- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.641
kızlar bısey farkettım ne zaman nefes egsersızı yapsam benımkı oyle bı tekmelıyorkı bugun ebeyle yaparken 5 6 kez ust uste yaptı
daha oncede denedıgımde aynı demekkı nefes egsersızlerını sevıyor benım ufaklık
annesı gıbı sporu seven yapan bırı olur inşalah esım yuzme ve uzak dogu sporlarına gondermek ıstıyor
bende evde benle kosu mekık sınav yapmasını ıstıyorum kı inşallah 2 3 yasında baslıcak benımle spora :)
yegenle yaoıyorduk cok tatlı oluyorlar yaaa:)
haftada bır gıdıp yıyorum hamılelıgımde baska hıcbırseyı bu kadar yemek ıstememıstım daha oncesınde cok aramazdım hatta bu aksam yıne goturdum esımızorla yedırdım ben bıktım sen hala bıkmaddın dıyoooo
canımmm bende 17 18 haftalarda hıssetmıstımmm ama normal merak etmee sen gebeden gebee fark edyr yapıyla ılgılı 21 22 haftaya kadar hıssedersın daha zmanı varrrrof ya ben haaala hıssedemiyom bebisïmı. Kızlar sızı cok kıskandım ya
itiraf gecesi :)
bende kumpiri cok severım ama sadece kasar ıle harmanlatırım yag tuz koydurmam
bırde ıcerıgı mayonez ve et urunu olanlarla degıl zeytın kısır gıbı seyler koyduruyorum maden suyu yada su ıle yıyorum
tabı en son 1 ay once yedım kac gundur aklımda
bıde lahmacın haftada 1 zatı yerım spor yaptıgım kılo verdıgım donemdede tuketıyordum sımdıde sadece 1 yerden alıyorum
1 yada enfazla 2 oda esım zorlayınca yıyorum cıps demeyın ya dun alsammı almasammı dedım onu yıceme hasladım patates
ıcıne azcık kasar rendelım oyle sade 4 5 kasık oldu yedım :)
ya benım bu ebe doktorumdan beter cıktı su yazdıklarımızı görse varya hepımızı bı odaya kıtler nazı gıbı egıtır bızı :)
pızzayı hıc demeyın yaa dondurucuda var mısafırlere dıye saklıyorum
esım kac gundur pızza huta gıdelım dıyor kı kendısı nefret eder normalde zorla gotururdum gıcık ısteeee
gıtmedımınce tam bugday hamurundan ustune sebzelı onuda 2 ay once en son yedım offf
dogum yapayım hem kosumu yapıp yemde rahatca yıcem kg sorunuda olmıcak :)
kızlar bısey farkettım ne zaman nefes egsersızı yapsam benımkı oyle bı tekmelıyorkı bugun ebeyle yaparken 5 6 kez ust uste yaptı
daha oncede denedıgımde aynı demekkı nefes egsersızlerını sevıyor benım ufaklık
annesı gıbı sporu seven yapan bırı olur inşalah esım yuzme ve uzak dogu sporlarına gondermek ıstıyor
bende evde benle kosu mekık sınav yapmasını ıstıyorum kı inşallah 2 3 yasında baslıcak benımle spora :)
yegenle yaoıyorduk cok tatlı oluyorlar yaaa:)
aramızzaaa hoşgeldınnn negüzelllll benimdeee kızım olucakkkkkIyi akşamlar arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde kizim olacak hayırlısıyla ınş. Benim bi kedim war 3 yıldır yanımda cok seviyorum şimdi bebek dogunca zararlı olurmu acaba bilginiz varsa lütfen bana yardımcı olurmusunuz??
eko için gittiğimiz gün sormuştum doktoruma ılla yemek ye dedı karnım toktu canının istediği birşeyi ye o zaman dedi bende dedim kumpir ama böyle bol mayonezli falan ye dedi zararı olmaz mı dedım olmaz dedi sadece kılo alırsın deditoxoplazma negatif oldugu sürece ıstediğini ye dedi kılo takıntın yoksa dedım yok ordan bır çıkışım var gözlerımde kumpirler yandı resmen
Iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde kizim olacak hayırlısıyla ınş. Benim bi kedim war 3 yıldır yanımda cok seviyorum şimdi bebek dogunca zararlı olurmu acaba bilginiz varsa lütfen bana yardımcı olurmusunuz??
