- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.841
moralim cok bozuk kizlar
ani cikis yaptim ve yazip rahatlamam lazim buraya
yemegimizi yedik, normalde tatli hic yemem canim hic istemez ilk defa simdi istedi
actim neler vardi diye bakarken en masum eti puf gibi geldi gozume ve de canim cekti
aldim aciyorum annem laf atti 'yeme oyle seyler' bir anda kan beynime sicradi ben hicbir zaman yemiyorum zaten goruyor biliyor
ben bir kerelik dedim canim istedi dedim hala uzatiyor
'kimyasal onlar yenilir mi' soyle boyle
ben hala bir kere diyorum hala uzatiyor, hamileyim canim cekemez mi diyorum
bir de 'ye yee sen' yapiyor bana laf vurarak, kan beynime sicradi
babam da karisma sen dedi anneme onun uzerine annem ne dese begenirsiniz ' banane ya zikkim yesin'
kan beynime sicradi yemin ediyorum hamile kadina oyle laf soylenir mi
kalktim ayaga elimden firlattim bagira cagira aglayip odaya attim kendimi
bebegime birsey oldu diye korkuyorum
tansiyonum eminim cok firladi nabzim gumgum atiyordu, nasil bir aglamaydi anlatamam
ben kocamin yaninda olmak istiyorum boyle birsey gormedim ben ya sinirlerim cok bozuk
nasil bir davranis tarzi bu anlamis degilim
bunun ileri donemi var hamilelikten kimbilir ne halde olabilir duygularim ki ben o kadar sakin geciriyorum ona ragmen boyle davranilmasi cileden cikardi
ıyı aksamlar hanımlar bı soru sourucam cvp verrsenız sevınırım 6.cı ayıma gırıyorm ıkı gun ıcınde ..ve 4.cu aydan berı gogslerımden sıvı gelıor sekerlı bı svı cunku mendıl koyyorum kuruyunca sertlesıor..ozellıkle bu hafta cogaldı hemde asrırı ama sadece sag gogsumden soldan gelmıor gıbı bıse ama sagdan ok gelıor hatta bıkac kez mısafrlıkte camaısımı gecıp tısortume cıktı sızdede oluyormu normalmı sızce
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
yeniyildan sonra 6. ayin bitmesine birsey kalmiyor
bir dahaki doktor kontrolumda 7. aya girecek oluyorum nerdeysegun sayiyorum gun bitsin bebisim kucagima gelsinnnn
günaydın kızlar bir sıkıntım var yardm eder misinz acaba?
inşallah yapabileceğimiz birşeydir
öncelikle teşekkür ederim canım.
ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 12gün gecikme ile 17aralıkta hastalandım ama adetim sanki hafiften çamur gibi gebelik mümkün müdür yada bu neyin belirtisi anlamadım
canım öncelikle geçmiş olsun... doktora git ama gebelik yoktur emın ol.. benım bütün adetlerim dediğn gbydi sonra kist oldugunu öğrendim.. ve eger sende de kist varsa onlar aynen öyle çamur gb kanama yapıyor kan hiç yok gb ama sürekli koyu kahverengi parçalı akıntı geliyor.. eğer testte çıkmadıysa yoktur birşey.. şimdi senin aklına acaba yanlış birşey yaptımda düşük mü oldu geliyor sanırım asıl sormak istediğin de bu ama hayır.. 5 haftadan sonra ki düşüklerde genellıkle kürtaj olmak zorunda kalıyorsun kı senın 9 yada 10 haftalık diyorsun cerrahi müdahele olmadan asla düşüremezsin..adet düzensizliğin için de bir doktora görün mutlaka eger bebek istiyorsan sonra herşey çok geç olabiliyor bazen bu durumları yaşamış biri olarak diyorum umursamadım umursamadım aklım başıma geldiğinde menapoza girmiştim o yüzden ıhmal etme ...
canım sanada geçmiş olsun..ilk kez başıma böyle bişey geliyor ondan bende merak ediyorum eşim gemici tek başımayım anca sizin fikirlerinzle bi nebzede olsa rahatlamaya çalışıyorum eğer gebelik olsaydı şuan 14.hafta olucaktı ben 9-9.5haftada test yaptım ki şüphelendiğim tarihten sonrada 2kez hastalandım. ama aklıma takılan bu çamurumsu kanama :S
iltihaptır yada dediğim gibi kistciklerin vardır sıcak su da onları eritmiştir.. Allah kavustursun eşini canım.. ama doktora git mutlaka.. 9 10 kesinlikle çıkardı döllenmeden ilk 3 hafta içinde çıkmayabiliyormuş bazen kanda idrar da ama senin ki geç döllenme bile olsa o zmana çıkardı..aklında soru işsretini en net doktora giderek giderebilirsin.. ama en kısa zmanda git gerçi şimdi gitsende birşey değişmez adetinin 2 yada 3 günü gitmen lazım kı testlerin yapısın aklında bulunsun diğer zamanlara yapılmıyor ...eger gideceksen adet olmayı bekle
öncelikle teşekkür ederim canım.
ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 12gün gecikme ile 17aralıkta hastalandım ama adetim sanki hafiften çamur gibi gebelik mümkün müdür yada bu neyin belirtisi anlamadım
:)) heheh gitmiyo valla
Yok canım benim ferah ol bişeycik olmaz geçici bir durum çünkü :)
geçmiş olsun canım bende tel kullanmıştım ilk günler can yakıyor gerçekten..
ay ne bileyim göbeksiz olduğum günler gibi çıkmak istedim sanırım ah tam belli olsa hamile derlerde böyle göbüşlü bi hatun gibi gezince birz komplekse girdim galiba
geçmiş olsun canım bende de bel ağrısı var ama belim zaten hep problemliydi arttı işte yatak çok önemli ince yastıklardan destek alabilirsin.
önceden hiiiiç basen derdim yokmuş gibi benim kızımda totoma çalışıyor kendi nerde duruyo belli değil ama
kızın sağlıkla mutlulukla gelsin canım
Hayırlı olsun canım ismide pek hoş bence
Canım bende 1 yılı geçti annemlerde kalıyorum atanıp memur olunca ve annemle sürekli sorun yaşıyorum anlayışlı biri değil ve kendi sorunları varken beni gözü görmez bile hamileymişim kocam yanımda değilmiş her zaman çalışıyomuşum hiiiiçç...yemek konuları bizde de çok sorun oluyor senin annen zararlı bişeyi yemeni istemediği için sıkıntı olmuş ben sağlıklı beslenmeye çalıştıkça annem hamur ve kızartma yapıyor arada.. ne yapalım bir şekilde birbirimizi idare etmek zorundayız
Burda
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
günaydın kızlar....
hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk
tehdit canım sana cici almıcam de hortumunu keserim senin de korkut yüz vermebak biz verdik de ne oldu uyutmuyor şimdi
günaydın kızlar....
hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk
cinsiyeti kesinleşmeyince cici de alamadıkki ondan mı yapıyo acaba..ama o da göstersin canım...korkutmayı denicem artık baktım gene olmuyo kesecem harbiden hortumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?