- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.861
Kasları henüz yeterince güçlenmemiştir annesi, biraz daha güçlensin uykundan bile uyandıracak seni. :)
aaa annesii sende ama hem kuzuya ciciler alma hemde oynasın diye bekle oluyor mu ama yaaaaaaa.... bizim ki belli ama bende almadım çok acayip ama hiç içimden almak gelmıyor azcık daha zaman geçsin istiyorum neden anlmadım ılk başlarda çok alma taraftarıydım ama şimdi ne olduysa elim kolum bağlandı gerçi almaya kalksam burda alıncak yerde yok ya tekirdağa gidecem ya edirneye offfff beeee..
gunaydin kizlar
benim saclarim cok dokuluyor
hamilelikte tam aksi olur aslinda ogalmasi gurlesmesi parlamasi gerekiyor benim bildigim
ama kestirdim bakim yaptirdik ona ragmen her banyodan sonra top top
normalde de oyle
yanlarim acilmaya basladibu gidisle dogum sonrasi da devam edince kel kalmaz miyim
tek benim mi dokuluyor acaba
doktora danismam lazim
vitamin de kullaniyorum o kadar
başınız sağolsun canım 1 tane alıyım Rabbim mekanını cennet eylesin ..
Başınız sağolsun..Mekanı cennet ruhu şad olsun sizlere sabır ve uzun ömürler canım okuruz tabi inşallah..
basiniz sagolsun canim
mekani cennet olsun teyzenin
ALLAH rahmet eylesin canım...mekanı cennet olur inşallah...
bende ayni yok belki kizdir kasli degildir annesine cekmistir kemiklidir diye dusunup avutuyorum kendimi bide diyorum erkeksen nasil erkek adamsin nerde hareketlerin diyorum tik yokesim haftaya hissedersin diyo ne olacak bakalim persembe de 5 haftadan sonra doktora gidecegizgünaydın kızlar....
hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk
günaydın cümleten kızlar ... iyi hafta sonları herkese... ya bu zilli beni uyutmuyor karateci mı olacak ne? tam gözümü kapatıyorum hooop bi tekme yiyorum aklım başımdan çıkıyor kalkıyorum çıt yok uzanıyorum tekme yiyorum bu nasıl kızdır böyle yaww parmağında oynatıyor.. dün gece oturdum saaat tutttum tam 2 saat 15 dk hiç durmadan oynadı çılgın prensesim yatmaya çalısıyordum yok durmuyor sonra kalktım durdu 1 saatte öyle bekledım hiç oynamadı.. hayır oynasın çok mutlu oluyorum ama bu enerji nerden geliyor bu çoçuğa aldığı iki gramı da verecek saftirik bu hareketlerle
gunaydin kizlar
hamilelikte tam aksi olur aslinda ogalmasi gurlesmesi parlamasi gerekiyor benim bildigim
normalde de oyle
yanlarim acilmaya basladibu gidisle dogum sonrasi da devam edince kel kalmaz miyim
doktora danismam lazim
benımde dun yengeme ablası ogluya geldı oglu yengeme fecı duskun
eve gırdı benegın yanına gıtmıyor 1 saat falan sonra soruyor yatagını kım aldı deden aldı dedı yengem
Allah belsını vermesın dıye bı basladı kızmaya nıye alıyor dye :) sona erkek olaydı barı dedı
karnın nıye hala sıs bakım bır suru sey sordu kızdı naz yaptı ama ınatla bebege hıc bakmadı :)
cok tatlı 6 yasında daha zamanla alısıcak artık teyzesı anne olduguna :)
mesajını okuyunca gece ruyamda ne gordugumu hatırladım
saclarımı sıfıra vurduruyırdum annem kesıyordu gür cıksın dıye :)
yıne bır gune dayak yemıs gıbı kalktım kızlar ayak dız kapakları arkası oyle bır agrıyor kı
bu kramplar normalmıs eltımle dun konustum bel agrısıda erkek cocukta erkenden olması normal ben hep yasadım dedı
2 oglu var .. bugun arkadaslarla buluscaz bırının dogumuna 10 gun var:) bu forumdan tanıdıklarım otobuse bıncem yıne belım cok agrıcak
bel agrısı benı de cok zorliycak anladigim kadariyla
bu sabah bel agrim yoktu ama gun icinde yine olabilir bakalim
kramplar normalmis dedigin gibi bende olmadi hatirladigim kadariyla ama gece kasilmalari dedikleri de baslar herhalde bu aylarimizda
sagolun kizlar amin insallah bu dunyada cektigi sikintilar kefaret olur gunahlarina esinden cok cekti 48yasinda 3.kez beyin kanamasi gecirdi bizim eslerimiz icin sukretmemiz lazim
bende ayni yok belki kizdir kasli degildir annesine cekmistir kemiklidir diye dusunup avutuyorum kendimi bide diyorum erkeksen nasil erkek adamsin nerde hareketlerin diyorum tik yokesim haftaya hissedersin diyo ne olacak bakalim persembe de 5 haftadan sonra doktora gidecegiz
ahh ahhh nasıl gelişcek bu kaslar ya..aslında bişiler oluyo ama o mu bağırsak mı bilemiyom ben
canım oraları biliyorum ben..eşim babaeskili benim...kırklareline gitmedim hiç ama burgazda güzel yerler vardı biz oraya gidiyorduk alişverişe..edirne daha iyi ama bı kışta kıyamette gidilmez ki...
normal sartlarda yok ama otobuse bınınce oturuyorum ya baslıyor ıste ayakta dursam bı yere carparım yoksa ınan oyle daha rahatım
bugun esıme masaj yaptırdım kramp gırınce yatakta uyanınca oyle kalkıyım evde bır kac adım atıyım gıdıyo
bu arada ruyada yıne acayıp seyler gordum esım memnun gordugum ruyalardanda ya gebelık sonuna kadar boylemı olcak
zehrah başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
[/COLO
amin canim sagol
ben 2 hafta önce gittim doktora..bi daha 5 ocakta ayrıntılıya girecem..o zamana kadar hissetsem artık ya...ben de istiyorum tepikler...
o zamana hissedersin insallah 20.hafta oluyor kibar bir kizin olacak demekki
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
gunaydin kizlar
normalde de oyle
doktora danismam lazim
Ahhhh ah aynı dert bende de var tatlım. Benim de hamilelikten önce de çok dökülürdü, şimdi daha da arttı. Kocam kel, ben de öyle olursam bebeğimize çok iyi genler devredemicez maalesef. Benim kpeder de kel, dolayısıyla zaten oğluşumun pek şansı yok herhalde:18:
vallaa fıyat konusuu cok kafa karıstırıcı bende onu soracaktım sordummu unuttum bu ucretler neden bukadar fark edıyor tabıkı prof uzman vs buna gore degıstıgını anlayabılıyorum amaa nebıleyım 300 400lerden bahsedılıyor anlamıs degılım acıkcası kafam karıstıı arkadaslar her hastane neyee göre fıyat belırlıyor aceppp.
valla canım bendeee sasırtıcıı bır durum hastanem ozelll ve cokta memnunum doktorumdan fılann alanında uzman ustelık yurtdısında falan egıtım almıs calısmıs bılgılı bırı o hasraneye gııdıyorum bızım ayrıntıılını ucretı 5tl
duyunca bende sasırdım herkezz 300 500 dıyınce bızdee gozden cıkaralım demıstım amaa neysekı duurum farklıymıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?