- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.661
senin de zormus canim
beni cok uzdu bugun ama sanki yavas yavas rahtliyorum
hemen korkuya kapiliyorum birsey olunca ama bakalim rahatladim psikolojik olarak
akintiyi bilmiyorum ama benim beyaz krem gibi akintim oluyor bebis de erkek
of ya ben haaala hıssedemiyom bebisïmı. Kızlar sızı cok kıskandım ya
itiraf gecesi :)
bende kumpiri cok severım ama sadece kasar ıle harmanlatırım yag tuz koydurmam
bırde ıcerıgı mayonez ve et urunu olanlarla degıl zeytın kısır gıbı seyler koyduruyorum maden suyu yada su ıle yıyorum
tabı en son 1 ay once yedım kac gundur aklımda
bıde lahmacın haftada 1 zatı yerım spor yaptıgım kılo verdıgım donemdede tuketıyordum sımdıde sadece 1 yerden alıyorum
1 yada enfazla 2 oda esım zorlayınca yıyorum cıps demeyın ya dun alsammı almasammı dedım onu yıceme hasladım patates
ıcıne azcık kasar rendelım oyle sade 4 5 kasık oldu yedım :)
ya benım bu ebe doktorumdan beter cıktı su yazdıklarımızı görse varya hepımızı bı odaya kıtler nazı gıbı egıtır bızı :)
pızzayı hıc demeyın yaa dondurucuda var mısafırlere dıye saklıyorum
esım kac gundur pızza huta gıdelım dıyor kı kendısı nefret eder normalde zorla gotururdum gıcık ısteeee
gıtmedımınce tam bugday hamurundan ustune sebzelı onuda 2 ay once en son yedım offf
dogum yapayım hem kosumu yapıp yemde rahatca yıcem kg sorunuda olmıcak :)
negüzelllll işteee canımmm sosyal bi birey yetiştirirsin sonrasında toplumaaa :)
bendeeee kızımın sporcu olmasınıı çok isterim tabikiii ilerde seçermi bilemiyorum ama
ilk başlardaaa kesin bir branşı olması için yönlendirme yapacagımdan eminimmmm
bizim ailede sporcularla doludur kızımda annesı gıbı taekwandocu olsun ısterdım amaa kısmet tabıı ılk jımnastıkle bır baslayalım bakalım
aramızzaaa hoşgeldınnn negüzelllll benimdeee kızım olucakkkkkvalla benceee tüğ temizlik meselesi yüzünden onunla ayrılman gerektiğini düşünmekteyım evet emınımkı cok zor bır durumdur buda senın ıcın ıs yerınde arkadasım kedısının delısııı oluyor onaa yavrusu gıbıı resmennnn :)
ya anlamıyorum abısının evladı olucak gorumceler nasıl sevınmez bız yengeden cekındıgımız ıcın sevıncımızı ona bellı edemıyorduk
oyle bırı degıl cunku ama sevıncten havalara ucuyorduk ınsanoglunu cozemıcem cıdden yegenlerı olunca ne yapıcaklar cıdden meraktayım
gelıp gorceklermı acaba yolda bıle yanlarından gecse tanımıcaklarmı hayret ....
Küçük görümce hala beğenmediği gibi arkadaşıda hamile oda cinsiyeti öğrendiğini yazmış altına ne yazmış bakın
Bende o yazıyı kopyaladım, altınada bişeyler attım tam yollayacaktım , kocama dedim böyle böylee oda amaaann seninde takıldığın şeye bak sanki yüzyüze demedi kızz, facede demese noluriyide dedim o kızı bizden daha cok görüyor dedimm offf uğraşamıcam senle bu hamilelik sana dokundu dediii gerzek
Gmrümcemin arkadaşına yaptığı yorum : aglıycamm sımdıı cok duygulandımmm( canlarımm Allah analı babalı buyutsun bebişii
8 saat önce · Beğen · 2
Benim ona mesaj olarak hazırladığım cevap:
Arkadaşın için çok sevindim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ama bir hala olarak abisine paylaşmaya bile tenezzül etmediğin sadece beğenme butonu, okudukca kırdığı gibi, bu samimiyeti yakalamamış olmamanızda üzdü benii....Hernekadar yüzyüze eksik etmediğiniz temennileriniz eminimkide arkadaşınız içinde geçerlidir...şu sanal alemde sıkı takipci ve lafcı arkadaşlarınız sayesinde; bunuda ben mi abartıyorum diye düşünmüyor değilim...
