- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.921
Bir de arkadaşlar şu zamana kadar kaç kg aldığınızı yazar mısınız? Pek belli olmasa da çok kg aldığım gerçekliğini değiştirmez. Kullandığım ilaçların da etkisi var sanırım. ( multivitamin, kan hapı, balık hapı)
4 kg aldim ben ilk hamile kaldigim kilo uzerine
ben de balik hapi kan hapi ve elevite bagliyorum
bende çanakkkaledeyim cnm :)
Merhaba Ç.kaleden birinin olmasına ayrıca sevindim sen alışveriş yaptınmı ben daha erken diye bişey almadım öyle bakınıyorum ben merkezdeyim sen ilçelerdemisin yoksa merkezdemisin
kizlar burada ilk defa muayene olacagim dr un odasinda usg var mi ve muayene ucreti buna dahil mi?
ben bigadayım alışveriş bende ypmadım daha bir tulum ile bir hastane çıkışı aldım sadece :)
Bir de arkadaşlar şu zamana kadar kaç kg aldığınızı yazar mısınız? Pek belli olmasa da çok kg aldığım gerçekliğini değiştirmez. Kullandığım ilaçların da etkisi var sanırım. ( multivitamin, kan hapı, balık hapı)
bende gelmeden 3 kilo almistim ama burada daha cok alacagimi tahmin ediyorum geldigimden beri yiyorum cunku
Ben gebeliğin başından beri ilk defa bu ay 2 kilo aldım(( Dr um cok kızdı böyle hızlı kilo almamalisin dedi ekmek makarna ve pilava veda ettim bende umarım bu ay kilo almam
Ben gebeliğin başından beri ilk defa bu ay 2 kilo aldım(( Dr um cok kızdı böyle hızlı kilo almamalisin dedi ekmek makarna ve pilava veda ettim bende umarım bu ay kilo almam
yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?
yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?
sabah aç karnına kıyafetsiz tartılın en doğrusu o oluyor ben 48 bşladım 52.700 çıktı cuma günü boy 168
anam anam nerelere gidem beeennnn....
millet 2-3 kg.dan behsediyooooorrrrrr:18::18::18::18::18:
60 ile başladım 67ye merdiven dayadııımmmmmm
2 ay elevit kullandım sonra bıraktım.....
dr.um gereksiz kilo yapar dedi ister devam et ister bırak dedi..
şimdiye kadar bahanem buydu bakalım bundan sonra ne olacak:26::26::26::26::26:
ayyyyyyyyyyyyyyyy..............
ben biraz depresyona gircem kızlar müsadenizle
şimdilik iyi gecelerrrr
kaç kilosun ki kızaıcak birşey aslında cnım bnda
kızlar selammm bende 61,5 la hamile kalmıştım doktora gittim 62,9 cıktım 5 hafta sonra tekrar gittiğimde 66,5 cıktım doktor 5 haftada bu kadar kilo almış olabilirmisin dedi dikkat et dedi bari 15 le bitirelim dedi benımde canımı sıktı yani bi oha demediği kaldı yani:) bende dikkat ediyorum ekmek makarna pilav kestim aç gözlülüğüde bıraktım sabah tartıldığımda 64,5 cıktım dıkkat edrsem herhalde cok kilo almadan bitirebiliriz bu dönemi :S:S:S:S
ben kac kg ile hamile kaldigimi soylemeye utaniyorumdoktora soylerken bile utaniyorum
ama ben 18. haftaya kadardi sanirim kg almadim da turkiyeye geldim sonra haplara basladim derken basladi kilolar:18:
sabah aç karnına kıyafetsiz tartılın en doğrusu o oluyor ben 48 bşladım 52.700 çıktı cuma günü boy 168
öyle tartılıyorum zaten..
doktorda tartıldıklarımı not etmiyorum bile.. (üstümle başımla ayakkabımla vs. tok karnına)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?