2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
senin de zormus canim
beni cok uzdu bugun ama sanki yavas yavas rahtliyorum
hemen korkuya kapiliyorum birsey olunca ama bakalim rahatladim psikolojik olarak
akintiyi bilmiyorum ama benim beyaz krem gibi akintim oluyor bebis de erkek

iyileşmişsin biraz öyle mi? çok ağrım var diye okuyunca meraklanmıştım ama sevindim şimdi iyi olmana:)

of ya ben haaala hıssedemiyom bebisïmı. Kızlar sızı cok kıskandım ya

24. haftaya kadar hissetmemek çok normalmiş, yakında senin bebiş de tepiklere başlar

eşimle pizzayı hazır ekmek hamurundan istediğimiz malzemeyle yapıyoruz nefis oluyor. şarküteri de yiyebiliyorum içim rahat olarak çünkü iyice pişiriyoruz. tavsiye olunur :) hem çok eğlenceli mutfakta birlikte birşeyler pişirmek

Bende öyleyim ışte cok seviyorum memlekete giderken bile yanımda elde kalırsa miyavlayip duruyor oda bana cok alıştı ne yapmalıyım bilmiyorum

Sorma canımm
Mevzu facede değil aslındaa
Yemişim facenii ama içim acıyor bu kadar mı istenmiyor benim evladımda bu kadar heyecansınızz
Ben dürtüp dürtüpp nereye kadar götürebilirimm
Benim kocamda hiç umursamıyor ki bu tavırlarına ama ne bileyim yaa belkide oda üzülüyordur ama bişey diyemiyorr iştee nede olsa üveylik varr ama baba bir oda üvey sayılmaz kiii
Yanii derdim beğenilip beğenilmemek değil ama sen dıştan bakıncaa demezmisin bu arkadaşına böyle yazıyor ama yengesinin mesajını beğenmedii birşey mi var diye?

canım sen nie takıyon ki bu kadar boşverrrrr..valla bende öle görümce olcak uzak duruyo diye sevinirim

durma yollaaaaaaa
gaza getireyim seni

rahatladım valla..hiç tavuk yemek istemiyorum...ama brokoli çok seviyom ya..haşlayıp limonla tuzla hafif yağ yeme de yanında yat:))

afıyet sıfa olsun ohh mıs gıbı bende ustune sarımsak yogurt azcık tereyag erıtıp kırmızıbıber nane ıle yıyorum haftada 1

benım odundan uretılmıs esım normalde ben pızza yerken gıder et urunu alırdı baska restauranttan kesınlıke pızzaya karsı bırı
ama ıste odunnnnn kac gundur hadı gıdelım dıyor ay bogucam adamı bunu demesı ıcın kac yıl bekledım ben ya:)
evde ben daha degısık yapıyorum mısafırlere ılk yaptıgımda ay yenmez dıyen olupta tepsıyı bıtıren oldu :)
ıstedııgn dılım ekmek tost ekmek tercıh edılsede ben kepek ekmegı ıle yapıyorum ustune salcalı su sürüp
lor peynırı yagsız yumuta havuc rendelıyorum sosıs yada sucuk kasarda rendele harmanla seven varsa mısır
sur ekmeklerın ustune ver fırına sonra yemede yanında yat :) ay su yemek konusu devam ettıkce mutfagı talan edıcez
aksam aksam :) gercı bendekı dıs agrısından suan bısey yıcek halde degılım

anam gece gece kızlar toplaşmış

bende azcık eşime yanaşayım deddim doğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo

ben bir östrojen mahkumuyum

Canım benim sonuna kadar haklısın görümcen seni sevmeyebilir ama abisi ve yeğeni onun arkadaşından daha değerli olmalı .Vallahi benim görümcem yok ama ben kendim görümce oluyrm hemide 3 gelinimiz var.Hepsi benden büyük gerçi ama hiç birini yenge olarak görmedim ben hep abla bildim bir tek küçüğüyle pek anlaşamayız ama odakimseyle anlaşamadığından öyle fakat bu durumu hiç bir zaman abime yansıtmadım onu sevmedim diye abimdende yeğenimdende hiç birzaman vazgeçmedim geçmemde o onun cahilliği.İçimde kalmasın diyosan paylaş bencede.

canım sen nie takıyon ki bu kadar boşverrrrr..valla bende öle görümce olcak uzak duruyo diye sevinirim

Takmak değill ama üzücü oluyorr
Vee yaptıkları terbiyesizliklerii onların yüzsüz yüzene vura vura söylemek geliyorr

durma yollaaaaaaa
gaza getireyim seni

Arada kaldımm cocuklaşıyormuyum diye
Zira hasta olduğumda veya doktora gittiğimde de arayanda küçük görümcemdir
Oda 2 defa aradı iştee
Ben mi abartıyorumm, mantık bırakmadılar bende yoksa hiç bişey demeyim yarın sabah sakin kafaylaa yüreğimi dinleyim

tüy dökülmesini azaltan mamalar var ben kullanmadım ama kullandığını bildiğim bir arkadaş memnunmuş. ne kadar etkisi olur bilemem ama denenebilir.