2 haftadır koşturmaktan bakamadığın facede o yazının paylaşılmasından sonra hemen beğenilmesi (ortanca görümceye) ve 2 haftadır bir beğenme bile olmamasıda ayrı bir düşündürüyor beni...Teşekkür ederim kızlar
Küçük görümce hala beğenmediği gibi arkadaşıda hamile oda cinsiyeti öğrendiğini yazmış altına ne yazmış bakın
Bende o yazıyı kopyaladım, altınada bişeyler attım tam yollayacaktım , kocama dedim böyle böylee oda amaaann seninde takıldığın şeye bak sanki yüzyüze demedi kızz, facede demese noluriyide dedim o kızı bizden daha cok görüyor dedimm offf uğraşamıcam senle bu hamilelik sana dokundu dediii gerzek
Gmrümcemin arkadaşına yaptığı yorum : aglıycamm sımdıı cok duygulandımmm( canlarımm Allah analı babalı buyutsun bebişii
8 saat önce · Beğen · 2
Benim ona mesaj olarak hazırladığım cevap:
Arkadaşın için çok sevindim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Ama bir hala olarak abisine paylaşmaya bile tenezzül etmediğin sadece beğenme butonu, okudukca kırdığı gibi, bu samimiyeti yakalamamış olmamanızda üzdü benii....Hernekadar yüzyüze eksik etmediğiniz temennileriniz eminimkide arkadaşınız içinde geçerlidir...şu sanal alemde sıkı takipci ve lafcı arkadaşlarınız sayesinde; bunuda ben mi abartıyorum diye düşünmüyor değilim...
2 haftadır koşturmaktan bakamadığın facede o yazının paylaşılmasından sonra hemen beğenilmesi (ortanca görümceye) ve 2 haftadır bir beğenme bile olmamasıda ayrı bir düşündürüyor beni...Teşekkür ederim kızlar
rahatladım valla..hiç tavuk yemek istemiyorum...ama brokoli çok seviyom ya..haşlayıp limonla tuzla hafif yağ yeme de yanında yat:))
eşimle pizzayı hazır ekmek hamurundan istediğimiz malzemeyle yapıyoruz nefis oluyor. şarküteri de yiyebiliyorum içim rahat olarak çünkü iyice pişiriyoruz. tavsiye olunur :) hem çok eğlenceli mutfakta birlikte birşeyler pişirmek
Karşıma çıkmasınlar bırak face
Okadar nefret ettim kiii yanii eveet altı üstü face ne gerek var dimiii
Ama sen şu yazıyı görümcen arkadaşına yazıpta sana yazmasa ne düşünürsünn cAnım?
DaHA yollamadım yollasam mı yollamayım mı kararsız kaldım
canım sen nie takıyon ki bu kadar boşverrrrr..valla bende öle görümce olcak uzak duruyo diye sevinirim
durma yollaaaaaaa
gaza getireyim seni
biz de iki senedir bu taragi kullaniyoruz
bazen kedisin tuyleri kisacik kaliyor bununla temizledigimizde :)
ama benimkinin tuy sorununu asla halledemiyoruz canim
her daim tuyleri cok cok dokuluyor caresini bulamadik, kucagina aldiginda her yer tuy( ve ustelik ben su an inan tuy yutuyorum belki yemeklerimin icinde bile yiyorum o skeilde de sence sakincasi olmaz mi canim ben aklima takmaya basladim
insan nasil kiyar birakir sokaga Allah korusun dusuncesi bile uzuyor, dun gece beni hic uyutmadi saat basi geldi miyavladi uyandirmaya calisti yatagima patilerini koyup beni kaldirmaya calisti
cok sinirlendim seni aticam birazdan camdan disari gorucen dedim sakasinanazi bana geciyor yuz vermesem de annemlerin kardesimin kapisina yaklastigi yok beni kaldirmak icin elinden geleni yapiyor
tuy konusu beni uzuyor yoksa mikrop olmadigina eminim asilari tam, bebegimiz Allah'a emanet, ben her elledigimde surkeli ellerimi yikayip dikkat ediyorum ama sonucta annem babam kardesim kimse kucagindan indirmiyor onu o baska
Takmak değill ama üzücü oluyorr
Vee yaptıkları terbiyesizliklerii onların yüzsüz yüzene vura vura söylemek geliyorr
Arada kaldımm cocuklaşıyormuyum diye
Zira hasta olduğumda veya doktora gittiğimde de arayanda küçük görümcemdir
Oda 2 defa aradı iştee
Ben mi abartıyorumm, mantık bırakmadılar bende yoksa hiç bişey demeyim yarın sabah sakin kafaylaa yüreğimi dinleyim
Cok cok teşekkür ederim canım zaten werememde içimi rahatlatmak istiyordum bütün gebelik boyunca bunu düşünmek istemiyorum rabbim yardim eder ins.hoşgeldin guneslm :)
canım kedi konusu açılmış, görünce hemen daldım.
