2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam guzel anne adaylari, eminimki hummali bir sekilde bebislerini buyutmekle mesgulsunuz ama sizlere minnacik bir hatirlatma yapmadan edemedim..umarim verdigim veya verecegim rahatsizliktan dolayi bana kizmazsiniz,bende sizler gibi bir zamanlar bebegimi bekledim ve mayis 2012 de ilk o guzel annelik duygusunu tatdim allahtan dilerimki sizlerde saglicakla kuzucuklariniza kavusursunuz ins.
Cogunuz mutlaka mayis annelerine oy kullanmistir..ben hatirlatma gibi bir gorevi kendime nedense bir borc bildim ve sizlere altta verecegin linke eger vermeyen anne adayimiz varsa vermelerini canigonulden dilegimi bildirmek istedim, gonullerin birinciyiz o kesin ama olsun mayis anneleri ve anne adaylarina sonuna kadar destek adina oylarinizi bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Herhangi bir sikintinizda hemen yan komsunuz olan 2012 mayis anneleri topiginde olucagim beklerim her zaman,opuldunuz her biriniz

yok canım ben doktor için dedim kızcak ne var bundan sonra ayda en az kilo alıcaz zaten yesek yemesekde evet ideal kilonun altındayım canım ama çevremdekiler böyle inceliyo ya oran şişmiş falan sinir oluyo insan

gunaydın

kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya

günaydın kızlarr..iyi haftalar diliyorum size..umarım herşey çook güzal ve cok çabuk geçer.hemen cuma gelir...
sabah sabah sinir oldum. karşıdan karşıya geçerken bi araba üzerime sürdü beni korkutmak için ve bilerek. ağlıcaktım sinirimden.inşallah ilk duvara toslarsın dedim..bunları şikayet edeceğimiz biyer yok mu yaa..cezalarını bulsun kırolarrr...

günaydın herkese. bugün çok sinirliyimmmm sebebi yokkk

gunaydın

kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya
canım doktorunu ara. en sağlıklı bilgiyi o verir. geçmiş olsun
plakasını alabildiysen polise ihbar edebiliyorsun canım.

marta kadar çalışacak mısın? Baştaki izni sona ekletemiyoruz ya, ben 2. Dönem hiç gitmemeyi düşünüyorum...

günaydın herkese. bugün çok sinirliyimmmm sebebi yokkk

canım doktorunu ara. en sağlıklı bilgiyi o verir. geçmiş olsun

plakasını alabildiysen polise ihbar edebiliyorsun canım.

saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedi bı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır

günaydın fıstıklar..benim soğuk algınlığı hala tam geçmedi antibiotikde bitti şimdi öksürük başladı ve çok halsizlik var.. bebişin tekmeleri güçlenmeye başladı iyice, gece bi wc gittim hemen uyandı tekmeleyip duruyo, uyumuyo..wcden gelince sağıma döndüm baktım karnım top oldu dedim bebekmi, yoksa kasıldım mı elimi bi koydum hemen dürtüyo eşek önceden uyanmazdı ben konuşunca yada kendi keyfi gelince tekmelerdi..haftasonu ve dün gece hiç durmadı minik sıpa bi de bazen ayağını çıkarıyo elime geliyo, onu hissetmek çok güzel..hafta sonu annem karnıma baktı, üzüldü çok fena çatlıcak yırtılcak karnın dedi biraz moralim bozuldu..dedim krem sürüyorum sizde çatlak yok bende de olmaz belki dedim..yok dedi çok gerilmişsin derinde esneyecek hiç yer kalmamış dedi.. inşallah çatlamam kızlar ama gerçekten çok gergin..bu hafta bizim için heyecanlı olacak..tetanoz aşımı yaptıracağım, hafta sonu da nasip olursa ayrıntılı ultrasona gireceğim..heyecanla bekliyorum..

gunaydın

canım geçmiş olsun bence doktorunu ara...benimde arada karnımda bi çekme yada kramp gibi bir ağrı oluyo bazen vajinama vuruyo ama 10 dk falan sonra geçiyo..az daha geçmezse mutlaka ara..
canim takma kafana bebisin saglikli olsunda dogum sonrasi verirsin bi sekilde
bende tam 8 kilo aldim

ben 1kg almıştım kızlar şimdi bakıyorum da sanki 1,5-2 ye doğru gidiyor..(bu arada ilk hamile kaldığım kiloyu hesaplıyorum yoksa gebeyken arada aldım verdim onları hiç hesaba katmıyorum )

ben kac kg ile hamile kaldigimi soylemeye utaniyorum doktora soylerken bile utaniyorum
ama ben 18. haftaya kadardi sanirim kg almadim da turkiyeye geldim sonra haplara basladim derken basladi kilolar:18:

