- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.981
Günaydın iyi haftalar canım,
Benim de oluyor, bugün de mesela sol tarafım kasığa doğru ağrıyor ama istersen arayıp bir sor canım. Belki farklıdır çok yoğunsa gitmen gerekebilir ama aklına kötü şeyler getirme, hamişiz mutlaka biryerlerimiz ağrıyacak öyle düşün...
Bir de özel mesaj hakkım henüz oluşmamış. Bebişimizde bir sorun yok şükür kızmış onu da öğrendik:)
Kızlar bugün 19+1imama biliyorsunuz ki gebelikte 20. hafta deniliyorr
Eeee benim sıpada 1 hafta önden gidiyor şimdi ben bu hafta mı vurulmam lazım bu tetanozu
Yoksa haftaya mı :44::44:
Haftaya 21. hafta olacağım ama yine önden giderse 22. hafta içinde olacağımm
Bunun erkek vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:
yaa siz ne diyorsunuz????? ben tam 8 kg aldım.. 57 ile hamile kaldım şimdi 65 i gösteriyor baskül... sizler kaç kg siniz şimdi?
Eeee benim sıpada 1 hafta önden gidiyor şimdi ben bu hafta mı vurulmam lazım bu tetanozu
Bunun erken vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:
gunaydın
kızlar ben bu sabah karın agrısıyla uyandım yarım saatı gectı hala da cok agrıyorarada vajınamda kasılma oluyor cok korkuyorum normalmı acaba ya
Herkese hayırlı huzurlu bir hafta diliyorum
Canım ben 28 kasımda vurulmuştum 18 haftalıktım çok da dakik olmak gerekmiyor. zaten sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyip
ondan sonra vuruyorlar aşıyı. bence sen bu hafta hallet aşı işini
canım bebişin hareketlerini rahat hissediyosan bence perşembe cuma günü yaptır tam ortası olur..bi de sağlık ocağını arayıp hemşireyi telefona isteyip ona da sorabilirsin..ben de arayacam hemşireyi..bi de ne zaman arasam ben de sizi arayacaktım ayağı yapıyorlar sinir oluyorum
günaydın kızlarr..iyi haftalar diliyorum size..umarım herşey çook güzal ve cok çabuk geçer.hemen cuma gelir...
sabah sabah sinir oldum. karşıdan karşıya geçerken bi araba üzerime sürdü beni korkutmak için ve bilerek. ağlıcaktım sinirimden.inşallah ilk duvara toslarsın dedim..bunları şikayet edeceğimiz biyer yok mu yaa..cezalarını bulsun kırolarrr...
slm annişler ve küçük melekleri
yaa ben çok yorgunum bugün ve son günlerde çok karın ağrısı çekiyorum günün tamamında olmadığından da bi türlü dr luktur diyemiyorum ve gidemiyorum :44:
çarşamba günü yeni dr umuzla randevumuz var biran önce gelsinde herşeyin yolunda olduğunu bileyim
çoook hızlı geçen bi hafta olsun haa buarada bu haftayla beraber yılda bitecek neredeyse
yaa bide ben daha su aşıyı olmadım aramadılar bende fırsat bulup gidemedim ne zamandı son bilen hatırlayan varmı?
kızlar şimdi ayrıntılı ultrason için hem uygun fiyat aldığım görüntüleme merkezini hem de kendi gittiğim hastaneyi aradım, ikisinde de periatolog çekmiyormuş, radyoloji uzmanları çekiyormuş..kendi dr.um burda radyoloji çekecek bende gelip bakıcam demişti..sizce bi sürü para vermek yerine uygun olan görüntüleme merkezinde mi çektireyim?? dr.a da cd yi göstersem olur mu ki..yada perinatolog olan bir yer mi bulayım bilemedim...:44:
güzel anne adayları günaydınlar yardımlarınıza ihtiyacım var 19 haftalığa giriyorum gebeliğimde dün akşam uyuyamadım .hapşuruğum çok var ama göbek deliğimden öyle şiddetlibir ağrı var ki kordon bağına doğru iniyor yatınca sanki çekiliyor gibi ağrı var halendaha devam ediyor göbeğim çok acıyor birde üstüne çok hapşuruyorum kızlar doktoruma gidiyim daha gitmeme 14 gün var napıyım yardım edin bebeğime bir şey olurmu
benim de bir sorunum var kizlar
gece wc ye kalkarken ani kalktim midenin sol tarafinda agri oldu kramp gibi
sabah kalktigimda yine kalkarken, hani mekik cekerken zorlandiginizda kasiliyor ya karniniz oyle his vardi yine midenin sol tarafinda kalkarken acidi
simdi de saga sola donerken yine oturuken kalkarken aciyor orasi
kas tutulmasi gibi
gerci bebek orda degil ama iste aklima takiyorum plasenta normal midir bir yerde sorun olmus mudur diye
aklimi kacirmadan dogursak saglikla bebislerimizi iyi olucak
Kızlar günaydın iyi haftalar,
yardımınıza ihtiyacım var. Istanbul'da olup sgk lı hastaya bedelsiz 2. Düzey ayrıntılı usg çeken bir yerden randevu alan var mı?
