- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.701
Kızlarrrr :))) Mesele minik dostlarınmız olunca geri kalmıyım dedim... Bende de 2 tane kedi var, o kadar düşkünüz ki onlara evin bir bireyi onlar. Maalesef benimkilerde tüy döküyor çok, eminim bende yutuyorumdur traş ettirdi eşim geçen. Aşıları var iç dış parazitleri düzenleri veriliyor. Sağlıklı, bakımlı hayvanlar... Bebeğimi de çok seveceklerinden eminim, hayvanla büyüyen çocuk her zaman daha olumlu, iyimser, merhametli ve özgüvenli olur. Benim yeğenimde hayvanlarla büyüyor, en ufak bir yemek artığını attırmıyor, bunları sokak hayvanlarına verelim diyor. Bu sebeple evde hayvanın zararı değil aksine faydası var, onlardan vazgeçmeyelim.
Bir de kızlar başka bir şey daha eklemek istiyorum. Ben dün tetanoz aşısının ilk dozunu oldum sağlık ocağında kolum kalkmıyor ve resmen hasta yatıyorum, üstelik nazlı bir tipte değilimdir:) ama ciddi etkiledi ben geçen sene de olmuştum tetanoz yine kolum ağrımıştı ama böyle hasta ve halsiz hissetmemiştim. Siz aşı oldunuz mu ve benzer şeyler yaşadınız mı? Sevgiler mucxxx...
yanima alsam zaten susar ben yanima almadigimdan devam ediyor
anlam veremiyor buyuk ihtimal
simdi de annem uyumaya gidiyor seninki kapida nobette haberin olsun diyor banauyudugum an oyle enerjik oluyor ki
Ewett aklımıza girmek isteyen çoook herkes bişey söylüyor esiminde kafasını karıştırıyorlar
ne demek canım geçmiş olsun tekrar hayırlı gecelerOkur okumaz hemen yaptım canım, Allah senden razı olsun. Tuzlu ılık su biraz rahatlattı sanki. Çok teşekkür ederim.
Sakın gönderme. Nasıl karakteri var bilmiyorum ama seni üzmekten zevk alıp bile bile yapıyor da olabilir. Niye ona bu fırsatı verip daha ileri gitmesine izin veresin ki? Bence en iyisi sen onları takmıyormuşsun gibi hiçbir tepki vermemektir. Sen zaten geçen gün sitemini dile getirdin telde. Bunun üzerine hala aynı tavırdaysa yani seni ve bebişini önemsemiyor gibi davranıyorsa, bence sen onları hakettiklerinden fazla önemsiyorsun. Valla benim felsefem; herkese hakettiği kadar değer.
BEN DEEEEEEEE
Kesinlikle kimse için asla değiştirmem kendimi.Eğer zaten değiştirirsem asıl kötülüğü bence hem kendime hemde onlara o zman yapmış olurum.Benide birgün anlayacaklardır umarım.Çünkü iyi niyetliym.Kyınvalidem hep büyüğümdür der susarım ortalığı karıştırmam ondan laf alıp ona götürmem.E daha ne olsun.Hiç br zaman eşimin bir tek abisi var ddim uzaklaştımrya çalışmadım çoğu zman ben diyorum kalk gidelim annenlere diye .Yeri geliyor biizmkileri ikinci plana atıyrum.E ailemde öyle karışan insanlar değiller.Aman kızım sen mutlu ol diyen insanlar.Zaten böyle olduğum için çok üstüme geliyor eltim ve kayınvalidem.Ama daha gelsinler gelsinler bana sevap kazandırıyorlar işte :))) Normalde o kadar sabırsızımdırki nedense bu konuda öyle bir sabır veryorki ALLAHım hepsini duyuyorum görüyoum ama tepki vermiyor susuyorum.Yüce rabbim sen çok büyüksün.
evet canım ılk gun bişi yokki sadece ılac kola yayıldıkcaa etkı baslıyor ama ben cok acı cektımya oyle nazlıda degılım amaa gelgörkıı bıldıgın ateslı hasta oldumAynen eşim çıkarken acıdı mı dedi, ben de bu neki asıl onun ağrısı ertesi gün başlıyor dedim. Nitekim de öyle olduNeyse yavrularımız için katlanırız napalımm...
Kızlar bende çıkayım bi eşime bakayım adamcağız ben burada çene çalarken o mutfakta badana yapıyor benide odaya tıktı kokusunu almayayım diye mutfağın camınıda açmış ayy kıyamam ya işten geldi yorgun argın girişti .Canım kocam benim.ALLAH hepimizin eşini çocuğunu kendine şirin gözle göstersin ,soğutmasın.Hepinizi öpüyorum kızlar.Kendinize bebişlerinize dikkat edin iyi geceler....
