2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlaarrr 10 dakikdaa bir tepüüükk yiyorum sanırımm
Yani böyle kapı tıklar gibi tık yapıyor duruyorr
Ben kimoooooooo diyorumm
Aaaaa senmisinnn anneciiimmm diye sesleniyorumm
Kafayı yedim sanırımm
Tepükleniyorumm yaaa benn

kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları

3aylıkken işe başlayacağız..tek tesellim yarım gün olması okulun..

darısı başıma..az kaldı ben tepükleyecem

Son düzenleme:

geçen gün bende kumpir patladım ama ne yalan diim sankı mayonez ketçaptan ıbaret gibiydi:)

darısı başıma..az kaldı ben tepükleyecem

Kııızz yazıkk kıymaa sabiyeee
Bende biraz önce pizza yedim sonra yetmedi babasının pek sevdiği bişeyi yaptım yedimmm
Ondan beriii tık tıkk yapıyorr
Damak cekiyor demek kiii bide hamile kaldığımdan beri yememiştimm :26: Olabilir mii kii :44:
Bidee tepükk attı yaa allahımm önümde face açık bir sürü insan var gözüm kapalı indirge simgesine bastımda kocamı buldum tek gözle ona bakacağım diye
Benim hissettiğimde tepiktir herhalde dimiii tık tık yapıyor duruyorr, okşuyor vallaa buu

geçen gün bende kumpir patladım ama ne yalan diim sankı mayonez ketçaptan ıbaret gibiydi:)

Kumpiirr hiç demee
Hem fırınlanıyor hemde ketçap mayonezsiz olmaz diye yemiyorumm canım
Ama hayallerimdee heep ama heppp o benimm içinee düşe düşe yiyoruumm

Son düzenleme:

senin de zormus canim
beni cok uzdu bugun ama sanki yavas yavas rahtliyorum
hemen korkuya kapiliyorum birsey olunca ama bakalim rahatladim psikolojik olarak
akintiyi bilmiyorum ama benim beyaz krem gibi akintim oluyor bebis de erkek

tepiktir tabi canım..aslında ben de bugün 4 aydır yemediğim bişiyi yedim...balık buğulama..korka korka yedim ama benim sıpa balık sevmiyo herhalde tepki yok..

pekbicici canım evvvett aynennn senınkııııı kıpırdanıyorrrrrr :)

baslarda benımkıde oylee tık tık yapıyordu sımdııı astık kendımızıı taaakkkkkk takkkkkk kocaman cimcimenin gücü ytseee ayaklarını dısardan gorucem :)

ama esıme de bahsettım ınanmadı dun resmen vurdugunda dısardan goruyordum seyırmeyııı o ınanmadı bana bak ızle dedım ızledı ve gordu bukadar olurrr hareketınııı karnımın sıslıgını vurdug yerın belırdıgını gordummm karnımda ay heycandan nasıl bır cumle oldu ıdare edın

Kumpiirr hiç demee

benim de canim cok istiyor boyle bol malzemeli ama yemiyorum
dedigin gibi ketcap mayonez, sosis, misir yine konserve falan derken kisitliyorum kendimi ama birgun ben de kacamak yapabilirim sanirim

pizzyi da anneme yaptirayim ben yarin yine
\gecen hafta cok keyifliydi hazirladik bu pazar keyfi yapalim

Kumpiirr hiç demee

eko için gittiğimiz gün sormuştum doktoruma ılla yemek ye dedı karnım toktu canının istediği birşeyi ye o zaman dedi bende dedim kumpir ama böyle bol mayonezli falan ye dedi zararı olmaz mı dedım olmaz dedi sadece kılo alırsın dedi toxoplazma negatif oldugu sürece ıstediğini ye dedi kılo takıntın yoksa dedım yok ordan bır çıkışım var gözlerımde kumpirler yandı resmen

bende yapıyorum maleseffff wopperaaa hıc dayanmıyorum kızlar cok olmasadaaa sımdıye kadar 3 4 kez yedım bıde lays ın sadesıne dayannamıyorumm onun dısında bırkerede sosıs yedım dahada bısıy yemıyorummmm:2:

