2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayvanlarla ilgili yazına aynen katılıyorum, çocuklar evdeki ve sokaktaki hayvanlarla iletişim kurdukça insanlara karşı daha şefkatli ve hoşgörülü, aynı zamanda doğaya da saygılı yetişiyorlar. sonuna kadar bu konuda uğraşacağım.

tetanos aşısı daha önce oldum ve çok ağrım olmuştu, kolum 3 gün tutulmuştu ancak halsizliği hatırlayamıyorum. pazartesi ben de olacağım...

yanima alsam zaten susar ben yanima almadigimdan devam ediyor
anlam veremiyor buyuk ihtimal
simdi de annem uyumaya gidiyor seninki kapida nobette haberin olsun diyor bana uyudugum an oyle enerjik oluyor ki

benimkiler de yukarda bekliyorlar, annemdeyim de henüz :) taşınacağız önümüzdeki hafta diğer evimize onlar da şaşıracak yeni mekana. bu evde oda yok stüdyo, o yüzden hep içiçeyiz. büyük eve geçince kapıda miyavlama seansları başlayacak ama içeri alırım herhalde :)

Ewett aklımıza girmek isteyen çoook herkes bişey söylüyor esiminde kafasını karıştırıyorlar

karışmak ve karıştırmak isteyen çok olur, ben en sonunda net tavrımı koydum kimse sesini çıkartamıyor artık. konu açılacak gibi olsa hemen delici bakışlarımı takınıyorum. herkesin vicdan ve sevgi anlayışı farklı n'aparsın...

ne demek canım geçmiş olsun tekrar hayırlı geceler

kızlar hepinize iyi geceler dilerim. evime çıkıp bir koli daha toplayayım, haftaya taşınma işlerim var inşallah çok yorulmam. sonra tumba yatak yapacağım, güzel rüyalar hepimize

Kızlar bende çıkayım bi eşime bakayım adamcağız ben burada çene çalarken o mutfakta badana yapıyor benide odaya tıktı kokusunu almayayım diye mutfağın camınıda açmış ayy kıyamam ya işten geldi yorgun argın girişti .Canım kocam benim.ALLAH hepimizin eşini çocuğunu kendine şirin gözle göstersin ,soğutmasın.Hepinizi öpüyorum kızlar.Kendinize bebişlerinize dikkat edin iyi geceler....

bende çok sabırlı oldum canım evlenınce rabbım yuvaamıza yakıstırsın ınsallah.herseyı gormemek gerekıyor mutlu olmak ıcın bız ıyı olalımda varsın etrafımızdakıler olmasın herkez kendısı bılır.bakma ben damarıma basılırsa kötüde olurum şiddetle.ama dedğin gibii bende esımın aılesıne cok onem vermye calısıyorummm ama hersey karslıklı oda benımkılere yapmaya caslıyor annemlerde oyle derlerr aman onlarla ıyı ol onlar onemlı derrr.en güzelini yapıyorsun canım bosver sabret herkez ektıgını biçer nede olsa

Aynen eşim çıkarken acıdı mı dedi, ben de bu neki asıl onun ağrısı ertesi gün başlıyor dedim. Nitekim de öyle oldu Neyse yavrularımız için katlanırız napalımm...
evet canım ılk gun bişi yokki sadece ılac kola yayıldıkcaa etkı baslıyor ama ben cok acı cektımya oyle nazlıda degılım amaa gelgörkıı bıldıgın ateslı hasta oldum
evet onlar ıcın katlanıyoruz tabıkı amaa o acıyı cekerkennn ıkıncıye gıtmıcem demıstımmm
sımdı katlanıcam ana yüreği

maşallHHH bende tam dicektim ne işin var netın basındaa o oarada badanaa yaperken
hamiş olmanın faydalarıı yahuuuu arıcaz bu günleriiii
iyi geceler allah rahatlık versinnn
veee duların ıcın kocamannnn bir aminnnnnnnn canım cümlemiziii

kızlar hepinize iyi geceler dilerim. evime çıkıp bir koli daha toplayayım, haftaya taşınma işlerim var inşallah çok yorulmam. sonra tumba yatak yapacağım, güzel rüyalar hepimize

Canım bende 2 hafta önce taşındım annemler çoookkk yardım ettiler saolsunlarr yerleştirmeyede yardım ettiler ama genede her şey elimden geçti belim tutmuyordu artık ama oldu bitti neyse ki sana kolaylıklar diliyorum iyi akşamlar.

