2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kasları henüz yeterince güçlenmemiştir annesi, biraz daha güçlensin uykundan bile uyandıracak seni. :)

ahh ahhh nasıl gelişcek bu kaslar ya..aslında bişiler oluyo ama o mu bağırsak mı bilemiyom ben

canım oraları biliyorum ben..eşim babaeskili benim...kırklareline gitmedim hiç ama burgazda güzel yerler vardı biz oraya gidiyorduk alişverişe..edirne daha iyi ama bı kışta kıyamette gidilmez ki...

gunaydin kizlar

benim saclarim cok dokuluyor
hamilelikte tam aksi olur aslinda ogalmasi gurlesmesi parlamasi gerekiyor benim bildigim
ama kestirdim bakim yaptirdik ona ragmen her banyodan sonra top top
normalde de oyle
yanlarim acilmaya basladi bu gidisle dogum sonrasi da devam edince kel kalmaz miyim

tek benim mi dokuluyor acaba
doktora danismam lazim
vitamin de kullaniyorum o kadar

mesajını okuyunca gece ruyamda ne gordugumu hatırladım
saclarımı sıfıra vurduruyırdum annem kesıyordu gür cıksın dıye :)

yıne bır gune dayak yemıs gıbı kalktım kızlar ayak dız kapakları arkası oyle bır agrıyor kı
bu kramplar normalmıs eltımle dun konustum bel agrısıda erkek cocukta erkenden olması normal ben hep yasadım dedı
2 oglu var .. bugun arkadaslarla buluscaz bırının dogumuna 10 gun var:) bu forumdan tanıdıklarım otobuse bıncem yıne belım cok agrıcak

başınız sağolsun canım 1 tane alıyım Rabbim mekanını cennet eylesin ..

Başınız sağolsun..Mekanı cennet ruhu şad olsun sizlere sabır ve uzun ömürler canım okuruz tabi inşallah..

basiniz sagolsun canim
mekani cennet olsun teyzenin

ALLAH rahmet eylesin canım...mekanı cennet olur inşallah...

sagolun kizlar amin insallah bu dunyada cektigi sikintilar kefaret olur gunahlarina esinden cok cekti 48yasinda 3.kez beyin kanamasi gecirdi bizim eslerimiz icin sukretmemiz lazim
günaydın kızlar....

hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk
bende ayni yok belki kizdir kasli degildir annesine cekmistir kemiklidir diye dusunup avutuyorum kendimi bide diyorum erkeksen nasil erkek adamsin nerde hareketlerin diyorum tik yokesim haftaya hissedersin diyo ne olacak bakalim persembe de 5 haftadan sonra doktora gidecegiz

zehrah başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

gunaydın canım sağolsun oğlum çalar saat gibi 2 haftadır 6,15 de basıyor tekmeyı kalkıyorum su ve wcden sonra tekrar yatıyorum

gunaydın canım benımde saçlar dokuluyor zaten azdılar ıyıce azaldılar

eşim şükür dun akşam geldi, adamla dalga geçiyordum oğlun senı tanımıyor ki diye:26: yanıma oturdu eşim, sohbet ediyoruz oglu da babasının her sesine tepki verdi

dun kucuk kuzum yusufum geldi yengem evde konuşmuş, oğlm derya ablanın karnı buyumustur, onunda oğlu falan olacak diye hazırlamış
neyse geldiler sarıldı bana zorla şçyle goz altından karnıma baktı gıttı, yanıma cagırdım oralaı olmuyor bak oglum gobegım buyudu, kardeş var burda dıyorum yok bişey orda dedi ınatlaştı yengem geldi oturduk konuşuyoruz dedim sen benim ilk göz agrımsın 10 tane cocugum olsa da cok sevrim ben seni, uyuz bebe tamam o zaman kucagına al benı ded,:18: alamam kı ağırsın belim agrır dedim sıpa arkasına bakmadan gitti 20 dk peşinde dolandım sonra şükür yanıma oturdu karnımı sevdi, abisi oğluma da kuran okuyacak mısın dedim olur dedi birkaç sure okudu allahım ya 4 yaşında donmeyen diliyle bir tatlı okuyor ki
eşim geldi pis herif tekrar kızdırdı bizim oğlumuz olacak diye hemen arkadan vurdum herifime ama bız yusufu cok seviyoruz dimi abisi diyorum yok ben kendı oğlumu seviyorum diyo tekrar yuzu dustu yavrumun da şükür bu sefr cabuk aldım gonlunu

benımde dun yengeme ablası ogluya geldı oglu yengeme fecı duskun
eve gırdı benegın yanına gıtmıyor 1 saat falan sonra soruyor yatagını kım aldı deden aldı dedı yengem
Allah belsını vermesın dıye bı basladı kızmaya nıye alıyor dye :) sona erkek olaydı barı dedı
karnın nıye hala sıs bakım bır suru sey sordu kızdı naz yaptı ama ınatla bebege hıc bakmadı :)
cok tatlı 6 yasında daha zamanla alısıcak artık teyzesı anne olduguna :)

