2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
mutlu pazarlar güzel anneler ve melekleri

son 2 gün 2 gün sonra doktora gitcez çok heycanlıyım 1 aydır görmüyom yavrumu kocaman olmuştur cinsiyetinide öğrencez inş

rüyamda oğlum olmuş gördüm pipisini gördüm adınıda yusuf armin koymuşum yusuf kesin koyucamda armin hiç düşünmemiştim burdan aklımda kalmış herhalde :
54:

canım haftalara göre hesaplayınca 36 haftalık 9 ay olmuyor ama her ay dört hafta değil çünkü 38. haftayı buluyo 9 ay ay olarak hesplayınca ben şu an 5. ayın içindeyim

canım süt o telaşa gerek yok .. bu arada 6 ayına nasıl gırdın yaw ben bugün 23+1 oldum ama doktorum 5 buçuk aylık dedı çarşamba günü.. bu hafta 5 ay 3 hafta oldum

teskkrelr cnm arastrdm bayabı danstım doktruma normalmıs sanırım sutum bol olck bu arada 21 hafta bıttıgınde 6.cı aya gırmıs oluyorsun o manada yazdım bılgıne.. 25 haftan bıttıgınde 6yı bıtrms oluyorsn .

sorun olmamasına sevindim canım. kaç aylıksın sorusu tam bir muamma zaten ben 20+2 yim ama hala 5 aylık hamileyim demiyorum bir hafta sonramı tam 5 aylık olmuş oluyorum

canım haftalara göre hesaplayınca 36 haftalık 9 ay olmuyor ama her ay dört hafta değil çünkü 38. haftayı buluyo 9 ay ay olarak hesplayınca ben şu an 5. ayın içindeyim

benım yıne aklım karıstı
ben en iyisi hafta hafta dusunmeye devam edeyim
40. haftaya konstantre olayim yani daha 18 hafta var
cok var bir an once bitse olmaz miiiiiiii

günaydın kızlar....

hergün tepük hayaliyle uyanıyorum ama yok gene yok...yok canım çok şımarttım ben bunu çokkkkkkk

ahh ahhh bendee tepügü bi türlü yiyemedim gitti...cok merak ediyorum nasıl bir duygu acep??? inş. en yakın zamanda biz de hissederiz... =) 1 ay aradan sonra ilk defa bebişimi görcem yarın inş.. merakla bekliyomm bakam benim yakısıklı napıyooooooooooo içerde ????? =)

çok pahalıymış ya..annenin dediği gibi yaparsın olmazsa...sağlıcakla sağ salim doğsunlar da inşallahh...gerisi bir şekilde hallolur canım...

canım ılk bebegın ıse normal dur sen oyle tepukler yıyeceksınkı bıraz dur dıyecegın gunlerde gelecek ınsallah...

Offff Ben yine korktum yaaa 9 ay Boyle korkarak mi gececek. Eski sezeryan yerimde agri, sizi oldu, daha once olmamisti ilk bugun basladi ve Ben 11 yil once dogum yaptim etkisi var mi acaba hala, resmen alt Bolgem sizliyor, agriyor. Normal mi arkadaslar bu agri sizi alt tarafta, lutfen cevap yazarsaniz sevinirim...

canım büyük ihtimalle rahim genişlemesindendir o...sakin ol biraz panik yapma hemen
bizim bile ara ara sancılarımız oluyor o tarafta..

canım büyük ihtimalle rahim genişlemesindendir o...sakin ol biraz panik yapma hemen
bizim bile ara ara sancılarımız oluyor o tarafta..

Tesekkurler canim umarim normaldir, gecmiste ki forumlara baktim aynisini yasayanlar var gerci. Rahim geriliyor artik sanirim. Allah hepimizin yavrusunu kucagimiza almayi nasip etsin...

bence de rahim buyumesiyle ilgilidir, gerilme sizlama oluyor ara ara
yeter ki siddetli olmasin ve uzun sureli olmasin

sen yavuz bebeye gittin herhalde orası çok pahalıdır zaten indirim günleri iyi oluyo.orada beysin bebe inanılmaz uygun fiyatlı.ayrıca selimiye arastasının içinde ayten abla var tetik bebe o da iyidir.orada oturmuyorsan edirnede alışveriş yapacak yeri bulmak zor olabilir.

evet canım normalmiş bikaç gündür bende de vardı.hani hareket edemeyecek şekilde çok bi szı değil ama hissettiriyor sürekli.bazı bayanların 1-2 hafta sürüp geçermiş.bazıları da taaa doğuma kadar çekermiş bu sızıyı..

kızlar herkese iyi akşamlar.keşke bugün bitmese dimi;? yarın yine pazartesi...( ne çabuk geliyor yaaaaaaa

iyi akşamlar sorma ya evt bide pzt günleri nöbetçiyim gözümde büyüyo.inş 2.dönem nöbetten düşcez ama kısmetse.oğlumla son 5 nöbetimiz kaldı.bide mart gelse izne çıksak o zmn pazartesi vız gelir bize

Sagol canim ayni seyleri yasayanlari duymak rahatlatti, bugun arabayla karsiya ( avrupa yakasi) gectik, yoruldum birde disarda azicik dolastik gerci ama soguktu oda yapmis olabilir, umarim gecicidir...

İyi aksamlar Mayıs anneleri:)
Tecrübesiz bi hamile olarak birşey soracağım 20 dk dir sol kasığımda orta şiddette sancılar hissediyorum . 3-4 dk'da bir şiddetli bir kasilma geliyor. Bu hissettiğim oğluşun tepiği mıdır? Başka birşey mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…