görümcemde iran kedisi vardı yumak gibi çok yakışıklıydı. tüylerini kocaman elektrikli süpürgeyle üzerinden çektirirdi :) masaj gibi geliyordu herhalde, sesinden de korkmadığına göre...

tarak bizde hep sehpada durur, birinden birini mutlaka tararız. ev hergün süpürülmeli, hem kedi çok, hem ben çok havadar biriyim pencere açık olur toz filan giriyor. tek kedi daha kolay tabi ama bazı türler ince ve uzun tüylü oluyor engellemek zordur. aşıları herşeyi tam maşallah, hiç zararını görmezsiniz boşuna sıkıntı yapma canım.

benim felix'im iki gecedir uyandırıp sevdiriyor kendini, totomun dibinden ayrılmadığı halde iyice sevgi kelebeği oldu koca bebek :) bazen böyle şımarıyorlar işte...

rahatlıyosan ve sölediklerini anlıyorsa vur yüzüne tabii ama bişi değişmiyosa hiç bulaşma bence kendi canını sıktığınla kalırsın...

Cok cok teşekkür ederim canım zaten werememde içimi rahatlatmak istiyordum bütün gebelik boyunca bunu düşünmek istemiyorum rabbim yardim eder ins.

bende azcık eşime yanaşayım deddim doğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo

ay ben kacıcak delık ararken sızde tam tersı :)
benımkıne artık oruc tut dogumdan sonrasına kadar dıyorum kesınlıkle kabul degıl doktor yasak vermedıkce dıyor

kızlar muhabbet cok guzel gıdıyor ama ben musade alcam dıs agrım fecı arttı ılac almıcam
gargara belkı ıyı gelır 2 3 gun sonra alısmıs olurumda su gunlerı bı gecırsem yarın hello baby acılısına gıtmek ıstıyorum
pazar gunu arkadasta toplantı var ablamda kalmaya gelıcek ama bu agrılar olursa hepsı ıptal olcak

hepınızı opuyorum hayırlı geceler yavrularınızdan boltekmeler:)

pekbiciciiii canımmmm çok haklısınnnn önemli olan yazmak yazmamak değil elbette amaa iğreti davranmak insanın canını yakar bende hassasımdır bu konuda ebette ona göreyaşmıyoruz amaa madem onunkıleree okadar duygu yüklü yazabılıyor bızlerde beklemekte ccccccok haklıyız degılmıı amaa tavsıyem adamına gore muamele derleryaa sende oyle yaparsın onlar ıcınnnn degecek kadar ilgili olursun bundan sonraaa bence yazma birşey bunuuuuu senın ıttırmenle anlayacak aadam bırak anlamasınnn oylece kalsınnn..sıkma canını dıcem ama sıkıyor ınsan halıyle amaa bosver dertles akıt ıcındekılerını ama kendıne dert etmeee

ben de cok yanastim 'bebis var' dedi beyfendi
ama dusuk yaptigimdan dolayi boyle psikolojiye kapildi, dusuk yaptigimda tam gaz iliskiye devam etmistik hala suclar kendini
bir de yurt disinda bir arkadasiyla muhabbet etmisler benim kiz arkadasimin esi , o da ozelindne bahsedip biz 9 ay iliskiye girmedik demis, kocamin kafasina yer etmis herhalde o da, oyle olmasi gerekiyor gibi dusundu hep
neyse 5 ay girmedik iliskiye ve daha bir 5 ay da zaten ayri gayri ve dogum sonrasi var
dunya zaman ama dogumdan sonra acisini cikaricazzzz

benimki oyle icli icli miyavliyor ki susmak bilmiyor
uykumun en derin yerinde kalmak istemiyorum ama ne care kalkmazsam yataga hop kalkiyorum seviyorum yatiyorum
bir saat sonra yine cicli icli miyavlama
kapimi kapasam daha cilgina donuyor atliyor acmaya calisiyor falan
dun gece cileden cikardi ne yalan soyliyim aticam camdan seni diye sayikladim durdum gunduz de uykucu gozunu acmiyor uyucam diye ben de basina gidip miyav miyav yapip kaldirmaya calisiyorum ohh

elektrikli supurgeyle cekmeyi cok dusunduk biz de
vidyo izlemistik youtubeda ondan sonra deneyelim dedik
nerdeee bizimki dort nala kaciyor annem fisi takmaya gittiginde :)

Son düzenleme:

bizimkide bişey olcak diye korkuyo yanaşmıyo 7.5 şiddetinde depreme eşdeğer olur bizimkisi ee nede olsa 9 ayın acısını çıkarıcaz olsun okadar

bizde düzenli kızlar elim yanımda olduğu günlerdee ihma etmiyoruz birbirimiziiii
zaten doktorumuzda yasak koymadı bızde dıkkat ediyorz enazından ama
zaten tehlike olmadıgı surece sıkıntı yokmuş çok araştırdım.

sızler bayagı ayrı gayrı takılıyorsunuz yahuuuu
9 ayı yok bırde bunun loğusalıgı var
anlaşıyoruz bakalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…