2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Herkese günaydın güzel günler geçirirsiniz inşallah. Gülsevdam eğer dişin iltihaplıysa bebeğe zararlı oluyormuş yani sen ağrıyı bir şekilde çekerim diyorsun ama o iltihap çocuğa akıyormuş dr git penisilin içerikli antibiyotiğin bir zararı yok kullan rahatla dr da aynı şeyi söyleyecektir zaten ilk 3 ay hiç ilaç kullanmamak en iyisi ondan sonra diş tedavisi yaptırmanın zararı yok için rahat olsun

şaşkınım hala yokk kız haklıgalıba saat 2 de gelıcekler

Ya merak ettim hakikaten 2 demi geldiler ne utanmaz insanlar var işin içinde hastalık yada büyük bir sıkıntı yoksa çok ayıp yaptığı samimide değilmişsiniz ben olsan geldiğinde lafı sokardım bir daha acele bir işiniz yoksa bizi bu saatlere kadar dikmeyin ayakta diye bide hamilesin ya

kızlar hepinize iyi geceler dilerim. evime çıkıp bir koli daha toplayayım, haftaya taşınma işlerim var inşallah çok yorulmam. sonra tumba yatak yapacağım, güzel rüyalar hepimize

Açık olmakta bu tür davranışları normal göstermez tabii ki ama ben arkadaşımızın dediğinden şunu anlıyorum ki kendini bu denli Allah yoluna adamış birinin daha fazla hassas olması gerekir böyle konularda.

canım ben tel tedavısı goruyorum dıslerımde tel var dunde lastık takıldı onun baskısı bu
2 3 ay daha tedavıye devam edılıp dogum sonrasına kadar ara verılcek
ama suan yemek yemeye korkuyorum bugun sıvı ıle mı beslensem ılk 2 3 gun zor oluyor sonra alıyormusuz bakalım ..

o eskıdendı artık nasıl hem kapalı olup barlara gıdılıyorsa hersey yanar döner hakıkı Allah korkusuyla yasayan insanlar dıs gorunusuyle anlasılmıyor malesef..

Diş ağrısı çektim bende. Doktorum hemen müdahale ettir dedi. Kanal tedavisine başladık. O arada apse yaptı ve antibiyotik kullandım. Diş doktorum tedaviyi durdurdu ve pamukla geziyorum şimdi. Ama ilk gece 1 serum ağrı kesici banamısın demeyince uyuşturup ayakta kalabildi. Eşim hiç seni öyle görmemiştim diyor. 2. bebeğim benim. İlki 28 aylık. Sezeryan sonrası ağrı yok dencek kadar az. Diş ağrısı öldüresiye bir ağrı. Bu aylarda tedavi olabiliyorsun. Bence çekme o ağrıyı bebeğe daha zararlı çünkü. Doktoruna danış ve müdahaleettir dişine derim ben...

bebiş unutulurmuuuuama alıskanlık demekkııı
bende canım sınırlendım ama gectı bıttı

canım 1:30 a kadar bekledım ve dayanaamadım uyudum saat tsam 4 te geldı ve ne ksuura bakma ne bırsey ayy dedı gırdı ıcerıkızını kucakladı gıttı bırsey demedım ama asla musade etmıcem tekrarlanmasına.çok acıl bırsey olur basımla beraber ama bı acıkla dımı bıde sınemya gıtmıs nasıl sınemaysa saatlerdır gelmedı

balım smoneyde soyledıgım gıbı benımkı tel tedavısı yoksa hamılelık oncesı tum dıs bakımlarımı yaptırdım 20 lıkler cekıldı dolgular yapıldı
detaylı dıs etı temızlıgı kı o en fenasıydı uyusturucu bısey vermeden dırek dıs etlerımın ıcıne gırıldı dayanabıldıgım kadar dayandım
3. ayıma kadar tel tedavıye ara verıldı gecen ay alt dıslere tel takıldı ona alıstım dayandım ama bu ay lastıkler bıtırdı benı alt cene one gelsın dıye takıldı
suan agzıma bı lokma bıle koymadım eger agrı boyle bır kac gun devam eder bebegımı beslememe engel olursa tedavıye doguma kadar ara verdırcem

Anladım tatlım. Zor diş işi gerçekten...

