- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.721
şaşkınım hala yokk kız haklıgalıba saat 2 de gelıcekler
Bencede o elindekiyle birazda olsa dürtyoksa o rahatlıkla devamıda gelir
Bende yatayım bari yarın doktor kontrolümüz var.Allah sana kolaylık ve sabır versin.
Cümleten iyi geceler iyi uykular annişler
bakın ne buldum hepımız ıcın faydalı olucak
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...aldiklarinizdan-hangisine-pisman-oldunuz.html
Kesinlikle çok faydalı olacak teşekkür ederiz canım.
İlk annelik heycanıyla herşeyi almak istiyoruz ama iyice araştırmakta fayda var:44:
sakın olan yapım yer degıstıryo bılemem kadını gorunce ne derım ama gerıldım ıyıce uyusammı yaa..
yat cnm cokguzel haberlele gel ınsallah ıyı gecelerr
Teşekkür ederim inş.Kızıda yatır sende kapıyı kilitle uyu istersen.
Anahtar sende çıkıp gidemez.Bu anne bu rahatlıkla o saatte zarr zarr diye basarda zile herhalde
İyi geceler.
hiç hoşlanmam emirvakiden canım yaaa cok haklısın ve cok sinir bozucu gunduz olsa anlarımda gece vaktı emanet etmek yersız bencebenım bugun davetsız mısafırım var ve benımsınırlerım tavan da
Saat 21:30 da kapı caldı. Actım bı baktım yan apartmanda oturan kadın!pek samımıyetım yok annem ve babamın tnıdıgı ınsnalar ...5 yasında ve 19 yasında 2 kızı var kucugu elınde kızı ıcerı sokuyo hayırdır dedım ay cnm sende dururmu benım ısım var dedı.dursun ama ben erken yatıyorum dururmu dedım.durur durur dedi.hayırdır onemlı bırseymı var dedım.cevap vermedı gıttı.eşim dedıkı kıza annen nereye gıttı.!!!sınemaya gıdıyoAblamlarla dedı Benı almıyolarmıs dedı )bu saattee yanıı bıdee ...sınır oldum bı kac kere daha yaptı aynı senı soyle bana yada onceden haber ver dımı acıl bırsey olsa basımın ustune gozlerım kapanıyo kız yenı uyudu bırakıp gıdıp yatamıyorum uyumadan dedı kı abla 2 ye cok mu var annmler 2 de gelıcekmıs patlamaya hazır bomba gıbı oturuyorum
günaydınnnngünaydınlar.hepimize allah akıl sağlığı,ruh sağlığı ve beden sağlığı yerinde bebekler doğurmak nasip etsin,inşallah.
Ve bu durum bebeklerimizde ömürleri boyunca kalıcı bir durum olsun.bizler de huzurlu,mutlu bir şekilde büyütebilelim inşallah.
Ve ve allahım ne olur bizim için de bebek içinde çok çok ama çok kolay sağlıklı bir doğum nasip et.
Uzun zamandır giremiyordum. Inşallah,hepiniz iyisinizdir.ne güzel bir çoğunuz alışverişlere başlamış.daha,ben okısma yoğunlaşamadım.
Gece gündüz isim düşünüyorum kızıma.eşim bu bebeğimde ağırlığı bana bıraktı.
guzel mutlu haftasonları dilerim. Dün aksam arkadaşımın düğününe gitmiştik fotograf çekiliyoruz ben ne yapsam beğenirsiniz daha hamile oldugumu göstermeyen göbüşü sen unutup icine çekmeye çalış2 saniye kadar sonra aklım basıma geldidee ne yapıyorum ben dedim Saldim gitti
Günaydınnn canımmm
sanmıyorum canım yaaa sonuc olarak ruyaaada gerceklesıyor ve bu bebege etkı etmez
ancak uyandıgında ruyanın etkıısınde kalıp hala hayıflnıp stres olmaya devam edıyorsann uzun surerse anca yanı :)
Görümceden konu açılmışken bendede bir elti varki sormayın allah kimsenin karşısına öylesini çıkarmasın.Fesatlık,iki yüzlülük,gereksiz rekabet ,arkadan iş çevirme,yaalan söyleme hepsi var.Eşim iki kardeş bir abisi var oda abisinin eşi oluyor ilk gelin yani o şuanda 10 yıllık ben 2.5 yıllık gelinim.Kendini sülaleye şeytanlıkla kabullendirmiş.Bende rekabet etmeyi hiç sevmem çünkü rekabetin olduğu yerde sevgi saygı olmaz o yüzden kendimi bile bile hep ikinci plana atıyorum.Yanımda çekiştirmediği kimse kalmadı ama bunların hiçbirini kimseye söylemedim fakat herkes onu daha çok seiyor ben biraz durgun ve sessiz olduğum için o daha çok seviliyor.Bide eltimin çocuğu olmuyor kaynımdan dolayı buda tabii onun sevilmesine 2.bir neden .Herkes o varken bana çocuğumu sormuyor o yokken soruyorlar.Birde çok tuhaf bir sülale seni anlamak istemiyorlar hani ddg nin huyu bu kız içine kapanık bilmem ne yok onların işine geldiği gibi davranmalıyım.Şuanaa kadar çok defa boşanmanın eşiğine geldik eşimle ama şükürki allah içime bir sukunet verdi şimdi hiç biri umrumda değil.Önceden çoktakıyordum .Hele kayınvalidemin yaptıklarını anlatsam innanamazsınız.Eşimde çok sessizdir benim çok iyi niyetli babasına çekmiş o.Ne bana ne annesine hiçbirşey diyemiyor.Ama içim o kadar rahatki çünkü ben eşimi çok seviyorum ve onlarlarlada ne yaprlarsa yapsınlar iyi geçinmeye çalışıyrm.aealbetteki YÜCE ALLAH bunları görüyor ve biliyor o yüzden çok rhatım ve şimdide bir çocuğum olacak hayırlısıyla şuanda ondan daha önemli birşey yok benim için onlarıda ALLAH a havale ettim nasıl biliyorsa öyle yapsın.(BU ARADA ELTİM KAPALI VE CEMAATÇİ) düşünün yani bunları yapan böyle bir insan.ALLAH ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?