2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ah canım benım yaaa ... annecik şimdi iki kişilik düsünüyor ona da azcık hak ver o hem canını düşünüyor hemde canının canını düşünüyor :2::2: sen ise sadece bebeğini düşünüyorsun..art niyetle söylememiştir senı kırmak üzmek için değildir genle bir tabir o sonuçta şuanda hormonların seni ele geçirmiş durumda eğer bir de annen çok evhamlı biriyse olur böyle şeyler .. sen iyisi gizli gizli ye bunları

canım süt o telaşa gerek yok .. bu arada 6 ayına nasıl gırdın yaw ben bugün 23+1 oldum ama doktorum 5 buçuk aylık dedı çarşamba günü.. bu hafta 5 ay 3 hafta oldum

yanlış bu yaaa ben ortalama ıkı hafta sonra 7 aylık mı oluyor bu tavkıme göre ben önumuzde kı ayda doğururum artık en geç 23 nısan dedı doktorum bana kafadan 4 ay var bugun ortalama bı ınsan 9buçuk yada doğurduğuna göre ben şuan 5buçuk aylık oluyorum ama bu hesapla 6 ay bitecek :) kesin bu takvim hesabını hamilelikten sıkılmış biri yapmıştır

günaydın cümleten kızlar ... iyi hafta sonları herkese... ya bu zilli beni uyutmuyor karateci mı olacak ne? tam gözümü kapatıyorum hooop bi tekme yiyorum aklım başımdan çıkıyor kalkıyorum çıt yok uzanıyorum tekme yiyorum bu nasıl kızdır böyle yaww parmağında oynatıyor.. dün gece oturdum saaat tutttum tam 2 saat 15 dk hiç durmadan oynadı çılgın prensesim yatmaya çalısıyordum yok durmuyor sonra kalktım durdu 1 saatte öyle bekledım hiç oynamadı.. hayır oynasın çok mutlu oluyorum ama bu enerji nerden geliyor bu çoçuğa aldığı iki gramı da verecek saftirik bu hareketlerle

inşallah yapabileceğimiz birşeydir

öncelikle teşekkür ederim canım.

ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 12gün gecikme ile 17aralıkta hastalandım ama adetim sanki hafiften çamur gibi gebelik mümkün müdür yada bu neyin belirtisi anlamadım

canım öncelikle geçmiş olsun... doktora git ama gebelik yoktur emın ol.. benım bütün adetlerim dediğn gbydi sonra kist oldugunu öğrendim.. ve eger sende de kist varsa onlar aynen öyle çamur gb kanama yapıyor kan hiç yok gb ama sürekli koyu kahverengi parçalı akıntı geliyor.. eğer testte çıkmadıysa yoktur birşey.. şimdi senin aklına acaba yanlış birşey yaptımda düşük mü oldu geliyor sanırım asıl sormak istediğin de bu ama hayır.. 5 haftadan sonra ki düşüklerde genellıkle kürtaj olmak zorunda kalıyorsun kı senın 9 yada 10 haftalık diyorsun cerrahi müdahele olmadan asla düşüremezsin..adet düzensizliğin için de bir doktora görün mutlaka eger bebek istiyorsan sonra herşey çok geç olabiliyor bazen bu durumları yaşamış biri olarak diyorum umursamadım umursamadım aklım başıma geldiğinde menapoza girmiştim o yüzden ıhmal etme ...

canım sanada geçmiş olsun..ilk kez başıma böyle bişey geliyor ondan bende merak ediyorum eşim gemici tek başımayım anca sizin fikirlerinzle bi nebzede olsa rahatlamaya çalışıyorum eğer gebelik olsaydı şuan 14.hafta olucaktı ben 9-9.5haftada test yaptım ki şüphelendiğim tarihten sonrada 2kez hastalandım. ama aklıma takılan bu çamurumsu kanama :S

iltihaptır yada dediğim gibi kistciklerin vardır sıcak su da onları eritmiştir.. Allah kavustursun eşini canım.. ama doktora git mutlaka.. 9 10 kesinlikle çıkardı döllenmeden ilk 3 hafta içinde çıkmayabiliyormuş bazen kanda idrar da ama senin ki geç döllenme bile olsa o zmana çıkardı..aklında soru işsretini en net doktora giderek giderebilirsin.. ama en kısa zmanda git gerçi şimdi gitsende birşey değişmez adetinin 2 yada 3 günü gitmen lazım kı testlerin yapısın aklında bulunsun diğer zamanlara yapılmıyor ...eger gideceksen adet olmayı bekle

çok çok teşekkür ederm canım amin.

Canım muhtemelen kistin var dr git istersen ilaç verir genelde hormon ilaçları veriyorlar hamilelikten olduğunu sanmıyorum.

ben de bişi olmaz diyodum da bugün de berbat rüyalar gördüm...kafayı yicem valla..şu hormonların normale döndüğü günleri de görürüz inşallah...

ALLAH rahmet eylesin canım...mekanı cennet olur inşallah...

günaydın kızlar....

hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk

tehdit canım sana cici almıcam de hortumunu keserim senin de korkut yüz verme bak biz verdik de ne oldu uyutmuyor şimdi

gunaydinnnn,tekme hissedemeyenler bebegin pozisyonuna bagli olabailir yani bebek buyudukce kendine yer bulamaicak o zaman cok hissedeceksiniz bence

tehdit canım sana cici almıcam de hortumunu keserim senin de korkut yüz verme bak biz verdik de ne oldu uyutmuyor şimdi

cinsiyeti kesinleşmeyince cici de alamadıkki ondan mı yapıyo acaba..ama o da göstersin canım...korkutmayı denicem artık baktım gene olmuyo kesecem harbiden hortumu

Hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir pazar günü geçiririz inşallah. Hasta olanlara acil şifa, sıkıntısı olanlara ferahlık dilerim.

cinsiyeti kesinleşmeyince cici de alamadıkki ondan mı yapıyo acaba..ama o da göstersin canım...korkutmayı denicem artık baktım gene olmuyo kesecem harbiden hortumu

aaa annesii sende ama hem kuzuya ciciler alma hemde oynasın diye bekle oluyor mu ama yaaaaaaa.... bizim ki belli ama bende almadım çok acayip ama hiç içimden almak gelmıyor azcık daha zaman geçsin istiyorum neden anlmadım ılk başlarda çok alma taraftarıydım ama şimdi ne olduysa elim kolum bağlandı gerçi almaya kalksam burda alıncak yerde yok ya tekirdağa gidecem ya edirneye offfff beeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…