- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.901
tarık isminde 2 tanıdığım vardı biri ortaokul biri çalıştığım şirketten düşündüm de anlamını bilmiyorum ama ikisi de çok zeki ve efendi insanlardı
ne güzel yinede sıcak gelen isimler var oğlumun adı batuhan diğer oğluma da abisininkine uygun bi isim arıyorum henüz karar veremedim hatta galiba bulamadım daha çünkü henüz ısındığım bi isim yok gibi
:18:
İyi aksamlar Mayıs anneleri:)
Tecrübesiz bi hamile olarak birşey soracağım 20 dk dir sol kasığımda orta şiddette sancılar hissediyorum . 3-4 dk'da bir şiddetli bir kasilma geliyor. Bu hissettiğim oğluşun tepiği mıdır? Başka birşey mıdır ?
Hayır canım yani benimki kasılma şeklinde olmuyor hani parmağını bacağına değdir hafif it aynı o şekilde göbeğini içten itiyo bazen kayarak yer değiştiriyo ama şiddetli bir kasılma değil sancı oluyor bazen o ayrı hafif hafif sancılar hepimizde oluyor ama kasılmaların neden acaba inşallah kötü değildir canım
Tecrübesiz bi hamile olarak birşey soracağım 20 dk dir sol kasığımda orta şiddette sancılar hissediyorum . 3-4 dk'da bir şiddetli bir kasilma geliyor. Bu hissettiğim oğluşun tepiği mıdır? Başka birşey mıdır ?
canm inş bişey yoktur ama bebeğin tepiği öyle sancılı değildir belkide kasık batmasıdır eyer geçmezse bi git doktora
canım bebeği küçük pıt pıtlarla hissedersin..
kasılma da genelde rahim genişlediği için olur..
ama çok sık gelmesi biraz garip geldi bana...
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
Kızlar bişey sorucam şimdi ben mecburen sezeryan olucam mayıs ortasında doğum olur muhtemelen.Ben daha oğlum için sadece 1 tane zıbın aldım.İlk 3 aylık zaman yaza geleceği için kısa kollu zıbın alayım diyordum ama annem 3 aylık bebek yazda olsa kısa kollu olmaz diyor siz zıbınları nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.
zıbın fazla almayı düşünmüorum cnm daha çok çıtçıtlı body alıorum ben kolszuda var kısa kolluda var, ilk 2 ay uzun kollu giyer ama sonra giymez bence yaşadığın yeri bilmiorum ama temmuz ağustos çook sıcak geçiyor beeeelki akşamları olabilir die düşünüorum
Çanakkaledeyim canım bende diyorum akiamları uzun kollu giysin hadi ama gündüzleri çok sıcak burası aman bilemedim karışık alyım bari ya
çokta abartmadan karışık al bencede canım çok fazlasına gerek yok, bende mother care indrimi bekliorum indrm gelince birer paket hepsinden alırız biter sonrada büyüdükçe tamamlarız heralde
selam kuzular herkese güzel bir hafta sonu diliyorumdün gece + 18 muhabbete bağlamıştıkki elektirik gitti zırt diye bi hoşçakalın bile diyemedim
anam ne duyarsız insanlarkadın kısmısı 4 e kadar napmış dışarıda çok sinir bir durumm bi dahakine alma canım yazık sanada
Yuh diyorum yani bu ne ya eşim diyoki ben olsam kapıyı açmazdım yani hakikaten bundan sonra kadını görünce daha ilk başta kapıyı açmasan böle birine ayıp olmaz farketse bile hakediyo çünkü
hosgeldın canımmm :)cınsıyetı ne zmn ogrenıceksın acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaamerhaba kizlar,sonunda annecigimin yanina gelebildim cok sukurgiremiyorum bayadir nasilsiniz?herkes ogrendi bebisinin cinsiyetini ben haric sanirim
merhaba annecikler teyzem vefat etti 15-20gun sonra ilk torununu gorecekti kismet degilmis bende gidemedim 24 saatlik yol ucakla gitsem gidemedim acil rapor almam lazimdi gitsem daha kotu olacaktim kaldim oyle(yasin okurken aklima gelince kotu oluyorum inanamiyor insan musait olanlar bir yasin okuyabilir mi adi hanife yarin topraga verilecek
Çanakkaledeyim canım bende diyorum akiamları uzun kollu giysin hadi ama gündüzleri çok sıcak burası aman bilemedim karışık alyım bari ya
merhaba kızlar 2 hamıle 2 dogum yapmıs arkadas bulustuk :)
eve geldım sımdı benımkı tekmelere basladı azcık onunla ılgıleneyım :)
zehracım yasını okudum bılgıne balım hepınız opuldunuz kızlar
canım basın saolsun allah sızlere sabır versın ınsallah
Zehracım Allah sana ve ailesine sabır versin canım, mekanı cennet olsun.
canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin hepinize...
sagolun kizlar amin ne kadar zormus uzaktan basin sagolsun demek ozellikle kuzenlerime tesekkur ederim gulsevdacim yerine ulasmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?