2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün 19+1im ama biliyorsunuz ki gebelikte 20. hafta deniliyorr
Eeee benim sıpada 1 hafta önden gidiyor şimdi ben bu hafta mı vurulmam lazım bu tetanozu
Yoksa haftaya mı :44::44:
Haftaya 21. hafta olacağım ama yine önden giderse 22. hafta içinde olacağımm
Bunun erken vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:

Son düzenleme:

canım sanada iyi haftalar
dün geceden itibaren uyuymadım karnım gerliyor göbeğime dokunamıyorum o kadar acıyo ki doktora gitmeme 10 günden fazla var erken gitsem olur mu canım ...evet haklısın her ağrı içinde panik yapmamak lazım ama ben biraz paniğim:)prensesin hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip eylesin ...bizim belirtilerimiz aynıydı ozmaan bizde prensesimize hazırlıklı olalım ..kaç gram olmuş bebişin canım yaren bebek geliyor dimi ..
birde yüzümde kırmızı lekeler dolu sende de var mı çok çirkinleştim

Herkese hayırlı huzurlu bir hafta diliyorum

Canım ben 28 kasımda vurulmuştum 18 haftalıktım çok da dakik olmak gerekmiyor. zaten sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyip
ondan sonra vuruyorlar aşıyı. bence sen bu hafta hallet aşı işini

yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?

Canım ben 53 kiloyla başladım 57.50 kilo olmuşum ama dr güzel dedi çok falan demedi bana ama 8 kg fazla demiş olabilir biraz dikkat et ama çokta takmamak lazım ya

canım bebişin hareketlerini rahat hissediyosan bence perşembe cuma günü yaptır tam ortası olur..bi de sağlık ocağını arayıp hemşireyi telefona isteyip ona da sorabilirsin..ben de arayacam hemşireyi..bi de ne zaman arasam ben de sizi arayacaktım ayağı yapıyorlar sinir oluyorum

gunaydın

kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya

Günaydın canım bende bu sabah kasık ağrısıyla kalktım wc girdim tekrar yattım geçmedi biraz daha bekledim tekrar wc ye girdim falan çok şiddetli değildi ama rahatsız oldum kahvaltı ettim biraz uzandım şimdi rahatladım oluyor ya arada çok şiddetli değilse takma ama tabi kötüyse hemen dr unu ara ihmal etme geçmiş olsun

Dimii canımm okadar haftayı tutturamam zaten:26:
Cuma gidiyim ozaman ben bu aşıyı halledeyimm
Peki Cuma günüde detaylı usgye gireceğim farketmezz dimii
Aşının yan etkilerii cocuğumu göreceğim günü zehir etmez inşAllah :44:

Beni 1 kere aradılarr oda 13. haftada mı nee
Bide pekbicici hanım hamileymişinizz dedi hemşire
Evet buyrun benim o dedim bende
Kayıt yaptırmanız lazım dedi ben çalışıyorum izin alıp gelemem dedimm
Telefonla yapın yada fax cekeyim kimlik bilgilerimi filan dedimm
Oda bazı soruları telefondan alayım sonrasında mutlaka bir gün gelin dedii
Oda tetanoz aşım olacak

Günaydın güzellikler :)
Çabucak geçecek hızlı bir hafta olur umarım daha şimdiden gözümde tütüyor haftasonu :))
Sağlıklı mutlu haftalar tüm anneciklere

oğlumu hala bir adı yok
her isme bir bahnesi uydurması var..
kendi bulduğu isimlerse kalu beladan kalma dede isimleri..
benim söylediğim isimleri beğense bile sırf adını ben koymuş olacağım diye beğenmiyor gibi yapıyor bence..
çünkü tek isteği oğlunun adını kendi koymuş olmak..
h.sonu annem kardeşim ve gelinimiz geldi..
Kaya ismini hepimiz beğendik tabi kocam hariç..Annemin yanında çok itiraz da edemiyor..
herhalde düşündü taşındı ertesi gün "ben o ismi istemem tersten okunuşu ayak" dedi çıktı işin içinden..illaki bir bahanesi var..
YUH dedik tabi..
2. bulduğum isim Yaman'dı..önce yok olmaz çok yaman our dedi..sanki kötü bir şeymiş gibi..sonra baktı o bahane tutmadı saman diye dalga geçerler dedi
uyuz kocam...

bı kere bı araba bana yol verır gıbı yapmıstı tam karsıya gecerken uzerıme surmustu arabayı
boylelerı Allahından bulsun pıslıklerrrrrrrrrrrr bı kere sıkayet etmek ıcın polısı aramıstım plaka numarasını verıcektım
ablamlarla arkadaslarımı araba ıle sureklı sahılde bırılerı tacız edıyordu polıs tınmadı bıle ...

