2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:

cnm benimkkinide radyoloji uzmanı çekmişti
bence çok fark yoksa kendi gittiğin hastaneye git dr unda katılsın

Boy çok önemli canım sen boydan kazanıyosun 1cm bile kaç kilo farkettîriyo boyuna göre normal olmalı boyun kaçki mrk ettim ben mesela 64 le en kilolu halimde hamile kaldım boyum 162 :18:

Boy çok önemli canım sen boydan kazanıyosun 1cm bile kaç kilo farkettîriyo boyuna göre normal olmalı boyun kaçki mrk ettim ben mesela 64 le en kilolu halimde hamile kaldım boyum 162 :18:

kesinlikle bnm en zayıf halim 60ların başı mesela :)
en kilolu halim yani70 lerin sonunda hamile kaldığımda herkes kilomun tam ayarında olduğunu
ne almama ne vermem gerektiğini söylüyorlardıki ben kendimi dev anası görüyordum o başka
şimdiyse 80leri ortaladık 100 leri görmeden doğum diliyorum sadece

ben de dr. yaptırmayalım deyince şaşırdım."sağlık ocağının iyi çalıştığına inanıyorsan yaptır"dedi. ben de o ne derse onu yapacağımı söyledim "yaptırmayalım" dedi, ama nedenini sormadım, soran öğrenen olup ta buradan anlatırsa da memnun olurum

saol cnm sımdı aradım su fln gelıyor mu dedi bı tane fıtıl ısmı soyledı onu kullan gecmez ise hemen gel dedi.benı bılgılendır durumun hakkında dedı allahm ya ıns onmelı bı sey degıldır

canım bence de git doktoruna, kötü bir şey yoktur inşallah ama yine de için rahat etsin ki bebişko da rahat etsin, bize de haber ver.

ben de ne yapacağımı bilmiyorum bugün ve yarın bunları araştırmayla geçireceğim sanırım. :18:

cnm benimkkinide radyoloji uzmanı çekmişti
bence çok fark yoksa kendi gittiğin hastaneye git dr unda katılsın

haklısın canım..kendi hastanemi aradım tel.de fiyat vermiyolarmış çok gıcıklar sırf fiyatı öğrenmek için hastaneye gidicem...ama afp de 80 tl istemişlerdi kan tahliline, ben başka hastanede 62,5 tlye hem muayene olmuş hem afp için kanvermiştim..biraz pahalı malesef benim hastane..doğum fiyatlarını alıp doğum yapacağım hastaneye karar verince dr.umu ve hastanemi aynı olarak değiştiricem..

Senin boyun 180lerde değilmi normal normal sorun yok inşallah bende sekseni en azından son aya kadar görmemeyi diliyorum inşallah
Banada hep iyisin kilolu değilsin kilo verince elma yanakların gidiyo diyorlar ama millete göre hareket etsek ooooo evin yolu bulunmaz

benimkini de hastanenin radyoloji uzmani yapacak
baska secenegim yok zaten bulundugum sehirde
1.70
boydan dolayidir sanirim
gokcenin cok daha uzunmus ve gostermez tabi

aahhhh ıste benım gıbısın benim de 59 kgdan asagiya inmesi mumkun degil
vucut yag oranim normalin altina dusmek uzereydi 59 kg oldugumda benim 64ten fazla olmamam iyi oluyor basenlerim popom yerinde oluyor o zaman
ama malesef ben 70le hamile kaldim 70i ortaliyoruz iste

güzel anne adayları günaydınlar yardımlarınıza ihtiyacım var 19 haftalığa giriyorum gebeliğimde dün akşam uyuyamadım .hapşuruğum çok var ama göbek deliğimden öyle şiddetlibir ağrı var ki kordon bağına doğru iniyor yatınca sanki çekiliyor gibi ağrı var halendaha devam ediyor göbeğim çok acıyor birde üstüne çok hapşuruyorum kızlar doktoruma gidiyim daha gitmeme 14 gün var napıyım yardım edin bebeğime bir şey olurmu

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim dr um bana perinetal uzman bakıcak daha iyi olur dediği için ben her zaman gittiğim hastanede yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu. 175 tl dediler. medicine asyaya gidiyorum.

