2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bluebitter rahatladim biraz ya
gecmedi tam ama o siddetli bel agrim gecti
esimi gorum kamerada o da etkili olmus olabilir

etkili olmuştur olmaz mı hiç :) sevindim iyi olmana canım...

çok geçmiş olsun gulsevdam, inşallah yakın zamana geçer ağrıların rahat edersin. hamile halinle daha zordur, tahmin ederim ben de ufak bir operasyon düşünüyorum ama erteledim, bakalım...

Cok cok teşekkür ederim canım zaten werememde içimi rahatlatmak istiyordum bütün gebelik boyunca bunu düşünmek istemiyorum rabbim yardim eder ins.

için rahat olsun, aklına girmek isteyen çok kişi olacaktır ama sen ferah tut kendini. veterinerinizle de konuyu tartışabilirsiniz, sorun olduğunu düşündüğün noktalarda sana çok faydası olacak bilgiler verecektir. Allah bana yardım ediyorsa sana haydi haydi eder canım, bende çoook kedi var...

Okur okumaz hemen yaptım canım, Allah senden razı olsun. Tuzlu ılık su biraz rahatlattı sanki. Çok teşekkür ederim.

Sakın gönderme. Nasıl karakteri var bilmiyorum ama seni üzmekten zevk alıp bile bile yapıyor da olabilir. Niye ona bu fırsatı verip daha ileri gitmesine izin veresin ki? Bence en iyisi sen onları takmıyormuşsun gibi hiçbir tepki vermemektir. Sen zaten geçen gün sitemini dile getirdin telde. Bunun üzerine hala aynı tavırdaysa yani seni ve bebişini önemsemiyor gibi davranıyorsa, bence sen onları hakettiklerinden fazla önemsiyorsun. Valla benim felsefem; herkese hakettiği kadar değer.

anam gece gece kızlar toplaşmış

bende azcık eşime yanaşayım deddim doğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo

ben bir östrojen mahkumuyum

BEN DEEEEEEEE

Görümceden konu açılmışken bendede bir elti varki sormayın allah kimsenin karşısına öylesini çıkarmasın.Fesatlık,iki yüzlülük,gereksiz rekabet ,arkadan iş çevirme,yaalan söyleme hepsi var.Eşim iki kardeş bir abisi var oda abisinin eşi oluyor ilk gelin yani o şuanda 10 yıllık ben 2.5 yıllık gelinim.Kendini sülaleye şeytanlıkla kabullendirmiş.Bende rekabet etmeyi hiç sevmem çünkü rekabetin olduğu yerde sevgi saygı olmaz o yüzden kendimi bile bile hep ikinci plana atıyorum.Yanımda çekiştirmediği kimse kalmadı ama bunların hiçbirini kimseye söylemedim fakat herkes onu daha çok seiyor ben biraz durgun ve sessiz olduğum için o daha çok seviliyor.Bide eltimin çocuğu olmuyor kaynımdan dolayı buda tabii onun sevilmesine 2.bir neden .Herkes o varken bana çocuğumu sormuyor o yokken soruyorlar.Birde çok tuhaf bir sülale seni anlamak istemiyorlar hani ddg nin huyu bu kız içine kapanık bilmem ne yok onların işine geldiği gibi davranmalıyım.Şuanaa kadar çok defa boşanmanın eşiğine geldik eşimle ama şükürki allah içime bir sukunet verdi şimdi hiç biri umrumda değil.Önceden çoktakıyordum .Hele kayınvalidemin yaptıklarını anlatsam innanamazsınız.Eşimde çok sessizdir benim çok iyi niyetli babasına çekmiş o.Ne bana ne annesine hiçbirşey diyemiyor.Ama içim o kadar rahatki çünkü ben eşimi çok seviyorum ve onlarlarlada ne yaprlarsa yapsınlar iyi geçinmeye çalışıyrm.aealbetteki YÜCE ALLAH bunları görüyor ve biliyor o yüzden çok rhatım ve şimdide bir çocuğum olacak hayırlısıyla şuanda ondan daha önemli birşey yok benim için onlarıda ALLAH a havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın.(BU ARADA ELTİM KAPALI VE CEMAATÇİ) düşünün yani bunları yapan böyle bir insan.ALLAH ıslah etsin.

kuzum 5 para etmezler için üzme tatlı canını ama çok haklısın insan aranıp sorulmak isteniyo

bu tipler hep böyle başkalarına mıç mıç yağcılık yaparlar sanada gelince ağır takılırlar

ben olsam yazardım hem herkez görür yorumunu biraz utanma varsa onlarda mahcup olur

son 2 ay kala falan artık sende rahat edersın canım ozamanlar daha dıkkat etmek gerekıyormussss ben oyle dusunuyorum o donemlerdeeee mecburen frenlemek lazımm
gülsevdam cok geçmiş olsun canım illettir diş sancısı bilirimmm en iyisi uyuyp unutmak

Kızlarrrr :))) Mesele minik dostlarınmız olunca geri kalmıyım dedim... Bende de 2 tane kedi var, o kadar düşkünüz ki onlara evin bir bireyi onlar. Maalesef benimkilerde tüy döküyor çok, eminim bende yutuyorumdur traş ettirdi eşim geçen. Aşıları var iç dış parazitleri düzenleri veriliyor. Sağlıklı, bakımlı hayvanlar... Bebeğimi de çok seveceklerinden eminim, hayvanla büyüyen çocuk her zaman daha olumlu, iyimser, merhametli ve özgüvenli olur. Benim yeğenimde hayvanlarla büyüyor, en ufak bir yemek artığını attırmıyor, bunları sokak hayvanlarına verelim diyor. Bu sebeple evde hayvanın zararı değil aksine faydası var, onlardan vazgeçmeyelim.

