- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.621
kızlar çalışan annecikler beni şimdiden bir düşünce sardı doğum izninde eve bebişe iyice alışacağız sonra nasıl bırakacağız kuzuları
Kızlaarrr 10 dakikdaa bir tepüüükk yiyorum sanırımm
Yani böyle kapı tıklar gibi tık yapıyor duruyorr
Ben kimoooooooo diyorumm
Aaaaa senmisinnn anneciiimmm diye sesleniyorumm
Kafayı yedim sanırımm
Tepükleniyorumm yaaa benn
Cips değilde bende şuaralar hazır pizzaları bir kaçırıyorum ki sormayın
Üstündeki salam sucuku alıyorum 2 tane bırakıyorumdaa üstüne ketcap mayonez sıkıp hüpletiyorum vallaa
Hatta şimdide hüplettim bitaneeBen istemiyorum bebeğim istiyorrr :26: diye vicdanımla pazarlık yapıyorum
Aynen kireç gibi beyaz akıntı ve bel ağrısı
Oğlanda mı oluyormuşş :44:
Bakk oğluş oldu olalı ilk defa bişey tuttuu
darısı başıma..az kaldı ben tepükleyecem
geçen gün bende kumpir patladım ama ne yalan diim sankı mayonez ketçaptan ıbaret gibiydi:)
Selam herkese. Bel ağrısı mı dediniz?Allah yardımcımız olsun resmen kabusum oldu benim. Oturduğum yerden kalkamıyorum. 2-3 dk bek lemem gerekiyo doğrulablmem için. Demek bizim oğlanlar yapıyo bunu. Doğsun nasıl ısırcam ben onu . Akıntı konusunda da çoğunuz gibi benimki de çok yoğun. Hamilelikten önce de oluyordu. Ama bu kadar yoğun değildi. Ben nette bir yerde okumuştum, hamilelikte çok normal diye. Bide sanırım topicte cinsiyetlerden bahsedilirken erkek bebekte beyaz renk, kız bebekte sarı renk olur falan gibi bişeyler söylenmişti. Yoksa yanlış mı hatırlıyorum? :26:
Kııızz yazıkk kıymaa sabiyeee
Bende biraz önce pizza yedim sonra yetmedi babasının pek sevdiği bişeyi yaptım yedimmm
Ondan beriii tık tıkk yapıyorr
Damak cekiyor demek kiii bide hamile kaldığımdan beri yememiştimm :26: Olabilir mii kii :44:
Bidee tepükk attı yaa allahımm önümde face açık bir sürü insan var gözüm kapalı indirge simgesine bastımda kocamı buldum tek gözle ona bakacağım diye
Benim hissettiğimde tepiktir herhalde dimiii tık tık yapıyor duruyorr, okşuyor vallaa buu
Kumpiirr hiç demee
Hem fırınlanıyor hemde ketçap mayonezsiz olmaz diye yemiyorumm canım
Ama hayallerimdee heep ama heppp o benimm içinee düşe düşe yiyoruumm
Kumpiirr hiç demee
Hem fırınlanıyor hemde ketçap mayonezsiz olmaz diye yemiyorumm canım
Ama hayallerimdee heep ama heppp o benimm içinee düşe düşe yiyoruumm
pekbicici canım evvvett aynennn senınkııııı kıpırdanıyorrrrrr :)
baslarda benımkıde oylee tık tık yapıyordu sımdııı astık kendımızıı taaakkkkkk takkkkkkkocaman cimcimenin gücü ytseee ayaklarını dısardan gorucem :)
ama esıme de bahsettım ınanmadı dun resmen vurdugunda dısardan goruyordum seyırmeyııı o ınanmadı bana bak ızle dedım ızledı ve gordu bukadar olurrr hareketınııı karnımın sıslıgını vurdug yerın belırdıgını gordummm karnımda ay heycandan nasıl bır cumle oldu ıdare edın
benim de canim cok istiyor boyle bol malzemeli ama yemiyorum
