- 19 Ocak 2011
- 201
- 2
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.821
ıyı aksamlar hanımlar bı soru sourucam cvp verrsenız sevınırım 6.cı ayıma gırıyorm ıkı gun ıcınde ..ve 4.cu aydan berı gogslerımden sıvı gelıor sekerlı bı svı cunku mendıl koyyorum kuruyunca sertlesıor..ozellıkle bu hafta cogaldı hemde asrırı ama sadece sag gogsumden soldan gelmıor gıbı bıse ama sagdan ok gelıor hatta bıkac kez mısafrlıkte camaısımı gecıp tısortume cıktı sızdede oluyormu normalmı sızce
böyle br durumla hiç krşılaşmadı doktoruna danış bnce cnm
moralim cok bozuk kizlar
ani cikis yaptim ve yazip rahatlamam lazim buraya
yemegimizi yedik, normalde tatli hic yemem canim hic istemez ilk defa simdi istedi
actim neler vardi diye bakarken en masum eti puf gibi geldi gozume ve de canim cekti
aldim aciyorum annem laf atti 'yeme oyle seyler' bir anda kan beynime sicradi ben hicbir zaman yemiyorum zaten goruyor biliyor
ben bir kerelik dedim canim istedi dedim hala uzatiyor
'kimyasal onlar yenilir mi' soyle boyle
ben hala bir kere diyorum hala uzatiyor, hamileyim canim cekemez mi diyorum
bir de 'ye yee sen' yapiyor bana laf vurarak, kan beynime sicradi
babam da karisma sen dedi anneme onun uzerine annem ne dese begenirsiniz ' banane ya zikkim yesin'
kan beynime sicradi yemin ediyorum hamile kadina oyle laf soylenir mi
kalktim ayaga elimden firlattim bagira cagira aglayip odaya attim kendimi
bebegime birsey oldu diye korkuyorum
tansiyonum eminim cok firladi nabzim gumgum atiyordu, nasil bir aglamaydi anlatamam
ben kocamin yaninda olmak istiyorum boyle birsey gormedim ben ya sinirlerim cok bozuk
nasil bir davranis tarzi bu anlamis degilim
bunun ileri donemi var hamilelikten kimbilir ne halde olabilir duygularim ki ben o kadar sakin geciriyorum ona ragmen boyle davranilmasi cileden cikardi
merhaba kizlar,sonunda annecigimin yanina gelebildim cok sukurgiremiyorum bayadir nasilsiniz?herkes ogrendi bebisinin cinsiyetini ben haric sanirim
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
telaşlanma cnm bnde olmadı sadece dedim herkesin yapısı farklı doktoruna yada sağlık ocağına sorup kesin bir bilgi alabilirsin kötü bir şy olcağını sanmıyorum merak etme intt araştır biryaa ben gerıldım sımdı neden olabılırkı sızce ..hıc kımseden gelmıormu yaa
kızlar cennet kokulumun yanından gelıyorummm
abımın ayakları yere basmıyor varsa yoksa kızı kucagına almıs bsey soruyorum
hııcccc gozu gormuyor duymuyor sadece yavrusuna bakıyor oda ona bakıyor
ya kendı cocuklarımızı eslerımızın kucagında görünce nasıl olucaz neler hıssedıcez dusunemıyorum bıle :)
ıyı aksamlar hanımlar bı soru sourucam cvp verrsenız sevınırım 6.cı ayıma gırıyorm ıkı gun ıcınde ..ve 4.cu aydan berı gogslerımden sıvı gelıor sekerlı bı svı cunku mendıl koyyorum kuruyunca sertlesıor..ozellıkle bu hafta cogaldı hemde asrırı ama sadece sag gogsumden soldan gelmıor gıbı bıse ama sagdan ok gelıor hatta bıkac kez mısafrlıkte camaısımı gecıp tısortume cıktı sızdede oluyormu normalmı sızce
Slm kızlar yine bitti haftanın en güzel günü
İsim bulmak ne zormuş.Eşim Tarık olsun diyo,içim ısındı bu isme ama bakalım.Sizce nasıl bi isim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?