2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrr bugün doktora gittim aradan 1 ay gectii kuzumu görmeyeliii ayy inanamıyorum ya bebişim 20cm uzunlugunda ve 275gr agırlıgında...ve yarım kilo almısım..doktor cok iyi dedi ....nerdeyse kilo almamısım....inş. böyle devam eder dedi...bebişimin elleri ayakları vücudu herseyi olusmus ve gelişmiş...ayyy cok sasırdımmm...mucize ya...kızlar cok heyecanlıyım kusura bakmayınn. bu mutlulugu sizinle paylasmak istedim...inş. 3hafta sonra ayrıntılı ultrasyona girecem ...bu arada 3 lü test sonucum da temiz cıktı cok sükür...haa bi de tekmeleri galikkkk 20. haftadan sonra hissetmeye baslayacakmısım... ayyy inş...

canım bence aşıyla aynı güne denk getirme yada dr.una sor aynı gün aşı olursam, aşı bebeği yada beni etkiler mi diye...bu usg için 20 hafta bekledik burnundan gelmesin

Aslına bakarsan aşıyı sabah vurulayım diye düşündüm
Detaylı usgde akşam 7:30
Okadar saat sonra hala acısı sancısı kalır mı ki?
Belki bebekte keyifsiz olur dimi :26:
Ya çarşamba yada 1 gün önce vurulayım ben en iyisi :44:
Saol canım çok doğru dedinn dile kolay 20 hafta bekledim ben tostosumla tanışmak içinn
Bide ahh kolum ağrıyor diye diye girmek istemiyorum

Aynen canım benim gibi pimpirikliysen söylenir durursun kendi kendine, başka gün mü yoktu vurulmak için diye..tabi hiç ağrısız da geçebilir ama şansımıza yani :)

Yok canım önden gitmesi önemli değil zaten senin ne zaman vurulacağına sağlık ocağı karar veriyor onlar gün veriyorlar 20. yada 21 haftalarda vuruluyor dert etme o kadar

Bide öyle birşey var dimii gidipte boş dönmek varr
Ben bii sağlık ocağını arayım en iyisi ona göre gideyimm
Zırt pırt izin alıp yüz göz olmayım gıcık müdürle

Canımm sağlıklada gelsin kucağınaa miniğinn
Hep böyle güzel haberlerlee hamileliğini tamamlarr, mutlu bir ömür sürersiniz bebişinizle

Çanakkaledeyim bencede zaten burası birde nemli sıcak oluyor çocuk isirik olur anneme uyarsam mayısta birde haziran sonu doğru giyer uzun kollu bencede 0-3 aylıkları uzun alayım zaten hemen büyüyorlar Allah nasip ederse 3-6 aylıkları kısa kollu alayım genelde tabi yine arada gerekli oldukçada alınır hayırlısı o günleri görsek birde rahatlasak.Daha elbise almadım ama eşimden para tırtıklamaya başladım biriktiriyorum sonra çıkıp keyifli bir alışveriş yapıcam kısmetse kredi kartı kullanmayı sevmiyoruz ailecek

Ben zaten aşıdan korkan biriyim canımm
Sen ne mutlu kii hissetmemişinn
Ama ben kasmaktann mosmor yaparım her iğne vurulduğum yerii :18:
Birazda korkuyorumm olur olur bana olur diyee :18:

1gün sonra vurul canım bence çünkü vurulduktan sonra hatta ertesi gün ağrısı oluyormuş en keyifli gününü rezil etmesin 1 gün sonra olsun garanti olsun bence ben 2 hafta sonra detaylıya giricem 2 gün sonrasına sağlık ocağından gün verdiler süper oldu gün olarak bence Allah tamamına erdirsin inşallah

inşallah hepinizdir iyisinizdir ben gaz sancısıyla geziyorum şükür ağrı yapmıyor ama patlayacak gibi dolanıyorum
elim surekli karnımda annemde kızıyor cek elını ne sürkli karnında diye
kuaföre ugrayıp ordan da dolaşmaya gideceğiz gece sürekli uyandm ya bebem rahatsız etti ya eşim horladı