dedigin gibi ketcap mayonez, sosis, misir yine konserve falan derken kisitliyorum kendimi ama birgun ben de kacamak yapabilirim sanirim
pizzyi da anneme yaptirayim ben yarin yine
\gecen hafta cok keyifliydi hazirladik bu pazar keyfi yapalim
eko için gittiğimiz gün sormuştum doktoruma ılla yemek ye dedı karnım toktu canının istediği birşeyi ye o zaman dedi bende dedim kumpir ama böyle bol mayonezli falan ye dedi zararı olmaz mı dedım olmaz dedi sadece kılo alırsın deditoxoplazma negatif oldugu sürece ıstediğini ye dedi kılo takıntın yoksa dedım yok ordan bır çıkışım var gözlerımde kumpirler yandı resmen
canım benım bebişim kız ama akıntım beyaz yumurta akı gb
Ben kimoooooooo diyorumm
Kafayı yedim sanırımm
bende yapıyorum maleseffffwopperaaa hıc dayanmıyorum kızlar cok olmasadaaa sımdıye kadar 3 4 kez yedım bıde lays ın sadesıne dayannamıyorumm onun dısında bırkerede sosıs yedım dahada bısıy yemıyorummmm :2:
eko için gittiğimiz gün sormuştum doktoruma ılla yemek ye dedı karnım toktu canının istediği birşeyi ye o zaman dedi bende dedim kumpir ama böyle bol mayonezli falan ye dedi zararı olmaz mı dedım olmaz dedi sadece kılo alırsın deditoxoplazma negatif oldugu sürece ıstediğini ye dedi kılo takıntın yoksa dedım yok ordan bır çıkışım var gözlerımde kumpirler yandı resmen
İtiraf gecesi gibi oldu
Hepimiz kaçamak yapıyormuşuzda :26: çaktırmıyormuşuzz vallaa
Ayyy geliyooor geliyooorr gümbür gümbürr tepik geliyoorr
Kutuşa kutuşaa aşağıya vuruyor ama buu :44:
Aşağılarda dolanıyor yaniii :44:
Acaba çok mu sıkıştı yemeği biraz fazla kaçırdımdaa yeteeerr uleen yeme mii daha isyanları bu acaba :26:
Eveet eveett mısır ketcap mayonez bide amerikan salataa offf offff
Eşime diyorum ki bir doğurayım salam sucuk hamburger kumpir ne varsa toplayıp yiyeceğim hepsiniiii
Yasaklanmasıda ayrı can çektiriyor meretleree
Bende alt hamurunu yapamayacağımdan evde yapamıyorum ama super fresh alıyorumm kendimce kaliteli ürün kullanıyor piskolojisi yaratıyorum
O doktoru banada yollasana canımm
Benim doktor yakında eşimide yasaklayacakk gelmesin bu eve diyecekk
O yasak bu yasakkk kadında yaa
Benim toxoplazmaya bağışıklığım olduğu için az az mayonez yiyorum bendee yoksa patates kızartınca mayonezsiz yiyomuyorumm
Ki hamilelikte inanılmaz patates kızartması aşerdim benn ve süreklii yaptım yedimm bir tane patates(2,5 senedir evleyimm 2 kere yapmışımdır buarada kızartmayı)
Ayy bilemedim şimdi, valla bütün topici baştan sona okumak zoruma gidiyo, yoksa ben totomdan mı uyduruyorum :26:
Tepiktir o tepik. Verdiğin tepkiler konusunda yalnız deilsin. Ben de öyleyim. Konuş konuş annesi. Minnoş seni duymaya başladı nasıl olsa. Maşallah
Ben kimoooooooo diyorumm
Kafayı yedim sanırımm
bende yapıyorum maleseffffwopperaaa hıc dayanmıyorum kızlar cok olmasadaaa sımdıye kadar 3 4 kez yedım bıde lays ın sadesıne dayannamıyorumm onun dısında bırkerede sosıs yedım dahada bısıy yemıyorummmm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?