2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bencede o elindekiyle birazda olsa dürt yoksa o rahatlıkla devamıda gelir
Bende yatayım bari yarın doktor kontrolümüz var.Allah sana kolaylık ve sabır versin.
Cümleten iyi geceler iyi uykular annişler

sakın olan yapım yer degıstıryo bılemem kadını gorunce ne derım ama gerıldım ıyıce uyusammı yaa..

yat cnm cokguzel haberlele gel ınsallah ıyı gecelerr

sakın olan yapım yer degıstıryo bılemem kadını gorunce ne derım ama gerıldım ıyıce uyusammı yaa..

yat cnm cokguzel haberlele gel ınsallah ıyı gecelerr

Teşekkür ederim inş.Kızıda yatır sende kapıyı kilitle uyu istersen.
Anahtar sende çıkıp gidemez.Bu anne bu rahatlıkla o saatte zarr zarr diye basarda zile herhalde
İyi geceler.

Bende aynen öyle düşünüyorum temel ihtiyaçları alıp.
Gerisini zamanı geldikçe ihtiyaç oldukça alırız diye düşünüyorum.
Ama bunun için o cıvıl cıvıl bebek mağzalarına girince kendimize bir dur demek gerekecek.
Ben girince ne alacağımıda unutuyorum aa oda varmış buda varmış derken aklım gidiyor
Şimdi liste yaptım önce onları alacağım.

günaydınlar.hepimize Allah akıl sağlığı,ruh sağlığı ve beden sağlığı yerinde bebekler doğurmak nasip etsin,inşallah.
ve bu durum bebeklerimizde ömürleri boyunca kalıcı bir durum olsun.bizler de huzurlu,mutlu bir şekilde büyütebilelim inşallah.
ve ve Allahım ne olur bizim için de bebek içinde çok çok ama çok kolay sağlıklı bir doğum nasip et.

uzun zamandır giremiyordum. inşallah,hepiniz iyisinizdir.ne güzel bir çoğunuz alışverişlere başlamış.daha,ben okısma yoğunlaşamadım.
gece gündüz isim düşünüyorum kızıma.eşim bu bebeğimde ağırlığı bana bıraktı.

Guzel mutlu haftasonları dilerim. Dün aksam arkadaşımın düğününe gitmiştik fotograf çekiliyoruz ben ne yapsam beğenirsiniz daha hamile oldugumu göstermeyen göbüşü sen unutup icine çekmeye çalış 2 saniye kadar sonra aklım basıma geldidee ne yapıyorum ben dedim saldim gitti

hiç hoşlanmam emirvakiden canım yaaa cok haklısın ve cok sinir bozucu gunduz olsa anlarımda gece vaktı emanet etmek yersız bence
günaydınnnn
amın allah razııı olsunnn ınsallah guzel dıleklerın ıcın duaların ıcın kocaman bır amın dıyorum hepımızeeeeee rabbım bır avazda kurtarsın hepımızı ınsallahhhh

günaydınnnn canm masallah cek cek artık hep dısardaaaa oo :) sen nefes kontrolu yapmıs olursun ancak cekerek oo gobus gtımeskı gıtmeskı :)

günaydın kızlar.....sabah sabah bişey sorayım size...rüyada çok stresli olmak bebeği etkiler mi acaba...rüyamda aşırı stresliydim sağa sola bağırıp duruyordum..sinirden köpürüyordum..bunlar etkiler mi acaba...

Günaydınnn canımmm
sanmıyorum canım yaaa sonuc olarak ruyaaada gerceklesıyor ve bu bebege etkı etmez
ancak uyandıgında ruyanın etkıısınde kalıp hala hayıflnıp stres olmaya devam edıyorsann uzun surerse anca yanı :)

çok kötü bir rüya görürsem etkisinde kalıyorum bazen ama dün gece sadece sinirden köpürdüm ama hiç böle sinirlenmemiştim....eşim diyo ki sabah kalkınca yaz rüyanı gişe rekorları kıran film çıkar valla dio:))))

canım benım gıbı bırde esının 17 kardes oldugunu ve bır suru eltın oldugunu düşün özellıkle burda olan eltım okadar uyanıkkı
laf sokar akrep gıbı kıskanctır amaben Allaha tevekkul eder elımden geldıgınce uzak dururum
yalnız belırttıgın bıseye katılmıyorum cemaatcı yada kapalı olmakla ne alakalı var acık olmak demek bunu yapanı normalmı gosterırdı
Rabbım herkese vıcdan versın akıl fıkır ve nefsıne hakım olmayı nasıp etsın ıster hoca ol ıster manken ınsan olmadıktan sonra neye yarar
susmak sana agır gelıyor ama konussan olmuyor benım gıbı kendı kendıne konus evde bagır cagır bosal elbet bı gun eden bulur canım ...

Son düzenleme:
yeni bir güne diş ağrılarıyla uyandım bugun cok uyudum ya 9 saat
dıs agrısı geldıkce kendımı uyumaya verdım nasıl yemek yıcem bılemıyorum
umarım 2 3 gune gecmıs olur alısırım lastıklere

ruyaları bosverın kızlar gebelıkte normalmıs sıkıntılı acayıp ruyalar gormek
bu gebelıkten dolayı yasadıgımız stresın ruyamıza yansımasıymıs ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…