- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.941
Ya basta alındım tepki verince ama düşününce mantıklı geldi hızlı kilo alıyorsun giderek artacak dikkat et dedi ne yazikki kolay kilo alır zor veririm
Maşallah siz zaten standart kilonun cok altındasınız boyunuza göre :))))
Dr da hep aynı kıyafetlerle tartiliyoruz zaten Dr aradaki farka bakıyor :)
Benim boyum 166cm 64 ile hamile kaldım 12. Haftaya kadar kilo almadım ilk 3 ay iştahım yoktu zaten kusmadım ama yemek Yiyince midem bulanıyordu . 13ile 17 arası 2 kilo aldım 2. Trimesterde 1 ayda maksimum 1 kilo almalısın diyor doktorumsaglık ocagindaki ebe de ilk 6 ay anne kendine kilo alır son 3 ay bebeğe dedi
canım doktorunu ara. en sağlıklı bilgiyi o verir. geçmiş olsungunaydın
kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya
plakasını alabildiysen polise ihbar edebiliyorsun canım.günaydın kızlarr..iyi haftalar diliyorum size..umarım herşey çook güzal ve cok çabuk geçer.hemen cuma gelir...
sabah sabah sinir oldum. karşıdan karşıya geçerken bi araba üzerime sürdü beni korkutmak için ve bilerek. ağlıcaktım sinirimden.inşallah ilk duvara toslarsın dedim..bunları şikayet edeceğimiz biyer yok mu yaa..cezalarını bulsun kırolarrr...
iyi akşamlar sorma ya evt bide pzt günleri nöbetçiyim gözümde büyüyo.inş 2.dönem nöbetten düşcez ama kısmetse.oğlumla son 5 nöbetimiz kaldı.bide mart gelse izne çıksak o zmn pazartesi vız gelir bize
günaydın herkese. bugün çok sinirliyimmmm sebebi yokkk
canım doktorunu ara. en sağlıklı bilgiyi o verir. geçmiş olsun
plakasını alabildiysen polise ihbar edebiliyorsun canım.
canım geçmiş olsun bence doktorunu ara...benimde arada karnımda bi çekme yada kramp gibi bir ağrı oluyo bazen vajinama vuruyo ama 10 dk falan sonra geçiyo..az daha geçmezse mutlaka ara..gunaydın
kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya
canim takma kafana bebisin saglikli olsunda dogum sonrasi verirsin bi sekilde
bende tam 8 kilo aldim
ben kac kg ile hamile kaldigimi soylemeye utaniyorumdoktora soylerken bile utaniyorum
ama ben 18. haftaya kadardi sanirim kg almadim da turkiyeye geldim sonra haplara basladim derken basladi kilolar:18:
saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedibı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır
canim takma kafana bebisin saglikli olsunda dogum sonrasi verirsin bi sekilde
bende tam 8 kilo aldim
canım bence git doktoruna görün derim. hem için rahat eder. telden ilaç ismi de neymiş görmeden etmeden? kullanınca için rahat edecek mi peki? bence bugün git mutlaka. ciddi bişey değildir eminim bebek büyüdüğü içindir ama için rahat etsin muayene ol.saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedibı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır
anam anam nerelere gidem beeennnn....
millet 2-3 kg.dan behsediyooooorrrrrr:18::18::18::18::18:
60 ile başladım 67ye merdiven dayadııımmmmmm
2 ay elevit kullandım sonra bıraktım.....
dr.um gereksiz kilo yapar dedi ister devam et ister bırak dedi..
şimdiye kadar bahanem buydu bakalım bundan sonra ne olacak:26::26::26::26::26:
ayyyyyyyyyyyyyyyy..............
ben biraz depresyona gircem kızlar müsadenizle
şimdilik iyi gecelerrrr
Ya ben bende 10. Haftada verdi doktor eleviti ama bırakmak da istemiyorum değerlerimin düşmesinide sağlık için diyorum herşey onun yüzündenmi bende bıraksammı acaba yaaaaa:18::18::18::18:
Every sende yeni kullanmaya başladın dimi ondanmı aldın acaba:18:
saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedibı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır
slm annişler ve küçük melekleri
yaa ben çok yorgunum bugün ve son günlerde çok karın ağrısı çekiyorum günün tamamında olmadığından da bi türlü dr luktur diyemiyorum ve gidemiyorum :44:
çarşamba günü yeni dr umuzla randevumuz var biran önce gelsinde herşeyin yolunda olduğunu bileyim
çoook hızlı geçen bi hafta olsun haa buarada bu haftayla beraber yılda bitecek neredeyse
yaa bide ben daha su aşıyı olmadım aramadılar bende fırsat bulup gidemedim ne zamandı son bilen hatırlayan varmı?
canım elevıte 18ç haftada basladım diye hatirliyorumYa ben bende 10. Haftada verdi doktor eleviti ama bırakmak da istemiyorum değerlerimin düşmesinide sağlık için diyorum herşey onun yüzündenmi bende bıraksammı acaba yaaaaa:18::18::18::18:
Every sende yeni kullanmaya başladın dimi ondanmı aldın acaba:18:
gecmis olsun canimgunaydın
Aman sevsinler senin utanmanıcanım resimden görmesek ciddi sanıyoz hiç öle kilolu gözükmüyosyn sen bi kere
slm annişler ve küçük melekleri
yaa ben çok yorgunum bugün ve son günlerde çok karın ağrısı çekiyorum günün tamamında olmadığından da bi türlü dr luktur diyemiyorum ve gidemiyorum :44:
çarşamba günü yeni dr umuzla randevumuz var biran önce gelsinde herşeyin yolunda olduğunu bileyim
çoook hızlı geçen bi hafta olsun haa buarada bu haftayla beraber yılda bitecek neredeyse
yaa bide ben daha su aşıyı olmadım aramadılar bende fırsat bulup gidemedim ne zamandı son bilen hatırlayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?