- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.001
canım bence aşıyla aynı güne denk getirme yada dr.una sor aynı gün aşı olursam, aşı bebeği yada beni etkiler mi diye...bu usg için 20 hafta bekledik burnundan gelmesin
Aslına bakarsan aşıyı sabah vurulayım diye düşündüm
Detaylı usgde akşam 7:30
Okadar saat sonra hala acısı sancısı kalır mı ki?
Belki bebekte keyifsiz olur dimi :26:
Ya çarşamba yada 1 gün önce vurulayım ben en iyisi :44:
Saol canım çok doğru dedinn dile kolay 20 hafta bekledim ben tostosumla tanışmak içinn
Bide ahh kolum ağrıyor diye diye girmek istemiyorum
Yok canım önden gitmesi önemli değil zaten senin ne zaman vurulacağına sağlık ocağı karar veriyor onlar gün veriyorlar 20. yada 21 haftalarda vuruluyor dert etme o kadar
kızlarrrrrrrrrr bugün doktora gittim aradan 1 ay gectii kuzumu görmeyeliii ayy inanamıyorum ya bebişim 20cm uzunlugunda ve 275gr agırlıgında...ve yarım kilo almısım..doktor cok iyi dedi ....nerdeyse kilo almamısım....inş. böyle devam eder dedi...bebişimin elleri ayakları vücudu herseyi olusmus ve gelişmiş...ayyy cok sasırdımmm...mucize ya...kızlar cok heyecanlıyım kusura bakmayınn. bu mutlulugu sizinle paylasmak istedim...inş. 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona girecem ...bu arada 3 lü test sonucum da temiz cıktı cok sükür...haa bi de tekmeleri galikkkk 20. haftadan sonra hissetmeye baslayacakmısım... ayyy inş...
canım havanın sıcaklığına göre kısa kollu da giyer. Ben oğlumu 26 Ağustosta doğurmuştum ve sıcaklar 1 ay daha devam etti. 2 günlükken kontrole gittik bende askılı elbise oğlumda uzun kollu tulum vardı. Doktor kızdı bana, bu sıcakta sen askılıyla gezerken çocuğu neden bunaltıyorsun diye. Öyle olunca, yarım kollu badi ve alt pijamayla durdu havalar biraz serinleyene kadar. Nerde oturduğunu bilmiyorum ama en kötü ihtimal temmuz başı heryer ısınmış olur, yani 2 aylık bile olmadan kısa kollulara başlarız gibi geliyor
canım ben aşının hiçbir yan etkisini görmedim. hatta yapıldığı gün hissetmedim bile.
sadece ertesi gün kolumda bir ağırlık olmuştu. bünyeye göre değişirmi bilmiyorum ama,
ben ultrasonu etkileyecek birşeye sebep olacağını sanmıyorum. sen yine de içini rahatlatmak için doktoruna danışırsın istersen.
Canımm sağlıklada gelsin kucağınaa miniğinn
Hep böyle güzel haberlerlee hamileliğini tamamlarr, mutlu bir ömür sürersiniz bebişinizle
selam canım nasılsın nasıl gidiyor hamişliğin doruğa gidiyordun değilmi naıl memnunmusun? bu arada bizede 2. oğlan geliyor seninde oğlandı galiba yanlış hatırlamıyosam ?günaydın kızlaaaaar (=
Aslına bakarsan aşıyı sabah vurulayım diye düşündüm
Detaylı usgde akşam 7:30
Okadar saat sonra hala acısı sancısı kalır mı ki?