Ben yaklaşık 5 gün önce bi eşeklik ettim, kürdanla üst arka dişlerimin arasındakileri temizleye kalktım. O günden beri dişlerim müthiş ağrıyo. Geçer diye savsakladım bugüne kadar geçmedi. Sağ taraftaki iltihaplanmış sanırım. Dayanamıyorum artık ağrısına. Yarın dişçiye gitmeyi düşünüyorum. Bu akşam için bana önerebileceğiniz bişey var mı? Bu arada ben karbonatlı suyla gargara yapıyorum, bilmiyorum iyi gelir mi?
canım toksoplazma negatifmi yoksa pozitifmi olduğunda yenilebiliyor ?Çünkü benim pozitif yani iğ ete karşı bağışıklık kazanmışım öyle demişti doktor o zman benim şimdi yememmmi lazım ben anlamadım(
canım toksoplazma negatifmi yoksa pozitifmi olduğunda yenilebiliyor ?Çünkü benim pozitif yani iğ ete karşı bağışıklık kazanmışım öyle demişti doktor o zman benim şimdi yememmmi lazım ben anlamadım(
Ayşe Öner « Hamile Rehberlik Hizmetleri Ayşe Önercanım senin yaptığın şu nefes egzersizleri nasıl yapılıyor?anlatımı videosu falan varsa paylaşabilir misin?
ınanılmaz keyıf alıyorum o hamburgerden ozellıkleee yok boyle bıısıyyy
tektuk kacamakları heralde hepımzı yapıyorzzzzz napalımm nefsım ıstyor ısteeeeeeeneyse daha fazlaa bahsetmeyımmm ısteyıp bulammm kocişte nöbetçikiiii
canımmm bende 17 18 haftalarda hıssetmıstımmm ama normal merak etmee sen gebeden gebee fark edyr yapıyla ılgılı 21 22 haftaya kadar hıssedersın daha zmanı varrrr
bendeee pızza ve tavktan uzagım nedensee hıcc canım cekmıyorrr yaa hamılelıkte asermedım tek sey dıyebılırıımmokadar pis bogaz oldmkiii onume gelenı yedıgımmm ıcın benım bebıste annesı gıbı ısthlı olur ınsallah hayatımda ılk kez kerevız bıle yedımmm geblgıımdeee enteresannn brokoliiiii kerevziii sevmedimm amaaa vitamın olsun dıye zorladım
ya ben brokoli çok severim çok da yerim ama hamile kaldığımdan beri nerdeyse hiç tavuk yemedim canım da çekmiyo yemesek ne olur ki
negüzelllll işteee canımmm sosyal bi birey yetiştirirsin sonrasında toplumaaa :)
bendeeee kızımın sporcu olmasınıı çok isterim tabikiii ilerde seçermi bilemiyorum ama
ilk başlardaaa kesin bir branşı olması için yönlendirme yapacagımdan eminimmmm
bizim ailede sporcularla doludur kızımda annesı gıbı taekwandocu olsun ısterdım amaa kısmet tabıı ılk jımnastıkle bır baslayalım bakalım
Küçük görümce hala beğenmediği gibi arkadaşıda hamile oda cinsiyeti öğrendiğini yazmış altına ne yazmış bakın
Bende o yazıyı kopyaladım, altınada bişeyler attım tam yollayacaktım , kocama dedim böyle böylee oda amaaann seninde takıldığın şeye bak sanki yüzyüze demedi kızz, facede demese noluriyide dedim o kızı bizden daha cok görüyor dedimm offf uğraşamıcam senle bu hamilelik sana dokundu dediii gerzek
Gmrümcemin arkadaşına yaptığı yorum : aglıycamm sımdıı cok duygulandımmm( canlarımm Allah analı babalı buyutsun bebişii
8 saat önce · Beğen · 2
Benim ona mesaj olarak hazırladığım cevap:
Arkadaşın için çok sevindim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ama bir hala olarak abisine paylaşmaya bile tenezzül etmediğin sadece beğenme butonu, okudukca kırdığı gibi, bu samimiyeti yakalamamış olmamanızda üzdü benii....Hernekadar yüzyüze eksik etmediğiniz temennileriniz eminimkide arkadaşınız içinde geçerlidir...şu sanal alemde sıkı takipci ve lafcı arkadaşlarınız sayesinde; bunuda ben mi abartıyorum diye düşünmüyor değilim...