ya agrı hepımızde var demekkı normalıs dunden berı bende hafıf hafıf kasık agrısı cekıyorum sankı ılk gunelrde gıbı
benıde hala aramadılar aşı için cokta umursamıyorum vurulmak ıstemıyorum asıyı zati ..

burda kızların soyledıklerı aklıma cok yattı bı yuzden periatolog uzmanının bakıcagı yer arastırıyorum canım ben sahsen

canım agrı dayanılmıcak gıbıyse doktoruna bı görün agrı hepımızde zaman zaman oluyor ama dayanılmıcak boyutta ıe
ne olur ne olmaz doktor ıle ırtıbatta olmak lazım ..

ay canım relaxxxxx bazen bendede anı kalkısta oluyor agrı o an eywah bebegı unuttum anı kalktım dıyorum
sonra agrı gecıyor canım yavrum hareket ettıgını hıssedınce rahatlıyorum :)

ben zeynepkamıl ve umranıye devlet hastanesıne baktım 3 ay sonraya randevu malesef
bu yuzden özel arastırıyorum ..

canım benım yaa Rabbım guc kuvvet versın sanabu hafta su gıbı aksın senın ıcın

Mutlaka dr una sor onu plesenta zarar görür Allah korusun ilaç veriyorlar o zaman ihmal etme bence ani haraketlerde zarar görme ihtimalide yüksek ağrımda var diyosun bekle biraz ama devam ederse gidersin bende bazen unutuyorum kalkarken ama çok şükür sorun yaşamadım inşallah bişey olmamıştır canım geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım bence aşıyla aynı güne denk getirme yada dr.una sor aynı gün aşı olursam, aşı bebeği yada beni etkiler mi diye...bu usg için 20 hafta bekledik burnundan gelmesin

bende hala ısım koyamadım yavruma
eşim eymene taktı yengemde ıkıncı ısım oguz tavsıye ettı
ama ne bılım ya ıcımde o sıcaklıgı olusturması ısımler

kılo konusu ah kızlar:) 5 6 ayı nekadar az kılo ıle atlatırsak okadar sanlısyız
cunku cıdden son 2 ayda fecı kılo alınıyor yengem hıc kılo amladım dıye sevınıyordu 6 kg ıle son aylara geldı
sonra enson ay 10 kgyu gecmıs aldıgı kendısı zatı kılolu ve boyu kısa oldugu ıcn ıkı katı kılolar fazla gorunuyor
bı tanıdıgımda son aylarında kıloyu hopp almıs 15 kg uzerı
yarın sabah bı tartılayım bakalım kg durumum ne alemde

canım havanın sıcaklığına göre kısa kollu da giyer. Ben oğlumu 26 Ağustosta doğurmuştum ve sıcaklar 1 ay daha devam etti. 2 günlükken kontrole gittik bende askılı elbise oğlumda uzun kollu tulum vardı. Doktor kızdı bana, bu sıcakta sen askılıyla gezerken çocuğu neden bunaltıyorsun diye. Öyle olunca, yarım kollu badi ve alt pijamayla durdu havalar biraz serinleyene kadar. Nerde oturduğunu bilmiyorum ama en kötü ihtimal temmuz başı heryer ısınmış olur, yani 2 aylık bile olmadan kısa kollulara başlarız gibi geliyor

canım ben aşının hiçbir yan etkisini görmedim. hatta yapıldığı gün hissetmedim bile.
sadece ertesi gün kolumda bir ağırlık olmuştu. bünyeye göre değişirmi bilmiyorum ama,
ben ultrasonu etkileyecek birşeye sebep olacağını sanmıyorum. sen yine de içini rahatlatmak için doktoruna danışırsın istersen.

kızlar bende ağrıdan ziyade, kasık bölgemde baskı var sanki bebek tamamen kasık bölgeme yatmış gibi..oturup kalkarken bile o şişkinlik ve baskıdan rahatsız oluyorum.. bi de sık sık wc gidiyorum sıkışmış gibi hissediyorum..(diğer taraftan bunlar belkide idraryolu enfeksiyonu belirtileri )

Yok canım önden gitmesi önemli değil zaten senin ne zaman vurulacağına sağlık ocağı karar veriyor onlar gün veriyorlar 20. yada 21 haftalarda vuruluyor dert etme o kadar

ay yerim ben onların kısa kollu badilerden görünen etli kollarını yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…