2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sen nerdesin cnm devlet hast. bakarlar heralde, yada özel kadın doğum hast. varsa ordada muhakk dktr olur bakar

netten arastirdim hamilelikte bel agrisi cok normal diyor
ama cidden hareket etmemi engelleyecek boyutta su an cok siddetli ve korkutuyor
kararsiz kaldim bir saate gecmezse gideyim ben

çok bilmiş anama arkadaşın beli ağrıyormuş dedim
bebek erkek mı dedi , evet dedim ooo daha ne agrılar gorecek dedi
ayy bu kadın bana da boyle yapıyor belım agrıyo diyorum 2 kardeşinde de 9 ay ne cektım ben bel agrısından diyo :26::26:
benım belde de sorun var canım arada kıtlenıp kalıyorum nefes almak ışgence gıbı oluyor

evt el dopler ı die bi cihazla dinlerler sanırım canım git sen çok şiddetliyse
belini destekleyip ayaklarını uzatarak oturuncadamı ağrıyo

yakinda ozel hastane var orda bakilirmis
annem de onemsiz normal bel agrisi diyor
biraz daha bekliyim kizlar gecmezse gideyim
krizim tuttu bebegi gormeyeli zaman gecti ya
sol kivrilip yatiyorum surekli sirt ustu yatmam mumkun degil, denersem geri kalkamiyorum kimildayamiyorum.

sagolun

guldurdun kiz beni
diline saglik annene de sormussun

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
bugün okullar tatildi, öğlene kadar uyudum.. sabahları erken kalkıp gitmek çok zor geliyor hele bu soğuklarda..
tetanoz aşısının 1. dozunu oldum bugün, bebişimin kalp atışlarını da dinledim.. kuzum benim
haftaya da doktor kontrolümüz var.. heyecanla bekliyorum..
kızlar ya ben bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ya da anlamıyorum.. sizde durumlar nasıl?

oh oh iyi dinlenmeler canım , bende yarın gideceğimdr

ilk dozu pazartesi yaptırırım zannedersem

bende tam anlamıyorum arada böyle üzerimde böcek yürür gibi oluyorum içim gıdıklanıyor öyle ilk bebeği olanlar anlamıyor

yanlız değilsin :)

guldurdun kiz beni
diline saglik annene de sormussun
zaten bu doktorlar ve annelere göre her şey normal :26:
ne sorsam normal dıyo her ıkısı de

belim çok agrıdıgında akıntım hafıf kopuklu oluyordu bana gore tuhaf bırsey anneme dedim asırı koyu ve kokusu yoksa normal dedi doktora sordum bışey olmaz ondan diyo
haa bır de anacağım dıyorkı akıntın ne kadar cok olursa bebek o kadar temız olur ne alaka anlamadım :26:

aslında kaynına pat diye diceksin "cinsiyeti erkekten gelen sperm belirliyo bi lafın varsa telefonu veriyim abine söyle diceksin öyle dumur bi şekilde kalcak

onun bilmediği tek şey 5 vakit namaz o da işine gelmıyor.. anlamaz kı ne dersem diyiim

ahh canım ya orası öyle ama ne bilim azcık üzüldüm ama en azından gittin doktorundan net olarak öğrendin... bu insanlara herşey yapacaksın ben ılk defa bunlarda gördüm.. ben sülaledem 30 yıl sonra olan ılk kızım dedem iki maaşını dagıtmış 7 kurban kesilmiş 7 gece şükür mevlütü okutmuşlar benım için kız oldum diye.. ama bunlar tövbe Allahım iadesini isteyecekler utanmasanlar kızımın..kızımın şaçının teline kurban olsun hepsi

afferdesin sözüm meclisten dışarı doğulu arkadaşlardan özürdileyerek söylüyorum hani bu tür şeyler doğu da çok oluyor erkek erkek ne oluyorsa erkek olunca orası da meçhul ama bunlar bıldıgın ankaranın yerlisi hani ne bilim .. üstelik kaynanam olacak hazretlerın ailesinde çoçuk olmuyor zor oluyor hanı ya hıc olmuyor yada doğup ölüyorlar.. eşimin ananesinin 10 tane ölüsü var mesela kuzenı bizden önce evlendi 4 kere düşük yaptı dayısının 2 ölü doğumundan sonra oldu çoçuğu falan hep böyle ınsan bu kadar çoçuk hasreti çekerken bu tepkileri bilmiyorum kı ne denir Allah ıslah etsin benden uzak etsin

slm mayıs anneleri..

aranıza fazla katılamıyoum,evde netim yok.

ayrıntılı ultrasona girdiniz mi kızlar?kaçıncı haftada?bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor?

esıme kalsa eymen ıstıyor bakalım ben ısınabılcekmıyım :) eymen ayaz uyumlu canım ben yakıstırdım sahsen :)

Kızlar bu arada kızımızn adını nasip olursa miray ferah koymak istiyoruz :d nasıl sizce

miray ferah bana bıraz uyumsuz geldı canım ...

erkek olunca bel dahamı cok agrır
bu yuzdenmı benımd ebelım agrıyor gobek oyle cok cıkık degıl ama bel agrıları

off dıslerıme lastık takıldı agrısı fena cıkarınca ferahlıyorum ama cıkarmak yasak enfazla 2 saat ızın var uyurken bıle takıcakmısım
semınerede gıttım megerse haftaya ertelenmıs telefonum onlarda yotku haber verememısler ama ebe hanımla 1 saat ozel uzunca konustuk
beslenme ıle ılgılı bol fırca yedım :) ona kalsa oo kımse oyle beslenemez dedıklerı dogru aslında ona gore aldıgım 3 4 kg bıle fazla
hıc kılo almamalıymısız bu donem :) kegel egsersızlerı hergun yapın kızlar ıhmal etmeyın normal dogum yparsak cok faydasını gorucekmısız
bırde befes egsersızı bu ıkısını sık sık yapmamı soyledı haftaya bakalım semıner başlıcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…