Benim bildiğim cerrahpaşa ve çapa tıp fakülteleri ama randevu almak zor. Eğer o şekilde bir randevu ayarlayabilirsem boşa para vermiyim diyorum ama sizler nasıl yaptınız?
günaydın kızlar ben de cuma akşamdan bu yana yatıyorum..vücudum ağrıyor sızlıyor..dün biraz ii olmuştum bugün yine kalkmadım yataktan...birazdan giyinip okula gitmem gerekiyor..ama yataktan çıkmak istemiyorum..rapor hakkım da yok gibi bişey..napcam ben ya hiç ders anlatcak gücüm yok...
benim de bir sorunum var kizlar
gece wc ye kalkarken ani kalktim midenin sol tarafinda agri oldu kramp gibi
sabah kalktigimda yine kalkarken, hani mekik cekerken zorlandiginizda kasiliyor ya karniniz oyle his vardi yine midenin sol tarafinda kalkarken acidi
simdi de saga sola donerken yine oturuken kalkarken aciyor orasi
kas tutulmasi gibi
gerci bebek orda degil ama iste aklima takiyorum plasenta normal midir bir yerde sorun olmus mudur diye
aklimi kacirmadan dogursak saglikla bebislerimizi iyi olucak
Dimii canımm okadar haftayı tutturamam zaten:26:
Cuma gidiyim ozaman ben bu aşıyı halledeyimm
Peki Cuma günüde detaylı usgye gireceğim farketmezz dimii
Aşının yan etkilerii cocuğumu göreceğim günü zehir etmez inşAllah :44:
Beni 1 kere aradılarr oda 13. haftada mı nee
Bide pekbicici hanım hamileymişinizz dedi hemşire
Evet buyrun benim o dedim bende
Kayıt yaptırmanız lazım dedi ben çalışıyorum izin alıp gelemem dedimm
Telefonla yapın yada fax cekeyim kimlik bilgilerimi filan dedimm
Oda bazı soruları telefondan alayım sonrasında mutlaka bir gün gelin dedii
Oda tetanoz aşım olacak
oğlumu hala bir adı yok
her isme bir bahnesi uydurması var..
kendi bulduğu isimlerse kalu beladan kalma dede isimleri..
benim söylediğim isimleri beğense bile sırf adını ben koymuş olacağım diye beğenmiyor gibi yapıyor bence..
çünkü tek isteği oğlunun adını kendi koymuş olmak..
h.sonu annem kardeşim ve gelinimiz geldi..
Kaya ismini hepimiz beğendik tabi kocam hariç..Annemin yanında çok itiraz da edemiyor..
herhalde düşündü taşındı ertesi gün "ben o ismi istemem tersten okunuşu ayak" dedi çıktı işin içinden..illaki bir bahanesi var..
YUH dedik tabi..
2. bulduğum isim Yaman'dı..önce yok olmaz çok yaman our dedi..sanki kötü bir şeymiş gibi..sonra baktı o bahane tutmadı saman diye dalga geçerler dedi
uyuz kocam...
Kızlar bişey sorucam şimdi ben mecburen sezeryan olucam mayıs ortasında doğum olur muhtemelen.Ben daha oğlum için sadece 1 tane zıbın aldım.İlk 3 aylık zaman yaza geleceği için kısa kollu zıbın alayım diyordum ama annem 3 aylık bebek yazda olsa kısa kollu olmaz diyor siz zıbınları nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.
Dimii canımm okadar haftayı tutturamam zaten:26:
Cuma gidiyim ozaman ben bu aşıyı halledeyimm
Peki Cuma günüde detaylı usgye gireceğim farketmezz dimii
Aşının yan etkilerii cocuğumu göreceğim günü zehir etmez inşAllah :44:
Bunun erken vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:
canım havanın sıcaklığına göre kısa kollu da giyer. Ben oğlumu 26 Ağustosta doğurmuştum ve sıcaklar 1 ay daha devam etti. 2 günlükken kontrole gittik bende askılı elbise oğlumda uzun kollu tulum vardı. Doktor kızdı bana, bu sıcakta sen askılıyla gezerken çocuğu neden bunaltıyorsun diye. Öyle olunca, yarım kollu badi ve alt pijamayla durdu havalar biraz serinleyene kadar. Nerde oturduğunu bilmiyorum ama en kötü ihtimal temmuz başı heryer ısınmış olur, yani 2 aylık bile olmadan kısa kollulara başlarız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?