2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

evet canım , bende azıcık aç kalınca çıkarmaya başlıyorum

çok kilo aldığım için diyetisyen pekmezi falan çıkarmıştı

ama yok ben pekmezi sulandırıp içecem günde 2 defa yoksa kanım düzelmiyor ,ilaçda alıyorum yetmiyor

seviyorum canım çok şükür elimden yemeği alıyorlar :)

sağol canım

Selam kızlar, az önce dişçiden geldim, kahvaltımı ettim, şimdi de gezmeye gidicem. Yoksa bu ağrıyı evde oturup çekemicem. İyiki dişçiye gitmişim. Dişimde bi sıkıntı yokmuş. Kürdanla çok kurcaladığım için dişetim zarar görmüş. Dün gece 1 parol yuttum. Ağrım azaldı. Normalde bu diş ağrısı olsa parol kesinlikle kesmezdi dedi. Antibiyotik verdi hamilelikte kullanılabilen türden. 15 gün sonra kontrole gel. Dişlerin arası yiyecek artıkları ile dolmaya müsait orayı doldurayım dedi. Kürdan kötü yapmış dişetini, ama temizlemeseydin daha kötü olurdu dedi. Kesinlikle diş ipi ile her yemekten sonra temizle dişlerini dedi. İşte böyle şimdi gidip biraz sürteyim, bebeğime de dünkü kötü geceyi unutturayım, gönlünü alayım.

malsef bunye ıstee canım hergun 7de falan kesın yıyorum bıraz gecıknce bos mıde kusuyorum bısıcık yok ama mahfedıyor gunumu

olsun sıkma canınıı kan yapıcı uzum ye olmassa suan rejımden daha onemlı bu degılmıı
ben hıc sevmıyorum malesef ogurerek ıcmeyı denıyorum :)

ama denıyorum en azından bende sıah uzumle telafı edıyorumm bırde ılac ıstee

merhaba arkadaşlar..nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizidir.dün ayrıntılı usg randevum vardı allaha şükür herşey yolunda iyi çıktı..radayoloji uzmanı yaklaşık 45 dk inceledi oğlumu.335 gram 23 cm kuzucum.ayak altlarından parmaklarına kadar teker teker..hep elleri ağzındaydı düzgün bir foto zor çektirdi.
bu arada narı çok yediğimi anlattım çok faydalı ye tabi dedi doktorum..fazla olmamak üzere dedi.tavsiyemdir sizlerede.

arkadaşlar hepinize merhabaa:)
bugun katıldım aranıza bende allah nasip ederse mayısta anne olucam :)
kız bebek geliyrmuş geçen hafta öğrendik ama isim konusunda bizde kararsızız ne zor işmiş isim

ya kızlar size bir şey sorucam geçen hafta gittim en son dr kontrolüne doktor çok kilo almışsın dedi 5 haftada 62,9 dan 66,5 olmuşum evde tartılıyordum gerçi ama dedim kesin tartı yanlış tartıyor bir ayda bu kadar kilo alamam ama meğersem doğruymuş doktor senin doğum yapana kadar en fazla 10 kilo alman lazım dedi ama bu gidişle geçeceksin dedi bari 15 le bitirelim dikkat et dedi. ben ektra dan bişi yemediğimi söyledim ama herkes öyle söylüyor zaten dedi:S özellikle abur cubur yemiyrum ekmek pilav makarna az tüketiyordum ama şimdi tamamen kestim çok canım sıkıldı yaa (((

kız bebek geliyrmuş geçen hafta öğrendik ama isim konusunda bizde kararsızız ne zor işmiş isim

aramıza hoşgeldin canım...benim kız bebeğe benziyo ama kesin deil dedi en son doktor..kız olursa bazı isimler var aklımda ama erkek derse yandık hiç düşünmedim daha zor bir karar...

ben de tersi bi durum olduğu için öneride bulunamıcam canım...ben 54 kg ile hamile kaldım 50ye kadar düştüm bulantılardan daha anca 52.5 filan oldum....

Ya aman boşver ne oluyo 20 kilo alanlar doğurmuyomu sanki bazı insanların vücudu kilo değilde suyu çok tutuyormuş yediklerin aynıysa muhtemelen öyledir seninde kesme yemeni falan benim arkadaşım çok zayıftı 22 kilo aldı doğuma kadar doğurdu 6 ay geçmeden normak kilosuna düştü sıvıyı çok tutmuş vücudu üzülme yani

aramıza hoşgeldin canım...benim kız bebeğe benziyo ama kesin deil dedi en son doktor..kız olursa bazı isimler var aklımda ama erkek derse yandık hiç düşünmedim daha zor bir karar...

saol cnaım ... doktor banada iki test yaptığında söylemedi cinsiyetini bizde ancak öğrendik çoğu kişiye ikili test yapıldığında söylemişler aslında neyse sağlıklı olsunda cinsiyet problem deil bizdede erkek ismi hazırdı eşim çok istiyordu ama benim istediğimi nasip etti allah:) bakalım kızçe mize de uygun bir isim bulucaz inşallah...

ben de tersi bi durum olduğu için öneride bulunamıcam canım...ben 54 kg ile hamile kaldım 50ye kadar düştüm bulantılardan daha anca 52.5 filan oldum....