Aman sevsinler senin utanmanı canım resimden görmesek ciddi sanıyoz hiç öle kilolu gözükmüyosyn sen bi kere

saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedi bı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır
canım bence git doktoruna görün derim. hem için rahat eder. telden ilaç ismi de neymiş görmeden etmeden? kullanınca için rahat edecek mi peki? bence bugün git mutlaka. ciddi bişey değildir eminim bebek büyüdüğü içindir ama için rahat etsin muayene ol.

kızlar 20.haftalar bana çok uzak görünüyordu, çok ilerdegörünüyordu şimdi 20.haftayı bitirdik zaman hızlı geçiyor..birde bugünkü durumumu okudum önümüzdeki 3 gün içinde bebeğin bacağı nihai boyuna ulaşacakmış..benim son gittiğimde bebeğimin bacakları yaklaşık 10 gün kısaydı, siz de benim için dua eder misiniz inşallah normal sağlıklı boyutuna gelmiştir, inşallah bebeklerimiz hayırlı ve sağlıklı olarak dünyaya gelirler..amin..

Ya ben bende 10. Haftada verdi doktor eleviti ama bırakmak da istemiyorum değerlerimin düşmesinide sağlık için diyorum herşey onun yüzündenmi bende bıraksammı acaba yaaaaa:18::18::18::18:

Every sende yeni kullanmaya başladın dimi ondanmı aldın acaba:18:

gün içerisinde bütün vitaminleri aldığınızdan eminseniz vitamin içmeye gerek yoktur ama bundan emin olamazsınız, elevite devam edin, kilo alıverin canım nolcak, bebeğiniz iyi beslensin, zaten kilonuz sorun olacak kadar artarsa doktor önlem aldırır, ekmek ve unlu mamulleri yemezseniz daha az kilo alırsınız, ben 70 kilo ile hamile kaldım 100 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3 aylıkken 70 kilya indim şu an 64 kiloyum ve elevite emzirirken de devam ettim anne sütünün kalitesini arttırıyor, her bünyenin kilo alımı ve verimi farklıdır, hamilelikten önce nasılsanız, doğum yapınca da öyle olur alıp verme durumunuz merak etmeyin

Ya ama saçma gerçekten bence doktora git fitili kullanmadan belkide hiçbişi yoktur barsaklarla alakmalıdır belki doktora ahkam kesmek istemem ama saçma geldi banada

slm annişler ve küçük melekleri
yaa ben çok yorgunum bugün ve son günlerde çok karın ağrısı çekiyorum günün tamamında olmadığından da bi türlü dr luktur diyemiyorum ve gidemiyorum :44:
çarşamba günü yeni dr umuzla randevumuz var biran önce gelsinde herşeyin yolunda olduğunu bileyim
çoook hızlı geçen bi hafta olsun haa buarada bu haftayla beraber yılda bitecek neredeyse
yaa bide ben daha su aşıyı olmadım aramadılar bende fırsat bulup gidemedim ne zamandı son bilen hatırlayan varmı?

Son düzenleme:

20-21. haftalarda yapılmalı diye biliyorum canım.

canım elevıte 18ç haftada basladım diye hatirliyorum
kan ilacina basladim sonra
simdi de balik yagi
bilmiyorum da ben yag yapacak hicbir sey yemiyorum ona ragmen artmaya basladi kilolar biraz bunlara bagladim
zaten dusuk yaptigimda da ben elevit kullanmistim 2 ay kadar o zaman da kilo almistim zaten ondan sonra kilolu hallerim basladi
ama birakmak olmaz bence bebis icin hersey doktor kullanin dedigi surece kullanalim bence canim
gunaydın

gecmis olsun canim
arad olur bence ciddi degildir belki uyurken ters hareket yaptin kasildi
benim aklima oyle geldi
sen icini ferah tut
fitil konusunu anladim vajinan rahatlasin diye vermistir
benim doktorumun da bana verdigi papaverin diye bir fitil vardi kadin yola cikarken kasilma rahim iyi olsun diye kullandirmisti, yine karnim agriyor dedigimde ara ara veriyordu 3 gun kullandiriyordu. insallah simdiye gecmistir bile agrin
Aman sevsinler senin utanmanı canım resimden görmesek ciddi sanıyoz hiç öle kilolu gözükmüyosyn sen bi kere

valla herkes 50li 63li kilolardan bahsediyor benimki coook ustunde benim en citir halim kemiklerimin ciktigi halim duz karinli oldugum halim 59 kg 1 bucuk sene haftada 7 gun sporla bu kgda sabitliyorum ben o zaman da herkes sikayet ediyor cok zayifsin yuzun kuculdu diye ben kemikli miyim acaba ya da basenler buyuk oldugundan mi cok cikiyor tartida bilmiyorum

20. hafta civari yapiliyor asi canim
ama bana saglik ocaginda yapma kriterleri suydu
'bebegin hareket ediyor mu,hissediyor musun'
evet dedim
'o zaman gel vuralim 20. hafta icindesin tam da dedi
boyle muhabbet gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…