Belki bebekte keyifsiz olur dimi :26:
Ya çarşamba yada 1 gün önce vurulayım ben en iyisi :44:
Saol canım çok doğru dedinn dile kolay 20 hafta bekledim ben tostosumla tanışmak içinn
Bide ahh kolum ağrıyor diye diye girmek istemiyorum
Günaydın güzellikler :)
Çabucak geçecek hızlı bir hafta olur umarımdaha şimdiden gözümde tütüyor haftasonu :))
Sağlıklı mutlu haftalar tüm anneciklere
canım bana 20 haftayı doldurunca gel dediler. ben de bu hafta vurulcam inşallah da acayip tırsıyorumKızlar bugün 19+1imama biliyorsunuz ki gebelikte 20. hafta deniliyorr
Eeee benim sıpada 1 hafta önden gidiyor şimdi ben bu hafta mı vurulmam lazım bu tetanozu
Yoksa haftaya mı :44::44:
Haftaya 21. hafta olacağım ama yine önden giderse 22. hafta içinde olacağımm
Bunun erken vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:
Kızlar bugün 19+1imama biliyorsunuz ki gebelikte 20. hafta deniliyorr
Eeee benim sıpada 1 hafta önden gidiyor şimdi ben bu hafta mı vurulmam lazım bu tetanozu
Yoksa haftaya mı :44::44:
Haftaya 21. hafta olacağım ama yine önden giderse 22. hafta içinde olacağımm
Bunun erken vurulma veya geç vurulma gibi bir kriteri var mı :44:
"sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız" demiş şair...çok mu seviliyoruz ne :))) günaydınnnnlarrr
canım sanada iyi haftalar
dün geceden itibaren uyuymadım karnım gerliyor göbeğime dokunamıyorum o kadar acıyo ki doktora gitmeme 10 günden fazla var erken gitsem olur mu canım ...evet haklısın her ağrı içinde panik yapmamak lazım ama ben biraz paniğim:)prensesin hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip eylesin ...bizim belirtilerimiz aynıydı ozmaan bizde prensesimize hazırlıklı olalım ..kaç gram olmuş bebişin canım yaren bebek geliyor dimi ..
birde yüzümde kırmızı lekeler dolu sende de var mı çok çirkinleştim
oğlumu hala bir adı yok
her isme bir bahnesi uydurması var..
kendi bulduğu isimlerse kalu beladan kalma dede isimleri..
benim söylediğim isimleri beğense bile sırf adını ben koymuş olacağım diye beğenmiyor gibi yapıyor bence..
çünkü tek isteği oğlunun adını kendi koymuş olmak..
h.sonu annem kardeşim ve gelinimiz geldi..
Kaya ismini hepimiz beğendik tabi kocam hariç..Annemin yanında çok itiraz da edemiyor..
herhalde düşündü taşındı ertesi gün "ben o ismi istemem tersten okunuşu ayak" dedi çıktı işin içinden..illaki bir bahanesi var..
YUH dedik tabi..
2. bulduğum isim Yaman'dı..önce yok olmaz çok yaman our dedi..sanki kötü bir şeymiş gibi..sonra baktı o bahane tutmadı saman diye dalga geçerler dedi
uyuz kocam...
kızlar bende ağrıdan ziyade, kasık bölgemde baskı var sanki bebek tamamen kasık bölgeme yatmış gibi..oturup kalkarken bile o şişkinlik ve baskıdan rahatsız oluyorum.. bi de sık sık wc gidiyorum sıkışmış gibi hissediyorum..(diğer taraftan bunlar belkide idraryolu enfeksiyonu belirtileri)
ay ne güzel kuzucuğunu görceksin bugünMerhabaa hanımlarrrrr bır yogun bır heycanla calısıyorum anlatamammm esımlee hastaneye gidicemde işlerimii bitirmeye çalışıyorum allahım nasıl taramalıya bagladım anlatamamm
1 de hastanede olmam lazım
ayrıntılı ultrasyona giricem inşallah bugün
Dua edın banaa hayırlı haberlerle gelelım ınsallah
pekbicici canım ben asımı oldugumda 20 haftalıktım 20 + 0 hesaplamalara göre ama ultrasyonumda 1 hafta ılerıde prensesım onemlı olan bebegın hareketlernı baz alıyorlar hareketlerı hıssedıldıgınde yapılıyor yanı her saglık ocagı bır duzen tutturmus gıdıyor ama ben doktoruma sordugumda artık yaptırabılırsın 20 haftadasın demstııı
oğlumu hala bir adı yok
her isme bir bahnesi uydurması var..
kendi bulduğu isimlerse kalu beladan kalma dede isimleri..
benim söylediğim isimleri beğense bile sırf adını ben koymuş olacağım diye beğenmiyor gibi yapıyor bence..
çünkü tek isteği oğlunun adını kendi koymuş olmak..
h.sonu annem kardeşim ve gelinimiz geldi..
Kaya ismini hepimiz beğendik tabi kocam hariç..Annemin yanında çok itiraz da edemiyor..
herhalde düşündü taşındı ertesi gün "ben o ismi istemem tersten okunuşu ayak" dedi çıktı işin içinden..illaki bir bahanesi var..
YUH dedik tabi..
2. bulduğum isim Yaman'dı..önce yok olmaz çok yaman our dedi..sanki kötü bir şeymiş gibi..sonra baktı o bahane tutmadı saman diye dalga geçerler dedi
uyuz kocam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?