- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.181
yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen
bana verdigi fitili ben 19. hafta icinde toplam 3 kere kullandimhıc hatırlamıyorum cnm sendekını kımseden de duymadım ya cok korktum cok agladım sabah ama cok sukur kı ıcım rahatladı.cok normalmıs sabah agrıyla uyandım bırde o korkuttu benı neysekı ıyıyım..doktorumda onemlı bırsye olsa mutlaka cagırırdı...ben daha fıtılı kullanmadım sen ne aralıkla kullandın?bana cok ıyı geldı o fıtıl
evet ama meyve yemesen de olmuyor alcagım kıloyu ondan alayım artık ne yapalım o olmaz bu olmaz benı kılo takıntım yok Allahtan 100 kadar yolu yeter kı bebeğimin ıyı oldugunu duyayım geliştiğini duyayım buna yeter doğumdan sonra sıkarım totomu veririm yapacak bırsey yok
kızlar güzel anne adayları iyi akşamlar bugün ağrılarım için doktora gittim göbek deliğimde şiddetli ağrı gerilme vardı .bebişim popusunu yaslamış birde büyüdüğü için acıması normalmiş....dayanamadım erken den gittim):neseki iyiz allaha şükür tekmeliyoz hıı bu arada kızımız geliyomuş teyzeleri onuda öğrenmiş olduk :)bu sefer %65 olduk:)hayırlısı
yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen
kızlar bişey soracağım: plasenta previa yani plasantanın rahim ağzına yakın durması gibi bi sorun duyan var mı? bi tanıdığımda olmuş da sürekli yatıyomuş falan. düzeldiğine örnek tanıdığınız var mı? baya üzülüyo çünkü..
benım canım suan yasıyorum bu durumu evet sürekli yatıyorum düzelme diye bırsey yok ama doğuma kadar devam edcekmiş.. ilişki yasak yürüyüş yasak oturmak yasak ıkınmak hele çok tehlikelı .. yatakda sert bıle dönemıyorsun çünkü kanama oluyor yada açılma bır kere 3cm açıldı benım bılmıyordum ondan sora bır bardak suyumu bıle almıyorum kendım.. doktorun dedıklerını yaparsan sorun olmuyor ama yapmazsan sende ölürsün bebekte ölür dedi doktorum tabı kıbar bır dılle böyle bodozlama değil... ama Allahıma şükür henüz hiç sorun yaşamadım.. hiç kanamam olmadı ama bazen fazla yürüyorum evin içinde o zaman bacaklrımın arasında hissediyorum bebeğini o kadr aşagı kayıyor yavrum... bazı doktorlar iğne veriyor bunun için ama hiç bir faydası olmuyormuş .. tek yapabileceği arkdasının dinlenmek hatta doktorum 7 aydan sonra hastanede bile yatırabılecegını söyledi çünkü erken doğum riski de varmış.. eğer miladı dolarsa bebeğin o zman annın altından alınıyormus wc bıle yasaklanıyormuş...
Allah sabır ve saglık versin hem size hem bebişinize sag salim alın kucağınıza inşallah
benım canım suan yasıyorum bu durumu evet sürekli yatıyorum düzelme diye bırsey yok ama doğuma kadar devam edcekmiş.. ilişki yasak yürüyüş yasak oturmak yasak ıkınmak hele çok tehlikelı .. yatakda sert bıle dönemıyorsun çünkü kanama oluyor yada açılma bır kere 3cm açıldı benım bılmıyordum ondan sora bır bardak suyumu bıle almıyorum kendım.. doktorun dedıklerını yaparsan sorun olmuyor ama yapmazsan sende ölürsün bebekte ölür dedi doktorum tabı kıbar bır dılle böyle bodozlama değil... ama Allahıma şükür henüz hiç sorun yaşamadım.. hiç kanamam olmadı ama bazen fazla yürüyorum evin içinde o zaman bacaklrımın arasında hissediyorum bebeğini o kadr aşagı kayıyor yavrum... bazı doktorlar iğne veriyor bunun için ama hiç bir faydası olmuyormuş .. tek yapabileceği arkdasının dinlenmek hatta doktorum 7 aydan sonra hastanede bile yatırabılecegını söyledi çünkü erken doğum riski de varmış.. eğer miladı dolarsa bebeğin o zman annın altından alınıyormus wc bıle yasaklanıyormuş...
kızlar seker yuklemesını soranlar olmus
ben daha once yaptırdım
oyle 1 bardak fılan degıl barız bı surahı sekerlı berbat bı su ıcıyoruzzz
snra 1. Saatte ve 2. Saatte tekrar kan vererek 2defa degere bakıyorlar
o 2 saat boyunca zaten ac karnasın bıde o su ıyıce mıdeyı bulandırıyo tabı
benden ozmn koldan almıslardı
saatler ıcın aralıklar var ıste o aralıkları gecmezse kandakı artıs yırtıyoruzzz
yuksekse sayet gelsın dıyetler
kızlar bişey soracağım: plasenta previa yani plasantanın rahim ağzına yakın durması gibi bi sorun duyan var mı? bi tanıdığımda olmuş da sürekli yatıyomuş falan. düzeldiğine örnek tanıdığınız var mı? baya üzülüyo çünkü..
merhaba,aynı durum bende de var malesef ve sürekli yatıyorum bu hafta dr.az az yürümeme izin verdi normalde sadece wc ye kalkıyordum.ama 20. haftaya kadar düzelebiliyormuş benimde az da olsa düzelme varmış.inş atlatacağız bu günleride üzülmesin ve dr.söylediğine uysun mutlaka...
slm arkadaslar,bebişlerinin cinsiyetini öğrenen anneler nekadar da şanslı...benim bebişim biraz inatcı cıktı göstermiyo(
3 ocak ta ayrıntılı usg için randevu aldık orda belli olurmu acaba??? bide kontrollerde hersey normal çok şükür ayrıntılı da bi problem cıkmaz değilmi arkadaslar??cok endişeliyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş...
dsde
ben de bılmıyordum
ınsallah zaman cabucak gececek ve bebisini kucagina aldiginda hepsini unutacaksinaz kaldi yariyi gectik annesi kolayliklar dilerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?