- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.801
cnm sabah kalkarkalkamaz kahvaltınızı yapın dıor drlarcanım malesef bunyeyle ılgılı sanırım banada ogunlerımı atlamak ozellıkle sabah kahvaltısını gecırdımmı ksuuryorum cok ac kalınca mıdeee ve berbat hıssedıyor ınsan canım geçmiş olsun
kansızlık için sıkma canını pekmez sevıyorsan onu ıc uzum yee kara uzum ben ılac kullanıyorummm ılk basından berı kansızlgım varrr uzum yıorummm
gunaydin herkese
gece bel agrisindan uyuyamadim oyleki sola donuyorum cok zorlaniyorum ama o sekilde yatmaya calistim durdum
sabah erkenden uyandim wc ye cok kalkiyorum bu ara
uyaninca oglum basladi tekmelere acikinca cok vuruyor oglusumm
uykum da cok vardi ama dayanamadim demek ki acikti kalk dedim yesil elma yedim geri uyumaya calistim ama yok
bebis de uykusuz gunlere alisiyor benle dogunca cok cekicem
tekmeler bel agrimi unutturmustu ama yine basladi sabah sabah
baya zorliycak beni gibi gorunuyor
annem de kocaman kalcan var tasiyamiyorsun ondan agriyor
cidden benim kalca cok buyuyor sankizaten buyuktu simdi daha da genisliyor ben simdiden boyleysem 9 ay cok zorlanicam gibi ama her zaman dedigim gibi bebisim saglikli olsun saglikla dogsun katlanicam
Ya bu bel ağrısı yüzünden uykusuzluk benide çok yordu.Sağ tarafta atar damar olduğu için sağa yatmayın diyorlar sırt üstü yeterli nefes ve besin gitmiyormuş hamilelikte en güzel pozisyon sola yatmakmış ama ben sola sağa dönüp duruyorum gece 12-12,30 gibi yatıyorum sanki uyumamış gibi 7 de kalkıyorum bir dahada uyuyamıyorum sırtım ve belimde ağrı var ama normal ağrılar sadece yatarken rahatsız ettiği için uyuyamıyorum.Burda biri bacak aranıza yastık koyun demiş bugğn onu deniycem bacağımı kocamın üzerine atınca rahat ediyorum ama benimki kurtlu kaçıyo alttan hemen
ben de kocamin ustune atiyordum bacagimi o zaman cok rahat
ben ilk gunden beri yastikla destek yapiyorum
ilk zamanlar karnima da destek yapiyordum esim tekme yumruk atmasin uyurken diye
simdi bacak arama koyuyorum ama tam anlamiyla alisamadim sola dogru yatmaya
kollarim omzum agriyor genelde ama dogumdan sonra gogusler cok sizlamazsa direk yuzustune donucem cok ozluyorum
iyizzz canım cumartesı gunu calsıyorz ona ragmen ıyım :)
benım kızcemmmde oyleee
aynen canımmm dokundugumdaa pıt pıt duyorum artık bızımkı astı kendınııı ıcımde balk mısalı pırt pırt kayıyorr yasuanda bılee oluyorum o hareketleree bısagdan sola kayıyorrr anlatamammmm
zaman ınsallah bıranonce gecer bende
hafta ıcı gıdıcem ayrıntılı ultrasyon ıcın kısmet olursa ınsallah
ay sorma cnm ben de cok özluyorummcok ozledim kocami ve duzenli iliskimizi
uzun sure ikinci bebegi dusunmiycem tadini cikarim diyorum simdi
Takmak değill ama üzücü oluyorr
Vee yaptıkları terbiyesizliklerii onların yüzsüz yüzene vura vura söylemek geliyorr
Arada kaldımm cocuklaşıyormuyum diye
Zira hasta olduğumda veya doktora gittiğimde de arayanda küçük görümcemdir
Oda 2 defa aradı iştee
Ben mi abartıyorumm, mantık bırakmadılar bende yoksa hiç bişey demeyim yarın sabah sakin kafaylaa yüreğimi dinleyim
eveeeeeeeeeeeeeet kızlar 1 ay aradan sonra gördüm tembel bebişkomu ve cinsiyetini de öğrendik.
