- 24 Eylül 2012
- 273
- 0
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.601
slm mayıs anneleri..
aranıza fazla katılamıyoum,evde netim yok.
ayrıntılı ultrasona girdiniz mi kızlar?kaçıncı haftada?bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor?
zaten bu doktorlar ve annelere göre her şey normal :26:
ne sorsam normal dıyo her ıkısı de
belim çok agrıdıgında akıntım hafıf kopuklu oluyordu bana gore tuhaf bırsey anneme dedim asırı koyu ve kokusu yoksa normal dedi doktora sordum bışey olmaz ondan diyo
haa bır de anacağım dıyorkı akıntın ne kadar cok olursa bebek o kadar temız olur ne alaka anlamadım :26:
henüz girmedm ben 23. hafta gibi grmeyi planlıorum nasipse, tetenozda 20. haftadan itibaren vuuluyor
normalde aile hekiminin arayıp bilgilendirmesi lazım.henüz arayan olmadı.internette de farklı haftalar yazıyor.vurduran var mı?
Merhaba arkadaslar, sizide ki akinti durumu nasil, benim cok geliyor hatta gecen hafta su gibi geldi diye hastaneye kostum, dr dinlen demisti. Simdi yine geldi sulu bir kivamdaydi. Lutfen cevap verirseniz sevinirim normal mi acaba?
sağlık ocağına kaydın yapıldıysa ararlar cnm, ben gttğimde konuşmuştuk 20. hafta gel dedi bana
benmde bu aralar arttı cnm öle su gibi değil ama fazlaca oluyor çok sık çamaşır değiştiriorum
bazı ınsanalrın kafası basmıyor kimi 20 sene ugrasıyor cocuk ıcın kımının ilk seferde oluyor her biri kıymetliafferdesin sözüm meclisten dışarı doğulu arkadaşlardan özürdileyerek söylüyorum hani bu tür şeyler doğu da çok oluyor erkek erkek ne oluyorsa erkek olunca orası da meçhul ama bunlar bıldıgın ankaranın yerlisi hani ne bilim .. üstelik kaynanam olacak hazretlerın ailesinde çoçuk olmuyor zor oluyor hanı ya hıc olmuyor yada doğup ölüyorlar.. eşimin ananesinin 10 tane ölüsü var mesela kuzenı bizden önce evlendi 4 kere düşük yaptı dayısının 2 ölü doğumundan sonra oldu çoçuğu falan hep böyle ınsan bu kadar çoçuk hasreti çekerken bu tepkileri bilmiyorum kı ne denir Allah ıslah etsin benden uzak etsin
erkek olunca bel dahamı cok agrır
bu yuzdenmı benımd ebelım agrıyor gobek oyle cok cıkık degıl ama bel agrıları
annem de az once kanama ve siddetli agrin yok kasiklarda gitmeye gerek yok dedi tamam dedim artik
yarina bakalim geciyor mu belimin agrisi
zaten benim bebegimi gorme krizlerim olunca boyle kafayi yiyorum
oysaki ayda bir normal ama nasil bekliycem diye dusunuyorum hep yeter ki iyi olsun da bebeklerimiz
annenin dedigi de cok ilgincmis o zaman benim bebis cok temiz
fazlasıyla yogun canım :26: yoruldugumda ve belım agrıdıgında ise hafıf kopuklu oluyor :26:Merhaba arkadaslar, sizide ki akinti durumu nasil, benim cok geliyor hatta gecen hafta su gibi geldi diye hastaneye kostum, dr dinlen demisti. Simdi yine geldi sulu bir kivamdaydi. Lutfen cevap verirseniz sevinirim normal mi acaba?
Merhaba arkadaslar, sizide ki akinti durumu nasil, benim cok geliyor hatta gecen hafta su gibi geldi diye hastaneye kostum, dr dinlen demisti. Simdi yine geldi sulu bir kivamdaydi. Lutfen cevap verirseniz sevinirim normal mi acaba?
Kizlar bugun cips yedim hem de doya doya...vicdan azabi da cekiyorum bi taraftan..siz de aradan kacamak yapiyo musunuz??
Kizlar bugun cips yedim hem de doya doya...vicdan azabi da cekiyorum bi taraftan..siz de aradan kacamak yapiyo musunuz??
Bugun nautilus tan Mather care den hastane cikisi aldim arkadaslar, 10 parcali, 3 tane ayakli zibin, 3 tane ayaksiz citcitli bady, 2 onluk, bir patik, bir sapkasi var, bakmaya doyamiyorum Allah saglikla icini doldurmayi nasip etsin, siz hastane cikisinine renk almayi dusunyorsunuz Ben cok kararsiz kaldim, erkek oldugu icin acaba mavi mi beyaz mi diye cok dusundum ve beyazzzzzzzz aldimmmmmmm
Selam herkese. Bel ağrısı mı dediniz?Allah yardımcımız olsun resmen kabusum oldu benim. Oturduğum yerden kalkamıyorum. 2-3 dk bek lemem gerekiyo doğrulablmem için. Demek bizim oğlanlar yapıyo bunu. Doğsun nasıl ısırcam ben onu . Akıntı konusunda da çoğunuz gibi benimki de çok yoğun. Hamilelikten önce de oluyordu. Ama bu kadar yoğun değildi. Ben nette bir yerde okumuştum, hamilelikte çok normal diye. Bide sanırım topicte cinsiyetlerden bahsedilirken erkek bebekte beyaz renk, kız bebekte sarı renk olur falan gibi bişeyler söylenmişti. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum? :26:
Öncelikle hayırlıolsn cnm allah giydirmeyide nasip etsin ben bitane aldım bi takımda babannesi alıck beyazlı kırmızılı laciverti aldım ben diğerini nasl alırız hiç bimyrm
Selam herkese. Bel ağrısı mı dediniz?Allah yardımcımız olsun resmen kabusum oldu benim. Oturduğum yerden kalkamıyorum. 2-3 dk bek lemem gerekiyo doğrulablmem için. Demek bizim oğlanlar yapıyo bunu. Doğsun nasıl ısırcam ben onu . Akıntı konusunda da çoğunuz gibi benimki de çok yoğun. Hamilelikten önce de oluyordu. Ama bu kadar yoğun değildi. Ben nette bir yerde okumuştum, hamilelikte çok normal diye. Bide sanırım topicte cinsiyetlerden bahsedilirken erkek bebekte beyaz renk, kız bebekte sarı renk olur falan gibi bişeyler söylenmişti. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?