Ben 53 ile başladım bugün sabah tartıldım gözlerim yuvalarından fırladı 58 kilo olmuşum takip edebilmek için eve tartı almıştım ama tartılmıyayımö bi daha bari bu ne ya 5 kilo çok demi aman napıyım ya sefam olsun

merhaba canım sızlerden boyle ayrıntılının haberını alınca nasıl heycanlanıyorum yaaa masallah neguzel herseyın guzel cıkmasına cok sevındımm canımmm darısıı gıdıceklerın ve benım basımaa ınsallah evet ılk zamanlar bende yıyordum esımın kuzenı korkuttu bızı greksız yere neymıs efendım cok tehlıkelıymıss yuze surersek elımızı bebekte leke olurmus dıye bole guzel seyler duyunca mutlu oluyorumm o olaydna sonra yemedım aama zaten pek zor gelıyor nar bana hazır gelıcek onu hazırlamak zor ıs :d

hoşgeldın canım aramızaaaa neguzel benımde presnsesım olucak sende saglıkla sıhatle kucagına alırsın ınsallah prensesınııı
zor bır karar veee yorucu bızde streste yapmıstı esımlee koyduk krutuldukk

canım sıkma canını doktorunun onerdıgı onerecegı sekılde beslenmeye devam et saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah.tavsıym bı arastır nettendee kılo almaması gereken gebeler ıcın bırsuru arastırmalar yazılar var onlar sana yardımcı olacaktırç

o kadar çok bulantı yaşadım ki..keşke kilo alsaydım da o günleri yaşamasaydım diyorum..bebek sağlıklı olsun da canım bence de sefan olsun:))

aslında daha sonra geriye yönelik neler yedim diye çok düşündüm sonradan baktım ki evet abartmışım gerçekten iş yerinde kutlamalar toplantılar da yenen kurabiyeler pastalar eğitimde yenen gereksiz karbonhidratlar öğle yemeklerinde yenen gereksiz fazlalıklar düşününce abarttğmı anladım sadece aç gözlülükten yediğim o fazladan yemekleri kestim aslında abur cubur tatlı tuzlu kurabiye bilmem ne hepsinide çıkardım hayatımdan anladım ki bir kereden bişi olmaz yiyim demek çok yanlış hamilelikte vucut daha farklı çalışıyor ne yesen kilo yapıyor:S

saol canım ya benim bir rahatsızlığım olduğıundan demedi doktor çok şükür bilindik bir sıkıntımız yok şuan da genel olarak hamilelikte 10 kg alınması lazım dedi ben biraz cümleyi yanlış kurdum sanırım... ama ben nırmalde de kilo takıntısı olan bir insanım o yüzden kilo alınca üzüldüm yani bir de doktorun oha falan oldum tarzındaki konuşması iyice canımı sıktı:)

bende 22. haftada gidicem hastanedeki prof a tek tek organlarına bakacağını söyledi doktorum ondan sonraki kontrolde gelirsin ona göre konuşuruz dedi
bu ayrıntılı ultrason fiyatları ortalama nedir acaba gittiğim hastanede fiyatlar biraz uçuk gibi geldi banada acaba başka yerde mi yaptırsam diyorum. iki test e 350 tl aldılar ama 80 e yaptıran bile varmış :S

o kadar çok bulantı yaşadım ki..keşke kilo alsaydım da o günleri yaşamasaydım diyorum..bebek sağlıklı olsun da canım bence de sefan olsun:))

ya zaten mide bulantısı olmayanlar ilk aylarda kilo alıyormuş benim çok şkür sabah uyandığım saaatler hariç mide bulantım olmadı acıkınca bulanıyordu sadece

Ah canım sen bana sor bulantıyı tam 6. hafta başladı 14. haftaya kadar kustum ama dr um zofran isimli bir ilaç verdi onu içiyordum ama yinede sabah akşam kusuyordum ama hep ilacı içtiğimde yemeğe çalıştım bu arada ben abur cubur sevmem yememde hamur işi sevmem hamur işi tatlı sevmem yani anlayacağın haftada 2 gün balık geri kalan günler sebzeyle bakliyat hep evde yemeğe çalışıyorum bu arada 1 aydır kendim yemek yapıyorum öncesinde kayınvaldem yaptı hep ben vücudumun sıvıyı tuttuğuna inanıyorum çünkü yediğim tek abur cubur meyve haftada bir falan çok canım isterse pizza ama onuda 2 dilim anca, yani bu yediklerimide yemessem ne yiyeyim ama sen abarttım diyorsan tabi gereksiz kilolar iyi değil tabi...

ben de 5ocağa aldım ayrıntılı usg için randevu..antalyada prof.hem de perinatoloji uzmanı..250 tl dediler..bana çok gelmedi..2li testi kendi doktorumda yaptırdım muayene hariç 75 liraydı

canım bu yazındaki kilo alma kısmı hariç aynen beni anlatmışsın.6.haftadan beri ben de çekiyorum o zofrandan kurtulamadım bile ben..bazen sabahları alıyorum yine...

ben de 5ocağa aldım ayrıntılı usg için randevu..antalyada prof.hem de perinatoloji uzmanı..250 tl dediler..bana çok gelmedi..2li testi kendi doktorumda yaptırdım muayene hariç 75 liraydı

benim usg için gideceğim doktor da perinatologmuş ben fiyatını öğrenmedim ama daha fazla olacağını düşünüyorum. ben muayene hariç ikili teste 350 tl verdim ondan cok geldi böyle etrafımdakilerden duyunca :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…