2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ıyı aksamlar hanımlar bı soru sourucam cvp verrsenız sevınırım 6.cı ayıma gırıyorm ıkı gun ıcınde ..ve 4.cu aydan berı gogslerımden sıvı gelıor sekerlı bı svı cunku mendıl koyyorum kuruyunca sertlesıor..ozellıkle bu hafta cogaldı hemde asrırı ama sadece sag gogsumden soldan gelmıor gıbı bıse ama sagdan ok gelıor hatta bıkac kez mısafrlıkte camaısımı gecıp tısortume cıktı sızdede oluyormu normalmı sızce

böyle br durumla hiç krşılaşmadı doktoruna danış bnce cnm

kızlar cennet kokulumun yanından gelıyorummm
abımın ayakları yere basmıyor varsa yoksa kızı kucagına almıs bsey soruyorum
hııcccc gozu gormuyor duymuyor sadece yavrusuna bakıyor oda ona bakıyor
ya kendı cocuklarımızı eslerımızın kucagında görünce nasıl olucaz neler hıssedıcez dusunemıyorum bıle :)

yok canım niye geriliyorsun..bi sorun olduğunu zannetmiyorum..belki önümüzdeki günlerde bizde de olur..zaten sıvı gelmesi normal diye biliyorum ben..olmadı sağlık ocağından ebeye sorarsın...

güzel anneler, bebek hazırlığı olarak neler yaptınız???

1-) araba, yatak, oda tercihleriniz neler oldu?
2-)hastane çantasında neler oluyor ya da olmalı???
3-)başka neler lazım olacak ilk aylar, ve kaçar tane?
4-)ve son olarak bunları alırken hangi markaları tercih etmeli, nelere dikkat etmeliyiz ???

)))

canım annen senı dusunuyordur ama tavrı bıraz sert olmus
kendını bu kadar uzme canım annenle konusup aradakı bu olumsuzlugu duzeltırsınız balım
merhaba kizlar,sonunda annecigimin yanina gelebildim cok sukur giremiyorum bayadir nasilsiniz?herkes ogrendi bebisinin cinsiyetini ben haric sanirim

merhaba canım :) yengem gıbı dogumdan 1 hafta kala öğrenmede yeterki ayrıntılı ultrasonda inşallah bellı olur:)

merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek

başınız sağolsun canım 1 tane alıyım Rabbim mekanını cennet eylesin ..

Başınız sağolsun..Mekanı cennet ruhu şad olsun sizlere sabır ve uzun ömürler canım okuruz tabi inşallah..

basiniz sagolsun canim
mekani cennet olsun teyzenin

çok güzel olmalı bnce o duygu :)

Son düzenleme:

canim bazi kadinlarda 4. aydan itibaren de sut gelbiliyormus sanirim
senin de oyle birsey olabilir
bilmiyorum ama doktoruna danis bence de
ve gogsunu kurcalama sen ucunu falan elleme yine de
benim de sol gogsum acayip sizliyor onda gerginlik cok
tek bri tarafli olmasi normaldir belki
ama unutmadan danis mutlaka

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

yeniyildan sonra 6. ayin bitmesine birsey kalmiyor
bir dahaki doktor kontrolumda 7. aya girecek oluyorum nerdeyse gun sayiyorum gun bitsin bebisim kucagima gelsinnnn

Slm kızlar yine bitti haftanın en güzel günü
İsim bulmak ne zormuş.Eşim Tarık olsun diyo,içim ısındı bu isme ama bakalım.Sizce nasıl bi isim?

tarık isminde 2 tanıdığım vardı biri ortaokul biri çalıştığım şirketten düşündüm de anlamını bilmiyorum ama ikisi de çok zeki ve efendi insanlardı

ne güzel yinede sıcak gelen isimler var oğlumun adı batuhan diğer oğluma da abisininkine uygun bi isim arıyorum henüz karar veremedim hatta galiba bulamadım daha çünkü henüz ısındığım bi isim yok gibi
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…