Allah'a şükür sorunumuz yok sadece tembel biraz benimki, rahatına düşkündoktorumla konuştuk tetanoz aşısını yaptırmayalım dedi, üçlü testi yaptırmamı istedi afp ye zaten 3lü de bakılıyor dedi, 1 ay sonrasına da ayrıntılı ultrasona yönlendirdi beni. şimdi Ankara'da yer arıyorum Eyüp Ekici'yi duydum ama kuzen,m çok memnun kalmamış ondan, Servet ünsal tıp merkezi=180 TL, Fatih=150 TL bir de lina tıp merkezi varmış ona soracağım varsa Ankara'da bildiğiniz yerler söylerseniz sevinirim.
snowcumm bomba geliyor
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT 16 ağustos 2012
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 28 mayıs 2013
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ Azra Naz
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk
ismi nasıl nazımın?
moralim cok bozuk kizlar
ani cikis yaptim ve yazip rahatlamam lazim buraya
yemegimizi yedik, normalde tatli hic yemem canim hic istemez ilk defa simdi istedi
actim neler vardi diye bakarken en masum eti puf gibi geldi gozume ve de canim cekti
aldim aciyorum annem laf atti 'yeme oyle seyler' bir anda kan beynime sicradi ben hicbir zaman yemiyorum zaten goruyor biliyor
ben bir kerelik dedim canim istedi dedim hala uzatiyor
'kimyasal onlar yenilir mi' soyle boyle
ben hala bir kere diyorum hala uzatiyor, hamileyim canim cekemez mi diyorum
bir de 'ye yee sen' yapiyor bana laf vurarak, kan beynime sicradi
babam da karisma sen dedi anneme onun uzerine annem ne dese begenirsiniz ' banane ya zikkim yesin'
kan beynime sicradi yemin ediyorum hamile kadina oyle laf soylenir mi
kalktim ayaga elimden firlattim bagira cagira aglayip odaya attim kendimi
bebegime birsey oldu diye korkuyorum
tansiyonum eminim cok firladi nabzim gumgum atiyordu, nasil bir aglamaydi anlatamam
ben kocamin yaninda olmak istiyorum boyle birsey gormedim ben ya sinirlerim cok bozuk
nasil bir davranis tarzi bu anlamis degilim
bunun ileri donemi var hamilelikten kimbilir ne halde olabilir duygularim ki ben o kadar sakin geciriyorum ona ragmen boyle davranilmasi cileden cikardi
tatlım sıkma canını boş yere
sen kendı annendesın değil mionunda boşluguna gelmiştir abur cubur bana da yedirmiyorlar sabah bende etı puf yıyem dedım anam onun yerıne cevız ye dedi hamıleyız aşırı hassasız [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] hormonlar bir alem oldu
moralim cok bozuk kizlar
yemegimizi yedik, normalde tatli hic yemem canim hic istemez ilk defa simdi istedi
actim neler vardi diye bakarken en masum eti puf gibi geldi gozume ve de canim cekti
aldim aciyorum annem laf atti 'yeme oyle seyler' bir anda kan beynime sicradi ben hicbir zaman yemiyorum zaten goruyor biliyor
babam da karisma sen dedi anneme onun uzerine annem ne dese begenirsiniz ' banane ya zikkim yesin'
tansiyonum eminim cok firladi nabzim gumgum atiyordu, nasil bir aglamaydi anlatamam
ben kocamin yaninda olmak istiyorum boyle birsey gormedim ben ya sinirlerim cok bozuk
bunun ileri donemi var hamilelikten kimbilir ne halde olabilir duygularim ki ben o kadar sakin geciriyorum ona ragmen boyle davranilmasi cileden cikardi
eveeeeeeeeeeeeeet kızlar 1 ay aradan sonra gördüm tembel bebişkomu ve cinsiyetini de öğrendik.
Allah'a şükür sorunumuz yok sadece tembel biraz benimki, rahatına düşkündoktorumla konuştuk tetanoz aşısını yaptırmayalım dedi, üçlü testi yaptırmamı istedi afp ye zaten 3lü de bakılıyor dedi, 1 ay sonrasına da ayrıntılı ultrasona yönlendirdi beni. şimdi Ankara'da yer arıyorum Eyüp Ekici'yi duydum ama kuzen,m çok memnun kalmamış ondan, Servet ünsal tıp merkezi=180 TL, Fatih=150 TL bir de lina tıp merkezi varmış ona soracağım varsa Ankara'da bildiğiniz yerler söylerseniz sevinirim.
snowcumm bomba geliyor
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT 16 ağustos 2012
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ Azra Naz
ismi nasıl nazımın?