kızlar hepinize iyi geceler dilerim. evime çıkıp bir koli daha toplayayım, haftaya taşınma işlerim var inşallah çok yorulmam. sonra tumba yatak yapacağım, güzel rüyalar hepimize
anam gece gece kızlar toplaşmış
bende azcık eşime yanaşayım deddimdoğurana kadar olmaz dedi bende çok meraklıyım sanki dedim gitti tv izliyo
ben bir östrojen mahkumuyum
Görümceden konu açılmışken bendede bir elti varki sormayın allah kimsenin karşısına öylesini çıkarmasın.Fesatlık,iki yüzlülük,gereksiz rekabet ,arkadan iş çevirme,yaalan söyleme hepsi var.Eşim iki kardeş bir abisi var oda abisinin eşi oluyor ilk gelin yani o şuanda 10 yıllık ben 2.5 yıllık gelinim.Kendini sülaleye şeytanlıkla kabullendirmiş.Bende rekabet etmeyi hiç sevmem çünkü rekabetin olduğu yerde sevgi saygı olmaz o yüzden kendimi bile bile hep ikinci plana atıyorum.Yanımda çekiştirmediği kimse kalmadı ama bunların hiçbirini kimseye söylemedim fakat herkes onu daha çok seiyor ben biraz durgun ve sessiz olduğum için o daha çok seviliyor.Bide eltimin çocuğu olmuyor kaynımdan dolayı buda tabii onun sevilmesine 2.bir neden .Herkes o varken bana çocuğumu sormuyor o yokken soruyorlar.Birde çok tuhaf bir sülale seni anlamak istemiyorlar hani ddg nin huyu bu kız içine kapanık bilmem ne yok onların işine geldiği gibi davranmalıyım.Şuanaa kadar çok defa boşanmanın eşiğine geldik eşimle ama şükürki allah içime bir sukunet verdi şimdi hiç biri umrumda değil.Önceden çoktakıyordum .Hele kayınvalidemin yaptıklarını anlatsam innanamazsınız.Eşimde çok sessizdir benim çok iyi niyetli babasına çekmiş o.Ne bana ne annesine hiçbirşey diyemiyor.Ama içim o kadar rahatki çünkü ben eşimi çok seviyorum ve onlarlarlada ne yaprlarsa yapsınlar iyi geçinmeye çalışıyrm.aealbetteki YÜCE ALLAH bunları görüyor ve biliyor o yüzden çok rhatım ve şimdide bir çocuğum olacak hayırlısıyla şuanda ondan daha önemli birşey yok benim için onlarıda ALLAH a havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın.(BU ARADA ELTİM KAPALI VE CEMAATÇİ) düşünün yani bunları yapan böyle bir insan.ALLAH ıslah etsin.
benım bugun davetsız mısafırım var ve benımsınırlerım tavan da
saat 21:30 da kapı caldı. actım bı baktım yan apartmanda oturan kadın!pek samımıyetım yok annem ve babamın tnıdıgı ınsnalar ...5 yasında ve 19 yasında 2 kızı var kucugu elınde kızı ıcerı sokuyo hayırdır dedım ay cnm sende dururmu benım ısım var dedı.dursun ama ben erken yatıyorum dururmu dedım.durur durur dedi.hayırdır onemlı bırseymı var dedım.cevap vermedı gıttı.eşim dedıkı kıza annen nereye gıttı.!!!sınemaya gıdıyoablamlarla dedı benı almıyolarmıs dedı )bu saattee yanıı bıdee ...sınır oldum bı kac kere daha yaptı aynı senı soyle bana yada onceden haber ver dımı acıl bırsey olsa basımın ustune gozlerım kapanıyo kız yenı uyudu bırakıp gıdıp yatamıyorum uyumadan dedı kı abla 2 ye cok mu var annmler 2 de gelıcekmıs patlamaya hazır bomba gıbı oturuyorum
Allah sana sabır versin canım.. bir daha kine haber verin de bu ne yat uyu boşver yarın alsınlar çoçuklarını ayyy ne kötü sankı evin kedisini bırakıyon tövbe yaa o bile böyle rahat bırakılmaz başkasına... amannn ne insanlar var ya..
saat 21:30 da kapı caldı. actım bı baktım yan apartmanda oturan kadın!pek samımıyetım yok annem ve babamın tnıdıgı ınsnalar ...5 yasında ve 19 yasında 2 kızı var kucugu elınde kızı ıcerı sokuyo hayırdır dedım ay cnm sende dururmu benım ısım var dedı.dursun ama ben erken yatıyorum dururmu dedım.durur durur dedi.hayırdır onemlı bırseymı var dedım.cevap vermedı gıttı.eşim dedıkı kıza annen nereye gıttı.!!!sınemaya gıdıyoablamlarla dedı benı almıyolarmıs dedı )bu saattee yanıı bıdee ...sınır oldum bı kac kere daha yaptı aynı senı soyle bana yada onceden haber ver dımı acıl bırsey olsa basımın ustune gozlerım kapanıyo kız yenı uyudu bırakıp gıdıp yatamıyorum uyumadan dedı kı abla 2 ye cok mu var annmler 2 de gelıcekmıs patlamaya hazır bomba gıbı oturuyorum
Allahım nasıl bu kadar rahat bazı insanlar anlamıyorum.
Gelince uyar bence canım.Önemli bişey olsa acil anlaşılırda sinemaya gitmek için.
Baksana daha öncede yapmış bir daha bu kadar rahat davranamasın
Bu ne ya insan en azından rica eder.Çok samimide değilmişsiniz.Nasıl insanlar varya.Canım sende gelince lafını sok dicem ama anlamaz şimdi o.Allah hakikaten sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?