormuşş benden çıktı gittii
Benim iç karnım dar olduğu gibi iç yağ oranım fazla sanırım hala bir kıpırtı hisstmez mi insan yaa :26:
Geçen arkadaşa dedim böyle böyle ama arada pıııt pıtt atışlar, göz seğirmeleri oluyor dedimm oda hışkırıyordur dedii :44:
Bu ayda hıçkırır mı ki bebiş :44:
Buarada sana 8 aylık gibisin diyorlarsa beni yarın doğuma yatırsınlar (tövbe tövbe hayırlı zamanda-zamanında gelsin tüm bebişler)

Son düzenleme:
sabahtan beri Candan Erçetin meleği dinliyorum kızımla şarkımız oldu
ama gözyaşlarımı tutamıyorum şarkının içine girince :2:
ya gelmeseydin yetişemeseydin beni bulamasaydın yarım kalırdım melek
çok şükür geldi benimle beraber
bide klipteki bebeğe ölüyorum nassssıl güzel birşeysin

olan olmuş artık hiç canını sıkma
başka bişet bulup esınden acısını cıkarırsın mesela hava sogukken canın bırsey ıstesın gıtsın alsın işleri ne
gecen ben yagmurda yolladım bişeyler almaya canım cok istedi ne yapayım dedim sessizce gitti aldı geldı kıyamadım gerçi sonra hapsurup durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…