Bir de kızlar başka bir şey daha eklemek istiyorum. Ben dün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum sağlık ocağında kolum kalkmıyor ve resmen hasta yatıyorum, üstelik nazlı bir tipte değilimdir:) ama ciddi etkiledi ben geçen sene de olmuştum tetanoz yine kolum ağrımıştı ama böyle hasta ve halsiz hissetmemiştim. Siz aşı oldunuz mu ve benzer şeyler yaşadınız mı? Sevgiler mucxxx...

seninki tam mıncırmalıkmış :) yaramazlık saatleri geceyi buluyor bazen, ben kalkıp yavaş yavaş okşuyorum başını hani şımarıp da oyun istemeyeceği kadar. sonra sarılıp yatıyorum, az daha sevmeye devam ediyorum birlikte dalıyoruz uykuya :) ama sabır istiyor gerçekten bir süre sonra uyanıp yine ilgi istiyor. aynı şekilde uyuyup sabahı ettik 2 gecedir

ilişkiler ah şu ilişkiler evliliklerimiz belki mükemmel olucak ama gel görki ailelerlede evlenilliyor.
onemlı olan esınden razı olman onunla mutlu olman kotu gunler neysekı gerıde kalmıss sımdııı kocısınlee bebısınle mutlu olun ınsallah hemdeee cok kotu nıyetlı kotu dusuncelı ınsnalar uzak durmakta fayda var kımse ıcın kımlıklere burunemeyız sakınsen sakınsındır yanıııı yapılacak bısıı yok varlıgınla sevmelıler degılmııı.allah herkezın gonlune gore versın bencedeee

evet kedi ve bebek birlikte buyuyunce benim de cok hosuma gidiyor
istiyorum da bakalim durumlar nasil olucak
belki 1 yasina kadar almam daha sonra alirim ama geri yurt disina goturmem zor olacak geldikce severiz belki

tetanoz asimin yeri cok agridi benim de
ama 3.gun gecti agri
iki gun boyunca hem kolum yaniyordu hem cok agriyordu sola donup yatamiyordum kolumun ustune
yairn duzelirsin insallah

yanima alsam zaten susar ben yanima almadigimdan devam ediyor
anlam veremiyor buyuk ihtimal
simdi de annem uyumaya gidiyor seninki kapida nobette haberin olsun diyor bana uyudugum an oyle enerjik oluyor ki

Allah evliliğini, huzurunu daim etsin canım. Rabbim sabrının mükafatını verir inşallah, sen sabret. O'nun adaleti çok büyük. Allah korkusunun açıklıkla, kapalılıkla hiç alakası yok bence. Ben hep dualarımda da söylerim, Allahım içimden sevgini ve korkunu eksik etme diye.

evet malesef bendeee çok feci geçirdim 2 gün hasta halsızdım ve neredeyse cektıgım halsızlık hastalıkdan oturuu olmasamydım dıye bıle dusundum cok sukur 2 gun sonunda atlattım ve 1 ay sonrası ıcın 2 dozu herseye ragmen dusunuyorum ıgne vurulurken acımı oda ne hıc bısıı hıssetmıyorkı ınsan ama ınanılmaz kol agrsı oluyor bırgun sonrakı ıkı gunde hasta yalnız degılsın yanıı

Ewett aklımıza girmek isteyen çoook herkes bişey söylüyor esiminde kafasını karıştırıyorlar

Kesinlikle kimse için asla değiştirmem kendimi.Eğer zaten değiştirirsem asıl kötülüğü bence hem kendime hemde onlara o zman yapmış olurum.Benide birgün anlayacaklardır umarım.Çünkü iyi niyetliym.Kyınvalidem hep büyüğümdür der susarım ortalığı karıştırmam ondan laf alıp ona götürmem.E daha ne olsun.Hiç br zaman eşimin bir tek abisi var ddim uzaklaştımrya çalışmadım çoğu zman ben diyorum kalk gidelim annenlere diye .Yeri geliyor biizmkileri ikinci plana atıyrum.E ailemde öyle karışan insanlar değiller.Aman kızım sen mutlu ol diyen insanlar.Zaten böyle olduğum için çok üstüme geliyor eltim ve kayınvalidem.Ama daha gelsinler gelsinler bana sevap kazandırıyorlar işte :))) Normalde o kadar sabırsızımdırki nedense bu konuda öyle bir sabır veryorki ALLAHım hepsini duyuyorum görüyoum ama tepki vermiyor susuyorum.Yüce rabbim sen çok büyüksün.

üffff benimki de tırt çıktı bu konuda...
ne zaman yanaşsam tam da ısınmaya başlıyoruz hoooppp adam geri kaçıyo suratı düşüyo...
neymiş efendim konsantre olamıyormuş...ya bişey olursaymış...
ya bi de adam kaçtığından mıdır nedir daha çok tırmalayasım geliyor

Aynen eşim çıkarken acıdı mı dedi, ben de bu neki asıl onun ağrısı ertesi gün başlıyor dedim. Nitekim de öyle oldu Neyse yavrularımız için katlanırız napalımm...

Aminnnn canım cümlemizin inşallah.Derdi veren allah dermanınıda veriyor işte .Beni bir sabır taşı yaptıki sorma gitsin.Kesinlikle açıklıkmış kapalılıkmış ilgisi yok dediğin gibi.Önemli olan iç güzelliği insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…