2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm sabah kalkarkalkamaz kahvaltınızı yapın dıor drlar
ben hemen yapmıodum okulda ılk tenefuse kadar beklıodum
o sekılde beslenıldığınde vucut dırek yağa dönüştürüomus ama sabah 6 dada kahvaltı yapamam kii ya
bende kuru uzum yıyorum kansızlık olmasın dıye
calsıyum gunde 1200mg almalıymısız ben gunde 1 bardaksut ıcıorum ancak
oda 250 mg mış:)somurcek bu sıpa artık bızı ama napalımm

sormyaın ksılarr bende cok rahat uyumaıorum artık daha sımdıen boyleyse
bılmıorum 8.9 ayları naparız..sola donup yatıorum bı sure sonra bıyerlerım agrımaya başlıo
sırtustu yatıorum azcık zilli kızım rahatsız oluoo vee daha sımdıen
sozunu dınletıo donduruo benı sağa yada sola sabaka kadar harp halındeyız
kocam cok delı yatıo ayagımı azdı bıkere dıe zaten ayrı yatıoz onlada

çok güzel bir duygu yasadıklarımız rabbim isteyen herkese versin inşş evet kayıp gidiyor içimden benımde

cok ozledim kocami ve duzenli iliskimizi
uzun sure ikinci bebegi dusunmiycem tadini cikarim diyorum simdi
ay sorma cnm ben de cok özluyorumm
bıde bebkler bıraz buyunce odalrını da ayırmak gerekıyormuş
artık nasıl olcak bılmıorum bakalım

cnm benim görümcem de benı aramıo derdi her neyse
guya ben tlfdan uzak duruorum dıye aramıomus
msjda atamıo demkki
ılk yeğeni olcak ınsan bu kadar ruhsuz oluo dmekki
pda araba aldı bende onu aramadım
eşimin ağzını arim bakalım bı dedım
bende bı gun görümceyi arayım unutmıımde arabsına hayırlı olsun dııım dedımm
aa baktım benımıı ara tabiii dıoo
deım o benı aylardır aramıo ama hamıle olan benım merak edılmesı gerekn benım
bugun yıne hatırlatıo arıcaktın hani diee dedım ararım bı ara
duyda ınanma kesınlıkle aramam o aramdıkca nerden ıncelıosa ordan kopsun
sen de haklısın aptal değiliz her seyı anlıoz aptal yerıone konmak sınır edıo ınsanı ama
onlar nasıl davranıosa sende oyle yap cnm ne eksık ne fazla

eveeeeeeeeeeeeeet kızlar 1 ay aradan sonra gördüm tembel bebişkomu ve cinsiyetini de öğrendik.
Allah'a şükür sorunumuz yok sadece tembel biraz benimki, rahatına düşkün doktorumla konuştuk tetanoz aşısını yaptırmayalım dedi, üçlü testi yaptırmamı istedi afp ye zaten 3lü de bakılıyor dedi, 1 ay sonrasına da ayrıntılı ultrasona yönlendirdi beni. şimdi Ankara'da yer arıyorum Eyüp Ekici'yi duydum ama kuzen,m çok memnun kalmamış ondan, Servet ünsal tıp merkezi=180 TL, Fatih=150 TL bir de lina tıp merkezi varmış ona soracağım varsa Ankara'da bildiğiniz yerler söylerseniz sevinirim.

snowcumm bomba geliyor

İSİM hsos
YAŞ 28
SAT 16 ağustos 2012
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 28 mayıs 2013
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ Azra Naz
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk

ismi nasıl nazımın?

Son düzenleme:

tebrik ederim canim
saglikla buyusun kizin
ismi cok guzel
ben de NAZ ismini dusunmusumdur her zaman listemde o da vardi

moralim cok bozuk kizlar
ani cikis yaptim ve yazip rahatlamam lazim buraya
yemegimizi yedik, normalde tatli hic yemem canim hic istemez ilk defa simdi istedi
actim neler vardi diye bakarken en masum eti puf gibi geldi gozume ve de canim cekti
aldim aciyorum annem laf atti 'yeme oyle seyler' bir anda kan beynime sicradi ben hicbir zaman yemiyorum zaten goruyor biliyor
ben bir kerelik dedim canim istedi dedim hala uzatiyor
'kimyasal onlar yenilir mi' soyle boyle
ben hala bir kere diyorum hala uzatiyor, hamileyim canim cekemez mi diyorum
bir de 'ye yee sen' yapiyor bana laf vurarak, kan beynime sicradi
babam da karisma sen dedi anneme onun uzerine annem ne dese begenirsiniz ' banane ya zikkim yesin'
kan beynime sicradi yemin ediyorum hamile kadina oyle laf soylenir mi
kalktim ayaga elimden firlattim bagira cagira aglayip odaya attim kendimi
bebegime birsey oldu diye korkuyorum
tansiyonum eminim cok firladi nabzim gumgum atiyordu, nasil bir aglamaydi anlatamam
ben kocamin yaninda olmak istiyorum boyle birsey gormedim ben ya sinirlerim cok bozuk
nasil bir davranis tarzi bu anlamis degilim
bunun ileri donemi var hamilelikten kimbilir ne halde olabilir duygularim ki ben o kadar sakin geciriyorum ona ragmen boyle davranilmasi cileden cikardi

tatlım sıkma canını boş yere
sen kendı annendesın değil mi onunda boşluguna gelmiştir abur cubur bana da yedirmiyorlar sabah bende etı puf yıyem dedım anam onun yerıne cevız ye dedi hamıleyız aşırı hassasız
hormonlar bir alem oldu

evet kendi annem bunu yapan
konusma tarzi canimi sIkIyor
hamile insana 'ne halin varsa gor, ne yaparsan yap, zikkim ye' tarzi konusulur mu aklim almiyor

