2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar bebek odasi takimini almayi dusunenlerin aklinda bi fikir bi marka var mi?
Ben internetten bakiyorum pek bisi yok gibi bikac model var begendigim onlarda pek pahali yatak odasindan pahali
bi yerden baslamak istiyorum alisverise ama kararsizlik agir basiyor.

selam canım beni de listeye ekler misin:)

sat 12 08, yaş 30, kızımız geliyorrrrrr, ismi yaren olacak Allahın izniyle:)tahmini doğum tarihimiz 19 05
özel mesaj atamadım

kaç haftalıksn peki cnm takvimi ekle istersen imza alanına. yararlı şyleri yemeye devam et cnm insanın canı çkiyo tabi herşyden arada sırada ymk lazım bnm gözüm dönüyo vllh ymeynce bazen

bende 48 ile bşladım 21. haftadayım 52.700 çıktı dün aç karnına ve kıyafetsiz tartlıyorum sabahları kilo alımından korkuyorum çok bnde zayıflığa alıştığım için

Bende Mayıs annesi olacağım Allah'ın izni ile
Sat 19.08
Oğluşumuz olacak inşallah
Adı Efe Osman :))))))
Beni de listeye eklerseniz memnun olurum :))))

üzülme tek değilsin benim detaylımın fiyatıda 462 tl miş 2 tl eksikte söylemiyorlar ama dr um çok iyi o yüzden vericem o parayıda sen 2 li teste çok çok fazla vermişsin ben 85 tl verdim muayne hariç

bende 48 ile bşladım 21. haftadayım 52.700 çıktı dün aç karnına ve kıyafetsiz tartlıyorum sabahları kilo alımından korkuyorum çok bnde zayıflığa alıştığım için

Canım bende sabahları aç karna tartıldığım kilolar kendim takip ediyorum kilomu ama kıyafetlerle tabi sen yine iyisin maşallah bu arada benim ne baca ne popo nede yüzüm kilo almadı hepsi göbeğimde bol tunik giyince kimse hamile olduğumu anlamıyor Ama bu gidişle senin haftanda yani 2-3 hafta sonra tuniklere sığmıycaz heralde diyorum

özelden yazamadım yenı uyeyım.ikiz gebeyım yas 24 cınsıyet bellı deıl 12 haftalıgım.tahmınen 25 mayıs dogum tarıhı

Canım 12 haftalıksan tahmini doğumun nasıl 25 mayıs ben 18 haftalığım benim doğum tarihim o .Yanlış oldu heralde seninki hayırlı olsun bebişin bu arada

BENDEEE OTURUKEN BEL AGRISI CEKIYORUM VE SIRTIM COK AGRIYOR ARTIK ZORLASMAYA AGIRLASMAYA BASLADIK CANIM BENIMDE POPİŞ BÜYOR VALLAA HERGECEN GÜN AYNAYA BAKTIGIMDA FARK EDIYORUMDA
KOCA POPOLU YAPICAK BU KZ BENI
benim de oglus beni oyle yapacak
zaten basenler buyumeye musait
doguma nasil gidicem koca bacaklarla bakalim
haber verdigin icin saol
nari cok istiyorum bu aralar
ve de cok tukettim arka arkaya
coook istiyor canim azar azar yiyeyim oyleyse
45 dk suruyor demek
doya doya bebisini gormussundur herseyin yolunda cikmasina cok sevindim darisi basimiza
kızlar karın çatlaklarınız başladı mı ve bunun için kullandığınız bir şey var mı?

catlagim yok
bebe yagi kullaniyorum cildimi nemli tutmak icin

bende kılo aldıgımı fark edıyorum ozellıkle totomun büyümesinden:26:
kızlar 60 ı gecer sanırım son durumum sımıdıden o sıs sıs paytak hallerımı merak edıyorum acıkcası:44:
49 falan gelıyordum 2 hafta onceee 42 ıle basladıgım bu maraton kacla son bulucakkkk
zaten zayıf oldugum ıcın herhangı bır engel koymadı doktor hos fıl gıbı ıstahla engellerıde ezer gecerdım heralde
esımde dıyorrr senın popon buyuyor hergecen gun zayıfım karnımda top gıbı kız anasıyım ama anlamadım sıvrı bır göbiş kocabir popo olucak dahada yayılmazsa ılerleyen zamanlarda

slm kıslarr nasılsınızz bakalımm
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişş
geçmiş cok yığılmıs okuyaamdım
boyle herkes toplaşınca bi çağrı sısıtemı olsa
herkes burdayken konussak
hem gelışmelerden haberdar oluruz hemde
geçmiş birikmez

Hanımlar nasılsınız bakalımmm benim kızda popmu buyutuyor yavvv . bebişimi elimle bile hissediyorum onu cok ozledım bir an once gormek ıstıyorum ama daha cok var :)

Canım 12 haftalıksan tahmini doğumun nasıl 25 mayıs ben 18 haftalığım benim doğum tarihim o .Yanlış oldu heralde seninki hayırlı olsun bebişin bu arada

cnm ıkzılerde hedef 36. haftayı bulmak oluo
onların doğum tarıhı 40. hafta uzerınden değerlendırılmıo

vallaa fıyat konusuu cok kafa karıstırıcı bende onu soracaktım sordummu unuttum bu ucretler neden bukadar fark edıyor tabıkı prof uzman vs buna gore degıstıgını anlayabılıyorum amaa nebıleyım 300 400lerden bahsedılıyor anlamıs degılım acıkcası kafam karıstıı arkadaslar her hastane neyee göre fıyat belırlıyor aceppp.
valla canım bendeee sasırtıcıı bır durum hastanem ozelll ve cokta memnunum doktorumdan fılann alanında uzman ustelık yurtdısında falan egıtım almıs calısmıs bılgılı bırı o hasraneye gııdıyorum bızım ayrıntıılını ucretı 5tl
duyunca bende sasırdım herkezz 300 500 dıyınce bızdee gozden cıkaralım demıstım amaa neysekı duurum farklıymıss

kısss ne zaman +18 muhababte başladınızz
dürtseydiniz benidee
ayy annem sorma ne ruyalar göruorum
sapıttı iyice,b dolu kadın gördü
m rüyamda hepsii nü
eşimde dıokı iyi dıo kadınsa sorun yoktöbe töbe
hayırlıısyla olaydı şu doğum ne kadar sapıtcakl daha acep:)

Hanımlar nasılsınız bakalımmm benim kızda popmu buyutuyor yavvv . bebişimi elimle bile hissediyorum onu cok ozledım bir an once gormek ıstıyorum ama daha cok var :)

iyizzz canım cumartesı gunu calsıyorz ona ragmen ıyım :)

benım kızcemmmde oyleee
aynen canımmm dokundugumdaa pıt pıt duyorum artık bızımkı astı kendınııı ıcımde balk mısalı pırt pırt kayıyorr ya suanda bılee oluyorum o hareketleree bısagdan sola kayıyorrr anlatamammmm

zaman ınsallah bıranonce gecer bende
hafta ıcı gıdıcem ayrıntılı ultrasyon ıcın kısmet olursa ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…