herkese mutlu gunler diliyorummm

Günaydın güzellikler :)
Çabucak geçecek hızlı bir hafta olur umarım daha şimdiden gözümde tütüyor haftasonu :))
Sağlıklı mutlu haftalar tüm anneciklere

ay arkadaşım mesajını 15 kere 20 kere beğenesim geldi ya... amiiiiiin.. çabucak geçsin bitsin de kavuşalım tekrar cuma akşamına (=

canım bana 20 haftayı doldurunca gel dediler. ben de bu hafta vurulcam inşallah da acayip tırsıyorum ama çok da önemli değil 18 de vurulan da var. sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyip kaktırıveriyorlar iğneyi

canm beni 20. hafta bitince çağırdılar ama 20-23 arası yapılabiliyormuş..garanti olsun diyorsan ayrıntılıdan sonra yaptır istersen..
ama en doğrusu sağlık ocağını aramak

"sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız" demiş şair...çok mu seviliyoruz ne :))) günaydınnnnlarrr

kurban oluruz biz onlaraaaaaaaaaaa

selam kızlar sizi ve bebelerinizi sulu sulu öpüyoruz kızımla

ağrısız,,, sızısız güzel bi hafta olsun inşallah

Merhabaa hanımlarrrrr bır yogun bır heycanla calısıyorum anlatamammm esımlee hastaneye gidicemde işlerimii bitirmeye çalışıyorum allahım nasıl taramalıya bagladım anlatamamm
1 de hastanede olmam lazım
ayrıntılı ultrasyona giricem inşallah bugün

Dua edın banaa hayırlı haberlerle gelelım ınsallah

pekbicici canım ben asımı oldugumda 20 haftalıktım 20 + 0 hesaplamalara göre ama ultrasyonumda 1 hafta ılerıde prensesım onemlı olan bebegın hareketlernı baz alıyorlar hareketlerı hıssedıldıgınde yapılıyor yanı her saglık ocagı bır duzen tutturmus gıdıyor ama ben doktoruma sordugumda artık yaptırabılırsın 20 haftadasın demstııı

inşallah hepimizin bebişi öncelikle sağlıklı olsun fıstıkk bizlerde sağlıklı olalım Rabbim yardımcımız olsun.

canım bende de normalde hiç sivilce çıkmazdı hep çıktı:) bu ara pek yok bence seninki de kız:) annelerin az da olsa güzelliğini alıyorlar:)

255 gr olmuş bizimki zorla söyledi dr. bu aylarda çok önemli değil bunlar diyor hep. 22. haftaya da 2. düzey ayrıntılı usg istedi bakalım araştırma halindeyim bu çarşamba tetanoz aşımızı olucaz inşallah geçer canım ağrıların ya bi arasana dr unu.

kusura bakma ama okurken gulesim geldi benim alemmis senin kocan nasil bulnuyor bahane biz de ikinci isim olursa Kaya koyucaz buyuk ihtimal o acidan dusunmemistim umarim orta yol bulursunuz canim

bende aynisi doktora gittigim hafta olmustu
agirlik hissediyordum oturuken kalkarken yatakta donerken falan zorlaniyordum
geldigimde idrar tetsi yaptik temiz cikti
sikayetler idrara bagli degilmis benimki sonra gecti zaten
doktorum gergin olabilirsin yorucu gunler gecirmisisn ondan olabilir demisti

ay ne güzel kuzucuğunu görceksin bugün hiç teleşlanma güzel haberlerle gel inşallah helecanla bekliyoruz seni

valla canım benim eşimin ismi YAMAN kimsede dalga geçemiyor... anladın sen onu:) ve ismi de gayet etkiliyor insanı bence 10 numara isim ikna et derim

kızlar bugün izmire gideceğiz. bir saatte varıyoruz, zamanımız çok az olcak ama. alsancak-konak yapıp gelcez.o yüzden içim kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…