gunaydın

kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya

Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey değildir stres yapmamaya çalış, bebişin olumsuz etkilenmesin. Ayakta kalma, bol bol uzan.

benim de bir sorunum var kizlar
gece wc ye kalkarken ani kalktim midenin sol tarafinda agri oldu kramp gibi
sabah kalktigimda yine kalkarken, hani mekik cekerken zorlandiginizda kasiliyor ya karniniz oyle his vardi yine midenin sol tarafinda kalkarken acidi
simdi de saga sola donerken yine oturuken kalkarken aciyor orasi
kas tutulmasi gibi
gerci bebek orda degil ama iste aklima takiyorum plasenta normal midir bir yerde sorun olmus mudur diye
aklimi kacirmadan dogursak saglikla bebislerimizi iyi olucak

Kızlar günaydın iyi haftalar,

yardımınıza ihtiyacım var. Istanbul'da olup sgk lı hastaya bedelsiz 2. Düzey ayrıntılı usg çeken bir yerden randevu alan var mı?

Benim bildiğim cerrahpaşa ve çapa tıp fakülteleri ama randevu almak zor. Eğer o şekilde bir randevu ayarlayabilirsem boşa para vermiyim diyorum ama sizler nasıl yaptınız?

Günaydınn yeni haftanın güzel bir günün güzelll anneleriii
Gökçecimm kesinlikle katılıyorum sana hemenciik geçsin bu haftaa
Çünküü cuma günüü paşamla tanışacağım
Detaylı usgye gireceğim nasipsee ve bakalımm nasıl olmuş bizim keretaa
Snoww canım çok geçiş olsun bana kalırsa ya üşüttün yada enfeksiyon olabilirr
Doktorla görüşmeden telden fitil kullanmada bence gerçi doktorun seni takip ettiği için yine en iyisini o bilir :26:
Bizde haftasonu hello babyci olduk cıktıkk ama her seferinde eli boş döndükk
Hem ebebekle fiyatları bir buldum hemde cok kalabalıktıı
Ama bez alacaklar için kaçırılmıcak indirim vardıı 80li prima premium care 26,90 tl idi
Çocuklu olan arkadaşım inanılmaz iyi buldu fiyatıı
Ve weewell hava buharı 69 tl idi oda iyimiş ebebkte 99,90
Buarada görümceme mesajı yolladım oda görmedim etmedim yengecim diyip nihayetinde yazmış olduğum şeyi beğendi ve yorum yaptıı
Neyse artık o konuyu cok konuşmak istemiyorumm
Artık içimde sadece bebişimi tutuyorum bayanlarr oda kısmetse 4 aya kadar
Hamilelik iyice beni zeyna yaptıı herkese caar caar konuşuyorum
Ne demişlerrr;
Kadın zayıftır; ANNE Güçlüdür
Bu delilik halide annelikten sanırım

günaydın kızlar ben de cuma akşamdan bu yana yatıyorum..vücudum ağrıyor sızlıyor..dün biraz ii olmuştum bugün yine kalkmadım yataktan...birazdan giyinip okula gitmem gerekiyor..ama yataktan çıkmak istemiyorum..rapor hakkım da yok gibi bişey..napcam ben ya hiç ders anlatcak gücüm yok...

canım nerde oturuyorsun bilmiyorum ama benim dr um bana perinetal uzman bakıcak daha iyi olur dediği için ben her zaman gittiğim hastanede yaptırıcam ayrıntılı ultrasonu. 175 tl dediler. medicine asyaya gidiyorum.
tatlım istanbul anadolu yakasında oturuyorum..medicine asya ya bi bakayım yeri nerdeymiş yakınsa oraya gideyim teşekkürler..

Günaydın iyi haftalar canım,

Benim de oluyor, bugün de mesela sol tarafım kasığa doğru ağrıyor ama istersen arayıp bir sor canım. Belki farklıdır çok yoğunsa gitmen gerekebilir ama aklına kötü şeyler getirme, hamişiz mutlaka biryerlerimiz ağrıyacak öyle düşün...
Bir de özel mesaj hakkım henüz oluşmamış. Bebişimizde bir sorun yok şükür kızmış onu da öğrendik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…