2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sayım işini, o buz gibi havasız depoları bilirim Allah kolaylık versin. sabaha kadar sürer, aç bir ilaç ayakta dikilir bir de laf anlatırsın adamlara. kadın kadının halinden o kadar da anlamıyor işte malesef olmuyor bir türlü. canları istemeyince kafa basmıyor herhalde. inanmak dilde olmuyor icraat lazım fakat Allah'a havalelik duruma gelince nereye gidiyor o kadar ibadet bilemiyorum doğrusu. ne yapacağız bu stres işini bilmiyorum, içimden duayla ferahlamaya çalışıyorum. Allah affetsin ama hakkımı da bazılarına helal etmiyorum, o kararı ben veremeyeceğim aynen havale ediyorum senin gibi.

eğer gerçekten sevdiğin ve hayatında olmasını istedğin biriyse naz yap ara sen nie aramıosun de trbini at, yok benm için öenmli değil diosan sallama hiç ararsa konuşrsun bence cnm

teşekkür, şükran, sevgi sizlere tamamdır annecikler ben arayıp hafif hafif sitemimi ediyim

birşey olmamıştır, bir daha da yapmazsın zaten :) kramp gibi ağrın olmuşsa yer edebilir, birkaç gün acır ama normal. anladığım kadarıyla sen iyi atlatmışsın

kızlar nasılsınızz,
geçimişi okumaktan pes ettim artık hergün okuyorum derken bırde vakıt kalmamıs yazmaayaa :) sonra cıkıyorum netten yetısemıyorum halıyle.
bende calısıyorum ve kısmet olursa doguma az bir sure kala cıkıcam ve uzakta oldugum ıcın kendım bakıcam cocuguma enaz kres yasına gelene kadar ozel sektorde oldugum ıcın calısmıcam.
sonrasındada bakıcaz artık.ama ıyı bır ısım olsaydı ayrılıgı goze alırdık bebegıme daha ıyı br gelecek verebılmek ıcın sıkmayın canınızı sonucta hersey onlar ıcın degılmıııı onları mahrum etmemek ve ıyı sartlarda yetıstırmek ıcın.

canım iletişiminiz nasıl sürekli bi sen bi o arıyor ve en son sen aradın o aramadıysa bence arama bırak zamana cunkü suan ılgıye ıhtıyacı olan paylasmaya ıhtıyacı olan sensın ama yok hep o aradı ve sen ona donmedın oda aramıyorsa arayabılırsın

birşey olmamıştır, bir daha da yapmazsın zaten :) kramp gibi ağrın olmuşsa yer edebilir, birkaç gün acır ama normal. anladığım kadarıyla sen iyi atlatmışsın

ya boş bulundum canm ya bi anda işte böle atacaksınız dedim..çok aptalım ya..ağrısın isterse 10 gün ağrısın ama bebeğime bişi olmasın..çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için...

sen yazınca cehennem gibi geçen günlerim aklıma geldi Alla'ım bir daha öyle insanları karşıma çıkarmasın.
aile şirketiydi benimki abi kardeş farklı firmalar ama aynı ofisteydik abisiyle alakam olmadığı halde onların işlerinide yaptırırlardı affedersin köpek gibi ordan oraya koştururlardı.
dışarıya gitme gibi bir durumum yoktu ama keşke sürekli dışarıda olsaydım banka vs. insani duygulardan yoksun görünürde dinlerine bağlı namazlarını kaçırmayan insanlar maaş vermez ama keyfi harcamaları eksik olmazdı. ama hiç hak hukuk bunların vicdanına girmemiş lanet insanlardı. Allah var yukarda tırnağımın ucu kadar hakkım helal değildir.

yok tatlım canım yaaa bişey olmaz merak etme...seninki biraz kas ağrısı olmuştur...

çok sevdiğim bir yakınımın lafıdır: aile şirketlerinden uzak duracaksın. hakikaten doğru, bu gibi şirketlerde adam kullanmak had safhada oluyor. veee aynen keyfi harcamaları ekonomileri kötüye de gitse eksilmiyor. maaşlar ödenemiyor ama bakıyorsun bilmem nerede tatilde, yok takılar makılar... bari gezme tozmalarını haber vermeseler, onu bunu gösterip nasıl olmuş demeseler. sen benim emeğimden çalıyorsun diyesi gelir insanın da yine zorunlu sebepler dilini tutturuverir. böylesinin hırsız çalışanı da olur, hakkımı vermezsen ben böyle alırım mantığı herhalde :) iyi olmuş kurtulmuşsun, bir daha da başına böylesi gelmesin...

Hamilelikte Kabızlığa Dikkat!
Öncelikle doktorunuza başvurup konu hakkındaki görüşlerini aldıktan sonra tavsiye edilen ilaçların yanı sıra, bol sıvı alımı yaparak ve posalı meyveleri tüketerek bağırsaklarınızı harekete geçirebilirsiniz.

Bol bol su, Meyve suları, Mürdüm eriği suyu, üzüm suyu, Elma suyu, ıspanak, lahana, bamya, kabak, kuru kayısı, kuru incir, kiraz, elma, karpuz, kayısı, zeytinyağı, tarçın, yoğurt gibi besinler, bilinen faydalı besinler arasındadır.

