- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.961
kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:
canım elevıte 18ç haftada basladım diye hatirliyorum
kan ilacina basladim sonra
simdi de balik yagi
bilmiyorum da ben yag yapacak hicbir sey yemiyorum ona ragmen artmaya basladi kilolar biraz bunlara bagladim
zaten dusuk yaptigimda da ben elevit kullanmistim 2 ay kadar o zaman da kilo almistim zaten ondan sonra kilolu hallerim basladi
ama birakmak olmaz bence bebis icin herseydoktor kullanin dedigi surece kullanalim bence canim
gecmis olsun canim
arad olur bence ciddi degildir belki uyurken ters hareket yaptin kasildi
benim aklima oyle geldi
sen icini ferah tut
fitil konusunu anladim vajinan rahatlasin diye vermistir
benim doktorumun da bana verdigi papaverin diye bir fitil vardi kadin yola cikarken kasilma rahim iyi olsun diye kullandirmisti, yine karnim agriyor dedigimde ara ara veriyordu 3 gun kullandiriyordu. insallah simdiye gecmistir bile agrin
valla herkes 50li 63li kilolardan bahsediyor benimki coook ustundebenim en citir halim kemiklerimin ciktigi halim duz karinli oldugum halim 59 kg 1 bucuk sene haftada 7 gun sporla bu kgda sabitliyorum ben o zaman da herkes sikayet ediyor cok zayifsin yuzun kuculdu diye ben kemikli miyim acaba ya da basenler buyuk oldugundan mi cok cikiyor tartida bilmiyorum
Boy çok önemli canım sen boydan kazanıyosun 1cm bile kaç kilo farkettîriyo boyuna göre normal olmalı boyun kaçki mrk ettim ben mesela 64 le en kilolu halimde hamile kaldım boyum 162 :18:
Bebişinin ismine bayıldım çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.Bu arada neden tetenoz vurulma dedi acaba bende gidince bir sorayım dr uma benim iğne günüm detaylı ultrasondan 3 gün sonra o zaman danışırım dr uma artık
saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedibı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır
kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:
cnm benimkkinide radyoloji uzmanı çekmişti
bence çok fark yoksa kendi gittiğin hastaneye git dr unda katılsın
kesinlikle bnm en zayıf halim 60ların başı mesela :)
en kilolu halim yani70 lerin sonunda hamile kaldığımda herkes kilomun tam ayarında olduğunu
ne almama ne vermem gerektiğini söylüyorlardıki ben kendimi dev anası görüyordum o başka
şimdiyse 80leri ortaladık 100 leri görmeden doğum diliyorum sadece
benimkini de hastanenin radyoloji uzmani yapacakkızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:
1.70Boy çok önemli canım sen boydan kazanıyosun 1cm bile kaç kilo farkettîriyo boyuna göre normal olmalı boyun kaçki mrk ettim ben mesela 64 le en kilolu halimde hamile kaldım boyum 162 :18:
kesinlikle bnm en zayıf halim 60ların başı mesela :)
en kilolu halim yani70 lerin sonunda hamile kaldığımda herkes kilomun tam ayarında olduğunu
ne almama ne vermem gerektiğini söylüyorlardıki ben kendimi dev anası görüyordum o başka
şimdiyse 80leri ortaladık 100 leri görmeden doğum diliyorum sadece
canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim dr um bana perinetal uzman bakıcak daha iyi olur dediği için ben her zaman gittiğim hastanede yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu. 175 tl dediler. medicine asyaya gidiyorum.kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:
günaydın herkese. bugün çok sinirliyimmmm sebebi yokkk
bende solumdan kalktım bugün yaaaanerden sorun çıkarsam diye geziniyorum oratlıklarda bebiş gerilmiyordur umarım
hangi şehirdesiniz acaba ? hastaneler ve radyoloji merkezlerine göre fiyatlar çok fark ediyor. ist da iseniz dr. atıl yüksel var nişantaşında bu işin piri kendisi imiş ....
gunaydın
kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya
çok pahalıymış ya..annenin dediği gibi yaparsın olmazsa...sağlıcakla sağ salim doğsunlar da inşallahh...gerisi bir şekilde hallolur canım...
kuzummm bilmiyomm ki büyüdü mü bebişşş ama büyümüş olsaydı tepükleri de atardı demek ki haalaa küççükkk =) demekki biraz daha zaman var hissedebilmem için... aa hissettigim an nasıl olurum bilmiyorum herhaldeee korkarımm yaa...içimde canlı varrr diye herhalll kendimden korkarımm.. =)) ayy yeterki hissedeyim ya cünkü hiç anlamadım yaklasık 5 aylık hamile olacam ama hiç hissetmedim hamile olup olmadıgımı...((masalllahh tü tü tüüü)) bakalımmmm o güzel günlerrr yakındır inş...
aynen canım 4.5 ay bitti daha tık yok..2 hafta verdim kuzucuğuma yoksa kesecem hortumu..
Canım hiç üzülme bende daha 3 gündür haraketlerini hissetmeye başladım yemekten sonra sırt üstü yattığımda yada otururken daha belli ediyo ilk hissettiğimde içim bi tuhaf olmuştu gözlerim doldu yaşayağın için anlatsamda boş o duygu bambaşka 3 gündürde her dakika hissedemiyorum zaten ilk hissettiğim gün durmadan oynadı bende rahatsız etmemek için kıpırdamadım bol bol hissettim dün sadece sabah ve gece yatmadan önce tepük attı diyeceğim ama bizimkine tepük ağır olur tep desek daha olur yaniDr um bana zaten plesentan ön tarafta 20 haftada anca hissedersin demişti 2 haftaya kadar güçlenecek oğlum Allahın izniyle inşallah.Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah sağlıkla
inşallah canım...ben ilk hissedince nasıl olurum acaba...
tatlım istanbul anadolu yakasında oturuyorum..medicine asya ya bi bakayım yeri nerdeymiş yakınsa oraya gideyim teşekkürler..canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim dr um bana perinetal uzman bakıcak daha iyi olur dediği için ben her zaman gittiğim hastanede yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu. 175 tl dediler. medicine asyaya gidiyorum.
günaydın herkese. bugün çok sinirliyimmmm sebebi yokkk
bende solumdan kalktım bugün yaaaanerden sorun çıkarsam diye geziniyorum oratlıklarda bebiş gerilmiyordur umarım
hangi şehirdesiniz acaba ? hastaneler ve radyoloji merkezlerine göre fiyatlar çok fark ediyor. ist da iseniz dr. atıl yüksel var nişantaşında bu işin piri kendisi imiş ....
merhaba canım, istanbuldayım, teşekkür ederim, peki fiyatı nasıl bilgin var mı acaba?
güzel anne adayları günaydınlar yardımlarınıza ihtiyacım var 19 haftalığa giriyorum gebeliğimde dün akşam uyuyamadım .hapşuruğum çok var ama göbek deliğimden öyle şiddetlibir ağrı var ki kordon bağına doğru iniyor yatınca sanki çekiliyor gibi ağrı var halendaha devam ediyor göbeğim çok acıyor birde üstüne çok hapşuruyorum kızlar doktoruma gidiyim daha gitmeme 14 gün var napıyım yardım edin bebeğime bir şey olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?