Kızlar gebelik haftamı takip ediyorum orada okduuğum bir yazı çok güzel sizlerle paylaşmak istedim.
Gecen bir arkadaşımızın kayınvalıdesıydı sanırım durun acele etmeyın falan daha dogmadı dıyordu ve oda buna uzulmus kızmıstıı ozellıklee onun ıcın paylastım bu guzel yazıyı meleklerımız bızımle anlımıza yazılmıssaa kucagımıza alacagız ınsaallah ama dogmadandaa benımsemek gerekıyor degılmı sonunu dusunerek yasanmas ona göre karar verılmez varlıgı varmı daha ötesı yokk..
Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayımısınız?

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

herkezee iyi geceler diliyorum uyku saatim kaçtııı sabah yataklaa vedalaşamıcamm yine...

kızıma müzik dinletiyorum en çok tekmeyi bugün zuhal olcayın pervane şarkısında yedik sanırım hoşuna gitti nazlı güzelimin

anam gece gece kızlar toplaşmış

bende azcık eşime yanaşayım deddim doğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo

ben bir östrojen mahkumuyum
bızde 4.ayda başladık nıhayethaftada bır duzenlı ama her seferınde esım bu son bak dıyorpısman oluyo yaaa

ayy canım allah yardımcın olsun bende eltı yok suanda ama ılerde 2 tane gelecekneden ınsanlar boyle olurlar bılmem uzulme takılma hıc bosverrr

pekbıcıcı balım bosver dıcem uzulme dıcem ama ınsan ıster ıstemez bekler bırseyler hala sonucta ne dıyım allah gruyo ıcını

benım bugun davetsız mısafırım var ve benımsınırlerım tavan da
saat 21:30 da kapı caldı. actım bı baktım yan apartmanda oturan kadın!pek samımıyetım yok annem ve babamın tnıdıgı ınsnalar ...5 yasında ve 19 yasında 2 kızı var kucugu elınde kızı ıcerı sokuyo hayırdır dedım ay cnm sende dururmu benım ısım var dedı.dursun ama ben erken yatıyorum dururmu dedım.durur durur dedi.hayırdır onemlı bırseymı var dedım.cevap vermedı gıttı.eşim dedıkı kıza annen nereye gıttı.!!!sınemaya gıdıyo ablamlarla dedı benı almıyolarmıs dedı)bu saattee yanıı bıdee...sınır oldum bı kac kere daha yaptı aynı senı soyle bana yada onceden haber ver dımı acıl bırsey olsa basımın ustune gozlerım kapanıyo kız yenı uyudu bırakıp gıdıp yatamıyorum uyumadan dedı kı abla 2 ye cok mu var annmler 2 de gelıcekmıspatlamaya hazır bomba gıbı oturuyorum

Allah sana sabır versin canım.. bir daha kine haber verin de bu ne yat uyu boşver yarın alsınlar çoçuklarını ayyy ne kötü sankı evin kedisini bırakıyon tövbe yaa o bile böyle rahat bırakılmaz başkasına... amannn ne insanlar var ya..

evet cnmm uyumamak ıcın neler yapıyorum bı bılsenuyusam bellı mı olur uyanır acar kapıyı cıkar gıder korkarım emanet

Allahım nasıl bu kadar rahat bazı insanlar anlamıyorum.
Gelince uyar bence canım.Önemli bişey olsa acil anlaşılırda sinemaya gitmek için.
Baksana daha öncede yapmış bir daha bu kadar rahat davranamasın

Allahım nasıl bu kadar rahat bazı insanlar anlamıyorum.
Gelince uyar bence canım.Önemli bişey olsa acil anlaşılırda sinemaya gitmek için.
Baksana daha öncede yapmış bir daha bu kadar rahat davranamasın

bende anlamıyorum canım samımı oluruz bırbırımıze nazımız gecer anlarım bende onemlı bırsey oldu sandım kıza sorduk da o dedı annem ablamlarla sınemaya gıttı benı almıyolarmıs dedı...esım tabı kopurdu..dıyemem ıste huyum kurusun ...esım gelsın ben dıcem dedı ama uyudu

Bu ne ya insan en azından rica eder .Çok samimide değilmişsiniz.Nasıl insanlar varya.Canım sende gelince lafını sok dicem ama anlamaz şimdi o.Allah hakikaten sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…