- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.541
al benden de o kadar... bende bugün şefle tartıştım..bizde her ocağın 2-5 arasında fabrikada sayım yapılır ve burdan gidilir.benim sevgili şefimde hamile olduğumu bildiği halde patronu öne sürerek sende gelebilirsin demez mi bu gün.cinlerim tepeme fırladı...2 gün boyunca depoda olucam buz gibi ve ayakta bütün gün. dedim siz ne diyorsunuz ben hiç bir yere gelemem ben orda buz gibi ayakta dikilemem 2 gün.hasta olursam ne olucak ilaçda kullanamıyorum dedim.. bu ne saçmalık ya,bundan özel bir durummu var acaba dedim.nasıl dermiş patron dedim illa gitsin..kaldiki patronun 500 tane çalışanı var bu şef olarak söylemese adamın o an aklına bile gelmem gerizekalı birde kadın olucak anlayışlı olucak lafa geldiği zamanda namazdan duadan bahsediyor birde ona deli oluyorum sen önce kul hakkını bil diyesim geliyor da denmiyor işte Allaha havale ediyorum ama Allah çok büyüktür,beni miniğimi strese soktu ya bugün Allah görsün.
eğer gerçekten sevdiğin ve hayatında olmasını istedğin biriyse naz yap ara sen nie aramıosun de trbini at, yok benm için öenmli değil diosan sallama hiç ararsa konuşrsun bence cnm
cnm bence takılacak bişi yok bence ara ne okıs ayranmı içtikte ayrı düştük falan diye şakalaş
içinden geçenide anlat ama hamile olduğumdanda alınganım sanki kusura bakma kırmak istemiyorum da de
hayat gayesi ben kendi canlarımı arayamıyorum gün geliyo haftalarca
hiçte üzülüp takılma yoktur bişi insanlık haliherşey olur geçer ara şakayla karışık sitem et
selam kızlar..ya ben az önce çok salakça bi hareket yaptım çok korktum..beden eğitimine çıkardım çocuklarımı hava çok güzel die..basketbol oynayacaklardı benim minikler öğretmenim nasıl atacağız dediler..benim de top elimdeydi işte böyle die tek elimle attım potaya sağ yanım gerilir gibi oldu bi an..geçti ama..o an sadece sızladı sağ yanım..ne ağrım var ne başka bişey..bişey olmamıştır demi..boş bulundum anlık atıverdim uzanarak topu...ne oolur bana bişey söleyin..bişey olmaz demi bebişime :18::18:
Kızlar belki her günümüzü burada
geçirdiğimizden, yaklaşık aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamamızdan, belki biraz da gizlilik nedeniyle kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum, şimdi bu anlattıklarım sizi sıkabilir, başlıkta da belirttiğim gibi "Bir Derdim Var"a yazar gibi olacak ama bana sizin yorumlarınız lazım, hem içinde hamilelik te var.
Şimdi benim 10 yıllık bir arkadaşım var, hiç bir zaman çok çok çok samimi olmadık ama samimiyiz ama hiç kopmadık ta, görüşürüz, buluşuruz mutlaka 2 aya bir filan bu kız kadın doğumcu. Şimdiki eşi ile benim nişanımda tanıştılar ve aileler nedeniyle çok sorunlu oldu ama ben ikisinin de hep yanında olmaya çalıştım, kız çocuğa sevdiğini söyleyememişti ben öğrenip söyledimçocuk iyice asıldı, evlendiler, çok mutlular maşallah. Evlenecekleri zaman aradım, sordum sık sık,eşimle onları hiç yalnız bırakmamaya çalıştık, düğünde eteğini kız kardeşi tutmadı ben tuttup, koşturdum peşinde, en güzelinden ev hediyemizi de aldık. çok seviyorum onları hiç pişman değilim.
sonra ben hamile kalıp ta başlarda can sıkıcı, kötü şeyler yaşayınca ilk bunu arayıp sordum, o da iki güne bir halimi sordu, sonra 10 güne bir sormaya başladı en son ne zaman aradığını hatırlamıyorum bile
Kaç gündür de içime dert oldu, arayıp ya da mesaj atıp gemileri yakmadan, sadece sevdiğim, beklediğim için sitem ediyim diyorum bir yandan da hiç sallamıyım içinden ne geliyorsa onu yapsın, Allah ona nasip ederse bu güzelliği ben de onu fazla aramam diyorum, napıyım sizce, güzin ablalarım benim. yani sonuçta insan bekliyor hele bu durumda daha hassas oluyor, abartıyor muyum acaba?
