- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.781
kaç haftalıksn peki cnm takvimi ekle istersen imza alanına. yararlı şyleri yemeye devam et cnm insanın canı çkiyo tabi herşyden arada sırada ymk lazım bnm gözüm dönüyo vllh ymeynce bazenya kızlar size bir şey sorucam geçen hafta gittim en son dr kontrolüne doktor çok kilo almışsın dedi 5 haftada 62,9 dan 66,5 olmuşum evde tartılıyordum gerçi ama dedim kesin tartı yanlış tartıyor bir ayda bu kadar kilo alamam ama meğersem doğruymuşdoktor senin doğum yapana kadar en fazla 10 kilo alman lazım dedi ama bu gidişle geçeceksin dedi bari 15 le bitirelim dikkat et dedi. ben ektra dan bişi yemediğimi söyledim ama herkes öyle söylüyor zaten dedi:S özellikle abur cubur yemiyrum ekmek pilav makarna az tüketiyordum ama şimdi tamamen kestim çok canım sıkıldı yaa (((
Ben 53 ile başladım bugün sabah tartıldım gözlerim yuvalarından fırladı 58 kilo olmuşum takip edebilmek için eve tartı almıştım ama tartılmıyayımö bi daha bari bu ne ya 5 kilo çok demi aman napıyım ya sefam olsun
benim usg için gideceğim doktor da perinatologmuş ben fiyatını öğrenmedim ama daha fazla olacağını düşünüyorum. ben muayene hariç ikili teste 350 tl verdim ondan cok geldi böyle etrafımdakilerden duyunca :S
bende 48 ile bşladım 21. haftadayım 52.700 çıktı dün aç karnına ve kıyafetsiz tartlıyorum sabahları kilo alımından korkuyorum çok bnde zayıflığa alıştığım için
özelden yazamadım yenı uyeyım.ikiz gebeyım yas 24 cınsıyet bellı deıl 12 haftalıgım.tahmınen 25 mayıs dogum tarıhı
benim de oglus beni oyle yapacakBENDEEE OTURUKEN BEL AGRISI CEKIYORUM VE SIRTIM COK AGRIYOR ARTIK ZORLASMAYA AGIRLASMAYA BASLADIK CANIM BENIMDE POPİŞ BÜYOR VALLAA HERGECEN GÜN AYNAYA BAKTIGIMDA FARK EDIYORUMDA
KOCA POPOLU YAPICAK BU KZ BENI
haber verdigin icin saolmerhaba arkadaşlar..nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizidir.dün ayrıntılı usg randevum vardı allaha şükür herşey yolunda iyi çıktı..radayoloji uzmanı yaklaşık 45 dk inceledi oğlumu.335 gram 23 cm kuzucum.ayak altlarından parmaklarına kadar teker teker..hep elleri ağzındaydı düzgün bir foto zor çektirdi.
bu arada narı çok yediğimi anlattım çok faydalı ye tabi dedi doktorum..fazla olmamak üzere dedi.tavsiyemdir sizlerede.
kızlar karın çatlaklarınız başladı mı ve bunun için kullandığınız bir şey var mı?
Canım 12 haftalıksan tahmini doğumun nasıl 25 mayıs ben 18 haftalığım benim doğum tarihim o .Yanlış oldu heralde seninki hayırlı olsun bebişin bu arada
kızlar karın çatlaklarınız başladı mı ve bunun için kullandığınız bir şey var mı?
saol canım ya benim bir rahatsızlığım olduğıundan demedi doktor çok şükür bilindik bir sıkıntımız yok şuan da genel olarak hamilelikte 10 kg alınması lazım dedi ben biraz cümleyi yanlış kurdum sanırım... ama ben nırmalde de kilo takıntısı olan bir insanım o yüzden kilo alınca üzüldüm yani bir de doktorun oha falan oldum tarzındaki konuşması iyice canımı sıktı:)
bende 22. haftada gidicem hastanedeki prof a tek tek organlarına bakacağını söyledi doktorum ondan sonraki kontrolde gelirsin ona göre konuşuruz dedi
bu ayrıntılı ultrason fiyatları ortalama nedir acaba gittiğim hastanede fiyatlar biraz uçuk gibi geldi banada acaba başka yerde mi yaptırsam diyorum. iki test e 350 tl aldılar ama 80 e yaptıran bile varmış :S
selam kuzular herkese güzel bir hafta sonu diliyorumdün gece + 18 muhabbete bağlamıştıkki elektirik gitti zırt diye bi hoşçakalın bile diyemedim
anam ne duyarsız insanlarkadın kısmısı 4 e kadar napmış dışarıda çok sinir bir durumm bi dahakine alma canım yazık sanada
Hanımlar nasılsınız bakalımmm benim kızda popmu buyutuyor yavvv . bebişimi elimle bile hissediyorum onu cok ozledım bir an once gormek ıstıyorum ama daha cok var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?