- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.581
kızlar
bır saattir belim kopacak gibi agriyor
ara ara oluyordu ama bu siddetli baya dayanamiyorum kalcama vuruyor
burda acile gidildiginde kalp atislarini falan dinletirler mi oyle bir yer var sanirim hamilelerle ilgilenen ?
gidicem sanirim agri cok siddetli
netten arastirdim hamilelikte bel agrisi cok normal diyor
ama cidden hareket etmemi engelleyecek boyutta su an cok siddetli ve korkutuyor
kararsiz kaldim bir saate gecmezse gideyim ben
evt el dopler ı die bi cihazla dinlerler sanırım canım git sen çok şiddetliyse
belini destekleyip ayaklarını uzatarak oturuncadamı ağrıyo
Merhaba kızlar nasılsınız , nasıl gidiyor hamilelik yarın dr kontrolümüz var :)
çok bilmiş anama arkadaşın beli ağrıyormuş dedim
bebek erkek mı dedi , evet dedim ooo daha ne agrılar gorecek dedi
ayy bu kadın bana da boyle yapıyor belım agrıyo diyorum 2 kardeşinde de 9 ay ne cektım ben bel agrısından diyo :26::26:
benım belde de sorun var canım arada kıtlenıp kalıyorum nefes almak ışgence gıbı oluyor
merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
bugün okullar tatildi, öğlene kadar uyudum.. sabahları erken kalkıp gitmek çok zor geliyor hele bu soğuklarda..
tetanoz aşısının 1. dozunu oldum bugün, bebişimin kalp atışlarını da dinledim.. kuzum benim
haftaya da doktor kontrolümüz var.. heyecanla bekliyorum..
kızlar ya ben bebişimin hareketlerini hissedemiyorum ya da anlamıyorum.. sizde durumlar nasıl?
kızlar kaç zıbın takımı almak mantıklı sizce?
:44::44::44::44::44:
kızlar kaç zıbın takımı almak mantıklı sizce?
:44::44::44::44::44:
zaten bu doktorlar ve annelere göre her şey normal :26:guldurdun kiz beni
diline saglik annene de sormussun
aslında kaynına pat diye diceksin "cinsiyeti erkekten gelen sperm belirliyo bi lafın varsa telefonu veriyim abine söyle diceksin öyle dumur bi şekilde kalcak
Olurmu öyle sey canım ..Sen kötü niyetli soylemedınkı ... ALLAH korusun ya daha kötü olmuş olsaydı ve sen soylememiş olsaydın o zaman daha fazla vıcdan azabı cekmezmıydın ..:)
Şuan için içim rahat doktorum kötü birşey olmadıgını ıfade ederek benı kendıme getırdı... Senın yaşadıklarınıda okudum canım ..Gercekten anne adayı için bu tur durumlarla karşılasmak cok üzücü bır durum ...
Daha öncede sylemıstım RABBİM kımseyı evlat acısıyla sınamasın ...Herkese Saglık huzur versın inş..:)
Bizim kayınvalıde tarafıda senınkılerın tam tersi canım...
Kız cocugu olanları çok şanslı görürler...
ilk bebegımde oglumun olacagını soyledım Olsun hayırlısı olsun ılk nede olsa 2. inş kız olur demıslerdı...
ıkıncısinde ise bir oglumun daha olacagını öğrendım,, onların kız sevdası oldugundan dolayı 9 ay boyunca cınsıyetını bılmeme ragmen ögrenmek ıstemedım supriz olsun dedimki 9 ay boyunca bana acıma duygusuyla bakıp canımı sıkmasınlar diye.. 9 ay boyunca hep kız olacak umudu vardı...
şimdiki bebegımde kız olmasaydı yine onalara karsı aynı uygulamayı yapardım...Bu tür zihniyeti taşıyan kişilere bu davranışlar müstehak ..:)
evimize geldik yemeğimizi yedik, geçmişi de okumayı bıtırdım sukur her sey yolundaymış
canım pipilin hayırlı olsun
isim konusunu halletmenıze sevındım canımdarısı benım başıma
ahh canım benım ya kendıne dert etmişsin bende oğlanlar falan hasta da fırsat bulamadım sandım :26: canım senın kız sapasağlam gelcek allahın izniyleiyiki testlerimi yaptırmıyorum
ahh be tatlım bu ınsanlar ne fenalar ne kötü yüreklileryegen geliyor diye sevinmiyorda cinsiyetini düşünüyor allah ıslah etsin
Gülsevdam eymen mi koymayı düşünüyosunuz , bende bebeşimin cinsiyetini öğrenmeden Eymen Rüzgar çok istemiştim , oğluşumuz olucağını öğrendiğimde Eymeni eşim kabul etti ama Rüzgarı etmiyor yanına başka isim bakıyoduk , şimdi Ayaz ismini beğenmiş Eymen Ayaz olcak diyor sizce nasıl ???
Kızlar bu arada kızımızn adını nasip olursa miray ferah koymak istiyoruz :d nasıl sizce
çok bilmiş anama arkadaşın beli ağrıyormuş dedim
bebek erkek mı dedi , evet dedim ooo daha ne agrılar gorecek dedi
ayy bu kadın bana da boyle yapıyor belım agrıyo diyorum 2 kardeşinde de 9 ay ne cektım ben bel agrısından diyo :26::26:
benım belde de sorun var canım arada kıtlenıp kalıyorum nefes almak ışgence gıbı oluyor
slm mayıs anneleri..
aranıza fazla katılamıyoum,evde netim yok.
ayrıntılı ultrasona girdiniz mi kızlar?kaçıncı haftada?bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?