2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Cevabın için çok tşk ederm canım inş en uygun isimleri buluruz oğluşlarımıza.anlamı pek yok aslında "sabah yıldızı" demek.Kuranın 86. suresi öyle işte.anlam olarak bni çok tatmn etmedi ama sanırım eşimin bi isimde ısrar etmesi hoşuma gitti.ısınmamın sebebi eşim.

Hayır canım yani benimki kasılma şeklinde olmuyor hani parmağını bacağına değdir hafif it aynı o şekilde göbeğini içten itiyo bazen kayarak yer değiştiriyo ama şiddetli bir kasılma değil sancı oluyor bazen o ayrı hafif hafif sancılar hepimizde oluyor ama kasılmaların neden acaba inşallah kötü değildir canım

Teşekkür ederim cevabınız için devam ederse Dr U arayacağım artık :)

canım bebeği küçük pıt pıtlarla hissedersin..
kasılma da genelde rahim genişlediği için olur..
ama çok sık gelmesi biraz garip geldi bana...

canm inş bişey yoktur ama bebeğin tepiği öyle sancılı değildir belkide kasık batmasıdır eyer geçmezse bi git doktora

canm inş bişey yoktur ama bebeğin tepiği öyle sancılı değildir belkide kasık batmasıdır eyer geçmezse bi git doktora

canım bebeği küçük pıt pıtlarla hissedersin..
kasılma da genelde rahim genişlediği için olur..
ama çok sık gelmesi biraz garip geldi bana...

Teşekkür ederim hanımlar cevaplarınız için belki de hareketi cok beklediğimden cok dinliyorum kendimi :))) şimdilik gecti sancılar Dr um kanama dışındaki hersey normal gebelik şikayeti diyor :)

Kızlar bişey sorucam şimdi ben mecburen sezeryan olucam mayıs ortasında doğum olur muhtemelen.Ben daha oğlum için sadece 1 tane zıbın aldım.İlk 3 aylık zaman yaza geleceği için kısa kollu zıbın alayım diyordum ama annem 3 aylık bebek yazda olsa kısa kollu olmaz diyor siz zıbınları nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.

canım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin hepinize...

zıbın fazla almayı düşünmüorum cnm daha çok çıtçıtlı body alıorum ben kolszuda var kısa kolluda var, ilk 2 ay uzun kollu giyer ama sonra giymez bence yaşadığın yeri bilmiorum ama temmuz ağustos çook sıcak geçiyor beeeelki akşamları olabilir die düşünüorum

Çanakkaledeyim canım bende diyorum akiamları uzun kollu giysin hadi ama gündüzleri çok sıcak burası aman bilemedim karışık alyım bari ya

Çanakkaledeyim canım bende diyorum akiamları uzun kollu giysin hadi ama gündüzleri çok sıcak burası aman bilemedim karışık alyım bari ya

çokta abartmadan karışık al bencede canım çok fazlasına gerek yok, bende mother care indrimi bekliorum indrm gelince birer paket hepsinden alırız biter sonrada büyüdükçe tamamlarız heralde

çokta abartmadan karışık al bencede canım çok fazlasına gerek yok, bende mother care indrimi bekliorum indrm gelince birer paket hepsinden alırız biter sonrada büyüdükçe tamamlarız heralde

Bende çok abartmadan alayım diyorum zaten bakıyorum öylede almadım daha erken gibi geliyo indirim olursa haber verirsen sevinirim canım çok sağol cevap için

Yuh diyorum yani bu ne ya eşim diyoki ben olsam kapıyı açmazdım yani hakikaten bundan sonra kadını görünce daha ilk başta kapıyı açmasan böle birine ayıp olmaz farketse bile hakediyo çünkü

bısı demedım de bır daha boyle bırseye ızın veremeyecegım kesın

merhaba kızlar 2 hamıle 2 dogum yapmıs arkadas bulustuk :)
eve geldım sımdı benımkı tekmelere basladı azcık onunla ılgıleneyım :)

zehracım yasını okudum bılgıne balım hepınız opuldunuz kızlar

merhaba kizlar,sonunda annecigimin yanina gelebildim cok sukur giremiyorum bayadir nasilsiniz?herkes ogrendi bebisinin cinsiyetini ben haric sanirim
hosgeldın canımmm :)cınsıyetı ne zmn ogrenıceksın acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım basın saolsun allah sızlere sabır versın ınsallah

Arkadaşlarım, nasılsınız? bir iki gün önceye kadar bebişimin hareketlerini henüz hissedemiyorum diye hayıflanıyordum.. 2 gündür hissettiğim hareketler bebişimden geliyor diye düşünüyorum, bağırsak hareketlerine benzemiyor. gece yatarken üst üste kaç kere minik minik tekmeler hissettim hatta birinde sıçradım, biraz fazla oldu diğerlerine göre..

Bir de arkadaşlar şu zamana kadar kaç kg aldığınızı yazar mısınız? Pek belli olmasa da çok kg aldığım gerçekliğini değiştirmez. Kullandığım ilaçların da etkisi var sanırım. ( multivitamin, kan hapı, balık hapı)

canım basın saolsun allah sızlere sabır versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…