2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

4 kg aldim ben ilk hamile kaldigim kilo uzerine
ben de balik hapi kan hapi ve elevite bagliyorum

Merhaba Ç.kaleden birinin olmasına ayrıca sevindim sen alışveriş yaptınmı ben daha erken diye bişey almadım öyle bakınıyorum ben merkezdeyim sen ilçelerdemisin yoksa merkezdemisin

ben bigadayım alışveriş bende ypmadım daha bir tulum ile bir hastane çıkışı aldım sadece :)

bende gelmeden 3 kilo almistim ama burada daha cok alacagimi tahmin ediyorum geldigimden beri yiyorum cunku

Ben gebeliğin başından beri ilk defa bu ay 2 kilo aldım (( Dr um cok kızdı böyle hızlı kilo almamalisin dedi ekmek makarna ve pilava veda ettim bende umarım bu ay kilo almam

Ben gebeliğin başından beri ilk defa bu ay 2 kilo aldım (( Dr um cok kızdı böyle hızlı kilo almamalisin dedi ekmek makarna ve pilava veda ettim bende umarım bu ay kilo almam

kızlar selammm bende 61,5 la hamile kalmıştım doktora gittim 62,9 cıktım 5 hafta sonra tekrar gittiğimde 66,5 cıktım doktor 5 haftada bu kadar kilo almış olabilirmisin dedi dikkat et dedi bari 15 le bitirelim dedi benımde canımı sıktı yani bi oha demediği kaldı yani:) bende dikkat ediyorum ekmek makarna pilav kestim aç gözlülüğüde bıraktım sabah tartıldığımda 64,5 cıktım dıkkat edrsem herhalde cok kilo almadan bitirebiliriz bu dönemi :S:S:S:S

yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?

yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?

ben kac kg ile hamile kaldigimi soylemeye utaniyorum doktora soylerken bile utaniyorum
ama ben 18. haftaya kadardi sanirim kg almadim da turkiyeye geldim sonra haplara basladim derken basladi kilolar:18:

anam anam nerelere gidem beeennnn....
millet 2-3 kg.dan behsediyooooorrrrrr:18::18::18::18::18:
60 ile başladım 67ye merdiven dayadııımmmmmm
2 ay elevit kullandım sonra bıraktım.....
dr.um gereksiz kilo yapar dedi ister devam et ister bırak dedi..
şimdiye kadar bahanem buydu bakalım bundan sonra ne olacak:26::26::26::26::26:
ayyyyyyyyyyyyyyyy..............
ben biraz depresyona gircem kızlar müsadenizle
şimdilik iyi gecelerrrr

tek değilsin canım ben 57 den 65 e çıktım.. 8 kilo aldımm. yaaa ne yapayımmm????????

kaç kilosun ki kızaıcak birşey aslında cnım bnda

Ya basta alındım tepki verince ama düşününce mantıklı geldi hızlı kilo alıyorsun giderek artacak dikkat et dedi ne yazikki kolay kilo alır zor veririm

ben kac kg ile hamile kaldigimi soylemeye utaniyorum doktora soylerken bile utaniyorum
ama ben 18. haftaya kadardi sanirim kg almadim da turkiyeye geldim sonra haplara basladim derken basladi kilolar:18:

sabah aç karnına kıyafetsiz tartılın en doğrusu o oluyor ben 48 bşladım 52.700 çıktı cuma günü boy 168

Maşallah siz zaten standart kilonun cok altındasınız boyunuza göre :))))

öyle tartılıyorum zaten..
doktorda tartıldıklarımı not etmiyorum bile.. (üstümle başımla ayakkabımla vs. tok karnına)

Dr da hep aynı kıyafetlerle tartiliyoruz zaten Dr aradaki farka bakıyor :)
Benim boyum 166cm 64 ile hamile kaldım 12. Haftaya kadar kilo almadım ilk 3 ay iştahım yoktu zaten kusmadım ama yemek Yiyince midem bulanıyordu . 13ile 17 arası 2 kilo aldım 2. Trimesterde 1 ayda maksimum 1 kilo almalısın diyor doktorum saglık ocagindaki ebe de ilk 6 ay anne kendine kilo alır son 3 ay bebeğe dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…