kedinin aşılarını yaptırdığın sürece hiçbir zararı olmaz. boşuna zavallı hayvanı gözden çıkartma, yazık olur. aşıları tam olsun, veterinere her götürdüğünde tırnaklarını kestirir, uzunsa tüylerini kısalttırırsın. benim evde çok sayıda kedi var ve tüy sorunu hiç yaşamıyoruz. çoğu bol ve uzun tüylü, sağlıklı bakımlı kediler. özellikle kedi tarağını iyi marka seç, düzenli tara.
Furminator Kedi Tüy Alıcı Fırca Mor - Pet Shop - Hepsiburada.com bu tarak süper şiddetle tavsiye ederim hiç sorun yaşamıyoruz.
kedin zaten bebekten uzak duracaktır, büydükçe onun eşyalarını kedine koklat bol bol. o da alışmış olur iyice varlığına... yeğenimle kedilerimden biri süper arkadaşlar, anneme götürüp birarada olmalarını sağlıyorum. çocuğun gelişiminde hayvanlar çok çok önemli, katkısı mutlaka var. ayrıca bağışıklık sistemleri de iyi gelişiyor, alerjik hastalıklara yakalanma riskleri büyük ölçüde azalıyor.
kısacası sakın vazgeçme, hele sokağa hiç bırakma. ev kedisi olmuş, evine ve sana bu kadar alışmış bir can arkadaşını başkalarına verme.
anam gece gece kızlar toplaşmış
bende azcık eşime yanaşayım deddimdoğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo
ben bir östrojen mahkumuyum
anam gece gece kızlar toplaşmış
bende azcık eşime yanaşayım deddimdoğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo
ben bir östrojen mahkumuyum
ay ben kacıcak delık ararken sızde tam tersı :)
benımkıne artık oruc tut dogumdan sonrasına kadar dıyorum kesınlıkle kabul degıl doktor yasak vermedıkce dıyor
QUOTE]geçmiş olsun canımvalla naparsın ben eskiden böyle değildim hamilelikten beri edepsiz bişey oldum çıktım sanada hayırlı geceler
tüy dökülmesini azaltan mamalar var ben kullanmadım ama kullandığını bildiğim bir arkadaş memnunmuş. ne kadar etkisi olur bilemem ama denenebilir.
görümcemde iran kedisi vardı yumak gibi çok yakışıklıydı. tüylerini kocaman elektrikli süpürgeyle üzerinden çektirirdi :) masaj gibi geliyordu herhalde, sesinden de korkmadığına göre...
tarak bizde hep sehpada durur, birinden birini mutlaka tararız. ev hergün süpürülmeli, hem kedi çok, hem ben çok havadar biriyim pencere açık olur toz filan giriyor. tek kedi daha kolay tabi ama bazı türler ince ve uzun tüylü oluyor engellemek zordur. aşıları herşeyi tam maşallah, hiç zararını görmezsiniz boşuna sıkıntı yapma canım.
benim felix'im iki gecedir uyandırıp sevdiriyor kendini, totomun dibinden ayrılmadığı halde iyice sevgi kelebeği oldu koca bebek :) bazen böyle şımarıyorlar işte...
ben de cok yanastim 'bebis var' dedi beyfendi
ama dusuk yaptigimdan dolayi boyle psikolojiye kapildi, dusuk yaptigimda tam gaz iliskiye devam etmistik hala suclar kendini
bir de yurt disinda bir arkadasiyla muhabbet etmisler benim kiz arkadasimin esi , o da ozelindne bahsedip biz 9 ay iliskiye girmedik demis, kocamin kafasina yer etmis herhalde o da, oyle olmasi gerekiyor gibi dusundu hep
neyse 5 ay girmedik iliskiye ve daha bir 5 ay da zaten ayri gayri ve dogum sonrasi var
dunya zaman ama dogumdan sonra acisini cikaricazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?