Hamilelikte Nasıl Yatmalı?

Gebelik sürecinde bebeğin beslenmesi ve rahat edebilmesi, annenin de doğru nefes alabilmesi ve kalbi için bir risk oluşmaması adına sola doğru yatılması önerilir.
Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yapar ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Aynı şekilde sağa yatışta annenin vücudunda şişlikler de artar.
Hamilelik sürecinin özellikle son aylarında yani 7. aydan itibaren sırt üstü yatış da önerilmez. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. bu da anne için sağlık sorunlarına neden olabilir.

Hamilelikte erotik rüyalar

Bazen rahatsız edici boyuta varan bu rüyalar bir uzaylı doğurmadan çok seksi fantezilere kadar geniş bir yelpazede olabilir. Canlı ve sık rüya görme hamilelerin üzerinde durduğu bir konudur. Uzmanlar bunun sebebini kesin olarak bilemese de hormonların seviyesindeki değişikliklere bağlamaktadır.

İlk tekme ne zaman hissedilir?

Tahmin edilebileceği gibi her hamilelik farklıdır ve bebeklerin gelişimi de değişim gösterir. Ancak bebeğinizin ilk tekmesini 16-22 hafta arasında bekleyebilirsiniz.
Bu tekme biraz yumuşak ve okşayış şeklinde olabilir.
Bebeğinizin hareketlerini 24. haftadan sonra takip etmeye başlayın. Bu sayede gelişiminin normal seyrinde devam ettiğinden emin olabilirsiniz. Bu haftalardan sonra normalin üzerinde artan veya azalan hareketlenme söz konusu ise hemen doktorunuzu arayın.

Güvenli bir beşik nasıl olmalıdır?

Bebek beşiğini son ana bırakmamak mantıklı bir durumdur. Unutmayın, prematüre doğum sizin gebeliğinizde de söz konusu olabilir. Bu nedenle 1-2 ay önceden beşiği alıp bir köşeye koymanız iyi olacaktır.
Alacağınız beşiğin güvenlik standartlarına uygun olduğunu gösterir bir belgesi bulunmalıdır. Bu belge, beşiğin üretim esnasında ve sonrasında kontrol edildiğini gösterir.
Beşiğin korkuluklarının arası sık olmalıdır. Aksi takdirde sürekli hareketli olan bebekler kafalarını veya vücutlarının başka bir bölümünü bu aralara sıkıştırabilir.
Beşiği kurduktan sonra sert bir şekilde sallayın ve stabil olup olmadığını kontrol edin.

Astalavista babyleerrr Ben yine gelirimm çok işim vaarr çookkk:18:
Biara çalışan fedakar analarada değineceemm

kabızlık demeyinnn banaa bıktım artıkk
nekadar düzenli çıkardım oysa sımdı ezıyet oluyor gıder gıtmesss soracagım doktorumaaa

bılgıler ıcın tesekkur ederım

hosgelmıs eymen pasanın annesı :)

ben de çok acı bir deneyimle öğrendim aile şirketinden uzak durulması gerektiğini
kurtuldum çok şükür eziyetlerinden baskılarından ama hala maaşımı alamadım yanında kimse kalmadı herkes ayrıldı tek başına kaldı Allah büyük sürtüyor burnunu
Allah düşmanımın başına vermesin böyle iş çalışanlar varsa da tez zamanda kurtulmalarını temenni ediyorum

kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları

bazen sirf bu neden icin bile sukrediyorum Allaha cok sukur ogretmen olarak atandim diye simdi bile 2,5 gun calisiyorum bebegim 9 aylikken veya 1 yasinda baslamayi dusunuyorum Allah nasip ederse ama 2-3 gun calisirsam ve bakabilecek guvendigim birini bulabilirsem.ama maddi yonden ihtiyacim olsa ve calisma kosullarim zor olsaydi gercekten vicdan azabi cekerdim ama hersey onlar icin bundan sonra bile gittigim yerlerin daha rahat olmasina dikkat edecegim körelecek olmama ragmen cocugum icin ama.
kim bakacak bebeklerinize

normalde hep ben arardım, biraz safımdır ben bu konularda hamilelikteski sıkıntım nedeniyle aradım onu sadece sonra 3-4 kez aradı ama ben olsam çok başka davranırdım, biliyorum. neyse bakalım içimden gelirse ararım yoksa kalsın napiim, salak gibi kendimi üzmesem sallamıycam da çok takıyorum herkesi işte

Biz bakıcı bulacağız canım. annemde kayınvalidem de bakamazlar yaşları var son çocuk olunca eşimde bende işim 8-6 en iyi ihtimalle bazen geç çıkma durumu oluyor gerçi doğumdan sonra konuşacağım geç kalamayacagımı yoksa bakıcı 2 günde kacar hayırlısı bakalım Rabb'im güzel kapılar açsın diyeyim aziz mübarek gün daha az çalıştığım daha rahat bir işim olsun inşallah bebeğimin kısmetiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…