2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen

balığın taze olduguna emınsen bırsey olmaz canım hatta hazmı kolaylastırır ama emınsen taze olduguna ona göre iç

bana verdigi fitili ben 19. hafta icinde toplam 3 kere kullandim
3 gun boyunca kullandiriyordu
birinde karnim adet sancisi gibi agriyor demistim doktora bir de vajinama agri sokuluyor demistim vermisti. 3 ile 5 gun arasi daha fazla kullanma demisti ve vajinadan fitil degildi bu popodan
ikinci kullandigimda idrarda bakteri vardi
ucuncu kullandigimda da yola cikicam ucaga binicem otobuse binicem diye rahim gerilmesin rahatla diye vermisti
sanirim rahimi guclendiriyorlar toparliyorlar bazi fitiller oyle birsye vermistir sana da doktorun aklima o geldi

dogru dıyorsun ya bebeklerımızı saglıkla doguralım yeter kı ne olucak verırız

cok sukur canim kotu birsey yok.cok cektirecekler onlar bize daha masallah vucutta agrimayan yer kalmayacak bu gidisle:))onlar saglikli olsun yeter

yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen

yok canim biri sabah biri aksam hicbir sey olmaz
ben 2 saat arayla yedim
yogurt yiyip 2 saat sonra hamsi yedim
aradan saatler gecince bence hicbir sey olmaz

benım canım suan yasıyorum bu durumu evet sürekli yatıyorum düzelme diye bırsey yok ama doğuma kadar devam edcekmiş.. ilişki yasak yürüyüş yasak oturmak yasak ıkınmak hele çok tehlikelı .. yatakda sert bıle dönemıyorsun çünkü kanama oluyor yada açılma bır kere 3cm açıldı benım bılmıyordum ondan sora bır bardak suyumu bıle almıyorum kendım.. doktorun dedıklerını yaparsan sorun olmuyor ama yapmazsan sende ölürsün bebekte ölür dedi doktorum tabı kıbar bır dılle böyle bodozlama değil... ama Allahıma şükür henüz hiç sorun yaşamadım.. hiç kanamam olmadı ama bazen fazla yürüyorum evin içinde o zaman bacaklrımın arasında hissediyorum bebeğini o kadr aşagı kayıyor yavrum... bazı doktorlar iğne veriyor bunun için ama hiç bir faydası olmuyormuş .. tek yapabileceği arkdasının dinlenmek hatta doktorum 7 aydan sonra hastanede bile yatırabılecegını söyledi çünkü erken doğum riski de varmış.. eğer miladı dolarsa bebeğin o zman annın altından alınıyormus wc bıle yasaklanıyormuş...

Allah sabır ve saglık versin hem size hem bebişinize sag salim alın kucağınıza inşallah

artık içim rahat kızım diyebilirim.%100e çıktık şükür. kızıma bi kız dedik bi erkek dedik o da ne olduğunu şaşırdı yavrucum.ama artık kesinleşti.artık alınacaklar beni bekler:9

okadar sıkıntılı olduğunu bilmiodum canım, Allah kolaylık versin sana sağ salim kucaına almayı nasip etsin bebişi iişalah

kızlar seker yuklemesını soranlar olmus
ben daha once yaptırdım
oyle 1 bardak fılan degıl barız bı surahı sekerlı berbat bı su ıcıyoruzzz
snra 1. Saatte ve 2. Saatte tekrar kan vererek 2defa degere bakıyorlar
o 2 saat boyunca zaten ac karnasın bıde o su ıyıce mıdeyı bulandırıyo tabı
benden ozmn koldan almıslardı
saatler ıcın aralıklar var ıste o aralıkları gecmezse kandakı artıs yırtıyoruzzz
yuksekse sayet gelsın dıyetler

Son düzenleme:

ben dusunuyorum da ac karnina arabaya binip hastaneye gidicem mumkun degil
direk kusarim arabaya bindigim anda
evde bile uyaninca eger 10 dk oyalanirsam, kahvaltiya hemen gecmezsem, hareket edersem basliyorum ogurmelere

ustune gidicem bir de sekerli su dusunemiyorum bile
hastanede de cikartirim kesin
ne olacak bu durum bilemem iste:44::44::44:

esim ikinci isim istedigini soyledi
iki ismi olanlarin hayatta daha basarili oldugunu ve iki ismin kisiye sayginlik kattigina inaniyor
mecburen kabul ettim cok sicak bakmasam da
tabi ikinci ismi benim secmem konusunda anlasarak simdi isim dusunmem lazim

19 haftalık olduuuk yarılıyoruz inş yakında.
ben geçen ne saçmaladm biliyomusunuz :) doktoradan geldik birden hüzünlendm sebebi de bebeğin 16 haftalık olması bnm yanlış hesap yapıp 14 haftamız kaldığını düşünmem ve az zamanımız kaldı artık ayrılıyoruz diye aklımdan geçmesine kdar manyağım ciddi ciddi hüzünlendm hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hem de şidmi her an beraber olmamız hoşuma gidiyo okula da gidiyoruz birlikte ama ilerde onu bırakıp gitmek zorunda kalcam

slm arkadaslar,bebişlerinin cinsiyetini öğrenen anneler nekadar da şanslı...benim bebişim biraz inatcı cıktı göstermiyo(

3 ocak ta ayrıntılı usg için randevu aldık orda belli olurmu acaba??? bide kontrollerde hersey normal çok şükür ayrıntılı da bi problem cıkmaz değilmi arkadaslar??cok endişeliyim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş...

merhaba,aynı durum bende de var malesef ve sürekli yatıyorum bu hafta dr.az az yürümeme izin verdi normalde sadece wc ye kalkıyordum.ama 20. haftaya kadar düzelebiliyormuş benimde az da olsa düzelme varmış.inş atlatacağız bu günleride üzülmesin ve dr.söylediğine uysun mutlaka...

hangi çeşit plesenta previa var sen de ki canım düzelbilir dedi doktorun.. benım doktorum öyle birşey demedi düzelmaz dedi belki ikinci çoçukta olmayabilir dedi ama bu çoçukta bununla yaşayacaksın 9 ay dedi..

canım sıkıntı yapma ben kesin olarak 23 haftanın içindeyken öğrendim..

dsde

ben de bılmıyordum
ınsallah zaman cabucak gececek ve bebisini kucagina aldiginda hepsini unutacaksin az kaldi yariyi gectik annesi kolayliklar dilerim sana

saol canım ama kafama takmıyorum çünkü bu şekilde doğum yapmış bir sürü insan var doktorun dedıklerını yapıyorum henüz sorunla karşılaşmadım normal hamileler gb geçiyor benımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…