çok fena bu cocuklar dogunca nasıl olacak bılmıyorum, yusufun ablası da var 6 yasına kadar tum ılgım ondaydı sonra yusuf dogdu direk ona kaydı ablası ıcten ıce cok kıskanıyor, arada belli de ediyor dengeyi korumaya calışıyroum ama halıyle olmuyor dun yusufla cok ılgılendım hıc sesi çıkmadı :26: dedim yavrum yusuf kucuk kıskanıyo ondan cok ılgılenıyorum dedim omuz sılktı ben buyudum banane dedi ooo dedim içimden işimiz var sizinle allahtan yengem dengeyi koruyor

bel agrısı benı de cok zorliycak anladigim kadariyla
bu sabah bel agrim yoktu ama gun icinde yine olabilir bakalim
kramplar normalmis dedigin gibi bende olmadi hatirladigim kadariyla ama gece kasilmalari dedikleri de baslar herhalde bu aylarimizda

normal sartlarda yok ama otobuse bınınce oturuyorum ya baslıyor ıste ayakta dursam bı yere carparım yoksa ınan oyle daha rahatım
bugun esıme masaj yaptırdım kramp gırınce yatakta uyanınca oyle kalkıyım evde bır kac adım atıyım gıdıyo
bu arada ruyada yıne acayıp seyler gordum esım memnun gordugum ruyalardanda ya gebelık sonuna kadar boylemı olcak

ben 2 hafta önce gittim doktora..bi daha 5 ocakta ayrıntılıya girecem..o zamana kadar hissetsem artık ya...ben de istiyorum tepikler...

evet burgaz da iyi ama ha edirne ha burgaz mesafe aynı.. edirnede daha çok çeşit bulabilirim diye düşünüyorum... ama merkezde hiç birşey yok .bır tane bebek mağazası var geçen gittim bakiim diye abowwwwwwwwww dandik bır tulum hatta pamuklu bile değil naylon karışık gerçi iddia ediliyor yüzde yüz pamuk diye ama etiketini istedim etiketi bile yok sankı anlamıyor ınsanlar pumuğun nasıl olduğunu neyse 45 tl dedi markası dedım hiç duymadım bile..bebişkom diye marka.. hayır marka takıntım yok ama eger o parayı vereceksemde en iyisine vermeliyim... artık annemde diyor kı 40 çıkarmaya bursa ya gidecem ordan ne istiyorsan alırsın yeni doğduğundan zıbından başka bırsey giymıyor dıyor bakalım artık

ben hamıle kaldıgım ılk haftalarda sureklı bol hareketli bombali, kosusturmacali, tehlikeli bu tarz ruyalar goruyordum
ve surekli karnimi tutma saklama, ben hamileyim dikkat edin diye bebegimi koruma gibi tavir sergiliyordum
ruyalar ayni gercek gibi oluyor
ara ara yine goruyorum ama ilk haftalardaki gibi sIk degil benimkiler
hamiellikte gorulen kabuslar gercek gibi ruyalar cok normal herhalde surer doguma kadar

Zehracım Allah sana ve ailesine sabır versin canım, mekanı cennet olsun.

Ahhhh ah aynı dert bende de var tatlım. Benim de hamilelikten önce de çok dökülürdü, şimdi daha da arttı. Kocam kel, ben de öyle olursam bebeğimize çok iyi genler devredemicez maalesef. Benim kpeder de kel, dolayısıyla zaten oğluşumun pek şansı yok herhalde :18:

o acidan dusunmemistim canim
kendimi dusunuyorum da boyle devam ederse sac kalmaz
hele ki dogumdan sonra top top dokulecekmis

benim de kpeder kel ve esimin de saclari dokulmeyece basladi yavas yavas o da kendisinin oyle olabilecegini dusunuyor
benim de oglus ayni durumda olur herhalde gerci daha bir 35-40 sene var dusunmeye

5 tl mi:) şaka gibi ben daha sormadım. yılbaşından önce gidip doğum fiyatını da konuşmak lazım doğum fiyatlarıda biraz ucukta bari zam gelmesin bende doktorumu seviyorum o yuzden hastane arayışına yeni doktor bak içine sinsin uzun iş:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…