Çok geçmiş olsun diş çok zor geçmiş olsun bende hamile kalmadan 4 yirmilik dişimide çektirdim çok zordu ama dayandım dolgum vardı yaptırdım ama ne oldu geçen hafta dolgumun üstü kırıldı ordan yemek yiyemiyorum hep sağ tarafla yemek zorunda kalıyorum üşengeçlikten gidip üzerini kapattıramıyorum bide bıktım dişçiden

canım hayır dıyelım hayır olsun ınsallah acabaa duygularımız yogun ondanmı boyle karman corman ruyalar gorusuyorz bende gecenlerde ruyamda mucadele verıyormusum hatta uyurken esımın koluna dokunup durtmus onu uyandırmısım oda bakmıskı ben uyuorm gulmuss uyandırmak ıstememıs ruyada oldugmu uyudugumu gorunce gerı uyumus :)))

canım gecmıs olsunn ınsallah bır an once gecer sızıların bılırım dıs sancıları berabttıırr allah yardımcın olsun
evet bendee cok yogun ruyalarda buluyorum kendımı sanırım haklısın gebelıkten

günaydınnnnn :)

selam kuzular herkese güzel bir hafta sonu diliyorum dün gece + 18 muhabbete bağlamıştıkki elektirik gitti zırt diye bi hoşçakalın bile diyemedim
anam ne duyarsız insanlar kadın kısmısı 4 e kadar napmış dışarıda çok sinir bir durumm bi dahakine alma canım yazık sanada

Yuh diyorum yani bu ne ya eşim diyoki ben olsam kapıyı açmazdım yani hakikaten bundan sonra kadını görünce daha ilk başta kapıyı açmasan böle birine ayıp olmaz farketse bile hakediyo çünkü

gunaydin herkese

gece bel agrisindan uyuyamadim oyleki sola donuyorum cok zorlaniyorum ama o sekilde yatmaya calistim durdum
sabah erkenden uyandim wc ye cok kalkiyorum bu ara
uyaninca oglum basladi tekmelere acikinca cok vuruyor oglusumm
uykum da cok vardi ama dayanamadim demek ki acikti kalk dedim yesil elma yedim geri uyumaya calistim ama yok
bebis de uykusuz gunlere alisiyor benle dogunca cok cekicem
tekmeler bel agrimi unutturmustu ama yine basladi sabah sabah
baya zorliycak beni gibi gorunuyor
annem de kocaman kalcan var tasiyamiyorsun ondan agriyor
cidden benim kalca cok buyuyor sankizaten buyuktu simdi daha da genisliyor ben simdiden boyleysem 9 ay cok zorlanicam gibi ama her zaman dedigim gibi bebisim saglikli olsun saglikla dogsun katlanicam

Ya bu bel ağrısı yüzünden uykusuzluk benide çok yordu.Sağ tarafta atar damar olduğu için sağa yatmayın diyorlar sırt üstü yeterli nefes ve besin gitmiyormuş hamilelikte en güzel pozisyon sola yatmakmış ama ben sola sağa dönüp duruyorum gece 12-12,30 gibi yatıyorum sanki uyumamış gibi 7 de kalkıyorum bir dahada uyuyamıyorum sırtım ve belimde ağrı var ama normal ağrılar sadece yatarken rahatsız ettiği için uyuyamıyorum.Burda biri bacak aranıza yastık koyun demiş bugğn onu deniycem bacağımı kocamın üzerine atınca rahat ediyorum ama benimki kurtlu kaçıyo alttan hemen

ben de kocamin ustune atiyordum bacagimi o zaman cok rahat

ben ilk gunden beri yastikla destek yapiyorum
ilk zamanlar karnima da destek yapiyordum esim tekme yumruk atmasin uyurken diye
simdi bacak arama koyuyorum ama tam anlamiyla alisamadim sola dogru yatmaya
kollarim omzum agriyor genelde ama dogumdan sonra gogusler cok sizlamazsa direk yuzustune donucem cok ozluyorum

BENDEEE OTURUKEN BEL AGRISI CEKIYORUM VE SIRTIM COK AGRIYOR ARTIK ZORLASMAYA AGIRLASMAYA BASLADIK CANIM BENIMDE POPİŞ BÜYOR VALLAA HERGECEN GÜN AYNAYA BAKTIGIMDA FARK EDIYORUMDA
KOCA POPOLU YAPICAK BU KZ BENI

Merhaba kızlar bugün dr gittik

idrar tahlili verecem 1 litre su içtim küçük tuvaletim gelmiyor bekle bekle

neyse verdik :)

tabi o ara açıktım ,sabah tost yemiştim halbuki, eve gelince başladım kusmaya hatta bahçede kaldım

Neyse kanım çok düşük çıktı ,idrarda da enfeksiyon çıktı

suprax verdi bugün ilkini içtim

düzeliriz inşallah hemen sağlıkla kalın kızlar

Geçmiş olsun kusmalar normal ya bende 2 - 3 gün kusmuyorum sonra bütün gün kusuyorum durduk yere anlamadım benim çocuk çok bulantılı hala devam idrar yolu içinde ilacını kullan bol su iç inşallah kısa zamanda toplanırsın.

canım malesef bunyeyle ılgılı sanırım banada ogunlerımı atlamak ozellıkle sabah kahvaltısını gecırdımmı ksuuryorum cok ac kalınca mıdeee ve berbat hıssedıyor ınsan canım geçmiş olsun
kansızlık için sıkma canını pekmez sevıyorsan onu ıc uzum yee kara uzum ben ılac kullanıyorummm ılk basından berı kansızlgım varrr uzum yıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…