Ayyy geliyooor geliyooorr gümbür gümbürr tepik geliyoorr
Kutuşa kutuşaa aşağıya vuruyor ama buu :44:
Aşağılarda dolanıyor yaniii :44:
Acaba çok mu sıkıştı yemeği biraz fazla kaçırdımdaa yeteeerr uleen yeme mii daha isyanları bu acaba :26:

Eveet eveett mısır ketcap mayonez bide amerikan salataa offf offff
Eşime diyorum ki bir doğurayım salam sucuk hamburger kumpir ne varsa toplayıp yiyeceğim hepsiniiii
Yasaklanmasıda ayrı can çektiriyor meretleree
Bende alt hamurunu yapamayacağımdan evde yapamıyorum ama super fresh alıyorumm kendimce kaliteli ürün kullanıyor piskolojisi yaratıyorum

O doktoru banada yollasana canımm
Benim doktor yakında eşimide yasaklayacakk gelmesin bu eve diyecekk
O yasak bu yasakkk kadında yaa
Benim toxoplazmaya bağışıklığım olduğu için az az mayonez yiyorum bendee yoksa patates kızartınca mayonezsiz yiyomuyorumm
Ki hamilelikte inanılmaz patates kızartması aşerdim benn ve süreklii yaptım yedimm bir tane patates (2,5 senedir evleyimm 2 kere yapmışımdır buarada kızartmayı)

canım benım bebişim kız ama akıntım beyaz yumurta akı gb

Ayy bilemedim şimdi, valla bütün topici baştan sona okumak zoruma gidiyo, yoksa ben totomdan mı uyduruyorum :26:

Tepiktir o tepik. Verdiğin tepkiler konusunda yalnız deilsin. Ben de öyleyim. Konuş konuş annesi. Minnoş seni duymaya başladı nasıl olsa. Maşallah

İtiraf gecesi gibi oldu
Hepimiz kaçamak yapıyormuşuzda :26: çaktırmıyormuşuzz vallaa

İtiraf gecesi gibi oldu
Hepimiz kaçamak yapıyormuşuzda :26: çaktırmıyormuşuzz vallaa

hakkaten yaaaa :):2:

valla canımm benımde oyleee alttaraftaa merak etmee sıpalarımız ıyıdıırrr ıyııı benımkı hıc durmuyor uymadıgı surece kıpır kıpır ama uyudugundada tık yok

sanı ayakları gıbı gelıyor tamdaaa alttarafta vallaaa benımdeee

bunu diyen doktor prof bırde 60 yaşında kesin vardır.. tecrubeli birde hanı normal bi uzman dese tınlamazdım da kadın işinin baya ehli hemde trakya ünv. kadın doğum ana bilim dalı başkanı .. zararlı olsa önermezdi.. maşallah kızım da önden önden gidiyor demekkı yedıklerımın hiç bır zararı yok gelişmezdi..

yok canım neden uydurasın öyle birşey demek istemedim ıllakı konuşma olmuştur olduysada ınanma diye dedim.. benım göbeğim erkek göbeği ama kız. yediklerim erkek te olan seylermıs ama kız. hanı bu tr seyler bünye ile alakalı her halde..

gozun aydın canım yedin sonunda tekmeyı
ben cok daldıgımda yersem tekmeyı bırden ırkılıyorum bugun benımde kutusuma yakın yere tekmeyı bastı

yemek yıyorduk karsımda babam zıpladım resmen
ne oldu dedi yok bişey dedimm

haftada bır gıdıp yıyorum hamılelıgımde baska hıcbırseyı bu kadar yemek ıstememıstım daha oncesınde cok aramazdım hatta bu aksam yıne goturdum esımızorla yedırdım ben bıktım sen hala bıkmaddın dıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…