birşey olmamıştır, bir daha da yapmazsın zaten :) kramp gibi ağrın olmuşsa yer edebilir, birkaç gün acır ama normal. anladığım kadarıyla sen iyi atlatmışsın
bilmiyorum canım ama maddi nedenlerim olmasa bugün işi bırakmak istedim. sorumsuz nokta nokta noktaların işini yüklenmek de koymuyor değil. pazartesi aşı olacağım ve kendi personeline yaptıramayacağı iş için otobüs otobüs dolanmak ve yürümek, sıra beklemek, işini halledip saygıyla kendisine bilgi vermek zorundayım ve çalışanı bile değilim. sırf arkasını dayadığı kişiye güvenip benim ayak tabanlarımdan ve sabrımdan faydalanan şu şahıs yüzünden tavan yapan sinirimin hesabını kimse veremez. ama elde var sabır diyerek bekliyorum, mecburiyetlerim yüzünden susuyorum. ona sırtını verenlere de Allah bir çift göz versin diliyorum. imza: sebil çalışan
selam kızlar..ya ben az önce çok salakça bi hareket yaptım çok korktum..beden eğitimine çıkardım çocuklarımı hava çok güzel die..basketbol oynayacaklardı benim minikler öğretmenim nasıl atacağız dediler..benim de top elimdeydi işte böyle die tek elimle attım potaya sağ yanım gerilir gibi oldu bi an..geçti ama..o an sadece sızladı sağ yanım..ne ağrım var ne başka bişey..bişey olmamıştır demi..boş bulundum anlık atıverdim uzanarak topu...ne oolur bana bişey söleyin..bişey olmaz demi bebişime :18::18:
yok tatlım canım yaaa bişey olmaz merak etme...seninki biraz kas ağrısı olmuştur...
sen yazınca cehennem gibi geçen günlerim aklıma geldi Alla'ım bir daha öyle insanları karşıma çıkarmasın.
aile şirketiydi benimki abi kardeş farklı firmalar ama aynı ofisteydik abisiyle alakam olmadığı halde onların işlerinide yaptırırlardı affedersin köpek gibi ordan oraya koştururlardı.
dışarıya gitme gibi bir durumum yoktu ama keşke sürekli dışarıda olsaydım banka vs. insani duygulardan yoksun görünürde dinlerine bağlı namazlarını kaçırmayan insanlar maaş vermez ama keyfi harcamaları eksik olmazdı.ama hiç hak hukuk bunların vicdanına girmemiş lanet insanlardı. Allah var yukarda tırnağımın ucu kadar hakkım helal değildir.
çok sevdiğim bir yakınımın lafıdır: aile şirketlerinden uzak duracaksın. hakikaten doğru, bu gibi şirketlerde adam kullanmak had safhada oluyor. veee aynen keyfi harcamaları ekonomileri kötüye de gitse eksilmiyor. maaşlar ödenemiyor ama bakıyorsun bilmem nerede tatilde, yok takılar makılar... bari gezme tozmalarını haber vermeseler, onu bunu gösterip nasıl olmuş demeseler. sen benim emeğimden çalıyorsun diyesi gelir insanın da yine zorunlu sebepler dilini tutturuverir. böylesinin hırsız çalışanı da olur, hakkımı vermezsen ben böyle alırım mantığı herhalde :) iyi olmuş kurtulmuşsun, bir daha da başına böylesi gelmesin...
zehracım benımkı bugunde eymen dıye seslendı oğluna şaşkınım yaa bızım ısım maceramız bıtmez :)
Gülsevdam eymen mi koymayı düşünüyosunuz , bende bebeşimin cinsiyetini öğrenmeden Eymen Rüzgar çok istemiştim , oğluşumuz olucağını öğrendiğimde Eymeni eşim kabul etti ama Rüzgarı etmiyor yanına başka isim bakıyoduk , şimdi Ayaz ismini beğenmiş Eymen Ayaz olcak diyor sizce nasıl ???
kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları
normalde hep ben arardım, biraz safımdır ben bu konulardacanım iletişiminiz nasıl sürekli bi sen bi o arıyor ve en son sen aradın o aramadıysa bence arama bırak zamana cunkü suan ılgıye ıhtıyacı olan paylasmaya ıhtıyacı olan sensın ama yok hep o aradı ve sen ona donmedın oda aramıyorsa arayabılırsın
bence çok güzel isim canım, adıyla büyüsün inşallah.Gülsevdam eymen mi koymayı düşünüyosunuz , bende bebeşimin cinsiyetini öğrenmeden Eymen Rüzgar çok istemiştim , oğluşumuz olucağını öğrendiğimde Eymeni eşim kabul etti ama Rüzgarı etmiyor yanına başka isim bakıyoduk , şimdi Ayaz ismini beğenmiş Eymen Ayaz olcak diyor sizce nasıl ???
bazen sirf bu neden icin bile sukrediyorum Allaha cok sukur ogretmen olarak atandim diye simdi bile 2,5 gun calisiyorum bebegim 9 aylikken veya 1 yasinda baslamayi dusunuyorum Allah nasip ederse ama 2-3 gun calisirsam ve bakabilecek guvendigim birini bulabilirsem.ama maddi yonden ihtiyacim olsa ve calisma kosullarim zor olsaydi gercekten vicdan azabi cekerdim ama hersey onlar icin bundan sonra bile gittigim yerlerin daha rahat olmasina dikkat edecegim körelecek olmama ragmen cocugum icin ama.
kim bakacak bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?