2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm mayıs anneleri..

aranıza fazla katılamıyoum,evde netim yok.

ayrıntılı ultrasona girdiniz mi kızlar?kaçıncı haftada?bir de tetanoz aşısı kaçıncı haftada vuruluyor?

slm canım...canım ayrıntılıyı benim dr.um kendi cihazıyla yapıyor 19.haftada yaptı ...aşımı da 19. hafta bitince yaptırdım..sağlık ocağına kayıt yaptırdıysan sana tarih vermeleri gerekiyordu..

annem de az once kanama ve siddetli agrin yok kasiklarda gitmeye gerek yok dedi tamam dedim artik

yarina bakalim geciyor mu belimin agrisi
zaten benim bebegimi gorme krizlerim olunca boyle kafayi yiyorum
oysaki ayda bir normal ama nasil bekliycem diye dusunuyorum hep yeter ki iyi olsun da bebeklerimiz

annenin dedigi de cok ilgincmis o zaman benim bebis cok temiz

Merhaba arkadaslar, sizide ki akinti durumu nasil, benim cok geliyor hatta gecen hafta su gibi geldi diye hastaneye kostum, dr dinlen demisti. Simdi yine geldi sulu bir kivamdaydi. Lutfen cevap verirseniz sevinirim normal mi acaba?

normalde aile hekiminin arayıp bilgilendirmesi lazım.henüz arayan olmadı.internette de farklı haftalar yazıyor.vurduran var mı?

sağlık ocağına kaydın yapıldıysa ararlar cnm, ben gttğimde konuşmuştuk 20. hafta gel dedi bana

Merhaba arkadaslar, sizide ki akinti durumu nasil, benim cok geliyor hatta gecen hafta su gibi geldi diye hastaneye kostum, dr dinlen demisti. Simdi yine geldi sulu bir kivamdaydi. Lutfen cevap verirseniz sevinirim normal mi acaba?

benmde bu aralar arttı cnm öle su gibi değil ama fazlaca oluyor çok sık çamaşır değiştiriorum

Su gibi olunca korkuyorum suyum mu geliyor hafif hafif acaba diye baska yasayan var mi acaba? Umarim Hersey normaldir hepimiz icin...

bazı ınsanalrın kafası basmıyor kimi 20 sene ugrasıyor cocuk ıcın kımının ilk seferde oluyor her biri kıymetli ve bence cocukların en hayırlısı kız evlat rabbim inş bana da nasıp eder erkek derdi soyun gutmesı ama bilmiyorlar ki asıl soy kızlarıyla yuruyo

erkek olunca bel dahamı cok agrır
bu yuzdenmı benımd ebelım agrıyor gobek oyle cok cıkık degıl ama bel agrıları

evet tatlım erkek cocuk bel agrısı yaparmış :26:

aynen cok sık akıntım oluyor bazen acaba altıma mı kacırdım da haberım yok oluyorum genelde su gibi oluyor :26: doktora gıtmiştim acaba suyum mu geldı kı dıye bu ayda mı canım dei merak etme suyun geldiğinde anlayacaksın demişti birde gunluk ped kullanmak ıstemıyorum ama bazen oyle bir oluyor kı 1 saat ıcınde ıc camasırım kırlenıo iş yerinde mecbur koyuyorum

fazlasıyla yogun canım :26: yoruldugumda ve belım agrıdıgında ise hafıf kopuklu oluyor :26:
ayy bazen tıksınıyom kendımdn

akıntı bebek oncesı cok vardı bende hamıle kaldıgımdan berı aksıne kuruyum kızlar sız cok akıntım var dyınce sastım
benımkı kotu bısey mı acaba doktoruma sorsammı:44:

cnm ben 2 haftadir idrar yollari enfeksiyonuyla bogusuyorum herhalde ondan bende de acaip akinti var. Bende sen gibi acaba suyum mu geliyor diyorum ama bilemedim...

Kizlar bugun cips yedim hem de doya doya...vicdan azabi da cekiyorum bi taraftan..siz de aradan kacamak yapiyo musunuz??

ahh ahh cips benim en zayıf noktam ve ne yazıkki direniyorum ama ne kadar sürecek bilmyrm arada bir yemek sorun olmaz herhalde ama vicdan işte

Bugun nautilus tan Mather care den hastane cikisi aldim arkadaslar, 10 parcali, 3 tane ayakli zibin, 3 tane ayaksiz citcitli bady, 2 onluk, bir patik, bir sapkasi var, bakmaya doyamiyorum Allah saglikla icini doldurmayi nasip etsin, siz hastane cikisinine renk almayi dusunyorsunuz Ben cok kararsiz kaldim, erkek oldugu icin acaba mavi mi beyaz mi diye cok dusundum ve beyazzzzzzzz aldimmmmmmm

Öncelikle hayırlıolsn cnm allah giydirmeyide nasip etsin ben bitane aldım bi takımda babannesi alıck beyazlı kırmızılı laciverti aldım ben diğerini nasl alırız hiç bimyrm

Selam herkese. Bel ağrısı mı dediniz? Allah yardımcımız olsun resmen kabusum oldu benim. Oturduğum yerden kalkamıyorum. 2-3 dk beklemem gerekiyo doğrulablmem için. Demek bizim oğlanlar yapıyo bunu. Doğsun nasıl ısırcam ben onu . Akıntı konusunda da çoğunuz gibi benimki de çok yoğun. Hamilelikten önce de oluyordu. Ama bu kadar yoğun değildi. Ben nette bir yerde okumuştum, hamilelikte çok normal diye. Bide sanırım topicte cinsiyetlerden bahsedilirken erkek bebekte beyaz renk, kız bebekte sarı renk olur falan gibi bişeyler söylenmişti. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum? :26:

canım benım bebişim kız ama akıntım beyaz yumurta akı gb

Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı Thomas Verny
Sezaryen Michel Odent
Doğal Doğum Felsefesi Yrd. Doç. Dr. Gülay Rathfisch

ebe hanım bu üç kitabı alıp okumamı tavsiye etti bilginize kızlar

Öncelikle hayırlıolsn cnm allah giydirmeyide nasip etsin ben bitane aldım bi takımda babannesi alıck beyazlı kırmızılı laciverti aldım ben diğerini nasl alırız hiç bimyrm

Seninde hayirli olsun giydirmeyi nasip etsin Allah, insan nasil mutlu oluyor mini mini zibinlara bakarken :)

Kizlar bugun cips yedim hem de doya doya...vicdan azabi da cekiyorum bi taraftan..siz de aradan kacamak yapiyo musunuz??

Cips değilde bende şuaralar hazır pizzaları bir kaçırıyorum ki sormayın
Üstündeki salam sucuku alıyorum 2 tane bırakıyorumdaa üstüne ketcap mayonez sıkıp hüpletiyorum vallaa
Hatta şimdide hüplettim bitanee Ben istemiyorum bebeğim istiyorrr :26: diye vicdanımla pazarlık yapıyorum

Aynen kireç gibi beyaz akıntı ve bel ağrısı
Oğlanda mı oluyormuşş :44:
Bakk oğluş oldu olalı ilk defa bişey tuttuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…