Ya kıyamam çok abartıyolar ya bende yiyorum eti puf hiç sınırda koymuyorum kendime ne zaman canım istese yerim çok abartılı şeyleride saçma buluyorum ama annende kıyamıyor torununa napsın bazen gerçekten çok kızdırıyorlar ama işte sen nasıl bebişini düşünüyorsan oda seni birde üstüne torununu düşünüyor rahatla bu hormanel manyaklılıklarımız geçecek inşallah benim eşimde şaşırdı yazık ufacık bişey dese güceniyorum gözlerim doluyor hemen sarılıyor tamam tamam diyor ama elimde değil hamileyim deliyim

Bebişinin ismine bayıldım çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.Bu arada neden tetenoz vurulma dedi acaba bende gidince bir sorayım dr uma benim iğne günüm detaylı ultrasondan 3 gün sonra o zaman danışırım dr uma artık

benim annem de nasil davranmasi gerektigini ogrenicek mecbur yoksa gecmez gunler boyle
zaten stresim basimda ustune sorun yasayinca olmuyor

benim annem cok abartiyor, kaynanamin tavrina begeniyordum mesela, sofrada kola varsa bana ben icmedigimde ' esininkinden bir yudum al nefsin kirilsin 'yapiyordu, yine ayni sekilde kendileri pasta turk kahvesi keyfi yaparken ben istemezsem eger ' once sen ic benim fincandan bir yudum koktu icin kalmasin' seklinde konusuyordu o yaklasim hosuma gidiyor ama annemin tavri canimi skyor, ben neyi nasil yapacagimi biliyorum zaten kuralci yaklasimi beni bozuyor. didiscez durcaz ne yapalim ya da o bana surekli ne halin varsa gor seklinde konusmaya devam edicek

arkadasima doktoru da oyle demisti
tetanoza cok gerek yok artik hastaneler steril bebege birsey olmaz demisti
arkadasim vurdurmamisti

evet kendi annem bunu yapan
konusma tarzi canimi sIkIyor
hamile insana 'ne halin varsa gor, ne yaparsan yap, zikkim ye' tarzi konusulur mu aklim almiyor

Hahaha gecen bana esım dedı zıkkım ye dıye bırsey ıcın tartısıyorduk yemem dıye ınatlastım zıkkım ye aclıktan geber gıt banane dedı hamıle bızız ama cevremız kendını hamıle sanıyor bıraz dıdısırsın daha sonra annen de alısır seslenmez her ınsanın uslubu farklı ıste

cnım ben yürüyüş yapıyorum gnde bir saat yryüş bndında alsan bile çok farkedilmiyo o zaman vucut toprlıyo kndni tavsiye ederim

merhaba kizlar,sonunda annecigimin yanina gelebildim cok sukur giremiyorum bayadir nasilsiniz?herkes ogrendi bebisinin cinsiyetini ben haric sanirim

:)) heheh gitmiyo valla

Yok canım benim ferah ol bişeycik olmaz geçici bir durum çünkü :)

geçmiş olsun canım bende tel kullanmıştım ilk günler can yakıyor gerçekten..

ay ne bileyim göbeksiz olduğum günler gibi çıkmak istedim sanırım ah tam belli olsa hamile derlerde böyle göbüşlü bi hatun gibi gezince birz komplekse girdim galiba

geçmiş olsun canım bende de bel ağrısı var ama belim zaten hep problemliydi arttı işte yatak çok önemli ince yastıklardan destek alabilirsin.

BENDEEE OTURUKEN BEL AGRISI CEKIYORUM VE SIRTIM COK AGRIYOR ARTIK ZORLASMAYA AGIRLASMAYA BASLADIK CANIM BENIMDE POPİŞ BÜYOR VALLAA HERGECEN GÜN AYNAYA BAKTIGIMDA FARK EDIYORUMDA
KOCA POPOLU YAPICAK BU KZ BENI

önceden hiiiiç basen derdim yokmuş gibi benim kızımda totoma çalışıyor kendi nerde duruyo belli değil ama

selam canım beni de listeye ekler misin:)

sat 12 08, yaş 30, kızımız geliyorrrrrr, ismi yaren olacak Allahın izniyle:)tahmini doğum tarihimiz 19 05
özel mesaj atamadım

kızın sağlıkla mutlulukla gelsin canım

Hayırlı olsun canım ismide pek hoş bence

Canım bende 1 yılı geçti annemlerde kalıyorum atanıp memur olunca ve annemle sürekli sorun yaşıyorum anlayışlı biri değil ve kendi sorunları varken beni gözü görmez bile hamileymişim kocam yanımda değilmiş her zaman çalışıyomuşum hiiiiçç...yemek konuları bizde de çok sorun oluyor senin annen zararlı bişeyi yemeni istemediği için sıkıntı olmuş ben sağlıklı beslenmeye çalıştıkça annem hamur ve kızartma yapıyor arada.. ne yapalım bir şekilde birbirimizi idare etmek zorundayız

annaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerde bu millettt

Burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…