- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.481
canim sana da hatirlattim o gunleri kusura bakma
dedigin gibi ben de duymadim yoktur oyle baglanti
ilerleyen zamanlarda aklima gelirse doktoruma danisirim bu konuyu,dogum uzerine konusursak.
hamileyken ne rahat ama di mi adetsiz rahat gunler, kk da topic varmis adet sancisi uzerine oraya yazmisim bundan aylar once 'hamile kalip bu sancidan kurtulmak istiyorum' diyehosuma gitti o yazi karsima cikinca
canim sana da hatirlattim o gunleri kusura bakma
dedigin gibi ben de duymadim yoktur oyle baglanti
ilerleyen zamanlarda aklima gelirse doktoruma danisirim bu konuyu,dogum uzerine konusursak.
hamileyken ne rahat ama di mi adetsiz rahat gunler, kk da topic varmis adet sancisi uzerine oraya yazmisim bundan aylar once 'hamile kalip bu sancidan kurtulmak istiyorum' diyehosuma gitti o yazi karsima cikinca
ilginç bilinçaltına nerden yerleştiyse belki duymuşsundur da hatırlamıyorsundur sen deyince anlamına baktım bal gibi bal damlası demekmiş değişik kız ismi arayanlar düşünebilirlerama söylerkende ağzı dolduruyor ya sana ondan öyle geldi herhalde
kızlar şimdi yazdıklarınızı okurken gözüme çarptı kız ismi reyyan nasıl sizce
Günaydın anneler ve tatlı bebişleriii :)
sdrkyn istanbuldan kar getirdin bize ama idari izne yetecek kadar değil malesef :) neyseki bugün cuma, onunla avunuruz biz de. Bebiş de ben de iyiyiz, hala kıpraşmasını bekliyorum naaarin kızımın. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun, bitki çayı için aile hekimi içebilirsin sıkıntı yok dedi, bir sınır koymadı ama kendi doktoruma da sormak aklıma gelmedi. Ama başka bir arkadaşın doktoru 2 bardağı geçmesin demiş. Bol bol ılık su içine de bal ve limon. Bunun zararı olmaz sanırım, tabi tansiyona da dikkat ederek
kızımın etli parmişleri ve fındık burnu annesinin kuzusu
RAbbim ömür verdiyle sağlsağlim kavuşur anasına
tabiki dualarımız tüm umutla bekleyenlere
ama bnm mucizeminde bir buçuk iki ay kadar kullandığım ilaçlardan
koma değerlerine ulaşan değerlerimden hep riski vardı ve direkt yaşam riskiydi
düşecekmi kalacakmı derken inat etti allah bize yardımcı oldu bizde birbirimize bağlandık
bugünlere geldik inş o annecikte gülen yüzlerle ve umutlarla bugünlere ve doğduğu günlere erer
günaydın kızlar ya cok kötü bir geceydi aksam misafirliğe gitmiştik geldim biseyim yok uydum eşimde gece çalışmasına gitmişti işe midem bulandı kustum dokundumu acaba yediklerim sabah kalktım sadece yesil elma yedim biraz bastırsın diye kötü bisi olsa kendime gelemezdim sanırım degil mi kızlar?
günaydııın
herkese hayırlı cumalar, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun
bebişlerimiz kıpır kıpır sağlıklı mutlu olsunlar Inşallah
biz bıııırr bııırr dona dona işe geldik, aslında gelmeyecektim evden çalışmak istemiştim ama
yine kendime yenik düştüm ve geldim
bizde kızımız için birkaç isim düşündük;
Ela, Ece ve Bade
Bade'nin anlamı birçok yerde kutsal aşk olarak geçiyor bizimde çok hoşumuza gidiyor ama henüz eşimle mutabakata varamadık
Kızlar size bişey sorabilir miyim
benim bi prensesim olucak kız istiyorduk daha evlenmeden eşim kız bebek elbiseleri filan aldı o derece yanii
4. Ayımızda kontrole gittiğimizde doktor kesin değil ama kız dedi ultrasyonuda eskiydi ben bebişimin kolunu bacağını bile seçemedim o ekrandan çıkarken kesin kız dimi dedim bişey diyemedi bence kız 5. Ayda detaylı ultrasyonda kesin öğrenirsin dedi gönderdi
sorum şu 4. Ayından sonra cinsiyeti değişen oldumu sizde geçmişe bakim dedim ama maşallah muhabbeiniz bol olduğundan okuyamadım
benim başımda bir aleks var. eşim fb'li ve alex'i çok sever, illa ismini koyacakmış. işin kötüsü alışmaya bile başladım :) tek çocuğumuz olacak büyük ihtimal, karşı çıkmasam diyorum. bu sefer mecbur iki isimli olacak çocuk, tek ismi olsun istiyorum. doğuma daha çok var diye sustum ama arada derede kaldım işte :26:
ayy ben hiç bilemedim bu ismi yaaa türkçe değil türkçe yazsanda ne biliim gereksiz gibi, ama içinize siniyorsa tabiki olmucak bişi yok:)
Tünaydııınnn Tünaydııınnn soğuk havanın sıcakk anneleri ve bebişlerii
Biz yine geç kalmış bulunuyoruzz hal böyle olunca bu hafta 80 tl taksiye yatırmış bulunuyorumm
Vaayyy banaaa vaayyylarr bana
Hastalara şifa, isimsiz bebişlere isim, sancı ve ağrılara tez elden sıhhat ve dinçlik diliyorumm
Bende öğle arasından geldim yedik işte çok şükürr bide üzerinize afiyet mutfaktaki ablada gitmiş helva yapmışş
Ohhh dedim 21 Aralıkın üstüne çok iyi olduuu, helvamızıda yemiş olduk :18:Allah kabul etsin
Geldiğimden beri twitter okuyorum, şimdi açılmıyor :44: İlk o koptu
Ama gülme garantilii , zihin acıcı, zehir gibi gençlerin twitlerini mutlak okuyun derimm gününüzz bomba gibi geçsin
Hele kii birinin yazmış olduğu ; 'İstanbul'a kar, şirinceye mal yağmaya devam etmekte ' twitii yere yatırdı beniii:103:
Güzel bir 21 Aralık bizlerle olsun hanımlaarr eee nede olsa bugün CumaaaHayırlı Cumalar canlarr
bu arada sabah feci bir rüya gördüm, daha kimseye anlatamadım. Allah hepimizi korusun, korkunçtu... makara derken kıyamet bilinçaltıma işlemiş galiba :)
sana da hayırlı cumalar. tweet'i görünce koptum ben de, şirince'ye mal süper tabir olmuş. insanlar kafa yapacak konu arıyor kıyamete sarmış işte. biz de aramızda şakasını yaptık, makara kakara bir mevzu zaten. saat de belliymiş 13.11, hatta az kaldı. birileri sığınacak delik arıyorsa şaşırmam
hayra yor sen hayra gündüz niyetine de kimseyeede anlatma cnm
Sorma canımm
Tövbe tövbee insanların dilinde makarada yaptılar yaa kıyametii zaten kopmuşta haberleri yokk anlamıyorlarr
Cumaya giden arkadaşlar varr cami yoğunluktan taşmış bugün :26:
Nekadar komik olsadautanç verici aslında
Hürriyet webte en son geri sayım yapıyorduuu
Zamanda geçti sanırımm şuan sadece fabrikanın öğle paydos zili çalıyorr ödüm koptuu
Yırttık mıı
valla benim şehirde herşey sakin bi problem yok gibibitek çok fena kar yağıyo etraf kar kış kıyamet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?