2 haftadır koşturmaktan bakamadığın facede o yazının paylaşılmasından sonra hemen beğenilmesi (ortanca görümceye) ve 2 haftadır bir beğenme bile olmamasıda ayrı bir düşündürüyor beni...Teşekkür ederim kızlar
Küçük görümce hala beğenmediği gibi arkadaşıda hamile oda cinsiyeti öğrendiğini yazmış altına ne yazmış bakın
Bende o yazıyı kopyaladım, altınada bişeyler attım tam yollayacaktım , kocama dedim böyle böylee oda amaaann seninde takıldığın şeye bak sanki yüzyüze demedi kızz, facede demese noluriyide dedim o kızı bizden daha cok görüyor dedimm offf uğraşamıcam senle bu hamilelik sana dokundu dediii gerzek
Gmrümcemin arkadaşına yaptığı yorum : aglıycamm sımdıı cok duygulandımmm( canlarımm Allah analı babalı buyutsun bebişii
8 saat önce · Beğen · 2
Benim ona mesaj olarak hazırladığım cevap:
Arkadaşın için çok sevindim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ama bir hala olarak abisine paylaşmaya bile tenezzül etmediğin sadece beğenme butonu, okudukca kırdığı gibi, bu samimiyeti yakalamamış olmamanızda üzdü benii....Hernekadar yüzyüze eksik etmediğiniz temennileriniz eminimkide arkadaşınız içinde geçerlidir...şu sanal alemde sıkı takipci ve lafcı arkadaşlarınız sayesinde; bunuda ben mi abartıyorum diye düşünmüyor değilim...
2 haftadır koşturmaktan bakamadığın facede o yazının paylaşılmasından sonra hemen beğenilmesi (ortanca görümceye) ve 2 haftadır bir beğenme bile olmamasıda ayrı bir düşündürüyor beni...Teşekkür ederim kızlar
biz de iki senedir bu taragi kullaniyoruzhoşgeldin guneslm :)
canım kedi konusu açılmış, görünce hemen daldım.
kedinin aşılarını yaptırdığın sürece hiçbir zararı olmaz. boşuna zavallı hayvanı gözden çıkartma, yazık olur. aşıları tam olsun, veterinere her götürdüğünde tırnaklarını kestirir, uzunsa tüylerini kısalttırırsın. benim evde çok sayıda kedi var ve tüy sorunu hiç yaşamıyoruz. çoğu bol ve uzun tüylü, sağlıklı bakımlı kediler. özellikle kedi tarağını iyi marka seç, düzenli tara.
Furminator Kedi Tüy Alıcı Fırca Mor - Pet Shop - Hepsiburada.com bu tarak süper şiddetle tavsiye ederim hiç sorun yaşamıyoruz.
kedin zaten bebekten uzak duracaktır, büydükçe onun eşyalarını kedine koklat bol bol. o da alışmış olur iyice varlığına... yeğenimle kedilerimden biri süper arkadaşlar, anneme götürüp birarada olmalarını sağlıyorum. çocuğun gelişiminde hayvanlar çok çok önemli, katkısı mutlaka var. ayrıca bağışıklık sistemleri de iyi gelişiyor, alerjik hastalıklara yakalanma riskleri büyük ölçüde azalıyor.
kısacası sakın vazgeçme, hele sokağa hiç bırakma. ev kedisi olmuş, evine ve sana bu kadar alışmış bir can arkadaşını başkalarına verme.
ANAMMMM görümcen olsam bu yazıdan sonra bidaha face i bırak bilgisayarın yüzüne bakmazdım tırstım
Ayşe Öner « Hamile Rehberlik Hizmetleri Ayşe Öner
Ayşe Öner - Hamilelikte Nefes Nasıl Kullanılmalı? - YouTube
buyur canım
kızlar tavuk yemek ıcın zorlamayın kendını doktorumda ebemde et balık ye dedı bıde yesıl mercımek falan
tavuk zatı antıbıyotık ılaclarla buyutuluyor kumes hayvanı organık bulmadıkca yeme dedı bugun ebe
kı ben her gun yarım kg yesem doymazdım hamılelııgm basımdan berı nefret ettım yemıyorum :)
brokolı corbasını yada haslama yıyorum yemelıyızde kızlar ama ıste sevmeyınce zor oluyor :)
tekwando en cok ıstedıgım branştı malesef dersın basında daha yarım kaldı hocamız kusak sınavlarına hazırlanıyordu
bızı ılk dersler komaya sokup bıraktı :) düşüşler falan cok zorlanıyordum :)
sen bana öğretsene :) ay ne tatlı oluyorlar ya hem saglıklı buyucekler hem spor yapcaklar yerım ben onları :) inşallah annesı gıbı olur kızın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?