Ya kıyamam çok abartıyolar ya bende yiyorum eti puf hiç sınırda koymuyorum kendime ne zaman canım istese yerim çok abartılı şeyleride saçma buluyorum ama annende kıyamıyor torununa napsın bazen gerçekten çok kızdırıyorlar ama işte sen nasıl bebişini düşünüyorsan oda seni birde üstüne torununu düşünüyor rahatla bu hormanel manyaklılıklarımız geçecek inşallah benim eşimde şaşırdı yazık ufacık bişey dese güceniyorum gözlerim doluyor hemen sarılıyor tamam tamam diyor ama elimde değil hamileyimdeliyim
Bebişinin ismine bayıldım çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.Bu arada neden tetenoz vurulma dedi acaba bende gidince bir sorayım dr uma benim iğne günüm detaylı ultrasondan 3 gün sonra o zaman danışırım dr uma artık
evet kendi annem bunu yapan
konusma tarzi canimi sIkIyor
hamile insana 'ne halin varsa gor, ne yaparsan yap, zikkim ye' tarzi konusulur mu aklim almiyor
Canım bende sabahları aç karna tartıldığım kilolar kendim takip ediyorum kilomu ama kıyafetlerle tabi sen yine iyisin maşallah bu arada benim ne baca ne popo nede yüzüm kilo almadı hepsi göbeğimde bol tunik giyince kimse hamile olduğumu anlamıyorAma bu gidişle senin haftanda yani 2-3 hafta sonra tuniklere sığmıycaz heralde diyorum
benim usg için gideceğim doktor da perinatologmuş ben fiyatını öğrenmedim ama daha fazla olacağını düşünüyorum. ben muayene hariç ikili teste 350 tl verdim ondan cok geldi böyle etrafımdakilerden duyunca
fiyatlar hastanelere ve çalışılan laboratuarlara göre değişiyor. biruni laboratuarı bana sağlık personeli indirimli fiyatı 350 tl demişti
ama kontrollerime gittiğim hastanede muayene hariç 165 tl ödedim.
annaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerde bu millettt
hiç hoşlanmam emirvakiden canım yaaa cok haklısın ve cok sinir bozucu gunduz olsa anlarımda gece vaktı emanet etmek yersız bence
günaydınnnn
amın allah razııı olsunnn ınsallah guzel dıleklerın ıcın duaların ıcın kocaman bır amın dıyorum hepımızeeeeee rabbım bır avazda kurtarsın hepımızı ınsallahhhh
günaydınnnn canm masallah cek cek artık hep dısardaaaa oo :) sen nefes kontrolu yapmıs olursun ancak cekerek oo gobus gtımeskı gıtmeskı :)
günaydın kızlar.....sabah sabah bişey sorayım size...rüyada çok stresli olmak bebeği etkiler mi acaba...rüyamda aşırı stresliydim sağa sola bağırıp duruyordum..sinirden köpürüyordum..bunlar etkiler mi acaba...
yeni bir güne diş ağrılarıyla uyandımbugun cok uyudum ya 9 saat
dıs agrısı geldıkce kendımı uyumaya verdım nasıl yemek yıcem bılemıyorum
umarım 2 3 gune gecmıs olur alısırım lastıklere
ruyaları bosverın kızlar gebelıkte normalmıs sıkıntılı acayıp ruyalar gormek
bu gebelıkten dolayı yasadıgımız stresın ruyamıza yansımasıymıs ..
bebiş unutulurmuuuu ama alıskanlık demekkııı
bende canım sınırlendım ama gectı bıttı
canım 1:30 a kadar bekledım ve dayanaamadım uyudum saat tsam 4 te geldı ve ne ksuura bakma ne bırsey ayy dedı gırdı ıcerıkızını kucakladı gıttı bırsey demedım ama asla musade etmıcem tekrarlanmasına.çok acıl bırsey olur basımla beraber ama bı acıkla dımı bıde sınemya gıtmıs nasıl sınemaysa saatlerdır gelmedı
gunaydin herkese
gece bel agrisindan uyuyamadim oyleki sola donuyorum cok zorlaniyorum ama o sekilde yatmaya calistim durdum
sabah erkenden uyandim wc ye cok kalkiyorum bu ara
uyaninca oglum basladi tekmelere acikinca cok vuruyor oglusumm
uykum da cok vardi ama dayanamadim demek ki acikti kalk dedim yesil elma yedim geri uyumaya calistim ama yok
bebis de uykusuz gunlere alisiyor benle dogunca cok cekicem
tekmeler bel agrimi unutturmustu ama yine basladi sabah sabah
baya zorliycak beni gibi gorunuyor
annem de kocaman kalcan var tasiyamiyorsun ondan agriyor
cidden benim kalca cok buyuyor sankizaten buyuktu simdi daha da genisliyor ben simdiden boyleysem 9 ay cok zorlanicam gibi ama her zaman dedigim gibi bebisim saglikli olsun saglikla dogsun katlanicam
BENDEEE OTURUKEN BEL AGRISI CEKIYORUM VE SIRTIM COK AGRIYOR ARTIK ZORLASMAYA AGIRLASMAYA BASLADIK CANIM BENIMDE POPİŞ BÜYOR VALLAA HERGECEN GÜN AYNAYA BAKTIGIMDA FARK EDIYORUMDA
KOCA POPOLU YAPICAK BU KZ BENI
selam canım beni de listeye ekler misin:)
sat 12 08, yaş 30, kızımız geliyorrrrrr, ismi yaren olacak Allahın izniyle:)tahmini doğum tarihimiz 19 05
özel mesaj atamadım
snowcumm bomba geliyor
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT 16 ağustos 2012
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ Azra Naz
ismi nasıl nazımın?
moralim cok bozuk kizlar
annaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerde bu millettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?